5

 
hola babes! Ligger i sängen nu, inte för att jag egentligen behöver, börjar ju 11.20 imorgon, utan för att jag är så sjukt trött i ryggen.. plus att jag är astrött :( Har haft en skitmysig helg, i fredags slutade mamma typ två timmar tidigare än vanligt så vi kunde åka tidigt till landet och väl där blev det tacos för fulla muggar! Sen igår va jag med frida typ hela dagen, hjälpte henne att plugga och sen sov hon hos mig, myys! Idag har vi typ jobbat på tomten, grävde ner nån jävla kabel.. därför jag har ont i ryggen, sen åkte vi hem vid typ fyra :) i veckan händer väl inget särskildt förutom att jag ÄNTLIGEN ska träffa ewe på fredag!! Woop bara 5 dagar kvar!
Hörs imorn!
/PussL
haha mupp, älskar dig <3

Kör moppe

Var hemma hos Belinda idag också. Vi passade på att köra lite moppe!
Jag har ju tagit körkortet, hon ska göra det när som, så hon har redan köpt en moppe så vi körde lite. 
Var super kul, längtar tills jag får min egna.
Belinda filmade lite när vi körde, jag kör och hon sitter bak, rekomenderar er att sänka volymen rejäääääääält.
 

Mycket att göra

Men tjääääääna!
 
Var som sagt på stan idag och försökte uppdatera typ 10 gånger men det gick inte! :( Iallafall så köpte jag ingenting, eller jo, aceton men det gills inte. Ska tvätta bort mitt nagellack som har lossnat typ hälften av och måla nytt. Tänkte även passa på att visa er mina presenter som jag fick av mina kompisar för typ 2 månader sen haha! Men men, bättre sent än aldirg. Juste, jag måste fan skicka in svenska grejen ikväll, i morgon är det typ försent. Sen måste jag städa mitt rum, och alla andra saker som är mina som ligger i hela huset, och lägga fram kläder till morgondagens prao. ÅH VAD MYCKET DET BLEV. 
 
Testade en ny variant av sminkning idag, vad tycker ni?
Fokuserade mest på ögonen, så mina ögonbryn blev heeeeelt fuckade för jag tyckte det blev för mycket med att fylla i dom som jag brukar. 
 

Förlåt

Sorry för väldigt dålig bloggning från min sida i helgen, har varit på landet m ganska dålig mottagning plus att jag inte har haft tid. Men nu är jag igång igen! Sitter i bilen nu och väntar på mamma, hon skulle typ handla mjölk eller nåt haha ;) Skriver mer sen!
/PussL


bästa platsen på jorden <3

Åhléns

Hej på er! 
 
Kom precis hem från stan, var där och köpte fyra pack galgar. Två pack galgar var i svart trä och de två andrapacken var i svart siden. Blir toppen! Nu ska jag iväg till belinda och hjälpa henne sälja kakor, på med fake smilet!
 
Åh det går inte att ladda upp bilderrrrrrrrr!!!

You always make me smile ♥

Hej!
Kom hem från min kompis Hilda för ett tag sen. Jätte mysigt och kul att träffa henne igen. Hon ska åka till Frankrike nästa vecka med sin klass så ville bland annat krama henne lite och önska henne en trevlig resa. Självklart blev det massa snack och sånt också. Ska tvätta bort sminket och gå och lägga mig nu. Hörs i morgon! 
 
Ha det bäst i Frankrike Hilda!
 

New Shoes

Här är skorna som jag köpte idag! 
Tycker det är väldigt svårt att hitta skor, speciellt eftersom att man nästan alltid köper likadana/liknande som andra. Två av mina komisar har liknande av dessa skor, men inte exakt lika. Tror mina har mer klack. Var noga med att inte köpa likadana som dom, men om någon av mina vänner har exakt sånna här så säg till så lämnar jag tillbaka dom. 
Annars är jag helt ok nöjd. Varma, sköna båda två och båda hade inte 'platt' sula så jag kommer förhoppningsvis inte halka när det börjar bli så kallt.
 
/Ewe

In action

Hejhej!
 
