Believe acoustic

HELLU!
 
Idag har jag studiedag... Hitills har jag städat kanin buren och fixat i ordning mig. Ska väl antagligen plugga lite, vara med några kompisar förhoppningsvis och sen ikväll antagligen åka och handla. 
 
Det här är vad som spelas i mitt rum 24/7 nuförtiden, fick hem den igår, den är sååååå bra!!!

Håltimme

Japp har håltimme nu, halva klassen har engelska och halva har inte ;) Sitter och läser den här deprimerande jävla boken som vi måste läsa. Usch! Whatever imorgon är det äntligen freeedaaaag :D Och jag ska träffa min darling woopwoop :D
Anywaaayyysss eftersom ewe är hemma idag så SKA hon blogga! Men vi hörs!
PussL



Godnatt!

Min morgon var usel, dagen var sådär, sen har det bara blivit bättre och bättre så nu är jag på bra humör igen :D Har skypat med ewe också och det blir man ju alltid glad av! Imorgon är det skola för min del sen får vi se vad som händer på eftermiddagen, skulle behöva släpa ut arslet på en promenix men vi får väl see helt enkelt. Btw så är det bara 7 jävla dagar tills den här bitchen fyller 18 år!!!! OH MY GOD! OH MY! JESUS CHRIST OSVOSVOSV heeeeelt sjuuukt.
Aja nu ska jag drömma mig bort, dröm sött brukar man ju säga men det vet jag inte hur det blir med den saken. Whatever, sov gott godnatt sleep tight sov sött vakna blött sweet dreams osv.
PussL!


haha so hot



Shopping

Hejsan!

Det var länge sedan jag gjorde ett "riktigt" inlägg nu så jag ska göra så att ni får förlåta mig. Shoppade lite för ett tag sedan när jag var i Nacka forum och jag tänkte visa det jag fick med mig därifrån. Jag delar upp det i två inlägg så det blir kläder/skor i ett och sedan smycken i det andra.
 
Hur som helst, här är första delen! Älskar allt, hittade massa snyggt men eftersom att jag sparar så köpte jag inte mer än 'nödvändigt' haha. Vad tycker ni? :)
 

Bilderna gick som vanligt inte att publicer


Fjortis

Idag fyller då min lillebror hela 14 år! Heeeelt sjukt! Så vi har firat honom lite smått under kvällen, han hade önskat sig pannkakstårta så det fick han minsann, haha sötisen kommer väl vilja ha pannkakstårta tills han fyller 50 :') Och nej vi är inte alltid så här kärleksfulla mot varandra, oftast inte faktiskt. Men jag älskar honom ändå! Han är ju ändå den enda bror jag har så jag får väl ta väl han om honom!
Nejmen nu ska jag sova, ska ju till skolan imorgon.. Har inte varit där på typ en vecka :O Jesus bra närvaro osv.. Men godnatt på er så hörs vi some other day!
PussL

BTW SÅ FYLLER JAG 18 OM BARA 8 DAGAAAR!! ASDFGGJJJOSPQBSO

Sömnlösa nätter

/E

Mot nacka!


Mot church!

Idag ska hela Indien-gänget ses och käka lunch tillsamans, efter det ska vi ha typ en liten "konsert". Det ska bli myys! Men nu måste jag springa till bussen! Ska försöka få ewe att blogga annars får ni vänta tills jag kommer hem!
PussL

Mot Heron City

Japp som ni kanske noterade är min lugg både väldigt lång och typ sne haha. Kan förklara varför sneare men nu ska vii åka och bowla o äta! PussL 

DE Ä FREDAG

Och Linda är lycklig och full. Drar i sig bira efter bira. Sikken tonårsbrutta... Blir inte 18 försän om mer än en vecka, vilken rebell.

Men chaaa

 
Sitter på svenskan och får mitt hår fixat av Louise. Staffan ville tydligen också vara med på bild så det fick han. 

