GISSA VAD

Gissa vem jag äntligen får träffa imorgon igen?! Haha den karamellen kan ni allt få suga på (hard to do)

Hej och Förlåt för dålig bloggning igen då som vanligt. Idag kom jag hem från Helsingborg where my mormor bor, har haft jättemysigt där men ingenting slår väl egentligen att då komma hem igen? Nepp så är det!
Har väl inte så himla mycket att berätta egentligen, förutom att jag älskar er supergoa läsare som troget stannar kvar hos oss fast vi är sämst på att uppdatera! <3
Juste har ju inte berättat att, som jag trodde, fick F på mig matteprov som vi hade innan lovet, omprov väntar på tisdag.. får väl se hur det går. Kan ju inte säga att jag bryr mig så mycket men orkar inte få F i kursen och behöva gå sommarskola..
Skriver senare!
PussL



nån stans i Solna



/ewe

godnatt på er bästa bloggläsare

som ni kanske förstår har jag varken tid, ork eller lust att blogga. Ganska mycket som händer i mitt liv just nu. Kommer kanske någon dag förklara varför. Just nu vill jag bara ta ett steg in i en bättre värld, drömmarnas värld. Godnatt <3
PussL



Vintertider

Den här bilden togs när man ställde om till vintertid. Rätt så passande med vädret och allt. Den första snön kom för några dagar sedan och sen dess har det rent ut sagt varit så jävla kallt och blåsigt. Cyklade till K-Rauta idag och jag kom typ 1 cm vid varje tramp eftersom det var motvid, regn, kallt och det blåste så jäkla mycket så cyckeln svängde av sig själv. När snön väl kommer så kommer den stanna eftersom det är så kallt i marken. Eller ja. Om nu inte väderguden väljer att ge oss regn istället så att säga. Då blir det snorhalt och grannarna får sig en trevlig syn när jag kommer glida ner på alla fyra för backarna. Tjoho vad jag längtar. 
 
 

saknar min stjärtis



pussL

Beslutsångest

Något jag verkligen funderar på är att färga mitt blonda hår till den färgen jag har på mi utväxt. Så jag får allt i min 'naturliga' hårfärg. Men jag vet inte riktigt. Jag tycker det blonda håret är väldigt fint när jag har lockigt hår men annars så ser det extra slitet ut bara för att det är ljust och det ser inte så naturligt ut. Det var ju aldrig tänkt att det skulle bli blondt, jag färgade håret ljusbrunt och sen kom sommarens sol (ja när solen nu kom) och blekte det. Så det blev väldigt mycket ljusare och underhåret är mörkare än 'överhåret' så att säga, eftersom att underhåret inte fått lika mycket sol på sig. Jag vill inte ha för mörkt hår heller. Jag vill ha någonstans mitt emellan. Min naturliga hårfärg är... jag vet inte... brun? Med typ... guldnyanser? Den är inte mörkbrun. Men inte så ljusbrun heller. Hahah ja jag är jobbig. Men ja, detta snurrar i mitt huvud. Blondie VS natrual. 
 
Här är ju håret väldigt fint... 

Back on track

Hej vänner!
 
Förlåt för att jag bara har skrivit et enda inlägg under hela helgen och det inlägget var ju knappast positivt. Men, nu är jag tillbaka på rätt bana igen. Helgen var rätt jobbig men nu börjar en ny vecka och bara att försöka göra den till det bästa som möjligt. Kan berätta några positiva saker om helgen också. Okej...
 
  • Vi hade hoppning på ridningen och det gick bra!
  • Jag hade loppis och fick sålt några ytterst få saker, blev iallafall ca 270:- 
  • Jag köpte en bok som jag ville läsa, haha kan visa er sen, känner mig som en tönt.
  • Jag skickade in min inlämning i tid.
Ja, det var väl det. Okej, nu ska jag göra en lista på vad jag vill åstakomma idag!
 
  • Träffa Louise och Belinda innan dom åker iväg :( 
  • Tvätta sminkborstar
  • Småstäda
  • Kolla på möbler
  • Måla/Tapetsera
  • Skriva klart/skriva mer på en bilduppgift
  • Göra ett mattepapper
  • Påbörja en ny design till mig egna blogg
SÅ! Får väl se hur det går med det haha. Vi hörs :)
 
haha, en gammal bild från i somras...

hur det känns?

SÅ JÄVLA BRA



så det kan bli





/Linda

Tillsammans är vi starka

vissa dagar är bara ren skit medan vissa är alldeles underbara. Det här har varit en sådan dag, har varit så himla glad och lycklig. Känns som det va längesedan sist. Vet inte riktigt. Kan inte alla dagar bara få vara såhär? Varför ska allt vara så svårt för? Vad hände? Jo livet hände, vi växte upp, kraven ökade. Man måste vara perfekt annars är man ingen. När blir man vuxen egentligen? När man blir 18? När man börjar gymnasiet? När man tar studenten? Eller kanske när man flyttar hemifrån? När måste man bli mogen, ta eget ansvar, börja tänka själv? Fyfan. Avgå världen. Död åt alla.

Alla far- och morföräldrar blev äldre, sjuka, började sakta tyna bort. Försvinna bort från en. Vänner försvann, dagar, månader, år. Allt bara försvann. Vad händer? Vad har jag för liv egentligen? Varför måste det vara såhär? Kan man inte bara få vara lycklig någon jävla gång.

Vad jag vill

Hej
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Liksom. Jag skulle bara vilja må bra. 

