Orättvist

SÅ. SNYGG. 

IT'S FRIDAY, FRIDAY

Anar snöbollskrig bland killarna och tjejerna på lunchrasten. Fuuuuck. Aja skulle inte bli sååå sur om jag blir mulad. Det är fredag och jag har idrottskläder med mig. Let the game begin. 
 
 
 

Historia

Heeej babesss!! Sitter nu och jobbar historia med min kära vän Isabelle, som förövrigt fyllde 17 år i går!! Grattis i efterskott!! :D
Här är hon, skönheten herself!


PussL

Imorgon är det fredag

Skojade såklart förut, jag har ju inte alls flyttat hemifrån, även fast jag önskar det ibland haha :) Nu ska jag sova och nästa gång jag öppnar ögonen är det fredag (förhoppningsvis)!! Hörs imorgon. PussL


Funderar starkt på att göra det!

Målar naglarna!

Hade inget helrött nagellack så kör på nåt röd/rosa istället, kände att jag måste vara lite julig inför imorgon ;) och jaa det är jättemycket utanför men det fixar jag sen, don't you worry! PussL



At Lollo's house

Hej!
 
Sitter hemma hos Louise. Vi har fikat och pluggat fysik. Nu sitter hon och lockar sitt år eftersom att hon ska på KU ikväll, gör sig snygg inför FELIX. Ha ha. Idag har vi varit i badhuset och haft livräddning och en övning där vi skulle ta oss upp på ett isflak (pastflak). Alla tjejer i klassen hade fan panik angående att raka benen dagen innan eftersom nu när det är vinter har man håret på benen som långkalsonger. Men nu är det väck, dock kommer det växa ut igen tills i morgon. En bra grej med att det inte är sommar längre. Nej, nu ska jag fortsätta häääär, puss!
 

Snöö!

Hej på er! Jaa som ni redan visste så har det ju då kommit ganska mycket snö under gårdagen/natten. Tycker faktiskt att det känns ganska bra, jag menar, det är ju bara mindre än en månad kvar till julafton! Och då ska det banne mig vara snö! Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid typ 10 gick upp och åt o fixade mig, sen tog jag en promenad ner till min kära farmor, där har jag sen varit hela dagen och skrivit ut lite låtar, spelat piano, fikat osv :) jättemysigt!
Imorgon börjar vi vid 9 och slutar vid 11, sååå skönt! Ni anar inte haha :) Då ska jag väl åka hem, käka och fixa mig inför kvällen, vet inte om jag har sagt det men vi har konsert imorgon och på lördag så man måste väl göra sig lite extra fin antar jag ;) Sen ska jag och mikkan åka så vi är två timmar tidigare i kyrkan än vad vi egentligen ska vara för vi behöver fxa lite papper och sånt inför Indien, sen ska vi väl förhoppningsvis träna på lite låtar inför vårat hemliga projekt ;)
Nej nu ska jag väl gå och fortsätta packa upp ur flyttkartongerna ,sen laga lite middag kanske. Flyttade ju till egen lägenhet i helgen så det blir ju en del att packa upp om man säger så! Men vi hörs senare!
PussL
 FINALLY!
 

Ledig imorgon!

 
 
 
 
Japp ni läste rätt, jag är ledig imorgon! Så sjukt skönt! :D men jag går ändå och lägger mig såhär tidigt, för jag är en sån satans rebell (y)

Godnatt från oss då


(sa åt honom att inte posa men han lyssnade inte -.- typiskt män!)
Puss från oss!
Linda

Bara två dagar kvar!

 
Japp helgen närmar sig! Finally! Idag i skolan hade vi ju då bugg, det visade sig att vi skulle dansa med klassen/våra lärare först för att lära oss, sen nästa onsdag ska vi lära ut till ettorna och ha nån jävla tävling o grejer.. Aja det var faktiskt mycket roligare än jag hade väntat mig! Eftersom vi inte har så många killar i klassen men betydligt fler tjejer så brukar det alltid vara några tjejer som får "spela killar". Då tänkte jag, mesig som jag är, köra på att vara kille eftersom det är mindre awkward att dansa med tjejer än med killar (y) meeen då kom min lärare och styrde mig mot killarna haha, aja det gick iaf bra och jag hade jättekul! :) Så dagen har faktiskt varit helt okej, slutade vid typ 12.30 också! woop!
Men jag blir bara så jävla förbannad på det här fucking vädret!! Usch och fy! Okej att jag inte gillar snö och så men det är fan 1000 gånger bättre än den här skiten..! Jahapp så kollar jag ut och vad ser jag? Det snöar. Nejmen kuuul. Kul att det bara lägger sig på marken och förvandlas till nån äcklig brun sörja istället för snö (y)
Nej nu kan jag inte blogga mer, måste gå och vinkla persiennerna innan jag kastar ut datorn genom fönstret.
Puss så länge! Linda
ååh saknar sommaren..

Jag är arg

Dels för att jag precis har hört amanda fondell förstöra min absoluta favoritlåt just nu!! och dels för att det bara är fucking onsdag imorgon.. vill ha helg!!! Gaah
Linda




Mys

Hej!
 
I morse hade vi ett 'oförberätt' prov, vi fick dock veta att vi skulle ha det för några dagar sedan haha. Gick sådär. Fick tillbaka min krönika och vart nöjd! Efter skolan så åkte jag, louise och belinda ner på stan i detta regnväder. Dom käka på tacobar medans jag bara njöt av värmen haha. Hade på mig min nya jacka, den är otroligt snygg, kan visa den senare. Det var meningen att vi skulle köpa bikini eftersom vi ska till badhuset med klassen. Tyvärr hittade vi inte några. Eller lollo hitta en baddräckt. Jag hittade iallafall en tröja som jag också kan visa sen. Efter det tog jag bussen till centrum där pappa hämta mig. /Berättar mer i nästa inlägg!
 
Nu ska jag kolla på Portkod 1321, som halva Sverige också gör. Main stream. (Y)

Tell me something I don't know Tell me something I care about

Heej igen!
 
