05.00 Uppe med tuppen




Home is where the heart is

Och nu är jag hemma igen, i mitt älskade Skåne 💕
Jag och Frida tog igår flyget hit från Bromma om 50 minuter senare landade vi på skånsk mark, kom hem och packade upp lite. Sen gick vi och pussade litt på mina bebisar 🐴
Resten av kvällen innan middagen chillade vi mest, är ju så satans kvavt och varmt så man blir galen!
Efter middagen tog vi en cykeltur och kollade på ägorna lol.
Det va jättefint, om man cyklar upp "på toppen" av ängarna haha så ser man ner över hela byn och jättelångt bort, plus att det nästan var solnedgång såå fint :D
Träffade även några assöta kor som kom springandes när vi kom, de ville väl ha lite sällsis haha. Stod där ett tag sedan cyklade vi hemåt igen.
I förmiddags åkte vi till Simrishamn som är typ närmaste "byn" och klippte mig, tog typ 1 dm inte för att det behövdes så mycket egentligen men det var skönt att bli av med lite!
Efter lunch åkte vi till affären Bo Ohlsson som är typ som Ullared fast betydligt mindre. Haha där köpte vi bara godis, det var ju så billigt hahaha
Ha det gött peeps!
PussL

Fungerar såklart inte att lägga upp bilder som vanligt så gört en annan gång

Bilden säger allt




b/w

hängde lite på stranden ute vid brandalsund i förmiddags, tycker om det stället alltså. det är så skönt när det är stekhet sol att ligga på gräset och sedan doppa sig i det varma vattnet, det är i havet otroligt nog haha. långrunt är det också, vilket gör det perfekt att ha med sig hunden. gizmo följer alltid med dit och älskar det, det är så kul att se honom spänna upp sig för att impa på tikarna som går förbi honom utan att ens ge honom en blick haha. det är nästan ännu roligare att se han simma dock, han har inte riktigt kläm på det hela än och när han kommer upp ur vattnet har hans lejon/rävliknande päls blivit så blöt att han mer liknar en råtta. ändå söt <333. ikväll har jag hängt med bästi belinda, i rly like that girl ♥ i morgon blir det att gå upp tidigt då vi ska iväg för att fixa hennes naglar, tror de kommer bli dösnygga!
 
 
 
 

Make that $100 000 000




obalans

De tre senaste dagarna har jag huvudsakligen gjort två saker: kollat på romantiska gråtfilmer och spelat kardashianspelet. De jag har sett är Dear John, The vow och Titanic. Japp. De här filmerna är så jävla "tunga", alltså det är så mycket att ta in och man sitter där och känner klumpen i halsen innan tårarna bara faller och blandas med allt snor som forsar ut likt niagarafallen. Man känner hur ens eget hjärta bara krossas efteråt. Men det är ganska skönt att känna det, att beröras så av en film, som just dessa gör. Och jag tycker det är så fruktansvärt fint med kärleken i dom. Jag vet att de är väldigt extremt det dom kör på i filmerna, det är det som säljer och det som funkar, men kärlek finns, både i film och i verkligheten runt om i världen. Alltså, tänk er att älska någon så mycket att hela ens värld bara handlar om just den personen, att man är redo att göra vad som helst bara för att göra hen lycklig. Det är så fint. Shit vad det här låter klyshigt och "men gud det är bara en film ewe" men jag tror och hoppas att vi människor faktiskt kan känna såhär starka känslor för varandra eller för någon speciell och att det inte bara existerar på film. Kanske är det bara jag som gått ner mig något enormt i alla hopplösa kärleksfilmer, men jag hoppas iallafall att jag hittar min Leonardo DiCaprio eller Channing Tatum någon dag. Men först måste man kanske gå igenom "forever alone" stadiet och sedan "jersey/gordie shore stadiet om ni förstår vad jag menar. Whatever vet inte vart jag vill komma men se dessa filmer, även om ni sett dom eller inte så gör det they are sooo good. Jag har sett dessa flera gånger (förutom the vow då den såg jag första gången nu) och jag blir alltid lika kär i både Leo och Channing för varje gång. Älsklingarna♥♥ 
 
 
Och om ni undrar hur det går i Kardashian spelet så känner jag lite såhär:
 
Såååå hur har ni det då??????????????