Ensam är stark

Hej! Idag är jag faktiskt på väldigt bra humör trots allt. Vi slutade typ 11 idag så himla skönt! Nu sitter jag i bilen med min älskade familj på väg ner till min älskade mormor i skåneland! Bilresan tar ju då runt 6 timmar så kanske uppdaterar på vägen! :) ska bli så himla skönt att komma bort från all skit här hemma och bara få slappna av. Tänkte på annat ett tag. Vi hörs senare då!
PussL



vafan?

vad händer? snö i oktober? vem driver? vadfan har jag gjort för att förtjäna detta

reality continues to ruin my life




Pretty Little Liars

Ååååååh igår kom ett nytt Pretty Little Liars avsnitt ut! Det handlade såklart om halloween. Senaste avsnittet var för 2 månader sedan så jag har längtat så sjukt mycket. Har percis kollat klart på det här avsnittet och usch vad spännande och läskigt det är. Tycker absolut att den här serien är mycket läskigare än sckräck filmen jag var och såg förra veckan. Den här serien slår fan allt, men den är så otroligt bra :D 
 
Kollar ni på Pretty Little Liars? 

kommer nog inte blogga på ett tag

det enda jag har att säga är att livet suger. det är så jävla orättvist.
/L

Onsdag

Hej och godermorgon!
 
Sitter på första lektionen för idag - svenska. Vi ska kolla på film, rätt skönt :) Har ingenting annat att säga så slänger in en bild på det jag köpte när jag var på stan igår. Puss /Ewe
 

Today

Såhär såg jag ut idag! :) Var så himla fint höst väder ute så kunde inte låta bli att ta några kort medan jag var ute hos min kanin. Min granne och hennes kompis var och lekte typ precis bakom mig och undrade vad fan jag höll på med haha. 
 

helt sluuuuut

Tjäna! Läget dååå? Med mig är det helt ok, köttade som fan på idrotten men vad fick man för det? ingenting, istället går han till några andra å ba "riktigt bra jobbat den här lektionen tjejer!" Man ba ursäkta, kör upp nåt å dra dit pepparn växer, typ.. Aja sen iaf när jag och Anna var på pendeln påväg hem så kom vi på att vi var i fel vagn så då kom vi på den briljanta idén att kubba till den andra vagnen, och vad tror ni händer? Jag typ trampar snett och stukar foten,så nu går jag som ett cepe. jävligt kul. Jaja förutom all den skiten va det faktiskt en ganska bra dag, fattade typ för första gången den här terminen något på matten haha blev asglad. Sen har jag säkert typ fått F på senast provet men det är ju en helt annan femma! Ska fortsätta skypa med min kära vän Frittan nu, sen blire svenska hollywoodfruar! Haha woopwoop! Skriver kanske senare!
PussL


så jävla braaa!!!

Zara

Så, nu kommer en lite roligare update med bilder från systemkamera, inte en dålig HTC mobil haha! Var super trevligt i Stockholm idag. Var inte överdrivet mycket folk som det brukar vara på helger och det var mysig stämning. Fick med mig en bh och en skjorta med döskalle-detaljer, hur cool?! 
 

Förlåt

sorry för dålig bloggning från min sida idag, har liksom inte haft tid. Imorse, eller okej vid typ 11 men det va våran första lektion så det kändes som det va imorse, aja iaf då hade vi matteprov på så kallade "andragradsekvationer". Det gick väl inte så värst bra, när väl hoppas på ett E iaf. Håll tummarna! Är fortfarande arg över att vi måste ha sån här jävla matte, fattar inte hur det kommer vara till någon hjälp överhuvudtaget i framtiden? Jaja bara jag klarar kursen är jag glad! Skriver senare!
PussL



fun time

är påväg hem från Stockholm, har köpt och kollat på lite saker. visar sen puss! /ewe



Growing up

 

Hejsan

Men tjo!
 
Har inte bloggat bra nu i helgen men men. Igår va jag på bio, paranomal activity 4, haha. Idag va jag hos min mammas kompis familj och hade det super. Orkar inte skriva så himla mycket, skrev jätte mycket på min egna blogg, om ni är intresserade så klicka HÄÄÄR så kan ni  läsa mer. PUSS!
 

.

bilden talar sitt tydliga språk



Godmorgon eller nåt

haha hej!
Sitter på bussen nu, ska till stan och möta min kompis. Vi har beställt biljetter till breaking dawn 2 premiären som vi ska hämta ut! :D sen ska hon och jag till kyrkan och typ ha "konsert". Sen måste jag tyvärr som vanligt direkt hem och plugga.. aja such is life.
Skriver kanske senare!
PussL


hahahahhahahah

OMG

HEJ!
 
väntar på att belinda och louise ska komma, sen ska vi ta buss och pendel till heron och kolla på bio, skräckis!
OMG HINNER INTE SKRIVA MER PUSS

A day without laughter is a day wasted

 
Heej alla underbara!
Idag är det lördag, så himla skönt! Ska väl inte göra så mycket idag, hoppas på att bli klar med spanskan så jag slipper tänka på den nåt mer, ikväll ska vi typ på middag med kusinerna hos farmor, mys! Synd bara att det ska behöva regna hela tiden :( aja det hör väl hösten till!
Skriver senare!
PussL
 

For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness

Heeeej babes!
Har haft en helt okej dag idag, hade inte de två första lektionerna o började därför 10.45, så himla skönt! Sen skulle vi ha svenska och kolla på "Låt den rätte komma in" men projektorn funkade inte så vi sprang mest runt i skolan hela lektionen för att hitta en ledig sal. Aja efter hade vi iaf lunch och håltimme, det va tacos! Mumsss! Sen hade vi då engelska prov, gick väl sådär hoppas på minst D iaf.. Ska väl käka snart antar jag! Skriver senare!
PussL

sthlm

är i Stockholm nu och ska käka middag med några på östermalm. vi hörs!