Kom hem vid typ halv ett eller nåt, vi var ju då på polismuséet med klassen,  vi gick på en typ "guidad tur" där som var mest inriktad på kriminalteknik, hur man går till väga med bevis osv efter ett brott, det var faktiskt ganska intressant! Bättre än jag trodde iaf ;) Snart kommer mikkan hit så ska vi väl vara här ett tag sen dra oss vidare ner mot kören! Det blir väl jullåtar för fulla muggar idag kan jag tro eftersom vi har adventskonserter på både fredag och lördag :) Men hörrni! Vilket jävla skitväder vi har! Eller va säger ni?! Uch man blir ju typ deprimerad av att bara titta ut.. såg ut som en blöt hund när jag kom hem.. :( Jaja det lär väl vara såhär mörkt och tråkigt i minst 4 månader till så det är väl bara att vänja sig!
 
Förresten, ledmotivet (eller vad det nu kallas) till den där serien jag skrev om igår är så sjukt bra! Kan inte sluta lyssna på den, det är typ ett band som gjorde den speciellt till serien och nu har både låten och de blivit hur kända som helst! Lyssna in er på den! Vinsten- Luckiest Girl.
Nej nu ska jag väl återgå till att planlöst söka omkring på internet efter både det ena och det andra! Men vi hörs!
 
PussL

Hemma

Käkar lunch och kollar svampbob! Bloggar mer sen! PussL



Förresten

För er som inte känner oss eller som bara inte vet om det sååå kan ni gärna följa oss på instagram! Där vi lägger upp lite kul bilder, från vardagen, på oss själva( så klart ;) ), naturen och sånt!
 
Linda: lindaol
 
Evelina: baaraevelinaas
 
Puss på er!
       
 

Portkod 1321

Heej på er! Hur är det? Med mig är det bra! :D Idag hade vi ju då temadag, eller ja det har vi varje dag den här veckan eftersom vi har temavecka hoho ;) iaf på förmiddagen fick vi typ jobba ikapp med sånt vi behövde och sen efter lunch hade vi en typ "föreläsning" om stresshantering och sånt. Vet inte om det gav så mycket egentligen, känns lite som att man redan visste allt innan. Men det var väl kul iaf :) Nu har jag precis kollat in en serie som en kompis tipsade mig om i skolan, den heter då "Portkod 1321" och går på svtplay, varje tisdag 17.00 kommer det ut ett nytt avsnitt, dock kommer de två sista ut imorgon. Tyvärr kan jag säga för det var verkligen jättebra! Men hoppas det kommer en säsong 2! Kan iaf verkligen rekomendera den! Det handlar typ om några ungdomar och deras liv, känns verkligen som man kan relatera till den eftersom de typ är i samma ålder som oss och det kanske är det som gör den så bra också! Tyvärr är avsnitten bara ca.10 minuter långa.. Men ändå,kolla in den!
Imorgon ska vi till polismuséet med klassen, vet egentligen inte varför, vi var liksom där förra året..? Aja vi ska tydligen på nån guidad tur. Hoppas på att vi slutar efter det, dvs. relativt tidigt! Vill bara hem efter och chilla, tänkte kolla igenom några låtar vi ska sjunga på konserterna också!
Men vi hörs kanske senare!
PussL
 

Underbara

Ni måste lyssna på det här. Hörde den första gången för ett tag sedan men har inte lagt upp den. Dom är så sjukt bra båda två! 
 

Julmarknad

Hej och förlåt för min hemska bloggning!
 
Var på julmarknad igår med louise så nu bombar jag med bilder därifrån. Visst ser det mysigt ut? :D

Ny dag imorgon

och med det här säger jag godnatt, för imorgon är det en ny vecka som jag välkomnar med öppna armar, men om den blir misslyckad, om någonting går minsta lilla fel, då kommer det fan ta hus i helvete. Kommer fucka ur. Aja vi får hoppas på det bästa! PussL

Skal

Slänger upp några bilder på skal jag skulle vilja ha, kan inte bestämma mig så ni vore underbara om ni kunde kommentera vilka ni tycker är snyggast/smartast/bäst. Tack ni är bäst! PussLindaa
 Inte bästa bildkvalitén precis men det är ju inte det som är meningen Superman.skalet är ju så satans tyfft så det är redan givet! Det är mer de andra jag undrar över, det rosa längst upp ser likadant ut som de andra förutom att.. ja.. det är rosa.. haha. Men ja det är iaf de andra jag inte kan bestämma mig för vilket jag sk ta, alltså rosa/svart/rött/lila/nånflaggatrordetäramerikas haha. SNÄLLA kommentera. PUSSPUSS

Söndag

Heej lovers!
Söndag idag igen då, vilket betyder måndag imorgon.. Brukar inte gilla söndagar just därför, men den här har faktiskt varit ganska kick ass! Jag och Frida vaknade vid typ nio imorse, gick upp, käkade, fixade oss och sen tog vi bussen till Liljeholmen och sen tuben därifrån till TC. När vi kom fram till drottninggatan var inget öppet, vi ba wtf, för liksom man tror ju ändå att det öppnar vid 10-11 fast det är söndag meeen tydligen inte, alla butikerna öppnade tydligen vid 12 så vi fick vänta typ en halvtimme. Sen gick vi iaf runt i lite affärer och dreglade efter väskor och annat som vi inte har råd med (y) Sen gick vi till donken (borde snart va VIP eller nåt där) och tryckte i oss en varsin cheeseburgare, usch det va väl inte det godaste jag har ätit men vad gör man inte för att slippa gå hungrig liksom! Efter det drog vi vidare mot Slussen där vi träffade Rikard, sen åkte vi tillsamans till Liljeholmen igen där jag tog bussen hemåt!
Tog sen en pw till min kära farmor där min bror var, sen gick vi tillsamans hem igen. Vid typ fyra kom mamma hem, så bestämde vi oss för att köpa thai-mat till middag. Så jag körde först till affären och handlade lite grejs sen åkte vi och köpte mat, blev skitglad för det gick verkligen super att köra! Plus att det va en ganska stor väg också, större än jag hade kört på förut iaf..! :D Thai-maten va ju också en hit! Så den här söndagen blev ju mycket bättre än väntat, thank god! Tack världens bästa Frida för en underbar helg också! <3
Nu ska jag väl fortsätta kolla efter saker som jag kan önska mig i julklapp haha! Håller på och kollar efter nya skal till mobilen men kan inte bestämma mig för vilket jag ska ha! Behöver lite hjälp!
Puss så länge! Linda
 

