Nu drar viii

Förlåt för dålig bloggning men hae inte haft tid, har packat osv för idag drar vi till fjääälleeeen!! Woopwoop! Som ni kanske vet så är ewe också och åker skidor med Louise (dock inte alls på samma ställe :( ) så därför vet jag inte alls hur det blie med bloggningen under några dagar. Men vi uppdaterad så ofta vi kan och orkar! Jag ska vara borta en hel vecka men ewe kommer hem på tisdag(?) igen så då får hon minsann blogga! ;)
Nejmen ha ett superbra lov så hörs vi när vi kan haha!
PussL

haha såg btw den här på H&M häromdagen! Wtf x) det är en fucking bikini!! hahahahah



I skidbacken


Bildbomb 1 från igår




 

 

Happy is a destination and the road fucking sucks

Har haft en av de värsta kvällarna på länge, eller ja iaf på en och en halv vecka. Har inte pluggat något till provet men det är mitt minsta problem just nu.
Försöker sova och tänka på annat men det går fan inte.
Jag pallar inte mer av det här nu, någon gång måste det väl finnas ett slut, ett stopp på hur mycket en människa kan orka. Jag vet att jag har sagt det förut men det är verkligen sant, all jävla skit kommer a l l t i d samtidigt. Hur ska man orka? Snart ger jag upp.
Är det liksom meningen att det ska vara så här? Hela livet? 90% jobbiga stunder och resten lyckliga I så fall är det här inget liv jag vill leva.
Vad jag vill är att ta med mig de personer jag älskar mest, flytta någonstans dit ingen känner mig och bara börja om på nytt.
Ska det vara för mycket begärt att få några få stunder av ren och skär lycka?
Linda

Har historia prov imorgon..

..Men gör som vanligt allt utom att plugga
 
*Varför inte ta lite meningslösa bilder för att fördriva tiden, om jag ändå inte ska plugga*






Today i don't feel like doing anything

Nej det gör jag verkligen inte! Är typ hyper eller nåt. eller nä. Inte hyper, jag tror att glad kan vara ordet! Superdupermegaglad! Woopwoop!! Och imorgon är det sportloooov!!! Fääzzttt
Hörs babes!
PussL



Packar

Japp, håller på att packa och tar hjälp av Markoolio för att komma in i stämningen. Eller vem försöker jag lura. Det klarar jag själv eftersom jag springer runt i hela huset med skidglasögon. Aja, ska sova nu. Puss och godnatt darlings!♥

Manhunter

Jaa nu när jag bär det här så får ni allt akta er booyyyss...
Haha puss och godnatt!
Linda





Lill-Lördag

Hallojken!
 
Förlåt för dålig bloggning (igen) men ja ni vet ju varför, eller typ iaf. Det har väl egentligen inte hänt så mycket sen jag bloggade sist, eller jag har köpt en ny väska (y) Kommer bilder på den senare. Har fan letat efter en väska mer än ett halvår men inte hittat någon, jag ville nämligen inte köpa den jag köpte nu eftersom den va så dyr och sen försvann den bara helt plötsligt och fanns inte i någon affär. Sen när jag och Frida var i stan i helgen gick vi bara av en slump in på accent och då hade de fått in väskorna igen! I nya snygga färger dessutom! Gissa om jag blev glad :D  haha så då köpte jag den iaf för en väska behövde jag och jag hade ju fått pengar i födelsedagspresent. 
 
Nog om det, idag har vi bara haft mentorstid och sen lyssnat på fyra redovisningar, så vi slutade vid typ halv ett. Käkade med min kära vän Emma i skolan och sen drog vi ner till centrum för att köpa något till Emma att äta och jag köpte även en urgullig liten mini-loka, i min nya favvis smak desutom!! Kan det bli mycket bättre?! Nä det kan det inte ;) Begav mig sedan hemåt med el pendlo och el buso såattsäga.
 
Nu skulle jag egentligen behöva plugga skiten ur mig eftersom vi har inlämning i både engelska och ledarskap til imorgon och även historia prov på fredag meeeen tänker nog kolla på ett två eller tre avsnitt pll först! Va så sjuukt längesedan jag kollade så måste faktiskt! 
 
Talk to you later!
PussL
 
Update: Har varken pluggat eller kollat pll, har försökt få min mobil och min dator att sammarbeta för att kunna lägga upp de här bilderna!
 
 
 
 
 
 
 
Den sista bilden är ju då en del av det jag fick av Ewe i födelsedagspresent, massa bilder på mig som liten och även några snygga bilder på mig och Ewe från 2000-talet haha. Hello Kitty tandborsten blinkade även rosa (y) 
Kan ju också passa på att säga att bilderna inte alls ger väskan rättvisa, den är mycket snyggare i verkligheten, tycker iaf jag!