Rubrik

Hej,
 
kom hem runt 12 tiden och har pluggat SO, eller pluggat, det är en inlämning så jag har skrivit. Nu ska jag kissa eftersom att jag är himla kissnödig och efter det ska jag gå ut till min kanin en stund så jag får andas lite frisk luft eftersom att luften inne är begagnad. Ska väl gå på en promenad sen också. Är väldigt trött, mina sömntimmar är fortfarande få. Ska åka upp till Stockholm om ett tag så jag kanske köper kaffe på pressbyrån eller nått. 
 

Finally

Friday I Love You <3



PussL

Good night

med det här säger jag godnatt.
ni anar inte hur mycket jag skratta när jag såg den. 
shit.

We don't even ask for happiness, just a little less pain

Och med det säger jag godnatt
PussL

Jag och Linda som vampyrer

P.S
Vi bitts.

Wouldn't it be the perfect crime, if i stole your heart and you stole mine?




JOBBA FÖR FAN

 
Hej!
 
Har så mycket att göra i skolan så det är en anledning till att jag inte har bloggat. Dessutom håller jag på med ett projekt här hemma så det har tagit sin tid också. Sitter iallafall nu och pluggar, som vanligt då ra va? Har precis gått igenom ännu en gång några saker till franska provet. Satt med louise på franska lektionen idag då hon som vanligt hjälpte mig, först fattade jag ingenting. Absolut ingenting. Efter ett tag började jag förstå och i slutet hade jag ett hum om vad det handlade om. Nu när jag har gjort klart alla papper om regelbundna verb, passé composé och reflexiva pronomen så hade jag alla rätt och jag förstår! Skulle inte gått utan louise, så tack älskade vän. Dock får vi se hur det går när det väl gäller... Nu ska jag skriva ett brev på franska och sedan gå över till engelska. 
 
Om jag inte bloggar något mer idag så är det för att jag kommer hålla på med 'projektet' efter allt plugg! 
 

 

I choose to be happy

Heeej mina kära!

Idag har vi resursdag (vi är lediga) för att alla typ har utvecklingssamtal. Skönt att vara ledig, haha dock kan man inte kalla det att vara ledig med tanke på att det bara är plugga som gäller. Aja sitter iaf här igen nu och försöker plugga, går väl sådär. Det är så tråkigt så jag e så sjukt ofokuserad... Ewe har också mycket att göra, därför kan det bli lite dålig bloggning den kommande veckan. Men eftersom ni är bäst stannar ni ju kvar ändå! ;D skriver kanske senare!

PussL




Skyndaskynda

Längtar så grymt mycket till lovet, ska bli så skönt att bara få ta det lugnt och inte tänka på nåt! Hoppas det blir lugnare med läxor efter också, det brukar bli det iaf :) aja måste läsa svenska boken nu! PussL



fml

förlåt för alla emo-inlägg på senaste tiden, men allt är bara så jobbigt just nu och jag bara fuckar ur på allt typ. Nämen asså vi har sjukt jävla mycket i skolan, det är fan omänskligt, kommer aldrig hinna klart. När det blir såhär mycket så stänger min hjärna typ av, jag orkar inte bry mig om någon eller någonting längre. Sen blir jag typ deprimerad av hösten, vill bara ha sommar och lov, inte ha nån skola och bara få ha kul hela tiden! Det finns andra anledningar till att allt suger men orkar inte ta upp allt. Sitter iaf och pluggar nu, har sjukt jävla ont i ryggen av den här skit stolen så jaa det suger ju också. Får se om jag skriver nåt senare.
/L



On my way home

tjeeenare babes!

sitter nu på en iskall jävla bänk och väntar på pendeln. Egentligen skulle vi typ sluta fem idag men vi blev klara så vi fick gå :) skriver mer sen!

PussL


i lurarna ;)

fin va

Hejhej!
 
Fixar mig inför skolan nu, ah jag vet inte vad jag ska skriva mer men vi hörs under dagen. Puss! 
/E
 
oj va fin den blev då hahaha
 

Swedish

hahaha kollar på svenska hollywood fruar, så underhållande. annars har jag idag gått i skolan och sen åkte jag och kollade på tapeter och moppe hjälm. efter det åkte jag hem till farfar och snacka lite. mys :)
 
/E

Klart :D




Fixar naglarna!




Godermorgon allesammans

tjenahej!
Allt bra med er? Bra! ;)
sitter och käkar frukost nu, ska gå om typ 40 :) börjar ju 8 idag.. med idrott.. aja hoppas vi inte ska göra nåt jobbigt! I em kanske jag ska träffa nån efter skolan och sen bli det sång för fulla muggar!
Skriver senare!

PussL


ser skit vidrigt ut på bilden, men skenet bedrar! :D

Fuck allt


#BAABWORLDRECORD

FAN VA DET SKA VARA SVÅRT ATT PLUGGA TACK VARE JUSTIN. MEN FAN VA GLAD JAG ÄR. OCH STOLT. NYTT VÄRLDSREKORD PÅ MEST VEVO VIEWS PÅ 24 TIMMAR BITCHES! #BAABWORLDRECORD
 

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Dissad av...

Gunilla Persson.

Gunilla, lilla.. I know you have read my massenge. 
Don't try to hide it.
 

.



/L

Keep goin'

Hellu.
 
Har inte mått speciellt bra idag, eller i eftermiddag och kväll mer. Tur att jag har Linda♥ Sitter just nu och ska plugga, men lyssnar mer på musik och stirrar på datorn. Vi hörs mer i morgon, puss :)
 
asso jag blir glad av att bara kolla på honom.
mums
/E
 

Jag älskar dig Evelina




Oct. 15, 2012

Sitter här på golvet och är deprimerad av att jag har så mycket att plugga. det suger.