BTW

ewe jag skulle aldrig tillåta dig att ta ett gymnasium långt borta. SÅ TÄNK INTE ENS TANKEN. HÖR DU DET?!
TÄNK DET INTE GÖR DET INTE

Trött

Hej på er!
Idag har jag varit hemma eftersom jag inte mår ett dugg bra, det blir för mig att vara hemma imorgon också. Känns bara onödigt att gå när hjärnan ändå är helt jävla deg och inte hänger med. Plus att jag ser ut som en jävla sengångare pga feber och skit. Aja på lördag har vi öppet hus i skolan, från 10-14 så det ska jag väl ändå klara av. Vi får se hur det blir med allt.
På lördag kväll ska iaf jag och min familj gå ut och äta, kanske bowla beror på hur alla mår, för min lära lillebror fyller 14 år (omg!) om bara några dagar! Det ska bli kul :D
nej nu ska jag sova och drömma härliga drömmar så jag blir på lite bättre humör.
PussL


Och till dig ewe; Jag älskar dig, om det inte hade varit för att jag var sjuk hade du kunnat fly hit. Hang on there. Puss <3





HAHAHAHAHA vet att det inte överhuvudtaget har något med texten att göra, men kunde inte sluta skratta första gången jag såg den här så tänkte sharea den med er liksom

Arg

Åh usch. Dagen började bra men sen jag kom hem från skolan gick det bara utför och jag har verkligen ingen lust att vara hemma. Det är vid sånna här tillfällen som jag funderar på att börja i ett gymnasium som ligger så långt bort att jag måste flytta, vilket skulle vara såååååååå skönt. 
 

Positiva klubben osv




OMGOMGOMG




update

Hej kompisarrrrrr!
 
Slutade vid lunch idag så jag drog hem, åt mat, gosa med min bebis och sen somna jag i en timme. Standaaaard. Åkte upp till Stockholm och kom hem för ett tag sen, har duschat och ska plugga lite nu tänkte jag. Måste säga att det var otroligt fint väder ute idag! FIck lite ångest att jag somna när det var så fint men det var väldigt kallt så jag har det som ursäkt. 
Lollo gjorde en fläta på mig idag också och den blev hur fin som helst! Livet som bloggare och instagram'are så tog vi kort på den och lucas charmerande ansiktsuttryck kom med i vänstra hörnet! Haha det ser verkligen ut som om han är skit sur... Men det är han inte :D
/Ewe

Ouuppsss Glömde bilden

Den HÄR låten blir jag glad av!



På väg hem

Sitter på pendeln på väg hem nu, mitt humör har varit preciiiis som det har varit sen i söndags. Läget är alltså oförändrat (y) Det är iaf lite bättre, för det är soool :D och så blir jag så glad av den här låten!
Puss så längeeee!
Linda


Black nigga bitches

Hejsan allesammans! 
 
Sitter just nu och försöker skriva en inlämningsuppgift som ska vara klar tills på onsdag. Vet inte vad jag ska skriva, har inget speciellt att säga så jag slutar häääär :D
 
Bjuder på två bilder på mig och louise, eller ska jag säga mig och evelina? när vi drev med vekarien. Haha så fina.

Same shit different day

Japp är på samma skithumör idag, trött på allt och alla. Vet att jag säger det ofta, men den här gången är det fan på riktigt. Pappa föreslog precis att han och jag kan flytta till Spanien, eftersom vi båda hatar vintern. Jatackgärna säger jag. Synd bara att han skämtade, hade ju vart så nice. Bara ligga på playan och ragga spanjorer all day liksom, det skulle man ju inte tacka nej till. Whatevssss ska väl sova nu ( HA vem försöker jag lura, kommer ändå inte somna förns om typ 3 timmar) AJA man kan ju lika bra försöka.
Btw så fyller jag 18 om 16 dagar!!! Heeeelt sinnessjukt!
PussL



Måndag imorgon

Hade tänkt blogga om helgen, men känner mig inte så uppåt så ska nog bara sova nu. Kanske läsa lite i våran deprimerande engelskabok (för det blir jag nog gladare av). Nejmen skriver typ imorgon eller nåt
PussL

Yesterday

Hej!
Igårkväll så drog jag, linda, frida och hennes kompisar på bio vid heron. Det var rätt spontant att jag helt plötsligt skulle följa med men det var skit kul! Vi såg filmen som hette... Någonting på J... Haha Jack Reacher (sökte på google) och den var riktigt bra. Tror speciellt alla killar kommer gilla den då det var biljakter och slagsmål ;) Som sagt, det var riktigt kul och toppen att jag fick följa med. Nu ska jag fixa mig och sedan dra mot Järna, vi hörs!
Snygga Linda! 
/Ewe

Ute på en PW

Bloggar när jag kommer hem!
PussL



Morning

Åh nu blev jag helt plötsligt väldigt taggad på att gå ur sängen och kicka igång den här dagen..