tjänis

Tjeeeenare mannen!
Idag har vi varit i Nacka forum dårååå köpte lite grejs som jag inte har fotat och därför inte kan lägga upp bild på, men det va typ en "tjocktröja" och typ en stickad tröja.. eller nåt haha. Snart ska vi väl dra oss ner mot teven hahah typ köttta chips och cola (y) juste.. förut när jag va i köket så typ slängde jag in min hand(?) i köksbänken och nu kan jag typ inte röra mitt fuckyou-finger.. :( fml
Imorgon ska vi väl inte göra så mucho, Frida ska träffa sin pojkii Rikard vid typ 13 så då blir väl jag forever alone igen woopwoop! Nejmen hörs kanske senare!
PussL
vi lockade håret förut också, på kul. det va dock inte så kul för det gick inte >:(

Småsnack

Hejhej hallo!
 
I morse var det ridning, gick väldigt bra. Vi hade hoppning och jag hade... gissa? Efter ridningen åkte jag och pappa till gymnasiemässan. Det är SÅ svårt att bestämma sig!!! Idag var sista dagen så alla kastade sig över mig. När de frågade 'vilken inriktning vill du gå?' svarade jag först 'jag vet inte'. Men sedan lärde jag mig att INTE svara så eftersom att de kollade på mig och ba: VA?!?!?! DET MÅSTE DU GÖRA!!! HAR DU INTE BESTÄMT DIG? DU MÅSTE PRATA MED DIN SYO!! Jag fick fan panik. Kom hem för ett tag sen dock, har pysslat lite med min nya blogg. Den 1:a december kommer den 'öppnas'! Måste se till att ta lite nya header bilder, LOUSIE OCH BELINDAAAAA, VI KANSKE KAN TRÄFFAS NÅN DAAAA?!?!?!? 
 
Åh vad jag saknar...♥
 

Frukost



PussL

Myskväll

Heej babes!

Sitter och kollar teve med bästa Fridis :D har väl inte gjort så jättemycket idag, hade inte sista lektionen, läraren hade gett bort våran sal till en annan klass sen hitta hon ingen annan så slutade en timme tidigare! (y) imorgon ska vi åka till Nacka Forum eller nåt, behöver köpa lite stuff ;) Lasagnen blev förresten supergod! en bra första gång om man säger så :) bloggar kanske senare!
PussL



Gästinlägg

Siter på handledningen nu och vi ska snart se ännu en trailer. Vår handledare har den här grejen med att alltid vsa trailers på fredagar. Jätte kul, nej inte alltid. Ja, men det blir mackaroner till lunch. Lyckan som uppstår i Louise ögon när det händer.  Jag är verkligen sämst på att gästblogga och jag verkligen ryckte till mig datorn. Fail. Mitt liv suget. FML. Nej jag gillar inte emo inlägg. Detta ska bli ett glatt inlägg.... No
 
HAHAHA Louise faila, hon sudda ut allt men jag tog tillbaka allt tack vare macbook. Steve Jobs gjorde mig glad. Annars står jag bara och svär åt hans idiotiska uppfinningar när min dator blir lite seg. Förlåt Steve.
 

Som den extremt bra dotter jag är

så står jag nu i köket och lagar mat (försöker iaf haha). Frida kommer ju hit imorgon och egentligen skulle vi lagat maten, Lasagne, men hon slutar så sent så vi kom fram till att det helt enkelt inte hinns med, därför börjar jag idag med att göra köttfärsåsen så den är klar imorgon! Juste läste ut boken idag, men va på 538 sidor haha.. Ja jag är störd! Men den är ju så sjukt braaa! Oj nu bränner jag maten, undrar vad de tycker om det ;) bloggar kanske senare! PussL
vadfan ska man ha alla dessa kryddor till?! det är inte ens alla..
 

Älvsjös gymnasiemässa

Hejhej!
 
Idag har jag varit på gymnasiemässan, var roligt och intressant, träffade många vänner! Dock fick jag inte så mycket inspiration eller mer kunskap om de olika gymnasierna eftersom jag gick med kompisar. jag samlade iallafall på mig en del papper haha. Efter det åkte vi hem till Louise och hade det mysigt. Kom hem därifrån runt 5 och sen åkte jag och mamma och hämta pappa från jobbet. Nu ska jag plugga och städa, vi hörs!
 
Tog inga bilder så den här är tagen från google.

I'm so happy happy

Heej :D kom precis hem, det gick jättebra att köra! :) Har börjat köra lite smått i trafiken nu och bortsett från att jag är helt vettskrämd och bara skriker åt allt, framkallar värsta skrattattackerna hos min kära mor och gör så vi får nackspärr så går det faktiskt riktigt bra! Nu ska jag lägga mig och läsa, fick nämligen en bok idag som jag hade beställt, "Femtio nyanser av mörker", som är fortsättningen på "Femtio nyanser av honom" (Fifty shades of Grey). Läste ut den första boken på typ 2 dagar för den var så sjukt bra! Är supertaggad! Kan verkligen rekommendera den till alla, okej att den kanske är liite konstig men den är så bra så det gör inget!
Hörs imorgon kära vänner!
PussL



Vet att jag lovade igår!