Shit's going down




Oh so happy

Har blivit changed plans så me myself and I tar tåget mot farmor imorgon! Ååh så glad jag blev :D
Har inte så mycket mer att skriva så vi höres amigas!
PussL




som en kärring

alltså ÅH vad jag känner mig som en gammal tant!! har så himla ont i bäckenet vilket jag har fått höra från min mamma i flera år, skillnaden är väl att jag är 16 snart 17 och hon närmar sig 50. att ens böja sig ner för att sätta på mig strumporna gör ont. jag och mammsen får väl boka in oss på en var sin kiropraktorbehandling... men ska ta en liten promenix snart så får vi se om det släpper lite eller någorlunda iallafall. 
 
fick för övrigt igång min gamla mobil (förvånande nog) så jag överlever tills jag skaffat en ny, nås därför som vanligt igen :))))
 
 

Å jag skäms för att säga att du är kvar i mig, skratta åt det för då kommer jag kanske över det

Hej på er!
Längesen hmmmm
har inte haft asmycket att skriva så that's why. Klarade iaf i fredag av min sista jobbdag efter fyra veckors slit,hoppas på chans att få komma tillbaka dit i höst eller så om jag inte fått något annat jobb då dvs. Var ju liksom ändå tredje året jag var där och alla verkar tycka om mig så borde gå, får hålla tummarna.
 
Aja i söndags packade iaf familjen in sig i bilen och åkte de cirka 60 långa jäkla milen ner till typ vad jag skulle kalla Sveriges sydligaste plats,nämligen Helsingborg. Är här och hälsar på min lilla mormor, är faktiskt en väldigt mysig stad och så men alla fyra i la familia delar på ett litet rum här i lägenhet och det börjar ju inte bara bli liiite tröttsamt kan man säga. Men på fredag typ åker vi vidare mot lilla Farmor <3 och Hammenhög. Stannar där i några nätter sen bär det av mot hufvudstaden igen. Sen förstår ni så blir det inte alls lång stund hemma innan jag drar vidare på nya äventyr igen, men då med min kompanjon och käresta Frida. Då flyger vi nämligen tillbaka till farmor och Skåne och jag stannar då på väldigt obestämd tid. 
Kommer få träffa både Frida och faktiskt Ewe också för sötisen flyger ju också ner helt ensamen! Ska bli så myyys att få ta dit mina närmaste små älsklingar!
Dock kommer jag sakna Emma, jag kommer hem typ preciiis när hon åker mot Västkusten sen åker ju jag igen och då börjar hon knega igen så vi kommer inte ses på alltför lång tid... Det suger men får väl prata mycket i telefon och brevväxla(lol)
 
Suger faktiskt lite att vara här hos mormor, eller ja somsagt det är ganska mysigt förutom det med att vi delar rum. Men förutom det är det jobbigt för jag längtar bara till mitt älskade Hammenhög och mina bebisar hela tiden, är ju liksom sååå nära men ändå så långt bort..
Aja får ju träffa de snart så snart!!
 
Har faktiskt inte så jättemycket mer att skriva. 
Bloggar när jag kan igen eller har något att skriva lolzzzzzzz
PussL
 
 
Bjuder grovt på sista bilden men har inga andra så ni får nöjjja er helt enkelt
 
 
 
 
 

mobil-lös

under några månader/veckor har jag fått låna en av mina kompisars mobiltelefoner vilket var supersnällt och jag är väldigt tacksam över att ha fått låna den under en relativt lång period. nu behövde han dock ha tillbaka den vilket innebär att jag för tillfället inte har någon mobil. fick lämna ifrån mig den under väldigt kort varsel så har spenderat dagen till att föra över alla bilder mm samt nollställa mobilen och har varit iväg till bla netonnet och media markt för att kika på en ny. har dock inte kommit fram till något än och jag tycker det är svårt att hitta den "perfekta för mig" mobilen då jag inte alls har varit insatt... de jag kikat på och fastnat någorlunda för är Samsung Galaxy s5, HTC one m8 och iPhone 5s. har ni några tips eller favoriter angående dessa tre eller har ni någon annan mobil ni rekomenderar? jag prioriterar främst kameran och musik/ljudet men vill ha bra minne och ok batteritid. ska gå att ringa med oxå :))))) skämt åt sido så får ni jätte gärna komma med förslag och så! :)
 
nu vet ni iallafall att jag för tillfället inte går att nå så himlans lätt, chatten på facebook är väl det enda :))) inte ens hemtelefonen går det att nås på, det går inte att svara eller ringa från den. dagens teknik <333333 asså åh jag saknar redan snapchat <333333 
 
skev bild på det. vill jag visa klockan??? eller min panna???? eller luckan i bakgrunden som fortfarande inte lagats sedan förra facebook profilbilden från den 30 december 2013???? så många frågor.

