Hundvakt!


Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar

Ja jag vet att det är en markoolio låt. Men det är ju så jävla rätt.




Torkad frukt

Har precis tagit ut den torkade frukten från ugnen! Ser inte alls gott ur men det va mörkt så jag fick ta med blixt och jag orkar faktiskt inte försvara ett gäng bananer o äppelbitar. Jag tycker torkad frukt är supergott att ha i tex musli eller gröten. Hemmagjord torkad frukt är mycket godare än det man kan köpa. Bara en massa kemikalier i det... Hemmagjord är hur fräscht som helst, alla näringsämnen är kvar och det smakar super gott. Det är hur enkelt som helst att göra också, bara att skära frukten i lagom tunna skivor på bakplåtspapper på en plåt och sedan ska det vara i ugnen på 80° i ca 4 timmar. Tar olika lång tid beroende på hur tunna/tjocka skivorna är och vad det är för frukt. Så enkelt är det, testa vettja :)

Denna vecka...

Hej!
Bloggningen från min sida har varit riktigt kass denna vecka. Men jag har verkligen inte haft tid till någon bloggning. Kan dra igenom väldigt kort om veckan. Bland annat har jag haft nationella prov i skolan, matte prov, gått på Justin Bieber konsert tre dagar i rad och ALLT vad det har innebärt. Har inte ens berättat hälften av allt, inte ens till mina vänner. Tror dom inte orkar höra mitt oavbrutna prat om honom iallafall haha, men jag ska se till att köpa en fin och stor fotocollagebok så jag kan skriva av mig allt och lägga in bilder och ha alla minnen samlade där. Tänk vad kul att kolla tillbaka på det sen när man är vuxen! Sen har jag också haft ridning, träffat linda, varit i Stockholm, varit med belinda louise och martina, gått på bio, haft fest för småbarnen för att samla in pengar till klasskassan, städat och you get it. Jag har haft fullt upp helt enkelt. Den här veckan har varit väldigt utmattande, men ändå helt underbar och rolig. Alla dagar Justin var här var jag helt out of control och de var de bästa dagarna i mitt liv. Så pass bra var det. Men jag lovar att jag inte ska snacka mer om det nu eftersom att det nästan är bara mina kompisar o linda och hennes kompisar som läser våran blogg, så ja, jag ska köpa den där boken istället! 
 
Min sexy as fuck chill outfit:
 

Ge. Mig. Sommar.




hos abby

 

Engelska

HAHA ja jag smygfotade min lärare! Problem?!



Mot el dentista!

Japp mot tandläkaren nu då! Hoppas på 0 hål och perfekta tänder den här gången också hehe ;) 
 
Nu på dagen har jag bara läst en bok jag köpte i förrgår och kollar gossipt girl, juste gjorde ännu en sjukt god smoothie också! Börjar bli riktigt grym på sånt där! Hahah
 
Whatever måste dra nu så jag inte komer försent till min kära bror!
 
Hörssssss
 
PussL
 
 
Jag är glad fast jag ska till tandläkaren! Jag kan flyga, jag är inte rädd!!

Sooool

Idag är det onsdag och det ser väldigt mycket ut som att det är sol! Äntligen! Har bara typ en och en halv lektion idag så slutar runt 11, grymt skönt! Sen ska jag dock till tandläkaren vid 16 men det är en annan femma haha
Ha en bra dag hörrni
PussL

trött som få



och med det säger jag godnatt!
PussL

Måndag

Hallå!
 
Nu står väl ewe som bäst och svänger sina lurviga till Justin. Hoppas hon har kul iaf! 
 
Själv sitter man nerbäddad under massa filtar och kollar på gossip girl, ganska kul det med faktiskt. Om det inte vore för pissvädret, huvudvärk som vägrar försvinna och att vi har orientering klockan 8 imorgon.. Ber till Gud att det inte regnar då!!
 
