3 dagar

Hej vänner!
Ja nu är det ju faktiskt bara så lite som 3 dagar kvar tills jag och gänget drar iväg till Indien. Som vi har väntat!
Men haha har typ redan börjat sakna allt och alla här hemma.. Men det löser sig! Till alla som jag känner som läser det här så kan jag säga att jag kommer skriva så fort jag får internet, men annars har vi en sida på facebook som ni kan gilla så får ni uppdateringar och bilder där om vad vi gör osv så ofta vi kan! Så kommerntera här eller skriv ett meddelande så bjuder jag in er!
 
Vet helt ärligt inte om jag kommer hinna blogga något mer "riktigt" inlägg innan jag åker, har liksom fullt upp hela helgen sen åker jag ju söndag eftermiddag!
Imorgon ska iaf jag och mina underbara amigas på fest till ett par andra av mina amigas, egnetligen ska vi ha som en överraskningsfest för en av mina kompisar men det blir lite som en "avskedsfest" för mig också. Så det ska bli hur kul som helsst, är astaggad!! 
Men hörrni lyssna in denna grymma spellista som jag och ewe slängde ihop förra helgen! PARTY HARD LIKSOM gå hårt eller gå hem
 
På lördag ska har vi städdag här hemma i området och så ska jag såklart packa allt det sista. 
Kan faktiskt säga att jag får lite ångest av att skriva det här nu haha, det känns liksom så overkligt att det äntligen är dags. Att vi har kämpat så mycket och så länge för att kunna komma iväg och nu äntligen händer det! 
När jag är borta får ju då min kära bloggkollega står för all bloggning, och jag är övertygad om att det kommer gå alldeles utmärkt LOOOOOOOOOOL.
Nejmen seriöst till mina älskade underbara käraste vänner som läser det här; Ni vet att jag kommer sakna er så sjukt jävla mycket, och jag älskar er!! Somsagt jag hör av mig så fort jag kan och jag kan ju säga såhär iaf, Inga nyheter = Bra nyheter!!!

Här får ni en bild på mig som ni kan gå in och gråta till när ni saknar mig allt för mycket. 
Älskar er!! 
Pussar och kramar 
Linda
 
 
 
 

Lateroooo

Jag måste säga att jag bara älskar att min bloggkollega har så mycket att skriva!!!!!! Not!!!!!! Aja, idag börjar jag sent, ska packa och fixa lite med det sista i plugget innan jag drar mig mot skolan. Åker hem till Jossan efter skolan och stannar där över natten. Ha en toppen torsdag!
 
Bilder går ej att ladda upp, sug. 

Jag vill ha någon som är rädd att förlora mig


Natti/L




nice dag

Tjena vänner! 
Började dagen som sagt hos kiropraktorn och det gick bra, dock är min nacke riktigt skrutten fortfarande, har några behandlingar kvar sen får vi se om jag behöver mer eller inte. Har gått med "felet" så länge så det tar lång tid att få det att bli bra. Gick hem och blev såå sugen på att ta en powerwalk så jag bytte om och körde ett pass i regnet, blandade in lite styrkeövningar (därav tiden) samt små intervaller, superskönt. Älskar att springa tills benen inte känns längre, och då öka takten ännu mer och explodera så att det känns som om man flyger fram. Hah aja, gick faktiskt och handlade efter det men mitt kort fakkaaaaa uuuuur vilket var pinsamt men det löste sig. Hade även utvecklingssamtal och det gick finfint. Nu ska jag kissa, plugga och sedan kolla på mina fruar i hollywood!
BTW LINDA, (och ni andra) inatt kommer ett halloweenavsnitt av pll ut! AAAH. Dessutom Linda, hör av dig om när du slutar i morgon, själv slutar jag vid tolv och kan komma dirr, PUSS. 
 
 

go natt

Kikar in med ett snabbt inlägg nu innan jag KRASCH LANDAR I SÄNGEN MIN. Idag kan jag säga er, har fått veta att jag lever. Jag har nämligen en sådan träningsvärk från igår. Att vi dessutom hade cirkelfys på idrotten idag bättrade ju bara på det så att säga. I morgon har jag ingen skola, bara ett utvecklingssamtal. Ska till kirran (keris praktis) (kriopraktorn) på morgonen och sedan ska jag pluggaaaaaa. Hej svej
 
btw, följ mig på twitter @Evelinakarlss0n
puss
 

Lördaaaag

Hej vänner!
 
