Misslyckad

dålig usel kass bedrövlig oduglig värdelös ovärd onödig överflödig oviktig oväsentlig misslyckad
 

Så känner jag mig, överflödig, värdelös, usel, misslyckad. Så. Jävla. Misslyckad.
När jag sitter här i det helvetes jävla never ending- januarimörkret så tänker jag på mitt liv. Vad fan gör jag egentligen? Har insett att jag mest bara känner mig som en belastning. Ta mina underbara vänner till exempel, gång på gång på gång finns de där för mig, vad jag än gör, hur jag än mår, vad jag än klagar över. Så finns de där, de ger goda råd, stöttar mig, tröstar mig och är bara så satans bäst. Men vad gör jag egentligen för de? För er? Känner mig bara som en belastning, som att ni ger och ger men jag bara tar och ger inget tillbaka. Kan ju bara börja med att säga förlåt resten av mit liv men det lär ju inte ge tillbaka allt de gjort för mig. 
 
Och mitt liv då? Vad är det med det tänker i nu. Jo det är ovärt, onödigt, misslyckat, kasst. Vad gör jag? Jo jag går till skolan som alla andra ungdomar, jag är lite sisådär med på lektionerna sedan beger jag mig hemåt. Och vad väntar mig där? Ja antagligen inget jävla speciellt alls. Det mest spännande som händer på min dag är ett nytt highscore på subway surfers, en klarad bana på candy crush eller att jag precis hinner med både pendeltåg och buss så jag slipper stå och vänta i ytterligare en kvart. Kul. Jättekul verkligen. 
 
Jag vill ha något att leva för, eller någon. Något eller någon som ger mitt liv en mening, som ger mig en anledning att öpnna ögonen på morgonen, gå upp ur sängen och starta upp ännu en dag av mitt liv. 
Detta något eller denna någon får väldigt gärna komma snart för det här börjar jag tröttna på. Jag menar verkligen, verkligen tröttna på. 
 
Ta nu inte det här som att jag inte har något att leva för, för det har jag, tusen gånger om. 
Men jag behöver något nytt, något/någon som bara kommer in som en virvelvind av lycka och rör om allting. 
 
Skrev väl mest det här för min egen skull, det behöver man ibland. Skriva eller prata av sig och just idag var det lättast att få ner allt i skrift. 
 

Det är okej




Så rätt

Känns som att alla på denna planet måste lära sig att alla skapades olika, har haft olika uppväxt, har olika värderingar och regler man lever efter. Det innebär alltså att vi lever våra EGNA liv och ska inte döma andra efter hur dom lever och lär. Kanske är det dags att glädjas åt andras framgångar och lycka. Inse att en person som inte alltid haft medvind i livet också kan ha lite tur. Kanske ska vi sluta gämföra oss med varandra för att vara bäst, funkar inte det kan man ju alltid vara värst. Eller? Är det så det ska vara? Hur länge klarar man sig på att leva ett falskspel? 
 
Kanske ska man skära ner på skitsnacket, fördomarna och de förutsagda meningarna man har om folk? Inte minst om dom man håller kärt? Eller finns det ens någon man håller kärt? Nja det verkar inte riktigt så ibland. Remember that what goes around comes around kära läsare, so think before you speak.

Kunde inte hålla med dig mer belindakloka ord och meningar som sätter huvudet på spiken om hur det faktiskt är sorgligt nog. Med detta säger jag även god natt! Har en rejäl huvudvärk och känner mig spyfärdig på det, så det blir en tidig kväll för mig så hoppas jag att det känns bättre i morgon. Puss! 

Ha en bra tisdag vänner!




Öppet hus

10 på en fucking lördag, vem blir man tvungen att döda tro..?



öv ver ralt

tjenare bloggisen!
ligger just nu i soffan med en värmefilt över mig, mamsi köpte den idag så det är första gången jag provar en sån filt. både hon och jag blir väldigt kalla av oss, medan pappa och min bror är helt tvärt om. jag och mamma brukar gå runt i tofflor, strumpor och tjocktröjor medan dom går runt i kort byxor och tshirt haha. just nu mår jag pissdåligt, har kännt mig yr varje gång jag rest mig upp, kollat åt sidan eller kollat neråt så ungefär vad jag än gör så börjar det snurra som en karusell. va rätt okej när jag var med min babe belinda efter skolan men nu vill jag inte röra mig överhuvud taget. jaja not much to do about it, hoppas det går över snabbt bara. annars mår jag tipp topp! och i morgon är det fredag och därmed heeelg, hur underbaaaart är inte det??

jag o belindus köpte kokostoppar, så himlaaa gooott <333333

Passa er!




michaela forni när hon satt ord på saker man själv inte kan förklara.