Dagen har varit helt okej, har haft kul och allvarssnack (haha stackare) med Emmsi hahhahaha. På håltimmen tog hon och jag en sväng ner till centrum, fick med mig lite grejer jag har behövt köpa läänge, bland annat argan olja som tydligen ska vara bra för håret. Känner att jag behöver allt som bara går för att fixa till mitt slitna j*vla hår, vill försöka spara ut det lite till innan jag ska klippa mig, annars blir det så himla kort! Köpte även någon sorts body spray, en bok och ett skärp. Är väldigt glad att jag får pengar snart, annars hade jag suttit i skiten haha
Sen fick jag apont i huvudet innan spanskan så tänkte dra hem istället för att gå, men eftersom vi hade första delen av kursproven kände jag att jag behövde gå. 
Imorgon är det ju som vanligt kör på em och sen på kvällen ska vi förhoppningsvis åka och kolla på en lokal där vi eventuellt ska ha konsert i Juni, hoppas den är bra så vi kan komma igång på riktigt nu! 
 
Har en hel del on my mind just nu såattttttt blir det fel någonstans så blir det, på bloggen då förstås.
Hörs
PussL 
 
 
 

Apr. 22, 2013

i need you to need me back

okej jag får fan damp

HÄR LIGGER MAN OCH FÖRSÖKER SOMNA SÅ MAN SOVER IGEN ALLA JÄVLA TIMMAR MAN MISSAT UNDER HELGEN, OCH VADFAN HÄNDER?! PRECIS NÄR MAN LAGT SIG TILL RO OCH SLUTIT ÖGONEN BÖRJAR NÅGRA IQ BEFRIADE JÄVLAR KÖRA NÅT FUCKING STREET RACE OCH SLADDA RUNT SOM NÅGRA JÄVLA TONÅRSPOJKAR MED VÅTA DRÖMMAR OM BRUDAR OCH BILAR. BLIR. MAN. INTE. TRÖTT.

ursäkta capsen. jag är arg

Klant

Körde med belinda till Skopunkten, va massa trafik. Men det gick bra! Det som gick mindre bra var när vi skulle köra bort mot tullan på en landsväg. Skulle svänga in på en mindre väg och där va det en massa grus, så fick sladd på moppen så den välte och jag flög av. Gick ändå rätt bra, var bara pinsamt att alla bilar bakom stanna och hade typ panik haha. Men det var väl bra att de kolla hur det gick. Mina knän och händer fick ta stryk, men det hade nog blivit ännu värre om jag hade haft dåligare kläder på mig. Körde med min skinnjacka och den är helt lerig/grusig på ryggen samt armbådarna och handlederna, utan den hade jag nog varit lite allvarligare skadad. TACK KENZA JACKA♥ Det som fick ta mest stryk var ändå moppen, blev en hel del repor, backspeglarna är helt fel riktade och hela stråkastarlampan på höger sida hängde i kablarna från moppen. Måste sett sjukt ut när jag körde hem och lampan släpa i marken haha. Tror ändå att pappa kan fixa det, ingen större skada skedd det vill säga :)
 
 

Wicked

Hej!
 
Idag har det varit en bra dag. Har varit på bra humööör. Det som varigt "dåligt" eller snarande deprimerande har inte ens fått ta någon negativ energi då jag skrattat bort det. Huuuur som. Efter skolan mötte jag mamma o pappa så drog vi upp till Stockholm. Var på möte, kolla på balklänningar, chilla runt och shoppa. Försökte shoppa iallafall. Köpte bara ett par ljusa fina våriga byxor från Zara och ett armband (syns på bilden). Byxorna är en kort model, typ trekvartsbyxor. HATAR det egentligen, men de satt så fint så köpte dom ändå, YOLO. Ville hitta tygskor + klackskor också men icke. Ska tvinga med mig Belinda i morgon eller nått istället. 
 