en update

tjenixen! solen tittar fram så jag ska nog ta och lägga mig ute på altanen för att underhålla brännan jag hitills har byggt upp, men först ett liten uppdatering eftersom jag fått den önskan (beordran) från min bloggpartner. som arbetslös och lat har jag inte så mycket för mig nu när alla andra jobbar eller är bortresta men jag tar vara på dom så fort jag kan! spenderade helgen med belinda med bla lite sol och bad och ett besök till stockholm där vi faktiskt hittade en del välbehövda grejer så de var ju riktigt nice. vi hittade även den perfekta provrumsspegeln att ta kort i :))) bokade även flygbiljetter igårkväll för att kunna hälsa på linda, första gången jag ska flyga helthelt själv dåra :))) tidigare har jag flygit utan mina parents men det var med språkresan då man ändå är med massa andra människor, men nu ska jag alltså klara mig helt solo. vi får väl se hur det går haha, jag kan lyckas med både det ena och det andra utan att ens försöka. 
♥♥♥
 
och igår fyllde min kusin år vilket innebar lite firande med god mat och glass till efterrätt, vi hade med oss Gizmo och han vart aningens förälskad i en tik som också var där som var en blandning mellan chiuaua och jack russel (pallar inte kolla stavningen). fick höra hela kvällen att "åh de borde få valpar tillsammans de kommer vara sååå söta", tja Gizmo skulle nog inte banga, han hade ögonen på na hela tiden... vi får väl se, plutten är inte ens könsmogen än och kissar fortfarande utan att ta upp ett ben och här planerar folk redan att avla honom, ack det kan inte vara lätt att va så söt.
 
Ha en trevlig dag!
/E
 
P.S! Nu förväntar jag mig ett längre inlägg med egna tagna bilder och en text på minst 200 ord från Lindas sida sådeså!!! D.S

Skratta mer




le weekend

hallojsan, i helgen åkte jag och linda ut till hennes paradisland och hade det mysigt. en hel helg med sol, värme, matlagning, bad, mat, snacks och bra sällskap :) vi handlade i fredags innnan vi åkte ut och det är så jobbigt att behöva tänka och planera lunch och middag för varje dag när man står där i affären, man kommer knappt på någonting och man saknar ändå det ena och det andra när man väl är på plats och inte kan göra ett skit åt det. landet ligger nämligen alldeles för långt bort från närmsta centrum för att kunna gå och handla. men jag tycker att vi gjorde det bra och var riktiga housewifes som kirrade allt helt exemplariskt :))) 
 
nu är det ny vecka, linda jobbar denna vecka ut sen är hon done och belinda börjar sin sommarjobbsvecka idag. de är så duktiga brudar båda tvåå. ska åka ner och luncha med bells idag och sedan får vi se vad som händer! ha en bra dag hörrni. pusssssssss,,
 
 
BTW, väderprognosen för denna vecka går ju inte att klaga på direkt :)))))))) ;)) rött ska det va!!!

LÄS LÄS LÄS

Läste nyss ett av Zara Larsson's blogginlägg (LÄNK) som jag tycker var skitbra rent ut sagt. Delar det så ni också kan läsa det om ni nu inte redan har gjort det dvs. Tycker detta är otroligt viktigt att ta upp, för alla, både kvinnor och män. Det är så sjukt hur vissa rättegångar har sett ut och hur de fortfarande ser ut då de helahela tiden pekar på att det var offrets fel, vilket det absolut inte är. Ta er tiden att läsa detta, det är helt klart läsvärt!

Jag tror dock vi alla har samma slutvärdering – våldtäkter är hemska. Det ska inte få ske. Det var faktiskt riktigt svårt i vissa fall att hålla tummarna i styr och inte flippa ur totalt och kalla folk för själsord, men en liten andel av personer var helt enkelt troll som bara ville provocera. Inte en rolig grej att skoja om, enligt mig. En våldtäkt är ingen olycka som man kan råka ut för som när man ramlar med cykeln. Det förstör folks liv helt totalt. Vad ska man göra åt det  då? Jo, jag tycker personligen att man kan börja från the source. Kvinnosynen. Hur ser vi i samhället på kvinnan idag? Och hur ser kvinnorna på männen? Fick en sådan jävla bra kommentar på Instagram idag.

 

”Att alla är potentiella våldtäktsmän är inget vi kvinnor i allmänhet tror. Istället är det något vi enligt domare och samhället i stort sätt MÅSTE tro för att undvika våldtäkter. En kvinna som talar med en man på bussen hem från krogen får sedan skuld om han våldtar henne, ”varför var du trevlig mot honom?”. En kvinna som följde med sin dejt hem och sen blir våldtagen får skulden, ”varför följer du med honom hem? Hur kunde du lita på en nästan främmande man?”. EN kvinna med kort kjol på en fest blir våldtagen får skulden, ”varför hade du en kort kjol om du inte ville ha sex? Du förstår väl vilka signaler det ger?”. Kvinnor tror inte att alla män är våldtäktsmän; vi fortsätter ha korta kjolar, fortsätter svara när okända pratar på bussen och vi fortsätter att följa med dejter hem. Varför? För att vi är godtrogna och inte tror att alla män våldtar. MEN samhället ger oss sedan när vi tror att friheten är vår, att nej är ett nej och att alla har respekt för vår integritet. Enda sättet att ha ryggen fri för en kvinna är om hon misstror varje man.”