Ica Maxi

Hänger på stället där allt händer! Just nu är jag vid toapapper och kaffe avdelningen. Till er som ska äta tacos ikväll, glöm inte avocadon! Eller guaccamoule, vad ni nu vill ha. Kan meddela om att det är hela 4 kr rabbatt om man köper tre stycken. Skynda fynda! /E

@lunch


Fredaaag

Hej på er! Äntligen är det fredag! Älskade underbara efterlängtade fredag <3
Ewe är ju typ världens sämsta på att blogga. Eller har jag fel? ;) Jaja idag kan jag stå för det eftersom att jag är hemma. Mådde ju då som sagt inte så bra igår kväll och imorse när jag vaknade vid 6, kände jag bara nää vafan jag är hemma idag och tar det lugnt. Så så blev det! Ska väl plugga lite och orkar jag så ska jag väl ta mig ut en stund i det vackra vädret.
Skriver senare!
PussL

Tack för mig

Nu säger jag godnatt, mår nämligen skit och det sägs ju att bästa medicinen mot i princip allt är sömn såå i'll give it a try.
PussL

Haha tack Louise!

Såååå nu sitter jag här och pluggar, trots att jag har cp jävla ont i huvudet. Men vad gör man inte för att få bra betyg liksom! Haha nej gud vem försöker jag lura, pluggar just idag bara för att.. jag vet egentligen inte. Det är nog för att jag inte har pluggat på hur länge som helst :O plus att det här va en ganska enkel uppgift.. Nej jag får faktiskt ta och skärpa mig med det här med pluggningen! Starting today! Så nu kör vi. Skriver senare!
PussL

Gäst bloggish

Halloj, just nu har jag våldtagit Evelina's dator. Hur lyckades jag? Jo, Evelina kommer alltid att vara Evelina så ego pic's för hela slanten just nu. Grymt bra, nu ska jag fortsätta skriva. Ähm. Vad? Shit, jag suger på sånt här.
 
Joooo justeeeee GRATTIS LINDA!Låter ju fett awesome att åka till Indien! You go girl!!!! Oui, oui. Shit man pratar inte franska i Indien... Update, Evelina har skippat sina ego pic's emot att berätta om sin allt för "händelserika morgon". Meow. Säger katten, lika svart som natten. -Now thats racist... //Louise

Så himla pinsamt

HAHAHA ASSO JAG ORKAR INTE. De här är nog det pinsamaste jag varit med om, hitills. Jag kände mig så jävla dum när jag låg där på gatan, mitt på övergångsstället. Min väska låg framför mig för jag tappade den i fallet och jag själv låg som ett krashat flygplan. Bilarna saktade ner, antagligen för att inte råka orsaka en bilolycka så mycket som de måsta ha skrattat åt mig. Ärligt talat kan jag inte göra något annat än att skratta åt det här. Dock haltar jag fram och kommer säkert få ett blåmärke på höften. 
 
Men tänk er, hur det kändes för mig när jag reste mig upp från ett ÖVERGÅNGSSTÄLLE (VEM FAN RAMLAR DÄR?!) och att bliarna verkligen saktar ner och kollar på mig. Sedan ska jag fortsätta att gå bredvid bilarna ett tag för att vi ska åt samma håll. GE MIG MEDLIDANDE. 
 
 

Tänk vad snabbt allt kan ändras




OMG

MIN LEDIGHETSANSÖKAN BLEV FAN GODKÄND!!!! OMGOMGOMG :D SÅ JÄVLA GLAD! WOOPWOOOOP!!

Snart helg!

Woopwoop! Can't wait! Är så sjukt trött på skolan så det är inte sant, har nog faktiskt aldrig någonsin varit såhär otaggad på skolan. Vilket också märks eftersom jag bara pluggar mindre och mindre, vilket såklart leder till sämre betyg. Får fan ta och skärpa till mig alltså, det här funkar inte!
Imorgon har vi en ganska skön dag, vi har första lektionen i en ny kurs som vi ska läsa, pedagogiskt ledarskap tror jag den hette, det ska bli spännande att se vad det är för något.
Ska sova nu och så håller vi tummarna för bättre väder imorgon!
PussL




VILL INTE

GAAAAAH FÅR DAMP PÅ DET HÄR JÄKLA VÄDRET! USCHUSCHUSCH!
Jaja sitter iaf och dricker kaffe (fett vuxen osv) och äter macka, ska väl dra mig ner mot kören snart, det är väl bara att klä på sig alla kläder man äger och trotsa snöskiten. Bloggar senare!
PussL







JAG VET INTE

HEY SEXY MOMA'S!
 