Snow white

Har precis duschat, sitter dock med balsam i fortfarande, det ska få sitta i ett tag. mamma filar mina fötter medans jag torkar och kollar på Snow white and the huntsman. Tidigare idag var jag hos min kusin sen åkte jag hem till belinda. 
 
 

Godnatt

känns som att mitt huvud håller på att sprängas. måste sova, bloggar imorgon.
Puss Linda

Haha nu köör vi!

PussL



Så sorgligt

Vet inte om ni har hört om vad som hänt, gå in på Aftonbladet eller vad som helst, orkar inte skriva. Störd jävla värld vi lever i.




Gissa vad

gissa vad jag gör babes?! Pluggar, som vanligt. Känns fan som det är det enda jag gör nuförtiden -.- herre min gud vad det suger.. AJA måste fortsätta nu då..
Hörs senare!
PussL




Mornin'

Godmorgon!
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra, men nu städar jag rummet ska väl plugga lite också :)
 

bussen

sitter på bussen med en kompis. vi har varit i stan och sen hos henne. nu ska vi in till stan igen ett tag och sen dra hem till mig, efter det ska vi antagligen dra ut igen. puss /ewe



Here we go again

Sitter på landet nu, och pluggar. Fast jag helst bara vill ta en mysig promenad i der fina vädret.. aja sånt e livet. Bloggar sen!
PussL

går inte att lägga upp bild, för dålig mottagning

Last night

Igårkväll så drog jag in till Stockholm stad och träffade massa goa och härliga beliebers! De hade ordnat så att vi skulle få se Never Say Never på bio, gratis. Den har ju egentligen slutat gå för länge sen men vi fick, så efter 1 och ett halvt år så såg vi den igen tillsammans. Vi åkte buss tillsammans och hade det så himla bra. Jag kom dit helt själv men blev vänn med alla. Bytte massa nummer och snacka och ja, jag kan inte säga allt vi gjorde hahah.  De flesta sa att dem kände igen mig, även fast jag aldrig sett dom förut. Jag kände igen vissa men när jag pratade med dom så sa de: Asso alla känner igen dig! Haha kändis för fan. Iallafall så var det hur roligt som helst, vi fangirla på högsta nivå, dessutom släpptes Beauty And A Beat musik videon när vi alla var tillsammans och herre gud. Ni kan bara tänka er. Asso åh jag kan skriva 1234567890876543456 saker till som vi gjorde, men jag orkar inte skriva mer haha. Sen när jag skulle hem var jag helt lost och det höll på att sluta med att jag skulle lifta med polisen. Det var liksom min plan B. Men det löste sig efter ett par samtal från massa främligars mobiler, toppen. 
 
Kvällen eller ja natten avslutades hos Hilda då vi kolla på fim och snacka. Skrattade sjukt mycket då med. Toppen kväll. 
 
 

godmorgon...

lovers! är ute just nu, solen är faktiskt framme och det är blå himmel. första gången på hela veckan, igår var det dimma och till o med frost. kunde inte blogga igår, dels var jag upptagen och dels funkade inte blogg.se appen när jag väl hade tid. hade iallafall stört kul igår, heeelt sick. fyfan vad jag va lycklig, log hela tiden haha. berättar mer sen, ska njuta lite till av solljuset nu innan jag går in och duschar. hade btw ingen ridning idag så jag fick sova typ 7-8 timmar, whop!

äääääääääääääääälskliiiiiiiiiiiiiiing.



pluggar väl lite ändå då

YOLO



Sushi

Sitter i bilen, dunkar svensk hus maffia och väntar på mami för ikväll blir det finally SUSHI! Som jag har väntat! Älskar det, så jävla gott! :D Provet imorse gick faktiskt bra, borde iaf få minst D om man säger så ;) idag tänker jag inte plugga ett jävla piss, har fan pluggat varje dag den här veckan. Enough is enough! Imorgon ska vi dra ut till landet, håller alla mina tummar för att det ska vara fint väder så man kan vara ute lite! Dock måste jag ju plugga också..suck. Aja snart är det äntligen lov och de brukar det ju bli lugnare efter (y) jag går ju då i tvåan, tror inte jag har sagt det :O alla säger iaf att det är det jobbigaste året i gymnasiet, än så länge tycker jag att det är som vanligt, men vi får väl se.
Ska tvinga mamma att köpa lite godis till sin underbara dotter innan vi åker hem ;D skriver sen!
PussL



haha bjuderrrr

Soon

Hej!
 
Håller på med en video från helgen Linda var här, visar er när den är klar hihi :D
 
Serios face...

Vinter?

Heej loversss!

Sitter här och äter och kollar ut i mörkret, ser på termometern att det är 1 grad ute. Ska man skratta eller ska man gråta? Börjar iaf 8 idag, därför jag är uppe så tidigt, har historia prov. Lär ju gå käpprätt åt helvete, men what the hell liksom. Shit happens! :D
Måste fixa mig nu, skriver sen!

PussL



Ica maxiii

Hej!
Var och handlade på Ica (standard) och köpte lite nytt smink. hade velat köpa mer än vad jag gjorde men mamma satte stopp. blev ändå över 400:- dyrt att vara tjej. visar det i morgon, nu ska jag sova. provet gick BTW okej.



Jatackgärna




Glad tjej

Fick precis reda på en sak som räddade min vecka, blev så himla lycklig så jag började gråta. Det är ganska personligt och orkar inte förklara allt, men det var iaf väldigt positivt. Så nu känns allt lite bättre iaf. Dock är det inte helt säkert att det är bra, men det är iaf bättre än döden om man säger så. Tur i oturen skulle man kunna kalla det.