Är hemma hos min amigaaa EWEEEEEE yeah buddy!!! Iaf morgonen började som vanligt med att vi var tvungna att gå upp kockan 04.00 för att hon har ridning, när vi kom dit visade det sig att alla hästarna hade rymt sååå har letat hästar 5 timmar imorse: Så det kan gå! Nr alla var tillfångatagna blev det en eldsvåda i stallet så jag och ewe ( som de hjältar vi är ) var tvugna att rida efter hjälp till brandkåren i Södertälje, för det fick vi hedersmedaljer och ett löfte om att få komma och rida närhelst vi vill! VÄÄÄÄÄÄÄÄRT
 
 
lol nej jag skämta and you know it!!!
Igår hade vi iaf myyyskväll, kollade på The Host, den var askonstig typ halva filmen men sen blev den faktiskt väldigt bra! Rekommenderas! 
 
Nu ska vi väl börja fixa oss sen ska vi dra ner till stan några timmar, sen måste jag ta pendeln hemåt för jag ska på middag med mina kusiners familj och min familj till farmor för att typ säga hejdå osv eftersom jag drar om 8 dagar!
 
Talk to you latersss
 
PussL
 
Hahahahahahahaahahah
 

Nu jävlar börjar mitt nya liv




onsdag

Dagen började med att jag gjorde ett besök hos kiropraktorn som knäckte allt möjligt, bland annat min höft, flera ställen på ryggen och nacken på båda sidorna. Det lät väldigt högt och otäckt haha, men det gjorde inte ont. Känns bara skönt att äntligen få någon som verkligen kan hjälpa en... Kommer göra en del återbesök de närmsta veckorna så jag hoppas att efter den här behandlingen kommer jag vara bra mycket bättre! Efteråt åkte jag till skolan och hade en lektion innan jag slutade. Satt dock kvar i skolan ett tag och plugga innan jag mötte upp Belinda och Cecilia för att gymma. Vi körde styrka då vi jobbade lite cirkelgym (?) och med skivstång med vikter. Har försökt plugga lite nu men har fastnat framför teven, det är snooki and jwow på MTV hehe. Aja vi hörs, puss!

Snart dags

Hej på er kära vänner!
 
Vill bara börja med att säga att jag är så jävla stolt över mina vänner som är så braaa! Emma tog körkort förra torsdagen och idag klarade Frida teoriprovet, ni är bäst!
 
Idag har vi iaf varit lediga, så jädra skönt! Vaknade vid 11-tiden, gick upp och åt frukost. Sen kom Emma vid typ 13 tiden, vi har pluggat och bara chillat galet.
Resten av dagen har jag gjort lite smågrejer som inte ens är värt att nämnas.
 
Imorgon är det skola 9-12, efter skolan måste jag råplugga till ett prov på fredag och på kvällen ska jag och mammi åka och växla pengar inför Indien ( bara 11 dagar kvar..)
 
Förresten tänkte bara tipsa om en låt som går på repeat heela tiden, den är så satans bra! Stämmorna och allt är bara aaaaa kan inte ens förklara!
Lyssna annars kommer ni ångra er!!
 
Bloggar när jag kan igen!
PussL
 

Samma sak varje jävla höst

Bara så ni vet så är det inte jag som skrivit den här, men läste den och vartenda ord skulle kunnat vara mitt då det stämmer såså bra. Läs så förstår ni.
 

"Ett desperat rop på kärlek.

Ett av mina två individuella val är 100-poängskursen Engelska 7, vilken har som grund att analysera litteratur. Därför gav min kursledare mig i uppdrag att leta reda på en bok att läsa; valet föll på "Looking for Alaska" skriven av romanförfattaren John Green. Det är första, men definitivt inte sista, gången jag läser en bok som han har skrivit; det kan ni hoppa upp och sätta er på!
 