Men var helt enkelt så trött att jag bara tog en dusch sen la mig och dog i sängen. Va ju ledig idag så sov typ minst 10 timmar! Så sjukt skönt! Vaknade vid typ 10 "imorse", gick upp, åt frukost, fixade mig och gick sedan mot bussen. Den kom dock aldrig så var tvungen att småspringa till Älvsjö station för att hinna med pendeln -.- Hann iaf den, träffade sen två kompisar på centralen, därifrån tog vi tuben till tingsrätten där vi mötte upp två andra kompisar för att sedan gå på en rättegång. Och nej det var såklart inte helt frivilligt, det är nämligen en uppgift som vi har fått under kursen "Kriminologi" som vi läser under halva tvåan. Den skulle ifs inte vara klar förens i Januari, plus att vi skulle få ledigt en dag nästa vecka för att gå,  men vi ba YOLO så gick vi redan nu, så slipper vi liksom tänka på det senare ;) Ikväll ska jag nog åka och handla lite till helgen med mamma, hoppas även på att få övningsköra lite! Det var ju ganska länge sedan nu, har kanske lömt allt haha..
Imorgon och på fredag är det vanliga tråkiga skoldagar som gäller, har ifs en heeel del planerat inför helgen! ;D berättar mer om det senare!
Måste gå nu, plikten kallar!
Puss Linda
nej bilden har inget med inlägget att göra, kände bara för att publicera en bild på en sjukt glad människa (haha not) btw längsta bildtexten någonsin YOLT
 

läget i skolan just nu

Hejhej!
 
Hade lång dag i skolan idag, men det har gått bra. Fick tillbaka ett prov och är väl nöjd över resultatet. Gjorde klart allt SO jobb, dock har vi förhör på måndag. Sen hade vi bild och jag har ritat med bluertch (stavning?) och nu ska jag måla den. Det är en kvinna med typ en mantel över sig och det är jätte jobbigt att göra hudfärgen. Speciellt att göra om färgen när det tagit slut, oftast blir det en annan nyans. Efter det hade vi slöjd och det gick väl framåt där med. I morgon ska vi upp till gymnasiemässan i Älvsjö, ska bli intressant. Har redan fått massor av brev och broshyrer och sånt från olika skolor. 
 
bild från exakt ett år sedan i skolan på biologin...
 

Skype med ewe

Bloggar senare! Lovar :D
HAHAHA snygga som vanligt

Det tidigare inlägget

är ju då skrivit av ewe, men jag kan säga att det är "från" mig också. I feel the exact same way!! Skit samma, sitter iaf på kören nu. Eller ja den börjar snart! Bloggar kanske senare! PussL



En aning desperat

 
 

Jag och mamma gick loss på Ica...

Ja... Jag och mamma skulle handla och jag råååka gå förbi och tänkte 'men det kan vara bra att ha lite julpapper, det är ju julmarknad den här veckan!' sen så kom mamma och tillsammans stod vi och kommenterade allt och plockade på oss och intalade varandra att det var ytterst nödvändigt. Egentligen ska jag skriva en krönika om att julen kommer allt för tidigt men vem är det som står och fyller kassen med julsaker innan december? Blir för mycket dubbelmoral på den fronten så nu får jag fundera ut något annat att skriva en krönika om. Har ni några förslag? Och har NI börjat köpa julgrejer? :)




 

Jag är ledsen

Godnatt på er mina fina
Puss Linda



Gamla stan






Måndag igen

Heeey babes!! Hur är läget då?! Med mig är det helt okej, helgen artade sig faktiskt efter fredagen. Va ju då med mikkan i lördags och sov där, sen på söndagen så fyllde hennes pappa år så vi åkte dit (mikkan körde!!) och fikade med den delen av släkten, sen åkte vi till kyrkan och hade konsert och sen hade vi Indien snack. Och gissa vad?! We are going to fucking India!!! Det är förvisso om ett år men who cares?! Ska bli så jävla kuul :D aja ska ha svenska nu sen håltimme, efter det spanska och sen slutar vi halv fem.. Måste köpa nåt på donken på håltimmen, va så äcklig mat så jag inte kunde äta något -.- hörs senare! PussL



Bloggar imorgon

PussL



Stallet igår

Här är en bild på mig och meaverick! 
Den togs igår, visst är han fin? Dock är jag inte så vacker, vi rider tidigt på morgonen så håret ser ut som det gör och sminket prioriterar man sist haha. Sååå stora påsar under ögonen, beautiful. Men jag tyckte Meaverck var så fin på den här bilden!♥
 
 

Mys

Kollar sommaren med Göran och tjockar i oss massa godsaker (onyttiga såklart), bakade cupcakes förut. De blev faktiskt jättegoda! :) skriver kanske senare! PussL



Nov. 17, 2012

Med kaffe i en kopp och en so bok bredvid ska jag plugga. Har blivit en vana att dricka kaffe nu så när jag inte gör det känner jag hur trött jag är. Men nu är jag pigg. Tack kaffe.

Lyx-lunch

det bästa med att äta tacos är ju att man får äta det till lunch dagen efter! eller har jag fel?! ;) PussL



Så himla grym

HOLA!
 
Igår kväll tog jag och en kompis tåget upp till Heron och kollade på Breaking Dawn part 2. Med handen på hjärtat kan jag lungt säga att det var den bästa filmen som jag någonsin sett. I slutet satt jag bara och gapade. Man kunde inte äta eller dricka någonting medan filmen var igång, det var helt omöjligt. Från första sekunden av att filmen börja till att den slutade, satt man fastklistrad med blicken på bioduken. Enda gången vi tittade bort från den var när vi kolla på varandra och var helt chokade. Jag satt med öppen mun i säkert 30 minuter och såg säkert helt störd ut, men jag var så jävla omtumlad. Shit. Ni måste se den! Och för guds skull, eller nej, för DIN egen skull - betala 110kr och se den på bio. Skit i att ladda ner den på din dator för den är SÅ,  värd det.
 
TILL BELINDA, LOUISE O MARTINA: När ni ska gå på den, hänger jag MER än gärna med och ser den en gång till!!!
 
Jag och mitt fina sällskap. 
Alltid när man försöker ta en bra bild i biosalongen kommer bara en del av en med på bilden.
Mästerfotograf...

