Skandaaaal

Tjenare! Hoppas eran julafton har varit tokmysig med familj, släkt och vänner och att ni har ätit så mycket julmat att ni inte kommer vilja äta det igen försän till nästa jul. Fast på midsommar äter man ju typ samma, bortsätt från julskinkan. SÅ PROPPA I ER MER JULSKINKA NU FÖRFAN. För det är det julen handlar om. Som ni vet är Linda just nu i spanien och jag är inte lite avundsjuk på det. Kan faktiskt tänka mig att byta ut julskinkan mot en biljett ner till värmen. Det skulle vara lugnt liksom. Vi får hoppas på att hon har det härligt och att hon inte blir allt för brun, det vill vi ju inte ellerhur? Nej inga sånna dumheter nu Linda. 
 
Har förövrigt riktigt tråkigt just nu, men ska väl kliva ur min pyjamas snart och sätta på mig jeans (usch otaggad redan nu) och ta mig ut i mellandagsrean för att se om det finns något fint som jag vill ha. Igår letade jag i varenda filmuthyrning i södertälje (läs VARENDA) efter Titanic, men den fanns inte någonstans! SKANDAL! En sån film tycker man ju är standard!!!! MEN NEJ! Slutade med att jag och pappa åkte till Ica Maxi för att handla mjölk och gissa vad vi hittade där?! JO TITANIC :D Ica älskling sviker mig aldrig, min babe <33333333 
 
Titanic består av 4 delar. Den första delen av filmen är det en normal film. Andra delen är det "aaaaaw" moments för de är så kärleksfulla och urgulliga mot varandra. Tredje delen är nagelbitardelen när skeppet sjunker och allt är kaos. Fjärde delen är den delen då man är glad att man inte har mascara och att man inte blir filmad för hur ful man ser ut när tårarna sprutar åt alla håll och snoren rinner ner som en vildforss. Sen är den slut. Och då är man själv också helt jävla slut. Fan vad jag vill ha en grabb som Jack, aka Leo. Man fick inte se hans mage en enda gång med genom sin charm och personlighet kan man inte annat än älska honom. Hur ofta händer det i dagens filmer? Nu rundar jag av, ni alla vet redan att Leo är drömkillen #1. Och Justin Bieber såklart. Fast han är ju min :) Inte din. 
 
 
 
 
 
 

Hejdå vänner ♥







1 dag kvar

Ja idag bär det av mot Arlanda och imorgon vid 8 går flyget mot España! FINALLY!
Kommer sakna min vänner något enormt som vanligt haha, och det suger fan hårdare än hårdast att jag inte är hema på nyår :( MEN det tar vi igen 1000 gånger om när jag är hemma igen! PARTY HARD
 
Får väl passa på att önska en God Jul och ett Gott Nytt År då med tanke på att jag inte lär kunna blogga på tio år.
Ha det världsbäst!
PussL

Sometimes you just have to let go




Gå dit för tusan




påväg till Stockholm






för lite julklappsshopping i sista minuten. tagga brottning med folket på stan, varför tog vi inte med oss hockey skydd belinda??


JULLOOOOOV




EN DAG KVAR

Hej bloggisen!

Idag är det en enda jävla fucking helvetes fan (ja jag är lika dålig på att svära som Aina) dag tills vi får jullov, oooooch det är samma sak som att det är 4 dagar kvar tills jag drar till España!!
HALLEFUCKINGLULJAH

Idag har varit en chilldag,var i skolan typ 40 min och fikade för att det var sista filosofi-lektionen- THANK GOD. Sen drog jag och emmster hem till henne och där har vi bara chillat så grooooovt så man nästan skäms. Nejmen vi kollade paradise, någon film och bakade en oerhört mumsig kladdkaka. Dock blev det mer typ sockerkaka(?) men whatever det va omnom iaf.
När jag satt på pendeln hem fick jag världens jävla huvudvärk, typ migrän-aktig. Och den vill inte försvinna...
Aja sååånt är livet I guess.
 