Nu på kvällen drog jag och Belinda till ett solarium. Haha har inte gjort det förr och så fick jag testa först, trodde jag skulle bli stekt eller lika blå som en avatar. Men ja det gick ju bra. Nu ska jag dansa på mitt rum till as hög volym. Låter bli att hissa ner persiennerna. Kanske nån agent ser mig o ba: WOW HENNE MÅSTE VI HA!!!  
 
Japp, nu ska jag visa mina kunskaper. Kanske ska man ta en trudilutt på stämbanden också, eller tror ni att denna så kallade "agent" kommer bli helt översvämmad av mina talanger? 
 
Letero bellas. 
 
(och JA min klocka har stannat på 11:00)

Älskade fredag!

Hej på er!
 

Kan inte beskriva med ord hur jävla glad jag är att det äntligen är helg! Vet egentligen inte varför jag har längtat så sjukt mycket till helgen har ändå haft en helt ok vecka..
 
Jaja nu slutar vi se bakåt och ser framåt istället!! HAH
Nejmen nu sitter jag iaf och kollar gossip girl, är på säsong 3 av 6 så har ju en del att göra om man säger så ;) 
Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, mest ta det lugnt och vara med familjen tror jag. Har varit borta de typ 4 senaste helgerna så vi har inte umgåtts så mycket.
 
Nästa vecka är det kursprov i fittspanska.. MEEEEEEEEEEEN det tänker vi inte på nu för nu är det helg!!!
 
LEV I NUET VÄNNER
 
Peace out 
 

Piss

Piss Sverige
Piss väder
Piss människor
Piss liv
Piss värld
Piss universum
Piss regn
Piss regn
Piss regn
PISS LIV

skolmat

Tar efter Louise och visar er vår skolmat idag. Sandkornspasta med mjuka och mjöliga tomater samt överkokta ärtor. Med ostsås. Smaklig måltid.
 

days until

Här ser ni hur llångt kvar det är till några speciella datum i mitt liv. Börjar få lite panik att det bara är FYRA dagar till juju. Dessutom måste håg hitta en balklänning snart...

Rubrik

Hej. Idag hade jag nationella i historia. Det sög. Pluggade hela kvällen igår och vaknade klockan sex i morse bara för att plugga. Det gick inte så jätte bra. Historia är så tråkigt så jag råkade somna sittandes typ 3 gånger. Sov dock bara i en kvart varje gång, det ironiska är att på de sömnerna jag tog då vart jag mer utvilad är på hela veckans sömn. Dessutom drömde jag en dröm varje gång. den enda jag kommer ihåg i nuläget var att en häst blev överkörd av en motorcykel som skulle köra förbi och släpades efter den. Det var inte kul. Idag på provet var jag stessad. När jag var på fråga 10 av typ 12 var tiden slut och min lärare ville ha  in provet. Jag sa att jag bara skulle skriva in mitt namn. Men jag skrev de två sista svaren med panik. Dålig rumpa. (Badass). Ha. Ha. 
 
Nu har jag pluggat igen. Under middagen tog jag iPad:en och kollade på Gustav Vasa III på youtube. Någonstans där tappade jag livslusten. Eller inte. Men nästan. Jag gillar inte kungar och krig. Eller årtal. Har nationella igen i morgon. Inte kul. Min hjärna är död. Men för all del låt inte mitt liv tråka ut ditt, din dag var säkert så mycket bättre än min. Dessutom började jag blöda från mitt finger när jag skärde gurka idag med osthyveln. Råkade göra det igår också fast när jag skulle skära osten. Och jag skärde mig i duschen när regnskogen på benen skulle veck. Så illa var det. Nejdå (Jodå). Det jag hatar är att det ska blöda så förjävla mycket när det väl händer. Kan fan liknas med värsta blodsplatterfilmen. Nu när jag uttråkat er med historia och äcklat er med blod så säger jag vi hörs. I know you love me, xoxo. Hah. Fult. Hejdå.
 