Nov. 16, 2012

efter ett tag av att ha utstått smärta lär man sig att sluta känna någonting. Man blir bara som ett tomt skal som går omkring. På utsidan kan man le, man kan skratta, man kan gråta, man kan vara arg, men på insidan är det bara tomhet. Man känner ingenting. Det är bara grått. Om inte någon kommer och räddar dig innan du håller på att falla, om inte någon tar tag i dig och drar upp dig över ytan igen, om inte denna någon kommer. Då är man förlorad, man kan aldrig bli den man en gång har varit. Nej sluta, jag vill inte.

Fredag

Mår inte så bra, känner mig ganska depp. Så kan det vara. Det är hursomhelst underbart att det äntligen är helg. Plus att vi har varit lediga idag! Så himla skönt. And for dinner blir det tacos, mums! Ser ut som att den här fredagen kan bli räddad. Kom precis på att jag inte har ätit lunch, bra jobbat (y) Aja ska deppa lite mer. Nej okej nu räcker det!! Woop tagga fredagsmys!! :D Imorgon ska jag till mikkan och sova där, sen på söndagen ska vi till kyrkan för att sjunga och prata indien-resa! Så kanske blir lite dålig bloggning från min sida! PussL



Biljetter

Nu har jag köpt biljetter till mig och min kompis! Är sååå taggad, linda som var på premiären (!) sa ju bland annat att den var sååå bra. Det är många som har sagt det. Så vid 20:45 vet ni vart jag håller hus.
 

PLUGGA

Åh my god. Min hjärna är fullpackad. Har pluggat fan i timmar, bara matte. Om det inte visar sig på provet i morgon blir jag sur. Jävligt sur. Nu ska jag gå och lägga mig så jag överhuvudtagen orkar med morgondagen. Under helgen måste jag städa och fixa klart här hemma, det är kaos. Mina saker förflyttas från skrivbordet till sängen beroende på om det är dag eller natt. Nu är det en mini mount everest i min säng med allt möjligt. Toppen. Kanske sover på golvet istället. Det är faktiskt skönt. Skönare än man tror. 
 
 
Ett tips till er som vill bli motiverade till att plugga. Sätt upp en fin bild på någon, riktigt vacker person, helst som bakgrund så att varje gång du tänker starta facebook osv så stannar dina ögon på denna vackra person. 
Tack vere den kommer ni se i dens ögon att du måste fortsätta kämpa för dens skull. Dem vackra utvidgade näsborrarna är vägen till ett lyckat arbete. 
 
Du. Du är min inspiration. 
/Ewe

HAHAHA OMG

skulle baka kladdkaka men måste gjort nåt stort fel, för den har svält liksom som en sockerkaka ska göra!! HAHAHAHA herrejesus.. aja hoppas den är god iaf!
PussL



det bästa med att baka är ju

att man får städa och diska efter heeelt själv!! eller hur?! Nej okej, men har precis diskat klart efter att ha bakat och sitter nu och väntar på att den ska bli klar! :) Blev bara väldigt sugen på att "baka" nåt på vägen hem, and so I did!


GISSA VAD..? ;)


ledtråd.. it contains någon sorts choklad hoho

French

Hade engelska redovisning nyss och det gick väl sådär. Har franska nu, whoooop.


/E

Jag tror att Linda gillade filmen....

Nu gäller det bara att jag ska dra med mina kompisar...
 
 
 
 

herregud

jag är helt tagen, helt stum, förbluffad, det finns inte ord. Filmen var helt jävla sick. Tänker inte avslöja något för er som ska se den men seriöst.. OH MY FUCKING GOD. Kan typ inte sluta gråta, herrejesus. Ojojoj och nej alla ni som läser det här och tror att ni vet vad som händer, ni har fel. Så fel. Nu måste jag sova, är helt slut av alla känslor. Puuh tror jag dör. Puss på er. Linda

Påväg hem

they see me rollin, they hatin



Let's Go




TAGGARÅÅÅÅ

Heeeej!!! Är så sjukt jävla taggad för ikväll!!! Jesus Christ!! :D Sitter och kollar på teve nu, ska väl börja fixa mig snart sen ta bussen och tunnelbanan in till stan och möta mikkan, sen ska vi möta filiz när hon har slutat. Vi ska typ äta på donken, billigt och bra (y) SEN GÄLLER DET!!! OMG NI KAN INTE FATTA HUR GRYMT TAGGAD JAG ÄR!!!!! Skriver kanske senare! PussL

Påväg hem

Bloggar sen! PussL



gammal favorit

Ska sova nu. Orkar inte blogga, sorry babes. Men skriver imorgon, lovar! PussL

tänkte bara passa på att lägga upp en bild som beskriver e x a k t hur jag känner mig just nu (och de flesta andra dagarna i mitt liv) hej på er!



dör

Jag tycker synd om dem som inte fått våran skönhet.

 

Go to the night

Hej!
 
Är trött och har ont i halsen och benen och i nacken. Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Har massa plugg och annat att göra egentligen men jag måste sova. Bättre att jag vaknar mitt i natten och pluggar än att tvinga mig själv nu. Ni får ha det så bra kompisar, vi hörs i morgon! 
 
Random bilder

Matematik

Tjäänare fan!
Sitter på matten nu, fattar typ ingenting. Känner att jag bara skulle vilja skrika, springa ut härifrån och elda upp mina matteböcker. Men nej, jag får väl fortsätta "tänka". Efter det här har vi spanska och sen SLUTAR VI! Så sjukt jävla skönt! Är astrött, sov typ ingenting i natt.. Plus att de i min skola inte har tillräckligt utbildade vaktmästare som kan förstå att det bara är att vriiiida på elementen för att de ska bli varma, nejmen istället ringer de nån inkompetent jävla "husvärd" eller vafan det heter, så säger de till oss att de ska fixa det. Det lovade de för typ en månad sen, och det var exakt samma sak förra året.. meeen det är fortfarande pisskallt. Usch hatar allt och alla.
Efter skolan ska jag direkt hem sen är det kör som gäller, vi hade inget förra veckan så här faktiskt sakna de lite ;) hoppas hoppas jag blir på bättre humör efter det!! :)
MEN HALLÅ HÖRRNI!! Höll på att glömma, imorgon är det ju äntligen dags för Breaking Dawn 2!!! OMG TAGGAD TILL 1000!!!! Aja får väl återgå till "arbetet". Hörs senare!
PussL
 
p.s. förlåt för eventuella stavfel, mobilen rättar ju själv och pallar inte läsa igenom haha puuuussss

Känner lite såhär just nu



bloggar senare. PussL

/Ewä

This is how I spend my måndagskväll.





FITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT*

Nu skiter jag i vårdat språk. Fy satan vad arg jag är.
 
FITTA KUKSUGARE HELVETTES JÄVLA FUCKING ANUS HÅR JÄVLA PUNGKULAKORV BARJ ORANGUTANGSKIT FUCKING FITTT FEVGDNHSAIOZKULHNVFJUIWKTDRNHGTVIUEDMJK., HBMJN GFVRDSHXENKIGLUJBHFRSDKOLGBINFRSKILOHBGMJSFRPIOHÄJNBESOÄIHGNDKOLB
MNJTEDPO94HJBMRFIDEOKPNMGHBJPIREDOHJNBDFIOKJNIDORFJGHBNBMKSOXDIFREGBNHJ
JAG
ÄR
ARG
TYP
JÄTTE
ARG
vad har hänt då????? JO min DATOR har FUCKAT UR och ÄR SÖNDER.  SÖNDER SÖNDER SÖNDER SÖNDER. DEN FUNKAR ALLTSÅ INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! varför är det dåligt då??? JO DET SKA JAG SÄGA DIG. VI HAR EN REDOVISNING I SKOLAN PÅ TORSDAG. JAG OCH 3 PERS TILL. VI HAR GJORT ALLLLLLLLLLT ¨PÅ MIN DATOR. ALLT. OCH NU ÄR DET BORTAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DESSUTOM KAN JAG INTE KOMMA TILL SKOLAN I MORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOM. KOMMER. HATA. MIG. VET NI VILKEN JÄVLA PRESS JAG KÅÄNNER JUST NU ELLER. JAG HAR FÖRSTÖRT ALLT. JAG MÅSTE FIXA DET. ANNARS ÄR ALLT MITT FEL. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH MITT LIV SUGER HÅÅÅÅRT JUST NU. DESSUTOM ÅT JAG EN SVIN ÄCKLIG JÄVLA FUCKING NÖT HAMBURGARE IDAG. SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TYP AS KALL, FETTIG, FLOTTIG, MED BLÖT SALLAD OCH IHOP PRESSAD MAJS. JAG. HATAR. MITT. LIV. NU SKA JAG GÅ OCH PLUGGA MATTE. OCH KÄNNA MIG SOM VÄRLDENS JÄVLA MISSLYCKANDE. HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG KOM PÅ EN GREJ. JAG. HAR INTE ENS EN MATTEBOK. FÖR DEN ÄR OCKSÅ BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORTA. HAHAHAHAHAHAHAH JAG ORKAR INTE. NÅGON MÅSTE VILJA MIG NÅGOT ILLA. ELLER SÅ VAR JAG DJÄVULEN SJÄLV I MITT FÖRRA LIV. FUUUUUUUUUUUUUUUUCK ALLLT. SKIIIIIIIIIIIIIIIIT. VAD. FAN. SKA. JAG. GÖRA.

Torka aldrig tårar utan handskar

Skriver sen!!!!



Nov. 12, 2012

okej jag ångrade mig. Det här kommer bli en bra dag, och den som försöker förstöra den borde akta sig



Fint väder

Trots det jättefina vädret känner jag mig verkligen inte på bra humör. Har vaknat på heeelt fel sida.. orkar inte. Aja måste börja fixa mig nu så jag inte kommer försent, börjar 11.20 idag. Tyckte det va fett ovärt i början men det är faktiskt sjukt skönt! Få lite sovmorgon efter helgen är ju inte helt fel ;) bloggar sen! Peace mina bros
PussL

Måndag imorgon

Nu säger jag godnatt och hejdå. Hoppas på att morgondagen blir bra annars vet jag inte vad jag gör. PussL



EMA

NI KOLLAR VÄL???????

sätt på MTV förfan. 
 
/E

Stockholm



/E

You gotta get up and try

Tja babes! Sitter på bussen på väg hem från världens underbaraste Frida, tack för helgen gumman <3 När jag kommer hem ska vi åka direkt till farfar på sjukhuset och hälsa på. Trots att jag har haft en asbra helg mår jag inte så bra varken fysiskt eller psykiskt. Pricken över i:t är ju då att det typ sitter fyra alkoholiserade, svettiga, nerkissade män runt mig. Nejmen det är riktigt mys faktiskt. Skriver kanske senare. PussL

Söndagsmorgon

Gooooodmorgon!
 
Idah har jag några planer, måste plugga matte som fasen, trycka in alla siffror och sånt i min hårddisk (hjärnan) och sedan ska jag stääääda, tvääääätta, plockaaaaa, duschaaaa och handlaaaa. Sen kanske jag ska träffa en kompis, vill åka upp till Stokholm, har nämligen blivit kär i en tröja ♥♥♥ 
 
Juste, idag är det fars dag också! Jag hade helt glömt bort och stormade in i pappas rum och ba: KOM UPP OCH ÄT FRUKOST MED MIG. Två sekunder senare (lite väl sent) kom jag på det och sa: O glad fars dag! Med världens smile. Jag har köpt ett par vantar till honom, fast dem ska jag ge senare. Problemet är att mamma köpte vantar till Anton i går och pappa trodde att dem var till han så.... 
 
HAHAH WTF laddade inte ens upp den här bilden???? 

Tjohej

HEJSAN!! 
 