Aja nu sitter jag här och pluggar igen, är så sjukt stressad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara lägga mig bett hörn och typ blunda så va allt över.
Ska väl fortsätta nu. Skriver senare

PussL

Matte..




engelska

Hej!
 
Sitter i skolan just nu och har engeska. Lockade topparna i håret idag. Bjuder på några vackra miner på det!

Forever alone

Heej babes!

sitter i skolan nu, haha typ bara jag här.. :( ska ha spanska, hoppas han inte blir sur för att jag typ inte har gjort nåt :D aja skriver mer sen!

PussL





Hit me baby one more time

Hey.
 
Jag behöver inte ens skriva vad jag gör. You already know. Men nu har jag bara kvar att plugga till provet som är i morgon. För övrigt saknar jag Linda rätt mycket. Faktiskt. Tror hon saknar mig med. Lite kanske. Åtminstone en aning... En liiiiten gnutta saknad över mig? Haha, what ever. Vi hörs i morgon!
 

Dallas

OMG ikväll är det dags igeen! Dallas!! :D woopwoop!

haha tjaaa kom hem typ nyss, fick skjuts av mamma hem, så jävla najs :) asså hon jobbar typ vid tuben, så de va bara att gå av och åka med, så jävla skönt! Har fortfarande mycket plugg, så de e väl pretty much det som gäller ikväll..
Hörs!
PussL




haha söööt

Kiss N Hugs

Hej!
 
Kom hem från skolan för ett tag sedan och nu håller jag på att göra klart det sista i min inlämning. Sen blir det ännu mer plugg, åh. Asso det är 'roligt' i lagom mängder men när man får mycket så blir det jobbigt. Men men, lets go. 
 
Jag för ca 2 min sen. 

Hemma nu

Vi fick "plugga på valfri ort", så alla typ drog hem. Var hemma typ 13 :) sen ska jag gå om typ 40 minuter igen för att ta mig till stationen och möta Frida! :D en av mina tröjor som jag köpte med ewe i helgen är trasig så vi ska in till stan och byta den. Skriver senare!
PussL

Onsdag

När vi kom till mentorstiden imorse fick vi veta att det bara va typ halva klassen som behövde vara där, så då fick vi andra håltimme istället.. Så nu sitter jag här och väntar på att naturkunskapen ska börja, om typ en kvart :) sen har vi historia resten av dagen till typ tre och då ska jag träffa Frida! :D woop!
PussL


haha så jävla rätt

Tagga

Woop äntligen svenska hollywoodfruar igen! Haha stört, men det är så kul att följa deras tankar (oftast blåsta) och känslor. Asså Gunilla jävla psyko x) kanske skriver mer sen!
PussL



En bild säger mer än tusen ord




Plugg

hääj

sitter med denna jävla spanska ikväll igen då, kommer fan ingen vart! Får panik! Till råga på allt så har vi historia prov på fredag också, som att det inte räckte innan liksom. Aja får väl fortsätta nu då.. fuck life.

PussL



Är inne i So:n's underbara värld

Hej!
 
Sitter och pluggar och har gjort det ända sen jag kom hem. Eller jag pluggar inte, jag gör klart en inlämning. Sen ska jag plugga. Ni anar inte hur lång tid det tar och göra grejen jag håller på med nu. Aja, ska ta en paus. Klä på mig 357 lager med kläder och gå ut till min kanin så han får springa innan det blir mörkt. Solen går ju liksom ner vid 18:00 nu :( Sen ska jag plugga ännu mer och efter det blir det Svenska Hollywoodfruar! Btw, vet ni varför jag pluggar så mycket?
Okej mina anledningar:
1. Jag har inget annat att göra.
2. Ni kommer inte tro mig men... jag tycker det är kul
3. Jag får någonting utav det.
4. Jag tänker på min framtid
5. Jag vill visa att jag kan
6. Hitills har jag fått ett par A och tycker det är superkul så vill bara ha mer!
 
Japp, det va det. Vi hörs mina vänner.
Haha en bild från i helgen...

Mot kören!



(ja, tvättstugan är öppen och bakom mig. vet att ni undrade)

Autumn/Fall pictures


Goda nyheter

 Hejsan alla!
Vet att min bloggning varit kass idag. Har försökt plugga nu på kvällen men har inte kunnat skriva ut anteckningar så det har inte blivit nått, vi har liksom prov i det på Torsdag... Får lösa det på något sätt.
Nu till en roligare nyhet, jag har hittat kamera sladden!
Så nu kommer ni få se bilder på mina byxor (som jag för övrigt hade idag), bilder från praoen, bider från helgen med linda och dessutom har jag tagit lite höst bilder som ni ska få kika på. 
 
En bild från i sommras.Tänk om jag hade sånna bruna ben haha... my wish.

Juste

jag har övningskört också, typ 1,5 timme. Mamma sa att det gick jättebra. det tyckte inte jag. Hej



Dagens damp

Egentligen har jag inte tid att blogga, har väldigt mycket plugg de här sista veckorna innan det efterlängtade höstlovet. Men var bara tvungen att igen dela med mig av en DD (dagens damp). Fast man skulle kunna kalla det något ännu elakare, typ dagens mest onödiga existens på denna jord (tänk bort den dåliga svenskan). Dagens damp är iaf det välkända men ack så irriterande och förbannat jobbiga språket.. dadadadam.. Spanska! Som ni kanske förstår är det det jag sitter och också har suttit och försökt plugga hela dagen, kan ju säga att det inte har gått så bra. Får iaf rådamp på den här sjukt jobbiga uppgiften vi har fått..som ska va klar nästa vecka.. woop. Orkar inte ens berätta vad man ska göra, så jobbig är den. Till råga på allt har jag typ skrivit en mening under ungefär 4 timmar framför word. Känns superbra, jaja absolut. Hade någon mer damp, har dock förträngt den nu. Imorgon börjar jag tidigt också. Kulkul (y)
/Linda

