Q/A

"är du ytlig och utseendefixerad?"
"varför ser du så sur ut irl?"
Är två frågor som jag tänkte svara på nu!
 
Vi börjar med första frågan och här är svaret nej. Jag tycker inte att jag är mer ytlig än alla andra och jag är inte utseendefixerad. DOCK älskar jag att locka håret, klä upp mig, ha klackskor, sminka mig och sånna saker, jag tycker om att hålla på med sånt och har inga problem att visa mig så. De som dock träffar mig för första gången när jag kommer med mina klackar, lockigt hår, väska, skinnjacka osv, får nog ett första intryck av mig som ytlig och/eller utseendefixerad. Men tro det eller ej, ni dömmer mig mer än vad jag dömmer er. Allt ni ser är bara ytan av mig där och just då, och ärligt talat hade jag nog tyckt så om mig också om jag träffat mig själv. Det jag vill få ut är att jag gillar inte att ENDAST vara den personen. Jag har inga problem med att gå utan allt det där, att vara osminkad eller fixad över huvud taget. Självklart känner jag mig inte lika snygg, men har jag inte lust med att ha smink eller fixa mig, gör jag det inte. Sedan är jag väldigt random som person och om ni skulle lära känna mig skulle ni få ta del av att jag gör massa konstiga ljud, miner, och får för mig idéer som att göra kullebyttor nerför närmsta kulle eller planka över nästa övergångsställe. Så när jag kommer där trippandes med klackar, väska och sånt, döm mig inte för hårt innan ni lär känna mig.
 
Och som svar på den andra frågan, så har jag bara ett surt ansikte när jag inte täker på det! Jag kan inne i mitt huvud tänka 'fan vad härlig och solig dag det är, äntligen!' medan jag langar värsta bitchblicken och ser ut som om jag nyss blivit dumpad och är påväg hem för att hämta en motorsåg för att mörda snubben. Ni fattar. Vissa har ett glatt ansikte och ser otroligt snälla ut och andra har ett surt ansikte. Dessutom ser jag sur ut när jag får solen i ögonen som alla andra och ibland är jag faktiskt rent ut sagt skit sur. 
 
Såååååå. Nu har jag försökt att förklara någolunda, för er som fått det intrycket av mig. Nu ska jag ut och plocka bajs i kaninburen. SO FASHION! 
Fick btw ett paket för ca 100 år sedan. Dags att publicera det nu lolz.
Men jag blev tydligen väldigt glad. Undrar vad det var i....
 

Lördag

Hejsaaaan svejsaaan!
 
Igår var världens längsta fredag, lång fredag. Av någon konstig anledning känndes det extremt lååång. Som tur var träffade jag louise och belinda ett tag på kvällen så vi var deprimerade tillsammans. Haha nejdå. Idag har jag som vanligt börjat min lördagsmorgon med att ta mig till stallet och rida. Red min bebo idag, känndes himla bra att sitta på hans rygg igen, misstolka inte. Vi var bara sex stycken idag så man behövde inte trängas i ridhuset, och det gick faktiskt riktigt bra för alla!
 
Sen tog jag mig hemmåt, duschade, åt påsklunch med farfar och min moder och fader. Tog en biltur till huddinge för att kolla på en grej *HEMLIS, SHHHHHHHHHH!!!* tönt. Aja, sen åkte vi ner på stan och jag fick aggera som personlig shoppingassistent till min bror. Jag tvingade han att köpa ljusa jeans, ett brunt skärp, en röd tröja och en ljusblå tröja. HEJJA MIG!!! Om han hade fått välja hade det blivit mörka jeans och en svart peak t-shirt. MEN JAG ÄR TUFF. Sedan tvingade jag honom att bara köpa en påskmust istället för två. HEJJA MIG!!! Att han direkt efter tog drive in på donken är en annan femma. 
 
Nu ska jag klippa klorna på min kanin. Han kommer hata mig :)))))))))) Har en jävla huvudvärk och mår illa så den som gjorde det mot mig kan ta sig i röven. Tack. Puss hej!
 
Förlåt för världens längsta inlägg. 
 

Påskafton

Hej hörrni!

Kan ju börja med att önska en Glad Påsk! :D

Just nu är jag med min familj i Skåne där min mormor bor, idag kommer också mik morbror hit som jag inte har träffat på flera år. Ska bli askul!

Vi kom hit i torsdags vid typ 23 :O va huuur trött som helst så gick typ och la mig dirr. Förutom att jag typ är sjuk (standard) så har vi det jättemysigt. Fast det fucking snöade igår.....

Aja vi hörs!
PussL

Hoho gissa vem som har fåt paakeeet?!