Kom nyss hem, har haft fullt upp idaaaag. Eller okej, nu på eftermiddagen. Först var jag på soptippen... so classy. Sen åkte vi till IKEA och elgiganten. Och det har tagit typ hela eftermiddagen fram tills nu. Men nu börjar mitt 'projekt' bli klart! Vet att jag inte bloggat så bra men nu så.. igår hade vi en fest som jag kommer skriva om i nästa inlägg - ska bara tigga till mig några bilder hihi :) 
 
Johan var en zombie och jag va en cowgirl.

panikinlägg

heeeej är på IKEA och min mobil dör om några sekunder men jag bloggar nät jag kommer hem, puuuuuuuuuss till Alla som klagar på att jag inte bloggar. Hahaha Louise känner du dig träffad?? / e

Nånstans i Sätra

ute med hunden, bloggar sen! PussL



Bebis

Godmorgon! Sitter i soffan och myser med min älsklingsbebis, Foppa! Haha så jävla sööt! Ska väl duscha o fixa oss snart sen ska vi typ dra till Nacka forum! Ska bli skitkul! :D skriver senare!
PussL



Just because it burns doesn't mean you're gonna die

Hej lovers! Står och väntar på bussen påväg hem, ska ju va Me Frida men hon skulle bara träffa hennes kille en stund för de behövde snacka om nåt eller va det va. Aja ska bli skitmysigt att vara med henne, vi har inte setts på typ en månad eller mer :O ska hem och hämta mina grejer sen ska vi ses i liljeholmen för att handla lite och så! :D skriver mera sen. PussL

På väg

Står i solskenet och väntar på pendeln. Känner att det här kommer bli en bra dag! :D
PussL



The Twilight Saga

Nu: Eclipse

Du är väl bara för gullig

haha sötaste mamma har lärt sig göra smileysar, inte helt säker på att alla passar in i just detta sammanhang dock..
Linda



I FUCKING DID IT!!

är så jävla glad!! man skulle ha 9 poäng för att få E, på första provet fick jag 5 och på det jag gjorde i tisdags fick jag 12!! Jag klarade det shiiiit OMG!!! Trodde aldrig att jag skulle klara det!! LYCKLIIG :D
PussLinda

Film

Tjeena kåmpizar!
Sitter i soffan o bölar till New Moon (twilight ni vet ;)) Edward lämnade precis Bella, usch vad sorgligt! Iaf hade oförberett prov idag, eller provet var ganska väl förberett det va väl mer jag som var oförbered om man säger så haha. Men hoppas jag klarade det :) har väl inte så mycket att skriva egentligen. Eller i helg ska jag troligen vara med Frida! :D woopwoop! HAHA omg sämsta reklamen på teve nyss, jag döör hahahha. Aja nu börjar det igen!! Pusss Linda


haha tyckte den va lite kul ;)

Bäddar rent

bloggar sen. PussL



Pluggelilugg

Hejhej!
 
Kom hem från skolan runt 16 tiden och har chillat lite fram tills dess. Fick tillbaka 2 prov/inlämningar igår och 2 inlämningar till idag. Är nöjd. Under hela denna kväll ska jag försöka trycka in massa SO ord i huvet, göra så mycket av key note:n som möjligt, samt plugga matte. När och OM jag blir klar med det ska jag fixa med designen på min blogg. Troligtvis ska jag starta en helt ny blogg så jag får en nystart med alla inlägg och sånt. 
 

President i 4 år till

Yes! Obama vann USA:s presidentval, nu får han sitta i 4 år till. Åh vad skönt. Haha. Jag tror det kommer bli riktigt bra. Under dessa 4 år som han har varit president har han gjort skillnad och byggt upp en grund för att förändra och förbättra samhället. Nu när han får 4 år till tror jag att han kommer göra mycket! 
 

Team pink or Team black

Linda mår inte bra och jag ör piss trött så vi sätter punkt för kvällen nu. Var iallafall i Skärholmen idag, lämnade tillbaka ett par leggings och köpte nya + lite andra saker. Testade en 'morgonrock' också, eller ja... två. 
 
Vilken passar jag mest i?

Nov. 06, 2012




Nov. 06, 2012

trött, hungrig, ont i huvudet, blåst, allmänt sur
Linda just nu

Don't you just hate it

When this happen'

Fulltid

Hej!
 
Har inte bloggat på länge men jag har hållit på med designer fram och tillbaka och usch vad jag hatar dessa koder! Just nu håller jag dock på med min egna design. Går sådär, men ska inte ge upp. Idag gick jag i skolan till lunch och sen gick jag hem som vanligt. Åkte upp till IKEA en timme innan dom stängde och hann precis köpa det jag tänkte. Kommer bli så bra!
 
Det var ett skolmöte idag också, och äntligen. Nu får jag gå fulltid i skolan! 
 

Ewe är på IKEA

och handlar till sitt hemliga projekt. *Sch sch*



Jag är glad ändå

Kom precis in från en 45 min powerwalk, de va skitkallt och jag har ont i huvudet, men jag är glad ändå (y) skoldagen va faktiskt helt okej, trots att det så klart är skönare att vara ledig så känns det ändå ganska kul att komma tillbaka och ta tag i allt igen. Fast jag vet att jag kommer va lika trött på allt om typ två veckor haha. ska plugga nu, skriver kanske senare!
PussL



vill.inte.