I know your'e there. Im watching you. Right now. Dont turn around. That would be a total mistake... Just listen. I know you can here me. Don't turn around. I'm coming to you. Im right behind you. DFHJCKBDECFUC 
 
Hahahhahahahahhahaha fan va äckligt. Aja, idag gick jag i skolan soooooom vanligt. Var riktigt jäkla trött under sista lektionen så jag blev jätte jobbig och skratta åt allt och alla och störde de flesta. I KNOW YOU LOVE ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Fint det blev evelina. Mm. Talking to yourself again, are you? 
Nej men nu ska jag försöka få ihop det här till ett inlägg. Sitter just nu och pluggar matte. Gick bra till en början men nu när jag failat 2 hela uppgifter får jag damp :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 
 
Vill lägga mig på golvet och stretcha (STAVNING?!?!?!?!??!??!?!??!) eftersom jag är så ovig som man kan bli. VARFÖR VILL JAG PLÖTSLIGT BLI VIG DÅ KAN MAN TÄNKA? Det finns 3 möjliga anledningar. Låt oss göra en punktlista.
 
  • 1. Jag har skaffat en pojkvän och vill vara smidig under 'gympapasset' (internskämt sedan 6an) i sängen (VARFÖR INTE SOFFAN?!?!?!)
  • 2. Jag ska börja i dans och måste därför vara någolunda smidig.
  • 3. VARFÖR HAR MAN ALLTID SVÅRT ATT KOMMA PÅ DEN SISTA SAKEN?!?! Well.... 3.... att jag vill kunna nudda mina tår utan att behöva genomlida smärtor eftersom TROTS mina aplånga armar kan jag inte nå dem stack vare mina aplånga ben utan att få ont. 
Okejj det där va de sämsta anledningarna ever. EVER. (EVE)R. OMFG. Nej men jag tänket göra det för att jag vill det. HELT ENKELT. Nej nu rundar jag av med några stalker bilder på linda och hennes mamma.
 
I TOLD YOU THAT I'M WATCHING YOU!!!!!!!!!!!
TONIGT I WILL BE AT YOUR HOUSE.
 

Vill ni veta en helt sjuuukt grej?!

Min älskade underbara fina vän Frida fyller hela 18 år idag!!! Så stört! Vi har nu känt varandra i mer än halva våra liv och jag är sååå himla glad att jag träffade denna underbara människa! Vet inte vad jag ska säga, men Frida du vet hur mycket du betyder för mig. Älskar dig så mycket! Puss <3

GRATTIS BABE!!!

Måndag igen

Hej på er! Trots att det är måndag så är jag faktiskt på bra humör, det är sol, fint väder och precis lagom kallt! Igår va det ju typ -11, shiiiit :O
Sitter på matten nu och "jobbar" med min vän Emmaaaa, orkar ibte jobba så sitter väl mest och snackar om allt och ingenting haha :) Sen blir det lunch, svenska, håltimme och spanska, slutar 16.30.. Aja det är bara att stå ut!

Kollade ju på pll igår, asså det är så spännande, hann med ett avsnitt imorse också, va nästan så att jag ville stanna hemma hela dagen och bara kolla meeeeen det går ju tyvärr inte. Det bästa var ju då att jag upptäckte hur jäääävla snygga alla killar i den serien är :O omg liksom!

Bloggar senare! PussL









idrott

Halloj! Sitter i skolan och kollar på när de andra har idrott. Ser så sjukt kul ut, vill också vara med. Men jag får vara med på fredag istället :) bilder från omklädningsrummet haha /Ewe 

Förlåååt

Vet att vi är sämst på att blogga, men har haft fullt upp! Kollar på pretty little liars nu men imorgon lovar jag att ni får ett riktigt inlägg! Puss så länge!
Linda

Skoooolan

Hej!
 
Sitter i skolan nu och är myyycket piggare än igår och dessutom på bättre humör. Dock saknar jag linda ∞såhääääär∞ mycket. Åh. 
 

Är sjukt trött

Så jag bloggar imorgon istället!
PussL


HAHA så jävla bra!

Orkar inteeeeeeee

Hej!
 