Linda sjungeeer

Som lovat är här en video på när linda sjunger! Hon skrattar lite och sånt men säg gärna annars vad ni tycker och ge gärna tips på vilken låt hon kan sjunga. Har massa videos på när hon sjunger men den här har tre olika låtar i sig. den första är Love song (skulle jag tro haha) och den andra är Stay, och den sista är Titanium.  
 
P.s!
Linda, min mamma tyckte att Stay passade din röst. Hon sa att du hade känsla i den. Jag tycker att du sjunger alla lika bra! Har du funderat något mer på vilken du vill sjunga? DET ÄR MINDRE ÄN 18 DAGAR KVAR VETTU!!!
 

That's hawt

Linda har tjatat på mig hela dagen om att jag ska lägga upp en video från helgen.. HERE IT FINALLY IS!!
 
HAHA fan va fula.  Sämsta redigeringen. Aja. I morgon lägger jag upp de riktiga videosarna, nu ska jag dra. PUSS BITCHEEEEES!!!!

Helgen

Hallojken!
 
Tänkte berätta lite stuff om min helg, jag var ju då med ewe som ni säkert har sett somewhere. I lördags möttes vi upp i Älvsjö och sen åkte vi tillsammans in till stan där vi gick några timmar innan vi åkte till Vapiano i gamla stan och åt lunch! Det var typ kaos där och ganska dyrt, så det är ju inget man kan göra varje dag liksom ;) Men gott var det allt! Efter det gick vi i stan någon timme till och sen drog vi hem till Ewe och käkade. Efter att ha kört några harlem shakes och gangnam styles på kvällen så hörde ewes kompis Belinda av sig och undrade om vi ville ses, och sociala som vi är drog vi dit! Där var det fullt ös, skulle tippa på upp till 35 personer som var hemma hos Louise och man kunde känna  lukten av Vodka och spyor i hela huset.
 
HAHA nej jag skoja, vi gick hem till Louise, drack te och spelade tecknet. Det var iaf hur mysigt och kul som helst!
Sen skulle vi kanske träffat en person om mesen inte hade dragit sig ur AJA. Vi gick hem och väl där somnade vi typ. Efter attt tillsamans ha samlat krafter gick vi upp och åt och efter det var vi lika pigga som vanligt igen så då sprang vi några varv runt Södertälje centrum. Nej, det gjorde vi såklart inte. HEJJAGHETERLINDAOCHJAGÄRSTÖRSTAMYTTAREN
 
NEJ jag skojade
 
Whatever känner inte att jag kommer någon vart med det här inlägget. Köpte iaf en ny skinnjacka och två nya tröjor som jag lägger upp bild på!
 
Ha det bäst och ta det lugnt med vodkan va? Det är ju ändå måndag imorgon!
 
Peace out bitchachos!
Linda
 



Stockholm

Heeeeey babes!!!
 
Tog pendeln och mötte linda i förmiddags och vi chillade gaaaaalet på stockholms stad alla gator. Jag fick med mig en söt topp hem och linda fick med sig en sjukt snygg skinnjacka, t-shirt och en tröja. Vi visar nog det kanske sen... Lunchade på Vapiano, drog hem till Linda innan vi begav hos hem till mig. Träffade belinda och louise en stund också :)
 
Biler från dagen...

Pendeln

Japp sitter på väg hem NU från skolan, jävla kul (y) Vi var tvugna att vara där vid halv sex tills nu för att lyssna på treornas projektarbeten. Slösade min tid skulle jag väl vilja säga men ajaaa vi får iaf en hel onsdag ledigt som kompensation och det tackar man ju inte nej till!
Är sjukt trött så ska typ hem och stupa direkt i säng!
Hörs imorgon
PussL

Idol 2013

omg vad har jag gjort. galen tjej

Men ewe, som vi säger, Y O L O




Ännu en tisdag

Hallå!

Jahapp tisdag igen, sen onsdag sen torsdag och sen HEEEEELGGG!!!!!! Inte långt kvar nu! Btw är det bara 10 dagar kvar till påsklovet och 85 till sommarlovet!
Känns doch väääldigt långt bort nu med tanke på att snön och helvetes kylan är tillbaka.. Jaja det är väl bara att hålla ut!

Nu sitter jag iaf och väntar på en kompis och pendeln. Ska först dra till mässan för det va någon grej där som min kompis skulle kolla på haha och sen bär det vidare mot kören!

Bloggar senare!
PussL



Chillkväll x1000

Hej på er!
 
Sitter och dricker nyttighets-smoothie, kollar vampire diaries och förbereder mig mentalt inför min älskade farfars begravning imorgon.
Framöver tänker jag bara spendera så mycket tid jag bara kan med min älskade familj och vänner, och ta vara på livet. Det låter fult för att alla har förstört det men; You Only Live Once.
Vet ej hur det blir med bloggningen framöver. Hoppas ni förstår
 
PussL
 

Wohoo -12

JAG VILL HA SOMMAR



Pluggar och gråter

Standard dag numera. Minus pluggningen då



YOYOYO

Yoooooo whatsup guuuyssss???
 
