På't igen då!

Japp imorgon är det jobb igen. Bara två veckor kvar sen drar vi till Skåne, äntligen! Ska bli så otroligt jävla satans himla skönt så ni förstår inte!
Har iaf varit på landet i helgen, supermysigt! Varit med Frida och hennes mamma i S-tälje, sen kom min mormor i lördags så har varit med henne också.
Meeennnn nu ska jag duscha sen gå och lägga mig tror jag nog, trots all sömn jag har tagit igen i helgen är jag ändå astrött och ska somsagt upp fem imorgon sååå.
Men vi hörs när jag kan!
PussL

best friend quotes | Tumblr | via Tumblr

HEMMA

Åh så skönt att komma hem! Har haft en riktigt bra helg i Göteborg men är ganska trött nu och det ska bli skönt att få sova i sin egen säng. Dock blir jag bara hemma i två dagar innan jag sicker iväg på äventyr igen, vilket ska bli skitkul. Igår åkte vi ut med båt till Göteborgs skärgård, till en ö där vi gick runt och myste. Därefter åt vi lunch på fastlandet innan jag och mamma åkte in till Nordstan för lite shopping. Jag hade svurit på att inte köpa något mer än en regnjacka och till allas förvåning så höll det löftet! Tänka sig va?! Min motivation: England. Budget: None. LOL JAG SKA GÅ LOOOOOOOOSS. Hittade en regnjacka som sagt, och jag köpte även två presenter till min värdfamilj och sedan en present till djurvaktaren Louise. Fikade lite där och sen åkte vi tillbaka till hotellet och chillade ett tag i bastun och så. Sedan var det fullt ös - medvetslös igen, då vi åkte till Bergakungens sal för att kolla på bio, Man of Steel. Jag tyckte den sög :))))))))))). Allt för mycket action, blev trött efter det 15:e slagsmålet. Att det dessutom var 3D gjorde det inte bättre. Seeeeeeeeen åt vi middag ute innan vi stupade i säng när vi kom tillbaka till hotellet. Idag har vi bara spenderat dagen till att komma hem. Har mega ont i huvet men det går nog över, puss!
 
Bättre bilder kanske kommer senare, när jag laddat över de från kameran.
Mobilbilder får duga såläge :)
 
 
 

Godnatt på er




Göteborg

Holla amigoooooos!
I skrivande stund ligger jag inne på hotell rummet i Göööööööteborg. Har haft en trevlig och mysig dag här med sol, fika, god mat och åkturer. Måste säga att människorna här är väldigt trevliga. Och deras komunala trafik är något som Stockholm borde lära sig av. Hur som helst, vi började med att checka in på hotellet och sedan drog vi in till stan nästan direkt. Fikade på Cappuccino då jag tog Kaffe Latte och en macka. Drog oss vidare mot Liseberg och hade det kul. Luade upp mamma i en bergochdalbana och jävlar vad jag skratta åt henne och hon var sååå arg och hela hon skakade efter åket. Värt. Min bror fick mig även att åka både Balder och Kanonen så jag är nöjd med min insats. Dock åkte jag flomeride (stavning?) och blev såååå blöt i baken och på låren, det har fortfarande inte torkat. Vi käkade även på en restaurang och Göteborg är känt för sina skaldjur/fisk så jag tog någon paella (tror jag det stavas) med bland annat hummer och krabba och massa annat gott i. Nu ska jag sussa till ett avsnitt av Vampire Diaries. Puss! En bildbomb på det ja..
 
(^ där ser ni att mina byxor är alledes blöta...)
(HAHA ÄNNU TYDLIGARE) 
Balder, haha denna bilden är sååå fail.
mmmmmmmm
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard.

Ni som känner mig IRL vet att jag sprayade mig själv med BUS (BrunUtanSol) och flaskan läckte så det gick lite hej vilt till. Fick negerfötter. Utom där under, där var det orange. Jag skojar inte. Men resten av kroppen blev bra. Iallafall, mina tånaglar färgades oranga och det har inte gått bort på flera veckor. Jag sprayade BUS:en för flera veckor sen (typ) men louise min smarta vän hade en teori om att något ämne i flaskan färgade proteinet i nageln. Nu sitter mamma och filar mina fossingar och målar mina fördömda tånaglar. Hade vitt som grundfärg och sedan någon aprikos färg. Nu när det är klart och har torkat kan jag konstatera att det inte var aprikos färg. Det var orange. Sååååå nu har jag ännu orangare tånaglar som dessutom lyser i mörkret. Jag orkar ärligt talat inte fixa det. Så jag får helt enkelt rocka mina 10 oranga vänner i Göteborg och England. 
 