Började rätt sent idag, var så sjukt trött och när jag såg på min klass facebook sida att våran lärare skulle komma en kvart sent så gick jag och sov i typ 10 minuter. Power-nap typ. Hjälpte faktiskt en hel del, annars hade jag väl varit ännu surare på allt och alla än vad jag redan är. Går till fyra idag, greeeeaaaaat. 
 

Fuck it

Hej på er!
Är på sjukt dåligt humör och har inte något speciellt att skriva. Slutade vid 13.40 idag så va hemma vid typ helv tre, jag gick hem därför tog det lite längre tid. Men det känns bra att röra på sig lite efter all julmat (y)
Imorgon hoppas jag på att få sluta efter lunch, sen ska kanske jag och mamma fixa nytt pass till mig och sen vid 16 ska jag och mikkan ut på en PW, har inte träffat henne på typ två o en halv vecka eller nåt så det ska bli kul.
Aja ska fortsätta hata nu.
/ L




Taggade på livet osv

JAG HATARHATARHATARHATARHATAR DET HÄR JÄVLA PISSVÄDRET. UUUUUSCH. TA MIG HÄRIFRÅN!!!!!!!!



BAM

Hej!
 
Sitter just nu i skolan, whish me luck!!!
 
/E

Helt sjukt!


På väg hem

Hej på er! Vill börja med att tacka ewe för inlägget nedan, du är underbar vännen. Älskar dig! <3

Sitter iaf på pendeln på väg hem nu, trodde aldrig att jag skulle klara mig genom den här jävla dagen, men heeeyy I did it! När jag kommer hem antar jag att jag ska plugga, får väl se hur det blir med den saken haha.

Aja skriver mer sen! PussL

Jag är så dålig på att uttrycka mig...

Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägg. Men jag ska berätta om en underbar person, som är mig nära. Det är Linda. Hon skrev så fint om mig och jag vet inte hur jag ska skriva för att hon ska känna som jag vill att hon ska känna. Ni vet hur vi träffades och jag är så otroligt glad att vi gjorde det, för fyra år sedan. Jag hade aldrig kunnat tro att från första dagen vi sågs, till nu, skulle bli så bra vänner. 
 
När jag är ledsen, arg, irriterad, glad, whatever, så är det till henne jag hör av mig till i första hand. Hon finns alltid där för mig, förstår mig. Hon lyssnar på mig, håller med, håller inte med, säger vad hon tycker. När jag är med henne släpper jag på alla mina problem, dom blir som en fis i rymden. Det är inte många som jag känner så med.
 
Vi skypar, kikar, pratar i telefon eller träffas och håller kontakten med varandra varje dag, på något sätt. Vi kan ha så stört roligt tillsammans men vi kan även bara ta det lugnt och ändå trivas med varandra
 
När hon mår dåligt, vill jag finnas där för henne. Krama henne, eller åtminstonde bara vara där och se till att hon är okej. Det spelar ingen roll om vi inte setts på hur länge som helst, för som hon sa, så börjar vi där vi slutade. Den relationen som jag har med Linda, har jag inte med någon annan av mina vänner. Visst har jag ruskigt bra kompisar annars. Men Linda är som en syster. Jag bryr mig om henne, älskar henne och jag kan aldrig beskriva hur mycket. Hon vet mer om mig än de flesta och tycks ändå gilla mig. 
 
Vi har så många internskämt att de som hörde oss när vi väl har börjat, skulle sätta in oss på psyket. Om man skulle gå förbi oss på stan och höra hur vi pratar med varandra, kan man tro att vi egentligen hatar varandra. Men som sagt, vi är inte rädda att säga vad vi tycker till varandra för vi känner varandra så bra. 
 
Jag blir frustrerad över mig själv att jag inte kan skriva hur jag känner för Linda, det går inte att få ut allt jag vill säga. Hon är den mest underbara person jag träffat, världens finaste människa inifrån och ut. Hon får mig att skratta trots att jag inte ens vill le. Jag blir så arg när hon inte förstår att hon är värd det bästa, att hon inte tycker att hon duger. Jag kan inte förstå hur hon tänker när hon säger så. För mig är hon redan så bra som man någonsin kan bli. 
 
Linda, förlåt för att jag skriver så dåligt. Jag hoppas du iallafall förstår någolunda, att jag älskar dig och du är den bästa. Jag kommer alltid ställa upp för dig. Och dörren hemma hos mig står alltid öppen för dig.