Oh happy day

Hello wooooorld. This is meeeeeeeeee. Nej men godermorgon allesammans. Sitter på engelska lektionen och kollar på en SVENSK serie eller nått. Brottet. Eller nej den är typ dansk. Med svensk text. Nu vet ni det. Vet icke vad jag ska skriva, so byyyyye.
 
Säkerhets kopierade alla mina grejer till en hårddisk inatt och nu kan jag inte öppna vissa bilder/filer/dokument. Hoppas det löser sig annars är jag död :)))))))))))))))) Btw. Det går inte bra för mig med att hålla min 7 timmars sömn grej. Inatt sov jag mindre än fem. Och klockan halv två stog jag och duscha. Jag suger. 
 
Bara för det lägger jag upp en bild från 8an när jag och belinda dubbel "planka" på skolans tak. 
Rebeller.
 

J***a f****r

man kan säga att jag inte riktigt är in the mood för att blogga just nu. Skulle bara bli ett argt/ledsamt/förbannat, you name it, inlägg fullt med massa svordomar och könsord och det är ju inte så trevligt att läsa. Därför återkommer jag när jag har lugnat ner mig.
Linda

Vi saknar dig

Snälla, kom tillbaka ♥



Miley skär sig?

Åh jag hatar att hitta sånna här bilder lite överallt. Man glömmer bort att de också är människor och det finns så många idioter som ger alla kändisar så mycket hat. De har fan också känslor och mår dåligt. Hoppas Miley har slutat med att skära sig nu, det gör ingenting bättre...

Hej och hå

TJÄÄÄNA. Läget?
 
Jag mår bra. Är typ fett pigg. Har sovit alledes för få timmar under väldigt lång tid så tillslut pallade jag inte mer. Igår gick jag och la mig vid 9 tiden och vaknade vid 9 idag, alltså har jag sovit i 12 timmar. Och det var så jäääääääävla skönt. Mår redan mycket bättre. Ska satsa på att sova 7 timmar varje natt från och med nu. Det funkar inte i längden att bara sova 4. Hoppas på att min förkylning släpper under veckan också, eftersom att jag och louise SKA DRA TILL FJÄÄÄÄÄÄÄÄLLEN. Fezt hela kvällen *WHOOOOOP*. Haha, jag är supertaggad! Vi drar på fredag, tar typ 7 timmar att åka dit vi ska så vi kommer antagligen hata varandra :):):):):) Speciellt eftersom att jag fick reda på att hon inte kan sova i bilen............ Får väl lägga sömnpiller i hennes mat, MOHAHAHHAHHAH. 
 
JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA PIGG, SKA FAN SPRINGA RUNT OMRÅDET I MIN PYJAMAAAAAS OCH BA YOOOOOOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Det känns som om jag går på någonting, WEEEEEED♥♥ Nej men nu ska jag gå ut till min kanin och sen vet jag inte, MEN VI HÖRS. PUSSSSSS
 
HAHA den här bilen är lite wtf. Lucas ville tydligen vara med. Det var ju... trevligt.
Kolla vad fin belinda äääääär♥♥
 

FML

Här sitter jag och tröstäter över att all fucking skit träffar mig samma jävla vecka/dag. ååh jag orkar inte. Jaja det är ju iaf hjärtan så det gör det ju lite bättre
Linda



tååååååg


påväg hem

Äter banan i bilen. Tänkte att ni ville veta :) 
 

Alla hjärtans dag

Hej på er!
 
På grund av en del anledningar har jag inte haft så stor lust att blogga de senaste dagarna. Just nu orkar jag inte ta upp varför av förklarliga skäl. 
 
Skit samma idag är jag på sjukt bra humör trots allt, och trots att jag är forever alone på alla hjärtans dag. 
Alla som har kille/tjej säger att det är såå överskattat men HALLÅ det är ju fan för att ni har någon!! Juste så kom inte här och tjaffsa. Om jag vill lägga ner tid på att vara sur/ledsen över en så pyttegrej som att jag inte har någon kille så låt mig! Nu kan man ju tro att jag pratar om mig själv men icke.. haha jo kanske nej men helt ärligt är det nog ganska skönt att vara singel om man tänker efter! 
 