 

We don't want our hearts to break

Hej på er!
Ligger i sänge nu och måste färsöka sova alldeles strax annars kommer jag aldrig orka jobba imorgon! Får väl se hur det går med tanke på att varje kväll sen jag började jobba har någon av mina älskade vänner ringt vid typ 21-22 och stört mina extremt roliga planer på att sova haha
Skit samma! Känner mig asglad och lycklig just nu! Eller ja helt lycklig är jag väl aldrig, men gladare än vanligt! :D Vet inte vad det beror på, kanske att jag och Frida drar till Skåne om endast två veckor, eller att vi trots allt kommer komma iväg till Indien, eller möjligtvis på att jag har sommarlov och slipper skolhelvetet, eller kanske för att jag är superdupernöjd med mitt sommarjobb, trots att det är sjukt jobbigt ibland och sliter väldigt mycket på kroppen har jag så himla kul med mina härliga arbetskompisar (ojoj vuxenpoäng på den) så tiden går så fort!
Nej mina vänner nu ska jag väl försöka få mig mer än 5 timmars sömn den här natten!
PussL




Så glad

IIIH. För några dagar sedan vann jag en tävling som Kenza hade på sin blogg. Jag var en av fem vinnare av hela 4000+ bidrag, lite coolt ändå va? Man vann sin favorit från IvyRevel och paketet fick jag hem igår, IM SO HAPPY. Ni skulle sett mig när jag vann, hade grillkväll med några kompisar och jag började hoppa runt som en galning och när jag berättade sa killarna "det är bara ett klädesplagg..." haha. De fattar inte helt enkelt. Men jag är super duper glad och jag visar gärna upp toppen jag vann så fort jag bara kan. Vill ta bilder som ger den rättvisa, den är så fin. Enkel men underbar. I just love it ♥
 
 fick en liten lapp skriven av henne, så gulligt!

jävla pissväder

JAG VILL INTE JOBBA NÄR DET REGNAR FML

Trött och nyklippt!




Kväller

Hallojsan!
 
Har precis kollat på ett avsnitt av Vampire Diaries, det är sååå bra. Ska faktiskt ta och börja göra mig i ordning för kvällen nu, så jag kommer upp i hyffsad tid i morgon. GODNATT.
/E

Tjäääna!

Hallojken amigos!
 
Såg precis senaste pll avsnittet SPOILERVARNING!!!!! Fortsätt inte läsa om du inte vill veta! You have been warned! Iaf så förutom att det var hur bra som helst så kom det in en ny hur sjukt jävla snygg kille som helst (i min mening) i serien, han va t.o.m. så snygg att han får ersätta Nate snyggingen han själv Archibald som bakgrund på telefonen hahah. Okej när jag tänker efter var det nog ingen spoiler, mer än glad överraskning :D
 

Sååå nu kan alla läsa igen! woooop
Nejmen kom hem från landet idag vid typ halv fem eller något, tänkte dra ut och springa men var så fruktansvärt trött efter att ha klippt vår enooormt stora gräsmatta så sket i det. Har väl mest chillat hela dagen, fixat me lite cash och sånt inför frissan imorgon! Ska bli så otroligt skönt att äntligen fräscha upp håret med lite klippning/färgning! Svart tänkte jag såhär till sommaren! 
Nej såklart inte, men ska göra typ blonda slingor, sen klippa upp håret lite, klippa "in" luggen i håret måste jag göra också. Den är fortfarande rak sen jag hade raklugg och smälter inte alls in hahah. 
 