Jag vill inte

Jagvillintejagvillintejagvillintejagvillintejagvillintejagvillinte! Usch fyfaaaan. Aja nu jävlar kör vi



Ångest

Hey you guys! Hur är läget dååå? Med mig är det väl bra, har bara fetångest över att skolan börjar imorgon. Orkar verkligen inte..
Aja har iaf haft ett jättebra lov och en skitbra helg! Just nu sitter jag och kollar på Pretty Little Liars, är på säsong två. Alltså det är så sjuuukt bra! Ni som inte har sett det måste kolla! :D
Okej det här blev ett kort inlägg men är så inne i avsnittet så kan inte slita mig!
Bloggar mer senare eller imorgon!
PussL



Im coming Linda


Bloopers

 HAHA sååååå fula men såååååååå kul!
Enjoy

Lämnade precis av ewe vid pendeln

så fick jag det här på väg hem. I'm here for you darling <3<3<3<3<3<3<3

Rubrik

Hej babes!
 
Vi har precis ätit lunch och duschat och nu hade vi tänkt fixa i ordning oss för dagen. Vi har planer på att åka upp till Stockholm och kolla på bio men vi får se hur det blir med det. Hade första ridlektionen i morse för första gången för i år och det gick väl okej. Vi hade hoppning och jag hade en ny som inte brukar gå på lördagar. Hon var vääääääldigt framåt och är en "gammal" tävlingshäst som brukar hoppa 1.30 och nu hade vi väldigt låga hinder och körde mer på teknik. Dock kunde jag inte göra det så snyggt eftersom hon var en kanonkula över hindren, men kul var det!
 
Svettig häst efter passet!
/E

frukost


Videoblogg - ISADORA

 

Vad som har hänt i Södertälje

Hej på er!
 
Kom nyss hem från stan, har varit och ätit lunch tillsammans med min kära farfar. Vi skulle ätit på en kina restaurang men eftersom det varit vapenrån i Södertälje Centrum där vi var så var det avspärrat precis där. Istället åt vi på roxy och det var helt okej. Efter det hämta vi upp Linda på stationen och nu sitter vi hemma hos mig!
 
Av de källor jag hörde på stan så rånade de en guldsmedsbutik, en av dem blev skjuten i huvudet och när en reporter frågade polisen hur hans tillstånd var då polisen svara "ja, man brukar ju inte må så bra efter att man blivit skjuten.." haha. Rånarna hade sedan tagit sig upp till nygatan och bytt bil, därför var det även avspärrat där. 
 

Desperat?

"Hur ska vi göra för att få kunderna att köpa mer av oss?"
"Jo vi kan skicka sex mail så de blir sex gånger så sugna på att köpa!"
"Åh vilken bra idé det gör vi"
 
Hahahaha nu avslöjade jag alla de som har lika dirty mind som mig. Hoppas alla misstolkar det jag skrev, älskar misstolkningar.

Ego bilder #1

Hej fina läsare!
 
Måste bara börja detta inlägg med att tacka Linda för allt hon skrev i inlägget nedan. Jag blev sååå glad så jag började gråta. Tänk att jag har hittat en sån fin vän som henne. Älskar henne så otroligt mycket och det hoppas jag att hon vet. Blev verkligen rörd haha. Iallafall, så har jag varit och bowlat med min kusin och med min bror nu ikväll. Det var faktiskt riktigt roligt, trots att jag förlorade alla gånger :D Det krävs talang för det med vet ni, glöm inte det. Fick iallafalll in någon strike och så, alltså var jag inte så fruktansvärt dålig. Nu ska jag tvätta bort sminket och klä på mig mjukiskläder och leta upp någon serie på internet som jag kan följa. 
 
Har ni några förslag? Jag kollar redan på Pretty Little Liars så det behöver ni inte skriva, annars är allt annat välkommet i komentarsfältet! Puss
 
Lite ego-boost bjuder jag på! 
Följ mig på instagram @baaraevelinaas

Min vän

Jag skulle vilja säga att jag har ganska många vänner, både bra vänner men också några få bästa vänner. Eller de kanske inte är många, men det räcker gott och väl, för de alla är så underbara på sina egna sätt och jag är verkligen glad att ha alla i mitt liv. Jag har förut gjort det misstaget att umgås med folk som inte gett mig något tillbaka, fast jag gett de hur mycket som helst, jag har också umgåtts med folk som har varit min vän, fast ändå inte, för de har, istället för att lyfta mig och gjort mig till en bättre människa, tryckt ner mig och fått mig att känna mig som en ovärdig människa. Men dessa människor är inte längre en del av mitt liv, jag har lärt mig vilka jag kan lita på och vilka som verkligen är mina riktiga vänner. Ju äldre man blir desto säkrare blir man, man lär sig av sina misstag och man lär sig att handskas med personer och situationer på andra sätt än man tidigare kunnat.