Imorgon ska jag fört uträtta ett litet ärende med Emma, sen har vi avslutning, eller ja typ fika, i en halvtimme eller nåt sen är det JULLOV!!!!!!!!!!
Skulle varit med Frida efter men det verkar som att det inte blir så vilket suger åsneröv..
 
Värdelöst jävla inlägg men vem bryr sig
Puss på rumpan
Linda
HAHAHAHHA asså den här är så jävla jag så det är helt sjukt

Om det någon gång är någon som har

ångest över vad de ska ge mig i födelsedagspresent eller whatever så vill jag ha ett sånt här. Det lilla armbandet har väldigt stor betydelse för mig. Om jag inte hinner köpa det själv innan dvs.
Peace
http://shop.ungcancer.se/armband-vit-p-133-c-163.aspx
 

Jag gråter

Hej på er! 
Har pluggat lite matte med hjälp av mitt snille till farsa, men han drog iväg för att spela hockey bockey med sitt lag så nu sitter jag här och vet inte vad som är vad, tycker det är hysteriskt roligt att det jag håller på mig inte har en enda siffra i sig, utan är typ a < b ≥ ≈ ∞ ≠ osv. Kommer ni ihåg när man bara räknade med siffror?????????? Och sen började man blanda in "x" och sen gich det bara utför!!!!!!!! Jag tycker liksom inte ens att huvudräkning är enkelt. Om det är 11 + 7 sitter jag och ränar på fingrarna!!! Jag är ingen idiot, bara trög med det jag inte fattar. Haha. Kul det lät. Nu håller jag på att skriva klart min svenska grej, det är två feta uppgifter som vi fått i svenska, och det är uppgifter angående boken Doktor Glas, som är skriven på 1800-talet. Okej, 1 jag levde inte då och ingen annan heller som lever nu . 2 så har jag inte ens läst klart boken eftersom att det är en sån gammal svenska att jag får ont i huvet så mycket som jag försöker att komma framåt i den. 3 så skulle uppgiften varit inlämnad i onsdags förra veckan alltså, och jag har alltså inte lämnat in den än :)))))))))) 
 
Nu har jag uttryckt mina 2 problem med mina två saker som jag hade som mål att lösa under helgen. Fantastiskt att man ännu en gång sitter på söndagskvällen och inte är klar med nått. Och i morgon ska jag ha uppvisning i dans också. Och inte kan jag göra som alla andra och twerka vilket hade räddat mig till att bli godkänd, för min rumpa är det minsta som skakar när jag försöker och jag får bara huvudvärk. Nog om mig kära vänner, och egentligen har jag inte rätt att klaga. Allt detta skulle varit hur enkelt som helst om jag hade inte hade varit så lat och osmart att aldrig göra det jag måste göra i tid. Men vet ni?! Om fem dagar är det lov. LOV!!! LOOOOOOOV!! Fucka uuuuuuuur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juste, svenskan ska bli kvar. Ska kriga mig igenom. Kyssar. 
 
 
Ja... Det där var det jag skrev igårkväll, eller ja, igår natt. Lite stressad :)) Men nu är svenskan inskickad och matteprovet gjort. Efter jag skickade in SV grejen kollade jag vad jag skrivit egentligen och såg till min fasa att jag omedvetet råkat avsluta det hela med "Hdsjefbsfhjsdfjs om han skulle leva idag skulle han få diagnosen som psykopat." Fick skicka iväg ett "oj det där sista var inte meningen att komma med" mejl direkt efteråt. Vi kan ju låtsas att jag har som ursäkt att jag syftar på mitt svin till pojkvän jag menade. Att det egentligen handlade om att jag var sur på huvudkarraktären i denna tråkiga bok, som skriver en mening som lyder typ såhär "solen lyser" till något helt förvrängande som "in genom fönstret, bakom de gulvita gardinerna, ty jag se den stjärna som i år och dagar alltid lyst upp våran värld med sina gula, bamhärtiga, solstrålar, låt oss inte glömma hur besynnerligt det varit utan dess ljus". Ja. Jag hatar honom. Ja. Jag hatar boken. Och nu släpper vi det. Jag är fucking klar. Nu ska jag kolla på PH. Kyss.
 