Intressant inlägg känner jag hmmm....
Har iaf haft en skitkul helg med både Frida, Hanna, familjen och alla andra jävlar. lol glad tjej.
HAHA orkar inte med mig själv, är faktiskt på asbra humör så tro inget annat. Är ifs inte alls taggad på att jobba imorgon, eller överhuvudtaget faktiskt, men som min kära farmor sa; "Tänk på kosingen!"
Så det är väl det jag ska göra nu när jag måste gå och lägga mig supertidigt, och imorgon när jag måste upp supertidigt (y)
Hoppas iaf att ni andra har ett underbart sommarlov och njuter för fulla muggar!
PussL
 
 
 

Midsommardagen

Är trött och nere därför har bloggnigen fått lida, sollyyyyy.
Igår var iaf min kusin och deras familj här på landet och firade midsommar med oss. Det va jättemysigt och kul, träffade även Frida en stund!
Nejmen nu ska jag väl äta eller något och sen typ träffa frittan, om det inte börjar regna dvs.
Bloggar när jag är uppe igen lol
PussL








SÅ.SATANS.TRÖTT.




Ny desin

Hej! Har haft en rättså jobbig dag så jag har pillat lite med designen för att komma på andra tankar. Ni måste hålla med om att den är är bättre än den förra? Jag menar, kom igen, fanns säkert ingen som inte skrattade åt "You know my namne. NOT MY STORY." bilden i headern. Whatever, gillade den här designen så jag körde på lite sommar tema i headern, dock hittar jag inte bildwebbadressen till bilden bredvid headern (The best proof of love is trust) så jag kan inte ta bort den. Den får oss att framstå som ännu ensamare då varken jag eller Linda har någon lover-boy. Aja vi hörs...
 
 

Sallads lunch

Det är riktigt härligt väder så jag och mamma åt lunchen ute som idag bestod av kycklingsallad. Har fått mail ang mitt sommarjobb och jag är nöjd, från allt mellan tider till arbetsuppgifter. Får se om jag vill jobba på helgerna, de stod nämligen att man kunde ordna det, då får man ju jobba färre timmar för samma cash. Men jobba ska jag inte göra försän i slutet av sommaren så det behöver jag inte tänka på nu! Något som jag dremot kan börja tänka på är min språkresa! Det är exakt 2 veckor tills jag åker och igår fick jag reda på vart och i vilken familj jag ska bo hos och jag skulle inte kunna vara nöjdare. Ska bli otroligt roligt. 

130618

Hejhej!
Veckan har kickat igång och många är nu i full gång med sina sommarjobb. Linda kör på och en hel del anda kompisar till mig också. Trampade ner på stan en snabbis i det fina vädret och stötte på en klasskompis föredetta klasskompis som just nu jobbar på BikBok. Mina små pluttar är så stora nu! Jobb och allt!!!!
 
Jag, Belinda och grabbarna drog ut till bebbes sommarstuga och hängde där igårkväll. Vi grillade (i vanlig ordning) och snackade. Mitt i allt hände en otroligt rolig grej, berättar nog mer om det sen. Blev såååå glad! Dock blev det inte mycket sömn, fy satan vad vi irriterade oss på varandra! Till en början var jag jobbigast men det slog fan över efter någon timme. Jag menar, vem gillar inte någon som räknar får när alla andra vill sova?!?!?! Staffan skulle upp och jobba, hahahhahahha och jag skulle skjutsa honom. Tror ni inte min moppe lägger av, så bebbe får skjutsa istället. Vad händer då? Jo hennes moppe la också av, hahaha. Som tur var hann han komma till jobbet innan det hände. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på Vampire Diaries.
 
Belindas bild

YOYOYO

Hej babeeees!
 
Sitter och kollar runt på hus lite runt om i Sverige, tycker det är roligt. Igår var jag på en visning i ett hus här i Södertälje och kollade upp hur jag skulle kunna ta mig därifrån till Rönninge (kommer ju gå i gymnasiet där) och guess what? Det finns två stycken Ottesångsvägar (busshållplatser) i HELA Sverige, en precis vid linda och den andra var precis där jag var på husvisning. Haha vad är oddsen?! Hur som helst, blog yah later.
 

Trött som få




Söndagshäng

Bjöd över några människor och hade en grillkväll. Måste säga att det tog en mindre evighet att få igång grillen då vi inte hade våran duktiga pyroman som hjälpte oss. Vi (gabriel) lyckades tillslut iallafall och vi hade en trevlig kväll! 