Nu sitter jag iaf här hemma och skulle behöva plugga, men istället ska jag nog på en middagsdejt med min älskade Mikaela. Haha dejt och dejt, nej men det är ju roligare att vara ensam med någon annan än själv. om man säger så. Om jag bara kan få rag på min älskade mor så jag kan säga att jag inte kommer äta middagmed min älskade familj på de älskandes dag. Herregud så mycket kärlek, jag står inte uuuuut.
 
Okej jag vet inte vart jag vill komma med det här inlägget så det kanske är dags att sluta nu.
Ska iaf börja försöka blogga oftare, jag mår ju somsagt mycket bättre nu och eftersom jag inte pluggar något så har jag ju faktiskt oftast tid också. 
 
Nu ska jag återgå till att äta mina geléhjärtan, jag menar om man ändå ska tröstäta för att man är ensam kan man ju lika gärna äta hjärtan. Som jag brukar säga; får man inte kärlek genom hjärtat får man väl få det genom munnen! Hahah nää det brukar jag inte.. det lät hur fult och fel som helst..
Aja Puss på er! 
Linda
Trots allt så är jag såhär glad idag! Hejaheja!

 
 
 
 

I'll be here for you

Hejhej!
 
Bloggningen får lida men Linda är inte på topp kan man säga, tycker så synd om henne och skulle helst vilja vara hos henne och få henne glad. Men du får kämpa på hjärtat och ta en dag i taget, du vet vart du har mig.
Annars har jag haft mitt sista nationella i svenska idag, nämligen tala. Det gick helt okej. För övrigt kan jag ju även säga att det är min namnsdag idag! Det är Evelina och ja, sist jag kolla så heter jag det :D Råkar även vara fettisdagen idag och det såg jag först som en förnedring MEN HEY, sen kom jag på att jag kan inbilla mig själv att NI ALLA FIRAR MIN NAMNSDAG GENOM ATT ÄTA SEMLOR! You shouldn't have to..... ;) 
Det var Linda som fick mig att börja le mer med tänderna, har aldrig gjort det förut utan det har varit duckface eller ett litet leende. Det här leendet är för dig min vän, jag älskar dig och vi båda förtjänar att känna lycka.
 

Feb. 10, 2013

Allt är skit. Kommer inte blogga nånting den närmsta tiden, eller jag har ingen aning. helt ärligt skiter jag i allt och alla. Vill bara tacka Emma för att du står ut med all min skit i skolan och alltid (oftast) kan få mig på bra humör. Och Frida för att du är världens bästa vän och skiter i allt för att vara med mig. Och ewe för att du också är världens bästa, och fast du har egen skit så orkar du bry dig om mig ändå. Jag älskar er kan jag helt ärligt säga. Jag älskar alla mina vänner, är så jävla glad att jag har er. Och alla ni som alltid bryr er om mig fast jag knappt ibland orkar bry mig om er eller något överhuvudtaget. Tack

Tjejmiddag

I fredags var det 18 års fest höhö! Firade Linda med tjejmiddag, väldigt trevligt. Sov över hemma hos henne tills på lördagen och drog väl hem vid fyra, halv fem tiden. Fick världens sjunk när jag kom hem, därav lindas inlägg nedan. Vaknade med bättre humör idag och tog en promenad med papi. Ska alledes strax sticka iväg till mina kusiner. 
 
Tog knappt några bilder från helgen, men här har ni en bild på förberedelserna, Lindas hår var jätte fint och frida är ju allt för söt :D Sen är det en bild som jag tog när alla var helt slut och var sååå sociala vid soffan, haha. Tredje bilden är en bild på av jag gav Linda! 
I paketet var det en keps, ett nagellack, nail polish remover som skulle lukta gott, 'fil' till naglarna som ska göra de blanka, mallar till fransk manikyr... tror jag fick med allt där! Och i 'kuvertet' som är hur stort som helst är det från början bara ett papper som jag gjort ett collage på (linda kan visa det för jag vet inte om jag har nån bild på det) och så visste jag inte hur jag skulle slå in det och så snöade det ute så jag löste det med att sätta ett papper över, tejpade ihop sidorna (blå tejp är alltid snyggt!) och snurra ett snöre runt. Tyckte att det då såg ut som ett kuvert och eftersom hon fyllde 18 så kom jag på den briljanta (jag tycker iallafall det) idén att skriva målsman och sedan kryssa över det! Fick även bli ett vackert frimärke, hahah. 