Nämen trots vänner som sviker, fittor som tyvärr existerar, skolan som suger och vintern som är ett anus så är jag på sjuuuukt bra humör idag!!
Dels för att det än en dag var sooool, dels för att jag hade köööör!
 
Men också för att jag möttes av en otrooooligt glad nyhet när jag kom hem, pappa hade nämligen *trumvirvel* BOKAT EN TVÅ VECKORS RESA TILL SPANIEN ÖVER JUL OCH NYÅÅÅR!!!! WOHOOOOOO!!!!
 
Så jaa ren och skär glädje här idag!! Jag hade även prov idag och det gick hur bra som heeelst! Dock borde jag nu plugga på engelskaprovet till på torsdag. Men som den rebell jag är tänker jag istället skypa med underbara Frida, försöka få tag på underbara Karlsson och kolla på underbara Pretty Little Liars. Kanske ska dricka lite underbaaart te också? I don't know
 
Whateevssss imorgon har jag egentligen resursdag meeennnn våran cpade svenskalärare tvingar oss att komma dit i tre timmar och skriva en fucking uppsats! Aja efter det ska jag iaf hem och plugga och kanske kolla lite PLL eller VD (förkortningar är c00lt) 
 
Har även börjat äta mycket nyttigare, cut the crap liksom, och röra på mig mer såååå soon and very soon kommer jag vara en fuländad människa! Hahahahahha skoja
 
 
Orkar inte med mig själv
 
 
 
 
 
 
 
Hej
 
 
 
 
 
Peace out
 
 
 
 
 
 
PussL
 
 
 

UPDATE

Japp, här sitter vi på franskan igen. 

O M G




Säljer en biljett

Godmorgon!
 
Idag är det söndag. Har rätt mycket att göra, bland annat ska jag göra klart en eller två inlämningar och plugga lite annat hade jag tänkt. Vill komma ut och gå eller något i det fina vädret också :D Jag ääääälskar att solen börjar komma fram och göra dagarna ljusare och längre. Och den vääääärmer. Hur underbart?! Måste börja kolla på moppar till salu, om typ en månad kan man ju liksom köra. Vill inte köra just nu när det fortfarande är isfläckar och massa grus... 
 
Juste! Kan säga att jag säljer EN biljett till Justin Bieber's konsert till den 24 April (här i Sverige) så om du är inresserad så hör av dig!!!
 
Haha jag har typ tre bilder på min dator så får bli en random bild från nån dag sen.

Söndag

Heeej lovers!
Är på landet så har därför inte kunnat blogga! Ikväll ska jag till kyrkan och sjunga och innan dess har jag ingen aning om vad jag ska göra. Men det är ju fint väder! :D så man får väl vara ute och njuta lite innan det är försent.
Ha en bra dag!
PussL

Myyyyseeer galet




En aning för trött för det här

Hello lovers!!!!!!!
 
Läste Lindas inlägg som hon skrivit under dagen och någor från i går eller i förrgår, det där när ho la upp bilder på massa smoothies... Haha, jag trodde det var reklam först för att det var så mycket text och en sådan bild så har inte ens tänkt på att läsa det försän nu. BTW så är min favorit av de smoothiesarna (säger man så????) den LILA. 
 
Iallafall har stressat ihjääääl mig denna vecka, så ska bli skönt med fredag. Har haft religionsprov och idag biologiprov och valet var mellan att skratta eller gråta över hur dåligt det gick. Fick även tillbaka ett matteprov och ah. BLÄÄÄÄ. När jag kom hem var det bara att sätta sig och plugga, NO MERCY. Har skrivit lite mer på min inlämningsuppgift i religionen men är inte klar. Den ska vara klar tills på söndag så den här helgen måste jag hålla mig borta från alkohol, fester, killar och sånt som jag annars är så upptagen av på helgerna. HAHAHAHA. Inte ens kul. Aja nu ska jag gå ut till min kanin. 
 
p.s
jag hatar "min" dator. :):):):):):):):)

En helt VILD bild från en av mina HELT CRAAAAAZY utekvällar. Hah, kolla min fjuttiga utväxt, bilden är från i somras... (jag är den som står ensam till vänster och petar i rumpan)

IMORGON ÄR DET FREDAG

Tjenixen alla rövslickare underbara människor därute!!
 
Imorgon är det änteligen äntligen äntligen äntligen fredag igen! Kunde inte varit gladare! Hade det inte varit för min vän Fredag så hade jag varit nereeee. Eller kanske inte för idag har det ju varit sol, och jag hade skinnjacka och vårskoooor, och sen tränade jaaag. Så det är väl rätt bra ändå då. 
 