Ingen ledighet här inte!

Nepp för som ni kanske har förstått börjar jag imorgon mitt sommmarjobb, vilket innebär tidiga mornar, jobbiga arbetsdagar och typ ingen fritid de kommande veckorna. Jobbar nämligen 6.30-16.00 måndag-torsdag, något som är skönt är dock att vi slutar 13 på fredagar. Så woohoo för det!
Ska iaf jobba i fyra veckor och efter det drar jag och Frida äntligen till älskade Skåne! Längtar så himla mycket efter alla härliga människor (och djur lol) där nere, ni anar inte hur skönt det är att kunna komma ner dit och bara glömma all skit som finns här hemma. Det här året har hittills varit så himla jobbigt för både mig och min familj, så jag tror att lite tid ifrån varandra gör oss gott. Dessutom ska jag ju till min älskade farmor och hennes man så det lär ju inte gå någon nöd på mig! Och ett stort fett jävla plus är ju att min allra bästa vän, soulmate, syster, vad man nu vill kalla det kommer vara där samtidigt och vi ska ha så satans jävla kul!! The time of our lives!
 
Jag lämnar det till ewe att berätta om helgen, om hon nu känner fört. Jag kan iaf säga att trots allt som hänt (HAHAHA) så har jag haft en skitbra början och (mini)avslut på första delen av mitt lov. Nu är det bara att jobba så man får in lite cash så man kan leva livet resten av lovet. Haha va fult det lät.
Egentligen är jag inte alls taggad på att jobba men pengarna motiverar mig, haha vilken motivation som helst duger bra och vad är egentligen bättre än pengar? ;)
 
Nej antar att jag borde gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp igen om.. hmm.. 
 
Äsch! Godnatt eller något! 
PussLinda
 
Juste eftersom jag av tidigare erfarenhet vet hur satans trött jag blir av det här jobbet lär jag nog varken ha så mycket tid eller ork för att blogga. Just so you know!
 
Update: Efter mycket nogranna uträckningar kom jag och min sommarlovs-hjärna fram till att det är 7 timmar och 30 minuter kvar tills jag ska gå upp och fara iväg till jobbet. Som en riktig working-woman.
 

OBS: Hoppas ni har överseende med alla extremt fula bilder ni får njuta av. Har inga att lägga upp som liksom relaterar till det jag skriver sååå. Men hey.. det livar ju iaf upp stämingen?! 
 

Hard work work




trötta tjejer

 

Fredaaaag

Hej på er!
Jämfört med min bloggkompanjon som har fått in värsta bloggflowet så vet jag att jag har varit sämst på att blogga. Perdon amigos!
I onsdags hade jag iaf skolavsluting, fick betygen osv. Blev faktiskt nöjd med tanke på hur extremt lite jag pluggat i tvåan haha. Sen gick jag på min lillebrors avslutning som var på min gamla skola, träffade då på lite gamla lärare och så. Efter det drog jag hem, fixade mig och packade lite grejer sen drog jag och mötte Frida. Vi skulle nämligen  till Elsa och grilla med henne och Alice för att "fira" sommarlovet! Det va asmysigt, satt och spelade kort o snackade massa skit!
Vi drog därifrån vid typ 21 för de skule vidare på fest och vi pallade inte riktigt hänka! Så vi åkte hem och på vägen köpte vi gifflar och redbull, för vi tänkte (som många andra gånger) försöka dygna. Men som vi redan innan visste gick det åt helvete! 
Igår träffade jag ewe och vi drog till mikkans stall som ewe redan har skrivit!
Även jag och ewe misslyckades totalt med att dygna. Är så satans trött hela tiden, tror jag måste ta igen all sömn jag har förlorat under det här skolåret haha
Snart ska vi äta lunch, det bjuds på inget mindre än tacopaj! Omnomnom!
Sedan ska vi nog fixa oss och dra ner mot Södertälje centrum (aka stan, som ewe kallar det) för att hitta lite kläder åt mig och kanske ta en fika om inte plånkan säger ifrån!
Ikväll ska vi träffa några friends och även med de fira sommarlovet, ska bli askul! Och om det är fint väder imorgon (och jag inte är allt för bakis LOL) så ska jag och Frillis (haha kommer du ihåg?!) till grönan!
Nästa vecka börjar jag jobba så det är bara att förbereda sig mentalt på att gå upp 04.30 varje dag i fyra veckor haha (y) Äsch det blir kul! Har ju en hel del kul jag ska göra med de intjänade pengarna och då blir man ju bara mer taggad på att kämpa på! Hard work work!
Oj förlåt för långt inlägg men kände att jag va skyldig er det ;)
PussL
HAHA i brist på bilder
 