 
 

Godnatt

Jag saknar dig och jag älskar dig, förlorar jag dig förlorar jag allt. Hoppas du vet det och trots allt vi har gått igenom, går igenom och kommer gå igenom så kommer jag aldrig aldrig någonsin kunna leva utan dig.
Och med det säger jag godnatt

Apr. 15, 2013

"I used to think the worst thing in life was to end up all alone. It's not. The worst thing in life is to end up with people that make you feel all alone"
Godnatt
L

Vet att vi suger

på att blogga, men har helt ärligt inte orkat. Har varit hemma hela dagen, kollat gossip girl och försökt bli frisk (ja jag är sjuk, igeeen) Hoppas på att jag orkar gå till skolan imorgon, dels för att jag inte har råd att missa fler lektioner, men jag vill också träffa emma och gå på "kören" som inte längre är en kör eftersom vi inte längre tillhör kyrkan. Whatever kallar det kören ändå.
Ska kolla lite mer gossip girl nu, man får det när man är sjuk.
PussL

Sovmorgoon




O M G




Jag är trööööött




Ännu en j*vla måndag

Update: Skrev det här inlägget i måndags och ja jag vet att det är onsdag idag. Men här kommer det iaf! Om ni inte vill veta vad jag gjorde på lovet så föreslår jag att ni slutar läsa nu
 
 
Fast lite bättre ändå för jag är ju ledig! Woho! 
 
Haha hej på er! 
 

Igår va ju då sista riktiga dagen på mitt påsklov, vilket suger riktigt jävla fethårt. Aja that's life. Tänkte iaf berätta lite kort om delar av lovet, som har varit huuur bra som helst! 
 
Tisdag: Kom hem från Skåne och mormor efter en 6-timmars lång bilresa. Hade jättemysigt där men va sjukt skönt att komma hem igen, blir lite segt efter ett tag. Minns inte vad jag gjorde sen men packade väl upp eller något ;)
 
Onsdag: Åkte till T-centralen för att möta upp mina babes Mikkan och Filiz, vi skulle äta lunch tillsamans eftersom vi inte hade setts på länge. Efter att ha gått i kanske en timme i hela stan och insett att alla restauranger var upptagna eller alldeles för dyra så gick vi och köpte en varsin sallad på ICA, tog sedan tvärbanan, (eller vad det nu heter) ut på Djurgården till Waldemars Udde, där vi satt typ hela dagen och snackade massa skit. Det var supermysigt! När vi var där fick också Mikkan den briljanta idén att vi skulle ringa till Basta och kolla om de hade någon ledig tid så vi kunde komma och rida. Det hade de också, så vi fick en tid klockan 10 på morgonen dagen efter. Vilket leder oss till....
 
Torsdag: Gick upp vid typ 7 (?) för att fixa mig, tog sedan bussen till Älvsjö station där jag mötte upp Mikkan. Vi tog sedan pendeln till Östertälje där Ewe och hennes mamma väntade på oss och sedan bar det av mot Nykvarn och Basta! Vi hade en jäkla tur med vädret kan man säga, det va sol typ hela tiden och faktiskt inte så kallt. Vet inte riktigt vilken tid vi kom iväg men när vi hade ridit i typ 10 minuter, märkte Stefan (våran ledare, vän, mentor hahaha you name it) att hans häst hade tappat en sko, så det var bara att rida tillbaka till stallet och byta häst! Det tog ganska långt tid, men sen kom vi iväg igen! Vi red direkt till en äng i närheten för att galoppera, kan ju passa på att säga att min häst inte hade gått på typ en månad och hade en jädra massa överskottsenergi, hon hade därför bockat och haft sig en heeel del innan vi kom fram till ängen. Iaf när vi precis skulle börja galoppera fick hon för sig att börja köra lite rodeo, oförbered som jag var flög jag av, med huvudet före (såklart), på den isiga stenhårda snön. Haha kändes som jag låg där hur länge som helst, allt bara snurrade och ett tag fick jag för mig att hästen hade landat på mig.. Men som tur var va det inte så. Kom  iaf upp på hästen igen efter mycket om och men, antar att jag såg lite freaked out ut för mikkan erbjöd mig då hennes häst, så vi bytte. Red i kanske en timme till efter det, sedan var  det bara att åka därifrån. Åkte sen hem till Ewe, käkade lunch och försökte välja låt att sjunga på Idol-audition till både mig och Mikkan. 
Sedan drog gänget vidare mot mitt casa för att hämta lite grejer och sedan styrde vid kosan mot mikkans lovely lägenhet (LL!!!!) för att sova över. På kvällen myste vi galet och bakade även en asgod smulpaj med äpple! 
Dagen efter, alltså...
 