Oct. 08, 2012


Så. Jävla. Sant




Yes indeed




Svenska

Orkar inte skolan. fuck my life. life's a bitch then you die osvosv.
bloggar när jag kommer hem
PussL

Okej

det blir inget mer bloggande från mig idag. Är så sjukt trött så jag inte ens orkar hålla upp ögonen. Jag och ewe va ju då uppe till 4 eller något "inatt", sen kom hennes kära mor och väckte oss 9.30 imorse.. Jaja jag vill iaf bara passa på att tacka ewe och hennes urgulliga familj för helgen! Det har varit jättekul och mysigt (som vanligt) :D puss på er!
Ska väl försöka sova nu, lär väl inte bli så svårt precis. Hörs imorgon!
PussL

Sjukt bra

 

Tagga solsidan!

Bloggar mer sen, nu börjar det ju fan! Woop tagga!
PussL

Shopping

Godmorgon!
 
Det här var vad vi köpte igår. Linda köpte allt utom tröjan längst ner, den köpte jag. Dock ska jag lämna tillbaka den för det var ett hål i den på ryggen. Dålig kvalitée på kläder nu för tiden, åh blir så trött på sånt. Bilderna lägger sig ner men jag orkar fan inte fixa. Alla har fan bärbara datorer nu för tiden så vänd på datorn och lös problemet. Bilderna gör inte ens kläderna rättvisa men fuck that. Puss!
 
 

Peddos

Heyhey!
 
Sitter med Linda och ska börja kolla på en film nu. För ett tag sen var vi ute och cykla igen och på hemvägen var det så jävla äckliga människor överallt. Bilarna körde fram och tillbaka, tuta och blinkade på oss. Sen mötte vi 3 killar som tydligen var från norrland (eller inte) som ville ha hjälp men vi var inte så mycket till hjälp haha. Vad har vi mer gjort då Linda...? Hahaha juste, vi tog på oss alla möjliga random kläder och tog kort också. Vi visar vad vi köpte senare, har iallafall fotat allt! :D
 
HAHAHA SÅ JÄVLA SNYGG
 

Så jävla snygg


pendeln

Sitter på pendeln påväg hem nu. har 'träffat' Sara tjuhlander och hennes pojkvän bland annat hehe. Linda fick med sig en del saker hem och jag som inte skulle köpa nått fick med mig en tröja från bik bok iallafall! när vi kommer hem ska vi väl antagligen softa lite sen dra ut igen på äventyr haha. vi hörs, puss




kaffe & shopping






Det här är också en rubrik

Hejhej!
 
Kom som sagt precis ut ur duschen, so now I fresh.. frech... fresch... hur fan stavas det? Jaja, gick faktiskt helt okej idag på hoppningen. Fick Lizzy. Hon brukar slänga av allt och alla så jag förberädde mig på att ramla av så fort jag fick veta att jag skulle ha henne. Men hey, i didn't. Jag satt kvar och det gick bra, hon hoppa över precis som alla andra hästar. Duktig polle. Blev ingen hamburge tanke idag. Nu är linda i duschen, ska skrämma henne när hon kommer ut mohahahhahhaa. Sen ska vi fixa oss och åka upp till El Stockholmia. Shoppa lite, umgås, kanske blir restaurang där också på kvällen? Vi får se, ha det gutt. Puss♥
 
 

Lördaag!

Hej alla fina!
Jag, ewe och hennes mamma kom precis hem från stallet ;) det va askul att se ewe rida, men satan vad kallt det var! Usch nu är hösten verkligen här.. aja bara det är fint väder så är det helt okej. Nu är ewe i duschen, sen ska väl jag duscha, haha man kan ju inte gå runt och lukta häst! Tror vi ska dra till stan sen, asså riktiga stan ;) Antar att vi ska käka nån lunch innan vi åker också!
Ska tvinga ewe att blogga när hon har duschat!
PuussL
Haha sent igår kväll. Bjuder!

BOBO

 
 Guess who's here?!

Ewe nu kommer jaag!

Sitter ju då på pendeln, nu igen.. ;) är framme typ om 20 minuter. Får se om ewe möter mig där eller om jag ska ta bussen till henne. Blev lite knas med "planeringen", men who cares nu är jag på väg! PussL



Packåsna

Tjaaaa
Sitter på stationen nu och väntar på pendeln tillbaks till skolan, den kommer om typ 8 minuter.. sen har vi iaf engelska till halv tre, sen är det bara att ta nästa pendel mot ewe! :D haha känns som jag har sjukt mycket grejer med mig, ser väl ut som nån jäkla packåsna x) aja such is life haha ;) skriver senare!
PussL



On my way home




Fredag!

Äntligen fredag idag! :D sitter och ska ha historia nu.. sen har vi typ fyra timmars håltimma, sen engelska en timme -.- så jävla ovärt.. skriver sen! PussL

Hej fredag!

god morgon!

idag är det fredag och jag tror ni alla har koll på vad som händer idag. hur har man kunnat missa liksom? ;) i alla fall så är det den sista prao dagen idag, har faktiskt haft det riktigt roligt denna vecka! ska försöka ta mycket kort idag så vi kan dokumentera det sen. ska snart börja cykla iväg men ville bara slänga iväg ett Hej! BTW, jag sov nästan 8 timmar inatt, amazing!
slänger in en bild som inte har alls någon bindelse med inlägget. dessutom är den gammal. men det blir bra ändå.