Till dig evelina

Vännen, imorgon känns det bättre, jag lovar. Älskar dig
Puss <3

Lördag

Hej på er! Jag är sjukt jävla frustrerad över en grej, och ganska ledsen över en annan, men annars är jag faktiskt på väldigt bra humör!
Igår hade jag ju tjejmiddag, och själv tycker jag att det var väldigt lyckat! Jag och ewe följde sen med Emma till Älvsjö station eftersom hon skulle få skjut därifrån men inte hittade dit haha, sen begav vi oss hemåt igen i snöstormen. Tror inte vi somnade förens typ 2.30? Sen vaknade vi idag vid 12 :O helt sjukt, har inte sovit så länge på huuur länge som helst.
Sen idag va iaf ewe här till typ halv fem, vi fixade naglarna och hade oss. En halvtimme efter ewe hade åkt kom sen min farmor och hennes man hit på middag för att fira oss och de gick för typ 20 minuter sedan, nu är jag dock så trött så jag orkar inte blogga mer än såhär.
Får se vad som händer imorgon, måste väl städa igen haha..
Puss på er!
Linda

Nationella

Hej!
 
Kom hem för ett litet tag sedan, hade skriftligt prov i nationella idag!!!! Fyra timmar har aldrig gått så fort kan jag säga. Nu ska jag börja packa och fixa mig för att sedan bege mig mot linda. Måste nog sminka om mig också då jag bara hade 5 minuter på mig i morse att sminka mig eftersom att jag rensade fram alla mina SOLO tidningar för att läsa krönikor/noveller för att få inspiration i morse...
 

vill.inte.




You diserve to be happy

 

Update

Hey alla boy's and girl's what's up?
Shit vad mycket ' det blev nu, whatever. Idag hade jag prov, hoppas det gick bra. Ska åka iväg och handla nu lite snabbt innan jag ska öva lite på det nationella vi ska ha i morgon (!). Sen ska jag även måla naglarna, packa och lite sånt för efter skolan ska jag dra till Linda. Men I'll se yah later then, ha det gutt!
 

Det artar sig!

(ignorera den massiva klädhögen i bakgrunden, den fixar jag sen nångång) Annars får väl frida och ewe ta den imorgon, mina bitches liksom MOHAHAHA



Linda, du är störd

*Hela dagen i skolan* Jag ska städa när jag kommer hem så att det är fint imorgon på min fekke, som den duktiga dotter jag är så ska jag göra det hur fint som helst.
Påväg hem: *Tänker på massa bra saker jag ska göra när jag väl är hemma, ååh jag är en wifey osv*
 
När jag kommer in i mitt rum:
 Men usch så här ser ut, bäst jag sätter på lite skön musik och börjar städa på en gång!
 
 
En timme senare..
 

18 barre fuckers!

Japp nu är det en officiellt myndig 18-årig mogen independent kvinna som skriver detta, bara såatt ni vet likssss.
Puss på er schöningar

Jesus amalia

Varje. gång. jag. ska. plugga. stör. han. mig. 

Fyfan vad jag önskar att det var jag. Fyfan vad snygg han är. Fyfan vad jag är lycklig att jag träffar han om typ två månader. Herrejösses. Andra världskriget kan slänga sig i väggen, detta är vad jag kommer stirra på OM OCH OM IGEN.
 
  
 

NEJ SLUTA

DET SKA INTE SNÖA PÅ MIN FÖDELSEDAG!!!!!!!

juhndsiuvfgni

Tjabbaaaaaaa!
 
Efter mitt senaste inlägg kunde jag inte göra något annat än att skratta. Jag var  dålig på redovisningen, seriöst, asso det var den värsta jag någonsin gjort. Det var så himla pinsamt, det värsta var att jag kände mig så självsäker i början, typ ba: I got this. Well, flygplanet kraschade med buller och bång. Fy. Annars är det bra, ska plugga lite om andra världskriget. I morgon är den nationella i svenska.... vågar jag ens hoppas på att det kommer gå bra nu eller? 
 
Haha så jag...
 
 

Såhär glad är jag

FÖR IMORGON FYLLER JAG FUCKING ARTON BARRREEEE!!!!!!
om exakt 15 timmar 40 minuter och 46 sekunder fylller jag 18 hela jävla år.
Tänk vad mycket jag ändå har gått igenom i mitt liv hittills och jag har ändå inte ens levt hälften :O
Jaja nu ska jag väl göra något nyttigt som att plugga  nej ska nog dansa naken i mitt rum och sjunga högt, eller kanske boka en resa till månen, eller kanske åka och handla, eller kanske åka ut på stan ock skaffa lite nya vänner. Nejmen allt annat än plugga lär jag väl göra som vanligt (y)

Har btw hittat en asbra lååt! Trespassing med Adam Lambert! Lyssna in den, den är ascool! 

Okej vet inte vad jag ska skriva är bara så sjukt taggaaaaaaaaad. Ni anar inte!!!! 