Har försökt göra minst 2 inlägg idag men det har helt enkelt inte kunnat publicerats. Ena stunden stängde pappa av internet och andra var det bara borta, säkert nått strul med blogg.se Iallafall, idag har jag ridit, gick bra! kanske kommer upp ett videoklipp senare? var nyss iväg och handlade med mamma och pappa på Ica Maxi, haha standaaaaard. Passade på att gå in på skopunkten och köpte 2 par skor. sen åkte vi till krauta och sen stan, som hann stänga så det får bli i morgon istället. 
 
In action bilder från dagen!
toatoatoaaaaaa rulle.

Super nörden

Hej folket!
 
Sitter och pluggar, japp min fredagkväll. Haha nej men jag ska se till att plugga lite iallafall, göra klart och påbörja några gejer så jag kommer framåt. Blev såå glad idag när jag fick tillbaka mitt matteprov, fick alla rätt, alltså ett A! Och i fysik fick jag B så det är super kul! Iallafall, nästa vecka, alltså veckan som kommer, kommer vi inte gå i skolan utan vi kommer ha prao hela den veckan så då kommer vi inte jobba som vi annars skulle jobbat i skolan. Så jag måste verkligen göra några uppfiter och sånt så jag inte behöver stressa ihjäl mig sen. Och nästa helg kan jag ju inte plugga för då kommer ju Linda hit! Wiho, ska bli så kul! :D Nu ska jag iallafall fortsätta en liten stund till, sen dra vidare mot Krauta med pappa för att köpa några saker, typ plankor eller nått. Vi hörs!
 
Bjuder på en 'dagens outfit' fast den här outfiten hade jag inte idag, utan igår.
 

School time

Hej!
 
Har Svenska lektion just nu, ska ha boksamtal eller nått sånt. Innan det hät hade vi musiklektion och spelade gitarr och lekte rockstjärnor, haha var faktiskt roligt! Bjuder på några snabba webbcam bilder.
Har halsduk på mig så det är det som är det svarta!

Svartare än natten

Oj vad det lät allvarligt haha, det jag menarr är bara att jag tycker att det är så sjuukt tråkigt när man vaknar så är det lika jävla mörkt som det va när man gick och la sig, usch! Så är det jättekallt, mitt rum är såklart alltid det kallaste också.. :( Aja godmorgon iaf, vaknade typ nyss, måste gå upp nu så jag slipper stressa.. orkar inte! Som tur är har vi iaf ganska skön dag idag, tre lektioner sen en 3-timmars hål emellan, sen bär det av till mysiga landet! Ska bli så himla skönt att bara få åka dit och koppla av!!
Måste upp skriver sen
/PussL

Curl it baby

Skypade med linda för ett tag sen. Fy satan vad jag saknar henne :( Helt sjukt. Hon är den bästa av dom bästa. Älskar henne nått enormt. Åh saknar henne så det gör ont! Har precis lockat håret också... Lockade väldigt konstigt den här gången haha! Men men, det är väll ändå okej. Hoppas dom sitter i någolunda till i morgon. Super kassa bilder!
 

Natti bitches

Skoja bara ni är inga bitches. Kände bara för att vara lite gangsta. Men nu är mitt moment över. Tänkte sova, sen kom jag på att jag har 500 fucking sidor(nej inte alls så många) att läsa till imorgon! Åååååh :( aja skiter i det som den duktiga elev jag är :D kommer aldrig vänja mig vid att ha lugg.. Kan fortfarande inte fatta att jag gjorde det :O
Hörs imorn!
PussLinda

PUSS




En mi casa

hemma nuuråå. Sitter och skypar med bästakooompiiizzen :D kommer får inte våga gå till skolan imorgon för håret.. O M G
PussL

Sminkvideo

 Here it is.

Ser att 5 pers redan smygkollat, men för er andra så varsågoda!
 

OMG

omg i fucking did it. kaoz



ELLE

köpte nyss en tidning som jag ska bläddra lite i. sen är det dags att börja plugga. måste göra klart en svenska grej, jobba lite engelska och so. toppen.