Som belöning för att ha läst igenom detta lägger jag upp en dålig bild på min fina klänning. 
 ÅÅÅÅH vad hon tyker ut sin rumpa! I den posen ser allas rumpor stora ut!! 
ÅH varför har hon så stökigt rum, städar hon aldrig????
Men vart är hennes tuttar??? 
Ja.. VART ÄR NI vänner? Den som väntar på något gott väntar alledes för länge.
Har jag berättat att jag har haft en dröm enda sedan jag var 4år?!?!?!
Jo, jag simmade när jag var liten. Och i duschrummet stod det massa tanter med hängpattar som nådde ner till naveln. Och jag ba: WOW VAD COOLT! "Jag vill också ha hängpattar som jag kan slänga med iduschen!!!" Men nej. nej. NEJ KOM INTE DÅ. Till också med hängpattar skulle vara NÅGOT. Liksom försök puta upp något som inte finns där. Mitt tutt DNA <33333333
 
Over and out, nej jag tycker faktiskt min kropp är ok ändå. Tro inte att jag är så depp som jag låter, Kände bara för att klaga och skriva alledes för mycket :))))))))
 
 
 

Onsdag

Till skillnad från igår känner jag mig inte alls bra idag, varken fysiskt eller psykiskt.
Har haft en bra dag men ja somsagt.
Har insett att jag har saker av större vikt att lägga ner tid på just nu än bloggen, exempelvis hindra mitt liv från att typ krascha rätt ner och slås i spillror.
Många skulle nog kalla det där en överdriven jämförelse men det är iaf så jag känner.
Kan därför inte säga när jag bloggar nästa gång, blir väl någon gång när jag känner mig glad och pigg, eller har en stund över.
Jaja ville bara förklara varför jag är oaktiv.
Hej så länge
Linda

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Vet att jag inte bloggat på år och att alla mina tusen senaste inlägg varit fett med deppmode så nu känner jag att det är dags för ett "FAN VAD JAG ÄR GLAD IDAG" inlägg. För så är det, imorse vaknade jag upp och var på jättebra humör och så har det fortsatt resten av dagen.
Vet inte varför men det spelar ju ingen roll!
 
At the moment sitter jag hemma at Emmas casa, vi slutade vid typ 12.30 så drog vi hit och sen har vi bara chillat, kollat PH och lite annat! Bjuden på mat blir man också, jo man tackar ja!
 
Btw vadfan händer med vädret..?? Skitkonstigt, nu när det väl har kommit snö kan det väl fan bara vara kallt så den får ligga kvar. NEHE NÄNÄ
 
Bloggar när jag kan eller nåt
PussL
 
 
Snart så 

I morgon ska jag upp



Försov mig idag, vaknar inte längre av mitt alarm därför har jag nu satt på "tortyr alarmen". Om jag inte kommer upp då är jag nog inte lämpad till att lämna sängen. Känner mig inte helt 100% frisk faktiskt. Aja godnatt!
/E

Grinchen



Har nyss kollat klart på Grinchen, såg inte den förra året och vart hur sugen som helst att kolla på den när jag kom hem. Brrrr vad det är kallt ute alltså, ligger nerbäddad i filtar så fort jag kommer in för att hålla mig någorlunda varm. /E

16 dagar kvar.


skype

Halloj, lång skoldag och det hela började med ett återbesök hos kiropraktorn, äntligen kan jag säga!! Efter skolan fyllde jag på gymkortet och körde ett pass. Dock var det hur mycket folk som helst där så det var lite jobbigt att nästan alla maskiner hela tiden var upptagna och att man blev helt utstirrad, jobbigt att gymma själv då. Skypade med bästis lindis för ett tag sedan och ska även träffa henne imorgon efter jag gjort nationella proven i engelska. Nu väntar jag på att PH ska börja, älskar sånna program haha!


inget jävla ämne alls.




skit

wake me up when it's all over. When i'm wiser and i'm older.