 

Tjabba tjena hallå

Hej på er!
Ligger i sängen just nu, jag och Linda har precis kollat klart på Black Snake Moan. Sov över hos Louise igår och hade det gutt. Följde med henne ner på stan idag, hon skulle kolla efter shorts och bikini eftersom att hon ska till Mallorca om typ två dagar! Att det regnar och är piss väder här i Sverige gör mig ju inte alls avundsjuk på henne... Nåja jag önskar dig en härlig resa my friend! Tog pendeln och mötte Linda och Mikkan efter det och hänka till Mikkans stall och kolla på hennes ridlektion. Sen drog vi oss hem och nu ska vi nog kolla på det nya avsnittet av Pritty Little Liars! Vi ska försöka dygna, LÄS FÖRSÖKA som att vi troligtvis inte kommer att lyckas. Hörs!
 
Såhär sov jag och lollo haha, och ja det är en bulle på en tallrik i hörnet och nej louise kom inte upp eter bilden togs utan hon hamna istället på golvet.
I taxin påväg till Mikkans stall...
Hästen Mikkan red på, så fin!

Som jag har längtat!




#nostalgi

Gissa vad jag kollar på?!
 

Måndag.

Halloj bloggen! Har verkligen haft en måndags-dag idag. Började kl 10 men vaknade inte försän vid 9.30 så jag hade värsta stressen att äta och fixa i ordning mig samtidigt som jag skulle föra över alla bilder och filmer från skoldatorn till något annat. Försökte först med en hårddisk sedan med en USB och med brännbara skivor, inget av dem fungerade tack vare någon spärr skolan installerat. Sprang tillslut iväg till skolan och kom nog brutalt försent vilket kändes otroligt pinsamt eftersom vi började så sent... Väl där kollade vi på en film och jag satt och skickade över de absolut bästa bilderna via mail, självklart kom en elak människa och bokstavligen rev ner WiFi grejen så mitt internet förvann = kunde inte skicka bilder som för övrigt bara gick att skicka 5 åt gången. Svorde över ett och annat medan mina klasskompisar blev plågade/njöt av en skum film. Louise erbjöd sig att låna ut sin super-duper-mega-ultra-baws-USB som hon hade hemma hos sig, så vi cyklade hem till henne och efter ett och annat löste det sig! Resten av dagen spenderades med lollo, hemmafruar som vi är ordnade en exclusive lunch a la kycklingpytt med ägg och chicken nuggets. Vi krigade även igenom en jobbig cykelväg och badade och hade en mysigt dag. Så denna måndag blev inte så tokig trots allt. TACK för dagen och för ditt lovely USB min party/disney buddy. You're a lifesaver!♥
 
Nu ska jag kolla på Vampire Diaries!!!!!
 

Glada dagar

Är inte alls på blogghumör, men ewe däremot verkar ha fått in värsta flowet (y) Slutade 9.30 idag så har fixat på mitt rum och mest bara chillat. Känner mig inte så uppåt, vilket är ganska konstigt med tanke på att det är sommarlov om bara två dagar och jag har en massa kul inplanerat. Aja så är det ibland!
Va iaf på landet med Frida hela helgen och det var jättemysigt, blev lite brun också! Det är väl så dags nu haha :D
Fixade även mina naglar igår, för en gångs skull är alla ungefär lika långa så passade på. Brukar annars vara så att typ en går av sen följer alla inom de närmsta dagarna.
Jaja ska väl fortsätta sörja över att jag inte har en krona på mitt konto och inte kan göra ett piss förens den 30e..
HAHA nej slut på deprimerande texter. LOVE YA'ALL
PussL