Imorgon är det freedaag

Åt middag typ nyss, blev falukorv och vita bönor.. inte nån 5-stjärnig middag precis men mätt blev man ju och det är ju det som är meningen! Om typ en halvtimme ska jag och mamma åka iväg till frisören, vill ha nån frisyr som är fin när håret är utsläppt, som det är nu hänger det bara och är allmänt tråkigt. Ewe sa att jag skulle klippa lugg, vi får väl se om jag vågar.. ;) hörs senare!
/PussLinda

Heeemmmaaaa

TJenixen, kom hem fö typ 30 minuteer sen eller nåt :) så jävla skönt att sluta tidigt!
JAJa nuuuuuu tänkte jag börja med en grej, eftersom det antagligen är ganska tråkigt att bara läsa vadjag(vi)i gör om dagarna, eller vad säger ni? Tänkte börja med något jag kallar föööör...*trumvirvel* Daaagens daaaaaamp! HAHA det låter stört men ni kommer fatta när jag väl kommer igång ;)
iaf Dagens Damp är då på osthyvlar som gör alldeles för tjocka skivor! Liksom det kan ju aldrig vara meningen att man ska ha mer ost på mackan än liksom tjocklecken på brödet är? Det här stör mig veerkliigen. Vad tycker ni om saken?
Okej rörigt inlägg haha
/PussL

så jävla bra


Matte

tjaaaa, hann inte blogga imorse, va as jävla stressad.. nu ska vi iaf ha matte om typ 5 minuter..suck..:( blev iaf godkänd på matte proveeet!!!!! :D så jävla glad, haha fick exakt de poängen som behövdes för att få E XD slutar typ två idag så sjukt skönt, hade velat åka in till stan och köpa lite grejer men tyvärr är det ingen som vill åka med mig, får väl göra det nästa vecka istället! :) hörs senare!
/PussL

haha godnatt




Sneak Peak

 
 
Kika in här i morgon så får ni se!
/Ewe

I miss you girl

Skypade nyss med Linda, eller nyss och nyss, för en halv timme sen. För klockan 9 var det suuuuper viktigt att hon skulle kolla på Dallas. Tönt. Tänker inte säga att jag också kollar på det just nu... Iallafall, vi har snackat lite fram och tillbaka om att hon ska komma hit till mig nästa helg och det verkar som om det kommer bli av! Wohooo! Saknar henne så mycket♥ Nu måste jag iallafall börja plugga. Missade ett prov som skulle varit idag så jag får göra det i morgon istället. Har inte ens öppnat boken. Åh. Jaja, vi hörs!
 
En bild från tidigt i sommar...
Vilken hårfärg haha.

KÖRKORT!

Hola amigoz!
 
Förlåt för att uppdateringen från min sida inte har varit så bra idag. Men jag har haft rätt så fullt upp. Var som sagt på möte hela förmiddagen och en stund efter lunch. Sen stressade jag och pappa iväg upp till Trafikverket (det var det jag menade med att jag skulle berätta mer sen! jag gjorde nämligen teoriprovet för moppe!!) och jag slängde mig in i foto automaten och jag som trodde att jag skulle bli bra det här året hade fruktansvärt fel. Man hade förfan bara 3 foto försök på sig med 3 sekunders mellanrum. Jag kom där med andan i halsen, jacka på och allting som jag kastade av mig mitt i fotoblixrarna. Slutade med att jag tiggde till mig 3 nya foto försäk då jag skippade snedbenan för mitt bena, som dock blev mer utan ev sick sack bena. Dessutom blev min underskrift värre än vad den var när jag skrev på mitt pass vid 5 års ålder. BUT HEY, WHO THE FUCK CARE?! I FUCKING MADE IT BRO. Japp! Jag klarade provet och har nu officiellt moppe körkort. 
 