/Linda

Ångest

Har haft ett sjukt bra lov, tagit det lugnt, varit med människor jag älskar och framförallt kunnat skita helt och hållet (nästan) i allt som rör skolan. Men sen kommer ju då söndag och efter det kommer ju måndag. Stackars lilla måndag som alla hatar, även jag. Har verkligen fet-ångest över att skolan börjar imorgon, och över matteprovet på tisdag. Jag vet att jag hela tiden vill låta som att jag inte bryr mig, men innerst inne gör jag väl det ändå då. Om vi nu ska skita i allt tråkigt för en stund måste jag bara säga; HELVETE va bra "konserten" va igår! Shit satt fan med goose-bumps hela tiden, kan hända att det kom en liten tår också ;) det va verkligen jättefint gjort, allt va skitcoolt. Man fick tyvärr inte fota för de använde någon sorts lampor i dräkterna som skulle störas då (säkert) men gå in på youtube och sök på The Immortal Tour och kolla så kommer ni fatta hur grymt det var! Om det någonsin kommer till Sverige rekommenderar jag verkligen alla att gå, så värt pengarna!
Ska väl försöka sova nu då, Godnatt!
PussL









Bästa Evelina

Har ni sett våran nya snygga design eller?! Så jävla bra! Tack bästa ewe <3
Sitter och pluggar nu. Bloggar senare!
PussL

Ibland är mail bra

Hahahahahahahahahahahahaha gick nyss in på min mail. Hade fått 130 nya och ett av dem var det här. Började skratta, så himla söt min gulleplutt är. ♥
 
Ett annat roligt mail var det här. Det löser sig att vara en shopaholic, kind off hahaha. 
 
Sen fick jag en hel del andra roliga mail, dock inget jag behöver visa er. Hihi. Känn på den. 
 

KÄR

Heeeej älsklingar! Har varit hemma i några timmar nu, tack ewe för en underbar "helg", älskar dig! Iaf min kära far hade köpt en platt/locktång ,som jag har kollat på en tid, till mig som låg och väntade när jag kom hem! Asså seriöst den är typ en Guds gåva till kvinnor med platt och tråkigt hår (som jag). Är typ helt frälst!!
Ikväll ska jag och bästa familjen gå på en typ hyllning av cirque du soleil till Michael Jackson, "The Immortal Tour". Är sjukt taggad!
Skriver kanske senare!
PussL



Weekend

Hei!
 
Igår så gick vi upp vid 9 tiden och åt frukost och sedan tog vi bussen ner till stan i Södertälje eftersom att jag skulle klippa topparna. Men frisörer har något konstigt mått så det blev typ 1 dm om inte mer. Hatar det! Så kort. Men det lär ju växa ut snabbt iallafall. Ska inte klippa mig på ett år haha. Sen ska jag nog klippa mig själv. Sen drog vi upp till Stockholm och ah, vad vi nu gjorde haha. Inne på Åhléns var det massa som var sminkade till halloween och Make Up Store hade as coola modeller på plats! Åt vid kungshallen, tog nån kyckling grej. Inte så jätte gott haha. Sen va vi där och lallade runt tills klockan blev 9 då vi såg på bio, Ted. Så jäkla grym! Det var premiär av en film också och killen i huvudrollen var på plats enda från kuba! Vi stod typ längst fram så dom filmade oss, hahahah jag höll liksom i jätte konstiga saker som jag skulle ha på bion. Åh. Tog tåget hem runt 12, satt några killar brevid oss som trodde att de var så jävla coola. Hahah höll på att dö när en av dom sträckte upp en finger i luften och ba: partyyyy! Hahahah tönt. 
 

 

Södertälje bror


hade skrivit värsta långa superintressanta inlägget till er, kommer det upp? nej -.- Aja sitter iaf nu på en frisörsalong nånstans i Södertälje, ewe ska klippa sitt superlånga fina hår ;) sen ska vi dra upp till hufvudstaden! hahhahahaha när jag sitter här och har tråkigt hitta jag den här bilden




Haha jag dör. hahahhahaha men gud nu fönar hon hennes hår exakt som ewe inte vill hahahhahaha jag dör.
PussLindaaaaa

We got the world

Slänger upp 2 snabba bilder från inaaaatt. Nu ska vi krypa ner och kolla på en film. Godnatt lovers♥

BEBO

Hej lovers!
 
Gissa vem jag är med?! Linda :D Skulle möta henne på tåget men jag missade mitt tåg med några sekunder, så typiskt. Men tog nästa och så hoppa hon på vid Älvsjö. Tillsammans åkte vi in till Stockholm och shoppa. Ville köpa en tröja men fega ur haha. Bara för att jag är med Linda som är en spara och ingen slösa. Annars hade jag köpt den till 100%. Tog en kaffe fika också hihi. Drog hem till Linda och hämtade hennes saker och nu är vi hemma hos mig. HAHAHAHA MÅSTE SÄGA EN SAK OCKSÅ. LINDA FASTNA MED SIN VÄSKA I TUNNELBANE DÖRREN. HAHAHAHAH TROR JAG TYP DOG. Massa människor sprang fram och hjälpte stackarn (hon skämdes till 1000000) medan jag bara stog och skratta. Kunde fan inte andas hahahahaha. 
 
            

Stan

heeej!
Står på Älvsjö station och väntar på ett litet tard som missade pendeln, har därför stått här i typ en halvtimme, och den kommer om 10 minuter -.- Aja vi ska iaf in till stan och mysa runt! Bloggar sen! Pussen Linda



Cozy

 
Hej!
 
Så jag vet att jag har varit obra på att blogga. Det här har ni missat.
 
Igår:
Lunchade med pappa på stan. Sedan va jag i Södertälje centrum och kolla på kläder osv. Själv. Hade piss tråkigt och belinda kunde inte ses så jag tog bussen till östertälje och därifrån åkte jag upp till stockholm. Själv. Kolla på kläder. Själv. Lallade runt där och fick med mig en jätte fin vinröd skjorta. Älskar Stockholm. Kunde verkligen inte vara hemma så jag stannade där så länge som möjligt. Tillslut tog jag tåget hem och sov typ halva vägen haha. Snacka om forever alone men jag hade kul ändå. 
 
Idag;

Åkte upp till..... Stoooockholm. Denna gång dock inte ensam. Haha. Sen har jag varit i Solna också. Se åkte jag till Stockholm igen. Fick med mig en söt kofta och 2 par leggings. Lallade runt där uppe som vanligt och sen hämta pappa upp mig på stureplan. Kul.
 
Visar bild på kläderna sen! :) 
 
Tog ett bad nyss.
Coooozy med ljus och maaaaaassa skum!
Me like.