Fredag: Vaknade vi vid kanske 9, gick upp och käkade frukost sedan fixade vi oss och drog ner till centrum och kollade någon timme. Käkade sedan lunch i mikkans LL och drog later till Huddinge station där jag och Ewe blev upphämtade av hennes kär mor. Skulle sen träffat en viss person men så blev det inte så istället åkte vvi och handlade massa goda frukter och tacos till middag! Minns inte riktigt vad vi gjorde sen.. Eller jo juste vi var ute på ett hemligt uppdrag! På kvällskvisten kollade vi på första filmen i något som vi trodde skulle bli ett disneymaraton men som vi avslutade gaanska snabbt haha. Åt också upp frukterna som vi hade förstört genom att doppa i choklad/vaniljyoghurt och lagt in i frysen. 
 
Kan ju även berätta att jag sedan jag ramlade av min lilla horse har haft ont i pannan/hjärnan/huvet whatever, och foten, så sluta peta på min panna hela tiden (Isabelle)!!!!!!
 
Överlåter de sista två dagarna åt ewe att berätta om!
PussL

Vinner lätt första pris i snyggaste bakgrundsbilden ever




snyggt ju

hellu! har precis pluggat en liten stund. ska HOPPA i duschen nu, haha eller inte. men jag ska duscha iallafall och sedan kolla på Toooop Model Sverige. linda suger på att blogga och orkar inte skriva klart det där inlägget, SÅ TJATA PÅ HENNE ÅT MIG TACK!!! har ont i ryggen och nacken vilket jag har haft hela dagen, får se om ma mama är gullig och masserar mig eller nått. annars är jag himla sugen på att skaffa en "forward helix" piercing. tycker det är supersnyggt. antingen gör jag det själv eller så får jag gå till stället där jag pierca naveln eftersom att jag inte tror att smyckes butiker har så små håltagare och örhängen. whatever, vi hörs!
 
 
OCH JA JAG SKA GÖRA NÅGOT ÅT VÅRAN GRYMT TÖNTIGA OCH FULA HEADER. haha men man måste bara älska "YOU KNOW MY NAME - NOT MY STORY" citatet. Hah. 

skooola


Heyyy

Hejsan :)
 
 Linda har skrivit ett utkast om vad vi gjort så jag låter henne göra det jobbet så slipper jag :D iallafall, idag var det måndag igen. Även fast jag knappt sovit och att jag fick för mig att färga ögonbrynen mitt i natten, vilket skulle blir brunt och fint med som blev svart, så nu har jag blondt/brunt hår med svarta ögonbryn. SO FASHION. Trots det var på riktigt bra humör i morse, men det gick utför redan när jag kom till skolan. Våran lärare var tydligen sjuk så vi fick stå och vääänta i 40 min. Sen har vi haft allmänt tråkiga och jobbiga lektioner, SLUT PÅ LOV!!!!!!! Nu ska jag plugga till prov på torsdag och skriva bokrecention som också ska vara klart på torsdag, BRA PLANERING. SLÄNG ALLT SKIT SAMTIDIGT BARA. Sen vill jag ha en pojkvän också. Och normala ögonbryn. 
 