Klaar

Japp ni läste rätt, jag är nu klar med min krönika! Woop fest! Haha :D är faktiskt sjukt nöjd med den, hoppas bara läraren blir det också ;) har försökt få tag på ewe hela kvällen.. Menmen hon hör väl av sig snart. Ikväll är det äntligen Dallas! Och ja det kansker töntigt, det finns iaf en som delar min passion för det aom ni kanske såg förut! Det är vid nio, sen efter det ska jag väl börja dra mig mot sängen. Hörs
/PussL


Lite så vi jobbar

Japp då var det en timme sedan jag bloggade sist då, och gissa hur mycket jag har skrivit..? Ca 3-4 meningar. Asså guuuud skärpning nu, fan vad dålig jag är. Lalala är fan alldeles för hype för att kunna sitta still! Kaoz

kul att jag

bloggar istället för att plugga haha..Aja nu faan köör viiii!


så la den sig ner -.-

Hahaha störda

det här sysslar jag då med istället för att plugga.. you go girl!! typ..




Idétorka

Kommer inte på något att skriva... fml.. aja whatever, pratade iaf med ewe för ett tag sen, sjuukt vad jag saknar den tjejen asså! Men förhoppningsvis ska jag till henne nästa helg, hoppashoppas! :D ska väl återgå till "skrivandet" nu.. :/PussL




humooor hahahahah

Pendeln

Är på väg hem nu, vi fick gå hem och skriva krönikan om vi ville men jag stannade i skolan, sen kom jag fram till att det inte gick haha så ska skriva hemma istället. Tror jag kan fokusera bättre där :) Men blir så jävla irriterad på mig själv, inåt när jag skrev lite hemma här jag värsta flytet sen nu idag så kommer jag inte på en enda mening.. så frustrerande. Aja ska springa till bussen nu så man kommer hem nån gång! PussL
 
I lurarna ;)

Mentorstid

Kom precis till skolan, jävla skit väder :( nu har vi mentorstid, sen no sen ska vi typ skriva krönika resten av dagen..
asså ååh är as hungrig, vi har inte lunch förens typ halv ett.. fml :/
PussL





sitter i bilen

Faaaaan va svårt det ska vara att klicka rätt på lägg till bild och publicera. haha jaja får ändra det när jag kommer hem! God morgon!sitter i bilen påväg till Stockholm, ska på ett möte. kind off. så det blir ingen skola idag, tråkigt :( jag älskar skolan, jag menar det och jag vill så mycket hellre vara där. nåja, jag får gå lite tidigare idag för att hinna med en annan sak som jag kommer berätta om sen. idag har jag på mig en av dem nya tröjorna, kors örhängerna, ring, jeans och skinnjacka. är jätte svårt att ta kort i bilen så ni får halvkassa bilder. vi hörs!





Sovdags

Sängen nuuu, är jättekallt måste komma ihåg att byta till vintertäcke imorgon! :( haha och ja jag kanske lägger mig tidigt, men är så trött på morgnarna så om jag inte lägger mig hyfsat tidigt kommer jag helt enkelt inte upp..
Försöker hinna skriva imorgon innan jag åker hemifrån!
PussL



Here we go again

Sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Jag spyr på Gunilla. Usch. Jag orkar inte med den människan. Sitter och beställer hem kläder också, hittade ingenting i Stockholm. Zaras byxor va så himla korta, helt sjukt. Är det inte smartare att göra dom lite längre så att dom korta kan sy upp dom gratis? Dåligt. Hur som helst, det är inte hela världen. Ska plugga lite på körkort nu under pausen och sen fortsätta kolla på dessa älskade Hollywood fruar. Måste dock säga att Maria och Isabell (e?) är mina favoriter. Sen är den där Margareta eller vad hon heter helt okej. Juste! Gjorde en sminkvideo idag, vill ni se? 
 