Häromkvällen, när jag låg och läste, snubblade jag över ett citat som jag tyckte var så bedårande att jag ville tatuera det över mina revben, eller åtminstone ha någon i min kontaktlista att skicka det till: "I want to sleep. Not fuck. Not even have sex. Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.". Därmed inte sagt att det är något fel på att vara ensamstående och inte fordra mer än att få sig ett skjut lite då och då, men jag är less på det. Jag vill inte vara singel som en eremit längre. Stundom går det an, men inte alltför länge och synnerligen inte i anknytning till hösten. Jag vet inte vad det är som gör att avsaknaden av ett förhållande blir mer påtaglig när svamparna gror i det tysta skogarna, men en sak vet jag, och det är att mitt begär efter en förändrad civilstatus går att ta på vid det här laget.
 
Jag vill inte att det ska gå ut på att hitta någon iögonfallande att hamna i sänghalmen med på noll och inga sekunder. Jag vill att det ska handla om att hjärtat gör rondat-flickis-salto i parti och minut och om att slå vad i kyssar, att sno åt sig en för stor skjorta och göra plats för två i en jacka, att fläta benen till en kringla under täcket och att vila sin haka på någons axelparti."
 
Ni hittar den här; http://ellinorakesons.blogg.se/
 

Bloggar imorgon

Natti ♥



Tacooooo

Söndag idaaaaag bröder. Ska plugga och städa, hahah jag säger det heeeela tiden men jag gör det aldrig. Men idag ska det fan försökas göras på riktigt! Sen får jag se vad jag hittar på. Igår träffade jag några gamla godingar och käkade middag, super mys. Skulle kolla skräckfilm hemma hos en av dom men det sluta som vanligt med att man fega ur haha. Ville se Taken istället men det blev det inte heller. Buuu. Aja vi hörs babes. 
 

Inte rätt dag

Har haft en riktig skit dag. Känner mig dessutom förkyld med halsont och täpt och snorig näsa. Det är något som jag inte förstår mig på... Ena näsborren är helt igentäpt medan den andra droppar som niagarafallen. Ont i huvet har jag också och är på dåligt humör. Vill flytta NU. Dra till nått annat land, bara dra. Om tre år så vänner, då blir det annat. Usch
 
 /E

What am i supposed to do with this heart


O M G




Mår som ett åsnearsel

Bloggar när jag mår bättre och har tid.
PussL

And the walls kept tumbling down In the city that we love

Halloj vänner!
 
Var som sagt med lillis i går samt i fredags. Hon gick ut och partaja någonstans på stockholms klubbar igår vilket inte jag kunde hänka på. Men jag var med ända tills de hade förat klart hemma hos linda och skulle ta tåget in mot stan då jag tog tåget hem. Får väl hoppas att hon inte är alltför bakis idag haha, stackars emma som får ta hand om henne. Iallafall, jag har inte gjort så mycket. Om ni vill veta allt i detalj så har jag städat, duschat och försökt få bort mina finnar på alla möjliga sätt, just nu ser det mer ut som små sår istället för finnar. Sååå mycket bättre, eller? Haha aja whatever, ska klä på mig och sedan sticker jag iväg på bio och sedan ska jag kika lite på överkast och sånna roliga grejer i kk (kungens kurva) innan jag sätter mig och pluggar. Så ser min söndag ut och det här blev ett väldigt långt och meningslöst inlägg. Toppen, två flugor i en smäll till att vara en storbloggare. Puss mina vänner, vi hörs. 
 
 
 
 

Lördaag

Hola amigos!
 
Här sitter vi i soffan och  väntar på bättre tider..
Nä skämta, väntar på bussen som ska ta oss till Liljeholmen, ska köpa lite smink o grejer. Ikväll blir det förhoppningsvis utgång, go hard or go home som vi brukar säga. Dock kan ju inte plutten följa med så det suger ju meeeen om två år så! HAHA
 
Nejmen uppdaterar när vi kan!
 
Puss L&E
 
 
 

asdfghj

förösker plugga men läxan är nu förstörd pga. av allt dregglande över dessa puddingar
 

I LOVE YOU ANYWAY