Revenge

Sitter och kollar på teve, börjar ju 8 imorgon så borde egentligen sova nu, men det är äntligen säsongspremiär av revenge igen och det kan man ju inte missa! Så jävla bra! :D kan verkligen rekommendera det!
Skriver sen eller imorgon!
/PussL



HAHAHA




Snälla rara jävla

ewe kan du sluta lägga upp fula bilder på mig överallt? Tack på förhand!
Nejmen tjaaa, tog precis en dusch, ska väl skypa med ewe snart om hon bara kan bli klar nån jävla gång?!?! Har inget att skriva! Kan inte alla ni söta som läser kommentera om vad ni vill att vi ska blogga om? Vore super! :D
Puss så länge
/Linda

Tomorrow!

Hej allihoppa!
 
Kom precis hem från en liten promenad till Posten och till Weda. Hade inte hämtat ut mitt moppe körkort eftersom att jag var så seg med att jag gick till fel postombud hela tiden haha. Men nu har jag det! Ska plugga nu och sedan städa. Måste ha det någolunda fint nu när jag får fin besök av Linda I MORGON. Hohoho så kul, jaja men nu mååååååste jag plugga! Puss!
 
Hahahaha söta osv...

Tjenispenis

 
Kom hem för ett tag sedan, va ute på en pw typ en timme, så grymt skönt! Innan skolan började va jag ute minst varannan dag och joggade sen bara kom det av sig när vardagen kom igång igen. Men nu jävlar kör vi kände jag så jag stack ut och det va faktiskt underbart skönt! Dock sprang jag inte, måste jobba upp konditionen först, blir fan arg på mig själv att jag slutade förut, hade fan "skitbra" uthållning o kondition då..! :( Iaf efter att jag kom hem har jag kört lite hantlar, situps osv.. så nu känns det super! :) haha fast är sjukt otränad just nu måste jag erkänna ;) pratade med ewe i typ 40 minuter på usla viber x) vi planerade lite inför imorgon och helgen, ska bli så himla kul! Äntligen! :D skriver sen! PussL
 

Love this

Heeeej!
 
fick sluta tidigare idag från praoen eftersom att vi var duktiga och var klara med allt. Kom innanför dörren för nån minut sen och sprang och hämta min iPad och i skrivande stund sitter jag nu på toaletten. Mysigt va? Men idag var ännu en bra och rolig prao dag. bland det sista vi gjorde var att mocka häst och åsne skit från en hage, vilket faktiskt var skit kul. haha vet inte hur många skit-skämt vi drog medan vi höll på. 
 
 

Oct. 04, 2012


Matte nu




Kanelbullens dag!

japp today's the day! haha tänk om vi skulle få bullar i skolan vid lunchen typ.. fast det lär nog definitivt inte hända! Man kan ju alltid drömma :D iaf så ligger jag i sängen måste egentligen gå up NU men..näej orkar inte. Som vanligt haha ;) och gissa vad?! Imorgon är det fredag!! :D som jag har längtat!
Nu måste jag gå upp.. :(
/PussL
Regnar det ute får jag Fan rådamp! Inte ok!

today

Hejhej!
 
Idag efter praoen så cyklade jag hem till louise och vi fikade, drack te som jag inte gjort på jätte länge! Himla mysigt nu är det ät höst och allt. Gosade med hennes hund Toby gjorde vi också! Sen kollade vi på film, dreamgirls tror jag att den hette. Med Beyoncé. Den var jätte bra, tusan vad Beyoncé ska vara snygg. Efter filmen trapade jag hemmåt och sedan följde jag med på hockey. Var med i kanske 20-30 minuter innan jag tröttna och ville träffa en kompis istället. Så Elin kom till Axa och vi åkte direkt därifrån, åkte lite buss och snacka, åkte hem till henne och låg i soffan och kolla på teve. Gosade lite med Elins hund, Nilla. Nu sitter jag i soffan och gosar med min kanin. Gosigosgos.
 
Nu är det bara Torsdag kvar innan jag och Linda ses, saknar henne! Ska krama henne hela helgen. 
 
puss

Har inget

att skriva. På grund av en del privata saker känner jag mig lite nere så pallar inte blogga mer än såhär idag. Saknar ewe jättemycket, vill bara vara med henne nu och kunna ha kul å prata å bara glömma all annan skit! Aja snart är det äntligen fredag iaf!
Pussgodnatt /Linda

Dallas!




hockey

cha är på hockey match men ska dra här ifrån nu. ska vara med en kompis istället. var fri entré på hockeyn så det va därför jag drog dit men ja...



Onsdag

Det här känns som en sån dag då jag absolut inte vill gå upp ur sängen, vill bara ligga här hela dagen. Meeen i got work to do. Haha nä ;) Ser iaf ut som att det är fint väder så det är ju ett stort fet plus!! Skriver senare i skolan eller nåt!
/PussL

HAHAHA

Jag typ dog. hahahahha


/linda

Sängen nu

Alltså något av det skönaste som finns måste ju vara att gå och lägga sig nyduschad i rena nya lakan, eller vad säger ni?! :D myys säger jag! Har då skypat med ewe och kollat på svenska hollywoodfruar nu på kvällen. Har fortfarande ont i ryggen.. fuck it.
Börjar typ halv tio imorgon, så niice! Det står på skolans hemsida att vi ska ha no och engelska till klockan 16. nejtack. Vi har alltid olika schema på onsdagar så lärarna typ ska kunna boka in de ämnena man behöver jobba extra med, eller nåt. Men om det stämmer om imorgon blir jag sur, för det orkar jag inte. Hade ju fan tänkt träna efter skolan..! Ååh..
aja godnatt kära läsare. PussLinda

Skype

Skypar med linda och hennes pappa hahahahaha.