Kanske ska jag låte de växa ihop också? Jag menar hey, it isn't that bad!
 
 
/Unibrown

HAHAHA

HAHA den här är till alla er singlar där ute!
 
Natti Natti
 

Trött som få

Bloggar imorgon om mitt kick-ass påsklov!
Godnatt på er!
Linda


Pluggar..




FUCK OFF AND DIE

HEJ VI ÄR SINGLAR OCH DET SUGER OCH VI HAR PRECIS SETT EN FUCKING KÄRLEKSFILM MEDLYCKLIGT JVÄLA SLUT OCH DET SUGER SÅ JÄVLA HÅRT, ALLA INTRESSERADE KILLAR MEJLA TILL: [email protected]

Löööördaaaag

YO!
 
Sitter i Lindas rum nu och vi håller på att fixa oss redo för en vild utgång lite senare ikväll. Haha. Aja, vi ska dra iväg och handla lite för att sedan göra middag när det börjar dra sig mot den tiden på dygnet. Lindas kära familj är på landet så vi är home alone. FEZT!!!! Nu ska jag fixa mitt hår för det är kaos, blog jah later! xoxo 
/ Evelina
 
Tjaaaaa!
 
Sitter i mitt rum och håller på att fixa mig, eller ja har inte kommit så jävla långt men det är på g! När vi så småningom är klara så ska vi dra och handla lite käk, like ewe said, och sen vet jag inte vad denna vackra lördagskväll kan ha att bjuda på!
 
Bloggar senare bitchachos!!!
 
Kisses
Linda 
 
 
 

kan jag få

Hej! Är hemma hos mikkan nu med henne och linda. Hämtade upp dom vid pendeln i morse och åkte ut till Nykvarn och träffa Stefan och red, så mysigt. Var perfekt väder också! Sen åkte vi hem till mig och så småningom drog vi till linda så hon fick packa och sen tog vi bussen till mikkans place and here we are. Vi håller på att baka och snart ska vi tydligen gå till Thom. Sen blir det nog film om vi inte hittar på nå annat. Lite bilder då....
 

Glad tjej

Hej hallå! Bloggar nu för att ge ett löfte om att blogga senare, när jag har fixat klart allt för imorgon. Ska nämligen till underbara Basta och rida med mina älskade bruds!! Ska bli så kul!!


Update: Bloggar jag inte sen lovar jag iaf att blogga imorgon!!

PussL

Man ska ju inte klaga




HAHA

HAHAH jag dör, ni måste kolla! Känner en tjej i videon, eller känner och känner, vi gick i samma ridgrupp och det är min kompis kompis. Men iallafall, det här klippet var riktigt jävla roligt haha. 
  

Jag har något att berätta

Japp, något som jag inte har berättat för någon eftersom det inte var säkert att det skulle bli så. Men att hälsa på mormor är inte enda anledningen till att vi är här nere i Skåne nu, vi ska nämligen kolla på huset som vi antagligen kommer köpa, skriva på papper och sånt. Det är inte ett sommarhus utan ett "vanligt" hus. Pappa har fått ett jobberbjudande här nere så vi kommer därför flytta till Skåne i början på nästa månad (maj). Kommer alltså behöva lämna mina vänner, skolan och allt, och det finns inget jag kan göra åt det. Okej att jag är 18 men jag har ju varken inkomst eller lägenhet, så det är bara att acceptera och flytta med.
Jag vill verkligen verkligen inte flytta men vad kan jag göra?
Kommer behöva lämna allt för att flytta 70 mil bort.

Nu vet ni iaf, och alla mina älskade vänner, förlåt att jag inte har berättat men jag trodde verkligen inte att det skulle gå igenom. Hoppades på att de skulle ändra sig..

Linda