Blommer och blader gör dig glader

hahaha kollar på svenska hollywoodfruar, så jävla "bra"! x) asså guud jag älskar fan maria montazami, hon e underbar! :D
PussL

Jag ser dig prata men hör inte ett dugg

hejjaghatarmänniskor

Tjenaläget

Tjeenixeeen, va och sjöng i typ tre timmar haha, brukar vara en timme men det va så himla kul idag så vi stannade ett tag ;) vi valde solo-låtar, och pratade om att kanske spela in en julskiva! Nu sitter jag iaf och pluggar, vi ska skriva krönikor hela dagen i skolan imorgon så jag försöker komma på lite redan nu så det inte blir värsta stressen imorgon när det väl gäller. Personligen tycker jag att jag har kommit på ett väldigt bra ämne att skriva om, eftersom jag har mycket och tankar kring just den saken. Måste fortsätta nu, skriver sen!
/PussL

haha standard




Skolan

Hade precis lunch, ska ha matte nu. Antar att vi ska börja med nåt nytt kapitel, hoppas att det är nåt hyfsat lätt den här gången! Slutar vid typ två idag, så jävla sköönt! ska hem efter skolan, sen ska jag iväg och sjunga med min "sånggrupp", woop! haha :)
See ya
/PussL

Looking for the perfect pants

Är i stort behöv av ett par snygga byxor. Har kikat runt lite på dessa 5, tycker alla var himla fina. Skulle egentligen också vilja ha ett par ljusa jeans, militär gröna och vinröda. Vi får se om jag hittar det! Ska upp till Stockholm i dag så ska se om jag hittar nått. Annars tror jag att jag köper byxorna till höger på den första bilden, dom var sjukt snygga. 
 

studiedag

hejsan!
vaknade runt 7 och men gick upp vid typ 8 och åt frukost. drömde sjukt konstigt inatt, men ändå kändes det så verkligt. idag har jag en hel del att göra. ska göra klart SO uppgifterna, samt engelska uppgifter. sedan ska jag läsa och översätta några engelska texter och öva på några glosor som tillhör de texterna. måste se till att maila en lärare och skriva ut anteckningar också. den här veckan hat vi så sjukt mycket att göra! men nästa vecka har vi prao vecka och det ska bli kul! något mer som jag måste hinna med idag är att städa på rummet och plocka upp de nödvändigaste kläderna och hänga dom på en klädstång som pappa köpte för några dagar sen. bor som sagt fortfarande i resväskor men nu börjar det gå framåt i bygget här hemma! vid 3 ska jag vara uppe i Stockholm och efter ett möte där så tänker jag belöna mig själv med lite shopping. från det ena till det andra står jag nu ute hos min kanin och ska rengöra hans potta. yes han har en sån. och ja, det är väl lika bra att börja.




Tisdag

Godmorgon! Har legat för länge i sängen så måste upp nu, hinner tyvärr inte skriva mer än såhär! Skriver senare!
/PussL

Godnatt

usch vad jag hatar att vara sur när man sks sova. jaja, ny dag i morgon!



Bedtime

Jahapp dags att sova nu då. Börjar tidigt imorgon som ni vet, måste ju få min skönhetssömn ;) Plus att jag fortfarande har fucking ont i huvudet, hoppas det är borta imorgon. Första lektionen imorgon klockan 8 är ju då såklart idrott, woop taggarå..
sweet dreams alla läsare
pussgodnatt /L

YOLT

BARA för att jag la upp en bild den här gången så kom den inte upp.. :(
Vi skaköpa såna här B) bara för vi har DET men inte ni
PEACE OUT BRO'S

Gangnam style

HAHAHAH tjäääna, jag och ewe håller på och försöker lära oss den så kallade "häst-dansen" till gangnam style. Går asbra (eller inte) hahahahah. Whateverrrrrr. Har en fet jävla huvudvärk, kulkul (y)
Saknar ewe sjukt mycket, hoppas vi kan bestämma träff till helgen eller nåt! Så fort som möjligt!
Puss ewe! Som förövrigt klagar på att jag inte lägger upp några bilder på bloggen, men jag har ju faktiskt redan berättat för er kära läsare om varför jag inte gör det. Men ska somsagt fixa det!
Puss sålänge / L

CAVIAR MANICURE

Här är resultatet på mina naglar!
Har velat ha det här nagellacket hur länge som helst nu, men det var slut på Åhlens City i Stockholm när jag var där. Sen har dom det inte här där jag bor. Men i Kista hade dom den så jag köpte den direkt.
 