Som ni kanske märker har jag inte så mycket att säga. Hoppas på sol imorgon och hela helgen också.
Imorgon blir det myskväll hemma ( JA jag är 18!! NEJ jag går inte ut!!) sen på lördag drar vi förhoppningsvis till landet. Konstigt nog (nej) längtar jag dit, har inte varit där på huuur länge som helst och nu när det börjar bli ljusare och snön börjar smälta bort så kan man ju faktiskt vara ute lite också och inte bara sitta inne i mörkret och trycka! 
 
Igår övningskörde jag iaf typ 1,5 timme, det gick faktistk asbra! Körde på lite större vägar (mer trafikerade) än förut och det kändes bra! Fick dock motorstopp ett par gånger men jag blir så satans stressad vid t.ex. rödljus när det ligger bilar bakom och det blir grönt, man måste ju ändå iväg relativt fort och då gasar jag för lite eller släpper upp kopplingen för snabbt eller nåt så då blir det motorstopp! Jaja hoppas vi kommer igång på riktigt med körandet nu, hoppas på att kunna få körkortet till sommaren.. det skulle ju vara så himla härligt! Vi får hålla tummarna guys!
 
Update: Har nu skrivit på det här inlägget i 2 timmar. Bara så ni vet liksom.
Nej nu ska jag gå och kolla på teve eller något. Plikten kallar!
 
PussL

Tröttchey

Bloggar imorgon!
PussL



Orkar inte

Hej.
 
Fick tillbaka min dator idag. Lämnade ju in den för att den skulle installera ett nytt program. Och det suger. Som fan. Det är en av anledningarna till att jag inte har bloggat, den andra är väl att jag varken har haft tid eller lust. Tänkte ta några outfit bilder men allt slutar som vanligt med bråk här hemma så har helt tappat lusten. Är på piss dåligt humör. 
 

Inga bilder!

Har inte hunnit lägga in bilderna från lovet än och har därför inte bloggat om det! Men ska göra det typ nu snart eller något haha ;)
 
Idag har jag iaf varit ledig! Så himla skönt :D
Vaknade vid typ halv nio, låg kvar i sängen och kollade 1 av 2 missade Vampire Diaries avsnitt. Tänkte kolla både det andra VD avsnittet och PLL, för det var så längesedan, men var så hungirg så gick upp och gjorde frukost istället. Efter det satt jag vid datorn i något som kändes som en halvtimme men tydligen var 3 timmar! x) 
Sedan tänkte jag ta en dusch eftersom vi skulle ha kör nu på eftermiddagen men preciiis när jag skulle sätta på vattnet så kom jag på att vafan det är ju fint väder ute! Så jag stack ut och gick i ungefär en timme, stannade till på vägen för att träffa gullefarmor en liten stund och just när vi hade det som trevligast ringer min bror och säger att han är utelåst, så det var bara att pallra sig hemåt igen! 
När jag kom hem gjorde jag lite olika magövningar, armhävningar osv, har ju inte råd med gymkort så man får ju göra det bästa av situationen ;) Har tänkt börja träna minst varannan dag och inte ens röra sådant skit som godis, chips och läsk från och med nu! Här ska det vara 6-pack till sommaren! :D
 
Kom iaf sen på att jag inte hade ätit lunch, så gjorde lite gröt med mosad banan och mjölk. Mums! 
Efter det har jag väl inte gjort så mycket, packat upp det sista, fixat lite på rummet, duschat osvosvosv.
 
Imorgon är det ju då tyvärr skola igen, men det klarar vi! Jag har ju ändå Emma och tillsammans kämpar vi oss igenom helvetet! Eller har jag fel?!
Förresten läs gärna hennes blogg! http://plupplilja.blogg.se/
 
Nä nu ska jag väl plocka navelludd eller något annat spännande!
Puss så länge!
Linda
 
Drack btw en såndär froosh förut. Huuuur god som helst och nyttigare än andra färdiga smoothisar och drickyoghurtar! Så pröva hörni!  

Franska


Hörnihörnihörni

Jag är heeemskt ledsen för att jag har varit en urusel bloggare den senaste veckan men jag har haft så sjukt dåligt internet så det har typ inte ens gått att gå in på blogg.se. Men nu ska jag (vi hoppas jag!!) skärpa oss och börja blogga så fingrarna glöder! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag är astrött. Imorgon lär jag inte hinna skriva något utförligare eftersom jag har både skola och sen möte på kvällen. Men på tisdag ska jag allt berätta i detalj om min underbara fjällvecka och lägga upp massvis med bilder! Så häng kvar!
Puss på er!
Linda

Hemmaaaa!

Bloggar när allt är klart!
PussL