On the floor

Hej!
 
Fyfan vad dålig blogg.se är i mobilen. Har inte kunnat publicera nått. Irriterande!! Sitter iallafall just inne i mitt rum med min kanin och väntar på att Svenska hollywood fruar ska börja. Skriver ut några uppgifter och pluggar lite smått. För att fylla ut inlägget lägger jag upp en bild på silikondroppar eller vafan det nu heter som jag köpte idag nere på stan. intressannnnnnnt.

Haha

hahaha omg creepy, bilden kom helt upp och ner

Middag

Kom hem för ett tag sen, sitter nu och käkar. Lite sådär forever alone..


(och nej, jag äter inte bara sallad)

How i met your mother

Hemma nu, sitter och käkar lite och kollar teve ;) ska gå mot kören (jaa, kören!) om typ en timme! :) skriver sen! PussL



jobba jobba

men chaaaa. har lunch paus nu, alla barn har åkt hem. var några syrian ungar från ettan som kom hit till stoller och vi lärde dom att borsta osv. sen skulle dom rida och då ville alla ha min häst eftersom den var störst.





Förbannad

tja. är fet sur för skolfotot x) haha langade värsta fula fejk smilet.. aja nu är det över för i år och alla kan andas ut! Det lär ju bara ta typ 8 månader för skolkatalogen att komma och då ser man ju förhoppningsvis annorlunda ut HAHA. Och eewwee! Om 4 dagar ses vii haha wiiee :D skriver senare. PussL



Morsning Korsning

Ska gå om typ två minuter så det får bli ett snabbinlägg! Idag ska vi vara i gymmet på idrotten, det är faktiskt ganska kul! Man får väl bara inte ta ut sig så mycket eftersom att vi då, som sagt, efter idrotten har Skolfoto..det regnar iaf inte ute.. än! Oj positiva tjejen här! Nejmen det här kommer säkert bli en hejdundrandes dag! haha hejdå alla kära
PussL

Trött som fan

Skolfoto imorgon. Fuck it. Ska fan gå i mjukisbyxor.. YOLT. Fast så lär det ju inte bli, tyvärr har vi till råga på allt idrott innan också, så lär väl se ut som nån jävla röd uppblåst gris som står och smilar upp sig. nejmen kul woop tagga (y) besides that så börjar vi 8 så därför ska jag väl försöka sova om ett litet tag, har så ont i ryggen :( eller ont, mer typ jättetrött.. kanske blir lite dålig bloggning imorgon då, har ju fullt upp. Plus att på eftermiddagen får jag äntligen träffa mina sångfåglar igeen! :D (tönt jag vet)
tänkte för ovanlighetens skull tala om att jag saknar min ewe något enormt. Puss på dig!
Okej godnatt då<3 PussL


så lägger den sig ner -.- vafan

Sliten & Trött

Åh jag är så jäkla piss trött!
Sover bara 5 timmar vaje natt och kör på hela dagen, hatar att sitta stilla och bara 'vara' eller 'chilla'. Jag kan inte sitta i soffor för jag hatar hur man sjukner ihop, så jag står hela tiden eller sitter på stolar om jag måste sitta. Känner att jag måste börja sova minst 7 timmar iallafall, men det blir aldrig så. Men idag är jag nog extra trött, har haft stalljobb hela dagen och sen har min kusin begravits eller hur det nu heter idag. Jag kunde inte vara med på begravningen för att jag har missat praoen så många gånger, det här är sista praoen i grundskolan. Men alla mina tankar har gått till min kusin och hans familj, vila i frid♥ Några släktingar enda från Norge kom hit pga av det, så nu har vi en här som är och  hälsar på hemma hos oss. 
 
Orkade inte duscha ikväll, får göra det i morgon.
Sorry om jag stinker men jag har mockat hästskit halva dan.
 

HOME

Hola!
 
Kom hem från min prao lite inna tre, är rätt trött. Jag kommer berätta mer om dagens praktik senare, när jag har hittat kamerasladden de vill säga... Kan berätta att jag såg ut som en bondlantis, var hur lerig som helst eftersom att det regnade och hade regnat och mina gummistövlar var inte längre svarta. Men jag var glad och trampade hem med folk som glodde som om man var på rymmen från psykhem. Nu ska jag åka iväg och hämta ut mitt KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nästan för många utropstecken, men bara nästan.
 

 

Ny månad. Ny vecka. Ny måndag.

Tjeena baabes! Hade precis lunch, ska ha svenska nu sen håltimme i typ två timmar.. sen spanska sen slutar jag typ halv fem -.- iaaaf kom på att jag räknade fel igår, men idag är det 5 dagar kvar tills jag och ewe ses!!!! :D wooohooopp! saknar henne så grymt mycket!! skriver mer sen! /PussL

1 oktober

God morgon!
 
Vaknade och gick upp klockan 6 idag och möttes av ett mörkt hus och omgivning - hej oktober! det är fortfarande mörkt ute och jag ska alldeles strax börja cykla mot louise. känner mig jätte ful, har typ 2 par leggings och sen ett par fula mjukisbyxor, linne, långärmad och sen kofta. hör att det regnar ute så det kommer väl typ bli regnbyxor och nån jacka på det. och gummistövlar. fick låna ett par gummistövlar från belinda, men ska nog köpa egna idag. faktiskt rätt bra att ha. kan inte ha mina ridkläder för att jag rider i ett annat stall och då sprids tydligen sjukdomar, så ja. men seriöst nu hörrni, det är förfan oktober. förr förra året kom det första snön den 15 oktober och då hade det ändå varit en varm sommar. nu har det typ inte varit någon riktigt varm sommar så vem vet, det kanske börjar snöa idag?!
Jag igååår.