Somsagt jag har några vänner som jag skulle kunna kalla för mina systrar, ni vet vilka ni är, men just det här inlägget skulle jag vilja dedikera till min medkompanjon på den här bloggen, Evelina. 

 Vi träffades på ett ridläger, Basta, för ungefär 4 år sedan om jag kommer ihåg rätt. Ewe var då 12 år och jag och mikkan (som jag hade åkt dit med) var 14. Jag förstår inte riktigt hur varken hon eller hennes föräldrar tänkte haha, men hon åkte iaf iväg själv till ridlägret, som förövrigt var med övernattning, utan att känna någon. Där blev vi vänner och idag kan jag säga att jag är sjukt glad över att hon var så modig att hon åkte dit helt själv, för annars hade jag ju aldrig fått träffa denna underbara person. När vi skiljdes åt efter veckan på Basta sa vi att vi skulle hålla kontakten,men som de pessimister vi var så trodde vi aldrig att det skulle gå för, som mikkan sa; "man lyckas aldrig hålla kontakten med folk man träffar på läger". 

Jag kommer inte  ihåg hur bra kontakt vi hade mellan somrarna, men den måste iaf ha varit ganska bra eftersom att vi tillsamans åkte tillbaka dit tre somrar i rad. 

Så i mars 2012 någong gång tyckte väl jag och mikkan att det var dags att börja planera för sommaren och basta igen, när vi försökte få tag på ewe gick det inte, och när vi väl fick reda på att hon var på sjukhus blev jag väldigt chockad. Men framförallt ledsen. Ledsen över att jag inte hade träffat henne på jättelänge, ledsen över att jag inte kunde hjälpa henne och ledsen över att jag inte hade funnits där för henne när hon som mest behövde mig. 

Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag inte heller ihåg när, hur eller var vi sågs efter det, men något jag definitivt kommer ihåg är att mikkan och ewe var på mitt landställe i början av Augusti, vi hade hur kul som helst och det var som att vi aldrig hade varit ifrån varandra. Och det var så skönt att få träffa ewe igen. 

Det var väl efter (eller innan, don't remember) det som vi började ha bättre kontakt, Ewe och jag alltså. Vi började snacka mer på kik (nej vi har inte råd med sms ;) ) och även på skype. Sen insåg vi att det faktiskt inte var 100 mil mellan oss och började ses på helger, så ofta vi kunde. Det var väl egentligen då jag insåg vilken härlig människa hon är. Det är ganska svårt att förklara, men t.ex. om vi inte har setts på jättelänge så är det som att vi aldrig någonsin har varit borta från varandra, vi kan liksom bara fortsätta där vi slutade, om man säger så. Vi har också så mycket gemensamt, exempelvis verkar båda vi ha fått forever alone-genen, haha nej skämt åsido men vi är så lika på så många olika sätt. Haha sen har vi ju också galet kul tillsammans!

Vi har aldrig riktigt bråkat på riktigt, jag antar att det kommer, men jag vet att vi kommer lösa det för jag vill verkligen inte förlora henne och jag hoppas att hon känner på samma sätt.

Jag hoppas också att du, Evelina, känner att jag har funnits där för dig under de här senaste månaderna, och att jag alltid kommer finnas där. Närhelst du behöver mig så finns jag bara ett telefonsamtal eller sms iväg.

 Min pappa säger ibland att vi använder orden, " Jag älskar dig" på fel sätt, för vi vet inte vad det betyder, att man inte kan säga, jag älskar dig, till en vän. Men joo det kan man visst, vi säger ju att vi älskar varandra till vår familj, så varför skulle vi inte kunna säga det när våra bästa vänner är som en familjemedlem?

Okej känner att jag mest bara har babblat på men det jag vil få fram är bara att, få har turen att få så bra vänner som jag verkligen har, och jag känner mig så himla lyckligt lottad över att just jag har fått träffa de här underbara personerna.

Jag hoppas att jag får behålla er resten av mitt liv, för er klarar jag mig inte utan. 

Utan er, mina bästavänner, systrar, medkompanjoner, you name it, så är jag ingenting. 