 

Vi måste prata om det! Lära oss från början. Hur många här pratade svåra relationer, våldtäkter och övergrepp i skolan? Alltså hade riktiga diskussioner om jobbiga ämnen som detta? Fan inte jag i alla fall. Jag såg hur många 12-åringar det var som kommenterade ”men du lägger ju upp bilder i bikini, då ber ju du om det”. Alltså VA? Vad fan har dina föräldrar lärt dig? Vad säger dina kompisar om det här? Hur kan du tycka så? Hur kan man vara nyss fyllda 12 och tro att det är offrets fel? Och vad är det för mesiga straff vi i Sverige har för våldtäkter? NEJ NEJ NEJ.

 

 

This is the part when I say I don’t want it

hej vänner! har haft en chilldag idag, har dock flängt runt till både skärholmen stälje centrum med mamma för att köpa ett par skor som jag hade sett ut och ville ha. förutom skor fick jag även med mig ett linne hem :) min goa farfar var även här på besök och vi fika och snacka lite innan vi hämtade paps från jobbet och åkte o handla på los ica maxios. ungefär så har väl dagen sett ut, btw, ni måste lyssna på Ariana Grande's låt "Break Free" ft. Zedd. så grym! finns på youtube. nej nu ska jag kika på det nya avsnittet av pll, även fast det tar priset som den utdragnaste serien någonsin måste jag fortsätta följa det, hoppas bara att det här är sista säsongen lol, de får fan ge sig sen azz. 
Om Gizmo inte va gay innan är han det nu // Nya linnet // Vaniljlatte ♥♥♥
/Sry guys för att jag skriver som en tönt

Why does it feel so good to be bad

Ja hörrni whywhywhy, good fucking question. 
Okej det har inget med det här inlägget att göra lolzzzz
 
Okej let's start over!
 
Hej på er!
Hur äreee läget dåå?
Här är det prima liv ska ni veta, är ju fredag imorgon och jag jobbar bara till 13, kan det bli mycket bättre?
PLUS att det ska bli asfint väder hela långa helgen :D
PLUSPLUS att jag ska va med mina fav bitchachos <3
Skoja de är inga bitches eller bitchachos heller för den delen, men det ska iaf bli riktigt myyys.
Så imorgon efter jobb osv så bär det av mot sydligare breddgrader haha, nejmen ewes gullemamma ska skjutsa ut oss så ska vi handla på vägen sen äre partyyy minsann.
Asså asrörigt inlägg, ungefär som mitt liv och min hjärna. Lol min hjärna är en major fuck up vilket ni kanske kan förstå av att läsa det här väldigt udda inlägget.
 
Whatevs
Vet fortfarande inte hur länge jag ska jobba, blir fan galen! Men antagligen nästa vecka också och sen vill jag faktiskt inte mer! Nope då får det fanimej räcka!
 
Men okej ska kolla senaste pll nu, spännande spännande
 
Juste jag har blvit en riktig jävla kaffekärring på jobbet, dricker seriously typ minst tre koppar per dag
 
och en cigg på det
 
Skoja är ingen smoker
 
Okej slutar nu innan det spårar alldeles fullständigt
 
Puss från eran main guuuuuuurl
 
Hahahahahahahah orkar inte
 
 

Because I'm fucking lonely. That's why




MF word




leila, ewe & bells bakar

hej allesammans! första juli idag då, och alla undrar fortfarande vart fan sommaren har tagit vägen, jag själv inkluderad blad dem. men vi får hoppas att det blir bättre, trots allt brukar juli vara den finaste och varmaste månaden här i sverige har jag för mig... idag har jag en tid bokad hos en naprapat som jag berättade om tidigare, känns bra och jag hoppas att han är duktig och kan fixa min jävla nacke. tror jag har fått en nerv som har gått i kläm med någon muskel för ansiktet på höger sida är spänt och min tunga gör ont att röra på (endast på högra delen av den) så om det har något med nerver att göra är jag bara glad, då kan det problemet vara överstökat idag. igår skulle jag och belinda ha fixat våra naglar men det blev inställt så vi målade dom själva istället för att trösta oss med något haha, dessutom bakade vi choklad och kokosrutor, även kallat toscakaka fast med choklad då och kokos. sitter och äter på en bit nu i skrivande stund, så gott va det, inte undra på då den innehåller så himla mycket socker och smör haha, men ni borde absolut ta och testa att baka den om vädret ser ut såhär i veckan! vi använde oss av leila bakar's recept hihi. 
 
haha, här ser den inte ut att vara mycket för världen men det stelnar och blir perfaaa sen!