Imorgon är det alltså onsdag, sen torsdag sen fredag! Det betyder helg och massa skoj! :D

Haha jag  orkar inte med mig själv. Vet inte varför men jag blir alltid alltid fett hyper när jag sitter forever alone i mitt rum och inte har något att göra. Jag kan liksom aldrig bli det när jag typ är i skolan och har sjukt tråkigt, eller när folk är allmänt sura och behöver piggas upp. Nejmen tack tack den som nu bestämmer när jag är hyper och glad och rolig! Mina svenskalärare har lärt mig att man inte får skriva mer än ett och i en mening men det bryr jag mig inte om för jag är ett badass och jag fyller 18 imorgon och jag får göra som jag vill och jag är så cool tuff osv. 

Nej gud nu kom en jättedålig låt, måste gå 0.5 meter till min stereo och byta, jobbigt. orkar inte. helvetika. 

HOHO nejmen hejdå puss och allt det där!

Så får vi se om vi hörs när jag är en vuxen kvinna eller bara ett litet barn (jaa jag sa det!!!!)

update: 15 timmar 27 minuter och 5 sekunder!!!!


Redovisning

Hejhej :D

Sitter i skolan nu och ska ha redovisning vilken sekund som helst, vet inte vad jag ska prata om :D Det låter ju bra va :D Vi ska typ bara snacka engelska i 2 minuter framför klassen om vad som helst så jag får improvisera, har en idé om att prata om vad jag ska göra i helgen, då lär jag kunna prata flytande eftersom det bara kommer komma av sig själv, I hope :D
 

Glad tjej framför skärmen!

Hej på er!
 
Japp som rubriken säger; glad tjej här! :D Har haft en sjukt härlig och kul helg (som vanligt med ewe), fyller 18 om typ 2 1/2 dag, ska ha middag med alla mina favorittjejer på fredag och framförallt så blir det bara ljusare och längre dagar! Så himla skönt! Hur skulle man inte kunna vara på bra humör av allt det här liksom?! Inget, absolut inget, kommer kunna förstöra min vecka! 
 
Iaf ewe har ju typ berättat vad vi har gjort i helgen, låter typ som att vi inte gör någonting, haha vi gör faktiskt inte så mycket men vi har så sjukt jävla kul vad vi än gör så det spelar ingen roll! Skulle liksom kunna vara strandsatt på en öde öken-ö med henne och ändå ha roligt!
Haha aja nog om det, vi va ju iaf i stan i lördags (tog typ två timmar att komma dit pga jävla SL, men det kan vi ta en annan gång). Där köpte jag två typ blusar och en väldigt efterlängtad klocka! :D Köpte också ett par nya svarta jeans vilket verkligen behövdes eftersom att de förra har gått sönder.. 
Idag har vi ju då varit ute och tagit huuur många bilder som helst, både i fredags och idag faktist, dock lite mer seriöst idag ;) En del av bilderna kommer vi ju ha i headern här på bloggen och en del kanske vi bara lägger upp för skojs skull! 
 
Nu sitter jag och läser våran deprimerande engelskabok (igen) för att vi har bokdisskusioner imorgon.. suck..
Jaja vi hörs!
PussL 
Vad tycks? :)

 
 
 

We are back bitches

Hej på er!
Jag har haft en underbar helg tillsammans med Linda, den bästa på länge. Hoppas den blir minst lika bra nästa vecka, då är det fest hos Linda för hon blir 18 jävla bast! Hur jävla sjukt är det inte?! Jaja, vi har tagit alledes för mycket bilder som vi ska dela med oss av. Som ni ser så har vi en ny design, dock måste vi byta ut bilderna till våra egna såklart :) 
 
I fredags så började det väl med att vi hämtade Linda och hade taco kväll, och min mascara hamna 30 meter under ögat så det var ju väldigt fint... not.
 

Vi lever!

Heej på er! 
 
Vi kom hem för typ 40 minuter sedan från en skön promenad i det fiiina vädret! Nu ska vi fixa oss, sen har vi en del kul planer inför dagen som ni får ta del av senare! It'll be fun så häng kvar för en update om några timmar! 
PussL
 

!!!!!

3 fucking dagar kvar omg!!!!!!!!!

IIIIIH

OMG KOLLA VEM SOM ÄR HÄÄÄÄÄR?!

HIDCFH

HEY :D

Sitter på musiklektionen just nu och håller tummarna för att det kommer gå bra idag... HIHI. Idag är det även freeedag och jag ska träffa min ÄLSKLING. HIHIHIHIHIHIHIHI. See yah later, kissNhugs