Tack för att ni finns. Jag älskar er <3

Jag är verkligen inte särskilt bra med ord, men jag hoppas iaf att jag har fått fram mitt budskap. Och att du ewe, förstår hur mycket du verkligen betyder för mig. 

Puss Linda

 

 
 

Reality is wrong. Dreams are for real

och med det säger jag godnatt.
Linda

Planer för 2013 hitills

Januari: Operera mig. Öppet hus på både Lindas och Mikkans skolor. 

Februari: Gå på en stor fest med Linda. Offeciella forever alone dagen som för övrigt också skall spenderas med Linda. Linda fyller 18 bast!!! Skicka in en preliminär inlämning av gymnasieval. Sportlov då vi bland annat ska åka upp till Storhogna/Klövsjö/Björnrike/Vemdalen och åka skidor, ha det mysigt, rida på islandshästar, köra scoter och gå på spa, vore ju sjukt kul att ta med sig en kompis dit!

Mars: Justin Bieber fyller 19, 

April: TRÄFFAR JUSTIN BIEBER!!!! Påsklov (gå påskkärring LOL). Börjar bli vår (SKAFFA MOPPE?!?!?!).

Maj: Min bror och Pappa fyller år då min bror fyller 18, btw så fyller alla år i Maj. 

Juni: Spexfoto (har längtat sen 6års). SOMMARLOV! Kaske åka utomlands med ...? ;) Ridläger på Basta.

Juli: SPRÅKRESA. Mamma fyller år. Sommarjobba.

Augusti: Sommarjobba. JAG FYLLER 16. GYMNASIET BÖRJAAAAAR!

September: -

Oktober: Höstlov. Halloween

November: -

December: Lucia, julafton, nyår mm. 

Alltså jag va sjukt taggad på detta år innan jag började skriva ner allt... det ser ut som om jag inte har ett skit inplanerat MEN det kommer bli så jävla grymt. Liksom min bästa vän blir en kvinna, hela 18 bast. Jag ska träffa min största inspiration/idol/kärlek osv, nämligen Justin Bieber hela två gånger med V.I.P och bästa platserna, bara det får mig att le. Kanske dra utomlands med ........ som skulle bli så jävla grymt så det inte är sant, dra till basta på ridläger, åka på språkresa själv i tre hela veckor. Sommarjobba, fylla 16 samt börja gymnasiet och sååå mycket mer. Mellan alla dessa händelser kommer det ju komma in massor av planer under tidens gång. Bland annat ska jag och Linda göra 2013 så jävla awesome med massa YOLO, F.I.S.H och F.I moments. Jag är så jävla taggad. 

 


Plugga på lovet - inga konstigheter

Man borde fan få A av att bara öppna böckerna under lovet, men aja har inget val eftersom jag har prov tisdagen direkt efter lovet sååå here we go!

Januari den 2:dra

Hejhej! :)
Bilderna ovan är från nyår som jag firade med Belinda. Idag har jag varit uppe vid Stockholm en stund och nu hade jag tänkt fotografera det mesta som jag köpt som jag inte har hunnit uppdatera er om. Dessutom ska jag nog fota mina julklappar eller göra en video. 
Vi hörs.

2013

Hej på er!
Jahapp då var det nytt år då, 2012 har nog varit roligaste året hittills i mitt liv, men det är väl för att man blir äldre och "mognare" och upptäcker mer av livets goda haha. Hade en kickass nyårsafton med världens finaste vän. Hoppas iaf på att 2013 blir 1000x gånger bättre än 2012, fyller ju bl.a. 18 (om bara 36 dagar!!!) och har också en hel del kul saker planerade med mina älskade vänner. SKa väl försöka spara ihop pengar till en utlandsresa med Frida också! Och juste, vi ska ju till Indien, icke att förglömma! Bara jag får ledigt..
Aja har inte så mycket mer att skriva, igår åt vi bara en massa god mat, alldeles för mycket godis som vanligt, kollade film, fäztade galet, drack äckel-öl och god-drink, hypade, skrattade och hade bara jävligt kul. Så som det ska vara alltså! Hoppas att ni också har haft ett bra 2012 och en bra nyårsafton. Nu ser vi bara fram mot ett ännu bättre 2013!
Slänger upp några bilder från igår!
PussL
 
ja vi fuckade ur lite där på slutet, kan säga att det finns en heeel del bilder kvar som inte kan visas här hahahah