Vad tycker ni, hiss eller diss
 
/Ewe

Hemma

Kom hem för typ en halvtimme sedan, har asont i huvudet -.- Gick iaf sådär på matten, precis som jag trodde. Vi hade också spanska hörförståelse som gick helt okej. Måste gå ner och äta nu, är skiiithungrig
Puss så länge
/L


Williams Lista

Missade att kolla på Williams lista igår! Håller på att måla mina naglar så det blir perfekt att kolla på det nu medans dom torkar. Visar er resultatet sen när jag är klar. Klicka på bilden för att se första avsnittet av Williams Lista. 
 
/Ewe

Videoblogg

Haha okej när jag kom hem spelade jag in en video till er, men den blev inte klar i videofy försän nu. Iallafall, jag bjuder på den. Satan vad snygg jag är, på varenda stillbild. Det här är första videobloggen på howedoit. Linda kanske kan göra någon nästa gång. Ni kan även komma med tips på vad ni vill se mer av!
 
Ja Linda, du får skratta. 
 

Goodmorning sunshine

Heeej mina käraste!
Vaknade precis, ska upp om typ 10minuter!
Börjar 11.10 idag med matteprov, känns väl inte helt bra menmen..
Slutar 16.35.. asså det är så ovärt för vi har bara tre 1-timmes lektioner men vi har en fet jävla håltimme emellan andra och sista lektionen..sjukt irriterande
Hörs senare!
/PussLinda

Im so fluffy!

Godmorgon lovers!
 
Ställde klockan på 06:40 och när den ringde tänkte jag 'amen 5 minuter till' och somna om. Sen kom min mamma in och då tänkte jag 'åh jag har säkert sovit jätte länge'. För det kändes som om jag hade sovit en hel timme till. Men nej, jag hade faktiskt bara sovit i fem minuter! Haha helt sjukt. Har det blivit så för er någon gång? :)
Har på mig en av dom nya tröjorna idag! Den kommer från Gina Tricot och är ljusrosa, köpte en nästan likadan fast vit och lite längre på Cubus också. Den är så himla sköööön! Älskar ♥ Jag måste vara jätte mysig att kramas med ju!
 
Langar värsta poserna nu haha...
 
 
 
 
 

Shopping baby

Var ju i Kista tidigare idag och fy satan vad jag älskar det stället!
Dit ska jag definitivt åka igen!!
Var där med familjen, och jag hann inte ens gå in i alla buktiker som jag ville innan dom tvingade hem mig :(. Iallafall så fick jag med mig en del, är nöjd. Dock vill jag åka dit igen som sagt, vill gå till nååågra andra butiker också. Funderar på om jag ska lämna tillbaka första tröjan bara, men jag vet inte. 
 

Saknar

Saknar sommaren så jäkla mycket. Fuck höst och vinter, man blir ju fan bara deprimerad

Ååh

Får fan damp på mig själv. Har inte pluggat ett piss. Och det är så korkat för det behövs verkligen! Ååååååh fuckface
Peace out

kista

Ska åka till Kista nu! Var på stan igår med några kompisar men hittade absolut ingenting och en av dom sa att Kista var bra. Har aldrig varit där så det kommer bli kul! Skönt att dom har öppet enda till 21 ikväll, slippa söndags stressa. Drog på mig några kläder som jag inte brukar använda tillsammans, blev rätt snyggt. Funderar på att ta en kavaj till men tror jag skippar det, ser ut som 20+ i kavajen. Haha. Hörs under dagen! 
 
OMG DET SER UT SOM OM JAG HAR TUTTAR PÅ FÖRSTA BILDEN!!
FIRST TIME OF MY LIFE.