KVACK KVACK I'M A DUCK

Det regnade och jag hade tråkigt. Så jag tog en äggkopp och sög ut all luft ur koppen så att den satt fast på mina läppar. 10 min senare tog jag bort det och HERRE GUD. Jag tänker inte visa er hur jag såg ut den första timmen, mina läppar var seriöst så pass uppblåsta att de var stenhårda och stod rakt ut. Dessa bilder är tagna ca 2-3 timmar senare. Jag ser väldigt livlös ut men det är bara för att visa att jag inte putar med läpparna utan att de faktiskt ser så hemska ut. HAHA min pappa trodde jag fått stryk. 
 

Från Macbook till Zenbook

Köpte ny laptop idag. I morgon tar jag farväl av min Macbook som vi fick från skolan. Ingen större förlust helt ärligt, skolan förstörde hela charmen med den när de installerade något. Just nu är den nya laptopen på laddning...

Don´t you get it


Ridning osv

Hello! Ridningen började tidigare idag så vi fick längre tid till hoppningen. Sista hopplektionen för terminen! Nästa gång är sista lektionen och då ska vi leka. Jag red Maverick, har inte haft honom på hur länge som helst så det var super roligt. Dock ramlade en tjej i gruppen av ganska ordentligt och slog i huvudet... när hon vakna upp frågade hon vad som hänt och jag fick förklarade ca 15 gånger vad som hade hänt. Det spelade ingen roll eftersom att hennes närminne var helt väck och hon frågade samma sak igen efter någon minut. 
 
Var helt slut när jag kom hem, eftersom att jag kom hem vid två i natt. Somnade inte försän 3 och gick upp vid 7. Har sovit i någon timme nu och håller på att returera några skor från nelly och sedan ska jag börja överföra allt från denna dator till en annnan. På måndag ska jag nämligen lämna tillbaka skoldatorn, alltså måste jag hitta en ny laptop. Klarar mig inte utan en!
 
Haha orkar inte 
 

Grillkväll

Hej! Åh jag har egentligen hur mycket som helst att berätta men orkar inte skriva så mycket just nu. I tisdags hade jag bal och det var hur bra som helst. Igår drog jag och klassen ut till en strand och grillade och hade det hur jävla bra som helst. Shit vad jag kommer sakna alla dessa underbara människor. Usch vad jag kommer gråta på skolavslutningen. Som sagt orkar jag inte skriva mer så ni får några bilder som cecilia tog under kvällen!
 





 

Mot landet!




Film!




Oh happy day!

Tjenixen! Sitter här och är helt superlycklig för att jag precis har skickat in sista jävla uppgiften det här läsåret! Väntar på mikkan som kommer om typ 10, vi ska åka med en tjej från vår sånggrupp och handla till ikväll då vi har konsert. Är astaggad men även lite nervös :O Frida ska komma och kolla om vi får till allt, hoppas! 
Om någon vänlig människa filmar några av låtarna kommer det kanske upp här senare!
Nej nu måste jag börja fixa mig! 
Men som sagt konsert = Ingen bloggning från min sida, och inte ewes för den delen heller. Stora tjejen har ju bal ikväll, ååh de växer upp så fort :')
LOL 
PussL 

Bara 40 dagar kvar! Längtar så




Snett

Jag älskar house music eller helt enkelt taggande låtar.
Jag ääääälskar kläder, skor, smycken och sånt, seriöst. Blir galen när jag ser sånt som jag tycker är snyggt och har väldigt svårt för att inte köpa det. Fuck boyfriend's.
Denna sommar har jag massor inplanerat, ska bli otroligt kul!
I morgon har jag min baaaaal.
 Jag läser mer norska än svenska bloggar...
Jag sover med strumpor, vet att linda hatar när man gör det men jag gör det iallafall hahahah.
När vi ändå är inne på sova ämnet så rör jag på mig jätte mycket innan jag somnar.
Jag borstar tänderna innan och efter frukost.
Min skostorlek är mellan 37&38 men jag tar alltid 37 vilket gör att mina fötter blir mördbultade.

hos abby darling