Long time no see

Ja asså hallå på er. Kände att vi hade slutat upp med att blogga men vafan nu kände jag why the hell not skriva lite nu när man ändå har lite flyt i livet.
 
Eftersom vi troligen har 0 läsare så är väl det här till ewe då, så hej ewster!
 
Har varit jäkligt produktiv idag om jag får säga det själv, jobbade först till 16 isch, sen drog jag hem, käkade lite och sen drog jag till gymet  med mamsen och Linnéa. Körde mest mage och lite armar, så lär ju gå bra på jobbet imorgon :))) Nej men asså faktiskt är det någon sorts hatkärlek till träningsvärk, man blir ju glad av att det känns att man rört på fläsket lite också!
Jaja sen när jag kom hem drog jag ihop en sallad till lunch imorgon, och nu har jag duschat och tänkte kolla lite New Girl. Asså det är så  jävla roligt haha, skrattar högt. Börja kolla på det guys!
 
Utöver det känns det jävligt bra just nu, solen skiner, det blir ljusare, trivs helt ok på jobbet och träningen har faktiskt börjat ge lite resultat! Dock bara små saker som troligen bara jag tänker på, men ändå :D Man blir mer taggad på att fortsätta då, den här sommaren är fan den sommaren när alla ska vända sig om efer mig för att min kropp fucking dödar! Där hör ni, nu kör vi! (ps det rimmar)
 
Svårt att få livet att gå ihop just nu dock känns det som, har inte tid att träffa någon av mina älskade amigas. Är så jävla tråkigt, fattar inte ens vad som händer. Vill träffa de, måste!! Det är fan mitt livselixir typ så det suger jävla röv att vi inte kan ses oftare. Aja man gör vad man kan för att det ska gå ihop!
 
Får se hur det blir med bloggningen framöver, slänger väl in ett inlägg lite då och då. No promises though.
 
PussL!
 
Bildbristens bildbrist azzz så slänger in en på mig och min babe