Godmorgon

Godmorgon sötisar!
Vaknade för typ en timme sen eller nåt, är fortfarande trött blev ju rätt sent igår haha. Idag ska jag typ bara chilla galet och plugga, har matteprov imorgon...
Hörs senare!
/PussLinda

Så sant




Förlåt

För typ noll inlägg idag, har haft fullt upp hela tiden. Jag och min familj har varit hemma hos min farfar och hans fru idag för att hjälpa till med lite vardagsgrejer bara, typ dammsuga, tvätta fönstrena osv. De har svårigheter med att klara sånt själv. Sen avslutade vi dagen med en jättemysig middag tillsammans!
Jag har ingen aning om vad som har hänt med ewe, får typ inte tag på henne, plus att hon inte har bloggat på typ två dagar (inte för att det är det viktigaste), aja hoppas iaf inte att det har hänt något! <3
Ska typ sova nu, godnatt alla underbara och än en gång förlåt för dålig uppdatering!
/PussLinda

Så sjukt trött

Tjeeena!
Kom hem för typ en halvtimme sen kanske, direkt efter skolan drog jag och några kompisar och hyrde film å köpte middag. Sen åkte vi hem till en tjej, såg två filmer och bara myste runt haha. Vi såg en skräck, nightmare on elm street, och en typ komedi,the dictator. De va skitbra! Käkade typ en hel b&j också haha, så jävla gott!
Måste verkligen sova nu, är jäkligt trött asså.
Haha btw förlåt för att det där inlägget om oss själva aldrig kommer upp, men känner att det kommer bli långt och pallar därför inte haha. Men det kommer så fort som möjligt, you have my word on it!
/PussLinda

Listen guys

 

nostalgi






Sep. 20, 2012


Hope - Hold on pain ends

Jag ska sova nu. Vill bara passa på att säga att jag älskar Evelina så jäkla mycket. Hon är så smart och så bäst, det känns som att det är jag som är två år yngre än henne och inte tvärtom. Så godnatt, och jag älskar dig Evelina <3


Om man är..

..sugen på godis, sen äter man godis och slutar vara sugen. Har man blivit avsugen då?

Äppelkaka i skolan

Haha lyx, vet inte varför vi fick det. De måste tycka om oss väldigt mycket ;)




Skolan

Sitter i skolan nu, väntar på att spanskan ska börja. Tror jag slutar typ tre eller nåt idag hahah ingen koll.. Hörs!

/PussLinda


uppkörning

Hej!
är vid körskolan och körde för ett tag sedan. jag klarade uppkörningen!!!!! så nu är det bara teori kvar sen har jag moppekort! gick nyss till pressbyrån och köpte lite plugga mellis. nu blir det att plugga! ska bara möta mina kompisar som också ska köra upp.



True




Fuck life

Det är allt jag har att säga nu. Väntar på ett jobbigt besked, kommer förmodligen få veta nästa vecka. Uppdaterar jag dåligt/tråkigt eller något så vet ni varför.
Kom iaf nyss hem, måste plugga nu.. Hej så länge!

/PussLinda

trevligt

ahmen åh. kom 1 timme för tidigt till skolan. jaja ska passa på att plugga lite då. forever alone till max. tjäääääna





Sovdags

Ligger i sängen nu, är sjukt trött, fattar inte varför. Aja imorgon har vi lite sovmorgon iaf! Är redan skoltrött asså, fast vi bara har gått typ en månad.. Inte bra haha! Måste bli bättre på att plugga, jag bara skjuter fram allt hela tiden så blir det väldigt stressigt sen..
Juste! Jag och ewe ska väl så fort som möjligt skriva lite om oss själva osv! Så häng kvar! ;)

Dröm sött

/PussLinda




hahaha klockren!

Var snygg i stickat

Nu när hösten så gott som är här, kan vi försöka se det från en positiv sida. Man får mysa ner sig i stickade tröjor, som förhoppningsvis inte sticks haha. Men det blir lätt att man 'drunknar' i sina tröjor och som bara har tråkiga färger. Så behöver det inte vara! Här nedan har jag satt upp mina favoriter av höst tröjor från Nelly.com som finns i flera färger än dom jag lägger upp här. Toppen va? :)
Tror att jag själv ska beställa hem några av dessa faktiskt...  
 
Vilken är eran favorit?
 
/Ewe

är ute och säljer kakor

Japp, är ute och försöker sälja några kakburkar och godisburkar som ska gå till klasskassan. har lyckats sälja 2 stycken hittills, måste sälja 12. antingen har de inga pengar eller så tänker dom på 'figuren. dom säger säkert bara så för att det är tisdag. får väl återkomma på fredag då och hoppas att dom släpper loss lite då. lönen har också kommit då så det blir perfekt. ja men då har vi en plan va? bra. nu går jag hem.



Enjoy every moment

Hej alla glada! 
 

Kom precis hem från skolan, slutade 13.40 så himla skönt! Va astrött imorse bloggade därför inte då ;) Första lektionen kl 8 var idrott, vi hade typ cirkelträning, boxning, situps och sånt. Tycker det är skitkul, de e så "skönt" att ta i och svettas så man får träningsvärk dagen efter, så det känns att man har gjort något haha. Tyvärr va jag inte med eftersom jag fortfarande är fucking förkyld.. :(
Nu ska jag väl ta nåt att äta, är sjukt hungrig va nån äclklig jäkla pastagrej i skolan idag så åt typ inget. Aja hörs senare!
 
/PussLinda
 
 
 

Godnatt

Gick precis och la mig, börjar 8 imorgon så ska upp typ 6...
Asså nu till en heeelt annan grej, haha nä men alla bilder som jag lägger upp, eller jaa försöker lägga upp blir typ åt fel håll. Alltså de "lägger sig ner" på sidan. Därför kanske jag inte kommer lägga upp så mycket bilder innan jag har kommit på vad det är för fel. Då vet ni!
Hörs imorgon!
/PussLinda

Övningskört moppe

Hej!
 
Direkt efter skolan tog jag bussen ner till körskolan och åkte sedan med till en parkering där jag provkörde moppe för första gången! Var helt själv där + en lärare ofc. Så jag fick åka runt och leka lite, sen började jagg öva på blinkers, panikbromsning, sick sack, osv. När jag var klar kom min kompis Cicci och hon körde lite, sen kom även Belinda som är en annan kompis till mig och en tjej som jag inte kände och körde. Då fick jag köra lite till så jag fick köra en del. Redan i morgon ska jag till körskolan igen för att köra ute i trafiken! Aaah spännande. 
  
 

Chill

Heej lovers!

Sitter vid datorn och bara chillar. Är fortfarande förkyld, har varit det typ en vecka nu.. Nu har jag typ tappat "halva" rösten också så låter som att jag är i målbrottet eller nåt.. inte kul. Aja kom hem typ kvart över fem eller något. Det va ändå helt okej i skolan, gjorde inte precis något krävande på spanskanså de va naaajs. Ska fortsätta knarka läkerol i min ensamhet nu. See ya!

/PussLinda



makes people talk hahah

Tagga

Spanska nu då, sista lektionen! Woop! Hatar att vi går så sent på måndagar, är typ skitmycke folk på pendeln osv då. Haha okej det kanske inte e så jobbigt, men det är det faktiskt när man bara vill hem och dö på sängen. Skriver sen!
/PussLinda

excusez moi

Hejhej! Sitter just nu på franska lektionen med louise och martina. fick ett samtal innan lunch, kommer berätta mer om det lite senare. är nervös men det kommer bli roligt. vi hörs, puss! 

På väg till skolan

Sitter och väntar på pendeln nu, är här typ 10 minuter för tidigt -.- aja bättre det än att behöva stressa! Går till halv fem idag.. Fuck it.Hörs senare!
/PussLinda

Som sagt

så är det på gåång! Ja som ewe (Evelina) sa så är det då hon och jag som kommer blogga här. Jag kommer försöka blogga så mycket som möjligt, men om det är mycket i skolan är det lätt att man glömmer bort eller helt enkelt inte orkar.
Just nu ligger jag iaf i sängen, börjar inte förns 11.20 idag.. Vill verkligen inte gå upp och kolla vad det är för väder, regnar det så stryper jag någon.. haha
vi hörs senare!
/PussLinda




Det är på gång!

Hej!
 
Det här kommer då vara min, Evelina, och Lindas blogg. Vi kommer presentera oss bättre senaare. Designen och sånt är inte klart än men det kommer fixa sig! Nu måste jag börja dra mig mot sängen, är sjukt trött. Vi hörs mer i morgon, puss!
/Ewe