Det är läskigt säger jag och rycker på axlarna.
Han skrattar - vadå läskigt?
Ja, säger jag och gör en paus... Tänk om vi böjar tycka om varandra jättemycket så går det åt helvete.
Han svarar snabbt.
Ja tänk om? Men tänk om det inte gör det?
Jag tar ett djupt andetag.
 
För såhär är det. Man kan backa hur många steg som helst så fort någon annan tar ens ett myrsteg fram. Man kan ta upp händerna i protest och backa bakåt som om hela ens kroppsspråk säger att ta det jävligt lugnt nu, jag kom inte hit för att någon skulle ta mitt hjärta och långsamt köra ner en hel hands sylvassa naglar i det. Det har redan hänt för många gånger. 
 
Så kan man göra.
 
Eller så springer man fram och hoppar upp gränsle och börjar skratta medan man kysser honom. Det är ungefär som att välja mellan att alltid ha grå himmel eller välja strålande sol med risk för regn. Ni fattar väl hur lätt det valet är va?

Glömde bilden oh noooo




Måndag!

Nej jag veeeet väl att det är tisdag men vi hade studiedag igår så idag är det typ måndag! Fast ändå inte hmm..
Igår var jag iaf med ewepewe på dagen, vi skulle till stan och kolla jeans och typ "festkläder" men hittade inte ett piss soooom vanligt -.- Aja det var iaf mys!
Sen styrde jag kosan mot Huddinge och Emma! Vi åkte och handlade lite stuff sen skulle vi på bio! Wooopp! Såg Hobbit 2 i 3D, asbra måste jag säga!
Ja en jäkligt bra måndag, jag är nöjd!
Nu sitter vi på religion och kollar någon värdelös film.. eller ja eftersom skolan överhuvudtaget är jävligt värdelös så antar jag att det här inte är mer värdelöst än något annat.
Whatever lunch snart!! wiihooo! Typ lever för lunchen..
Haha okej ovärt inlägg
Ha en bra tisdag vänner!
Tills vi ses igen!
Puuuuusssss
Linda

HAHA

va bara tvungen att sno det här från Emmas blogg när jag såg det, asså hahahaha så jävla rätt



Tjenixen

Tjeeenare på er, det var ett tag sedan! Har blivit tjatad på om att blogga men jag vet inte vad jag ska skriva så jag hoppas ni inte förväntar er något av mig nu haha. Men jag har haft riktigt kul under tiden som jag inte bloggat så jag har alltså inte gått och gömt mig under en sten. Det hade varit tragiskt... Whatever. Nej men livet rullar på och jag älskar människorna jag umgås med så jag kan inte begära så mycket mer, förutom ögonfransförlängning dåra, det skulle sitta finfint till men annars har jag det bra. Måste dock börja bry mig lite mer i skolan, har kommit efter lite men det ska nog lösa sig. Belinda och Linda har visat (säger man visat??) mig några låtar som jag lyssnat på de senaste dygnet, non-stop. Tycker att ni också borde lyssna på dom för de är riktigt bra!  
 

FREDAG FORTFARANDE

JA det är fredag, och jag har haft en braaa dag och den är fortfarande braaa! Hoppas jag kan få somna med ett leende på läpparna ikväll till skillnad från typ de senaste två veckorna.
 
Sitter och skypar med eweeee nu, kollar lite kläder och lyssnar på musiiiic! 
 
Skulle vilja ha något liknande den här klänningen på min födelsedag men hittar typ ingen annan förutom den här som är från nelly. Säg gärna till om ni sett någon liknande på internet eller ute i någon affär!!
 
Puss så länge

ÄNTLIGEN FREDAG!




One of those days




Ville bara passa på

att säga hur jävla mycket jag älskar mina vänner. Utan er skulle jag aldrig varit den personen jag är idag. Ni betyder mer för mig än vad jag kan förklara med ord och mer än ni någonsin kommer förstå.
Jag är inte jag, jag är inte hel utan varenda en av er i mitt liv.
Älskar er nu och föralltid.

Men nu måste jag sova för jag ska upp om typ en timme.
Den här dagen har varit bra, hoppas på en ännu bättre morgondag.
PussL♥

Jag vill också




Hopplöst. Det är fan hopplöst.










vet att det är fult att skratta åt sina egna skämt

men det här va ju förbannat roligt hörrni



Slänger in ett snabbt

inlägg innan Linnéa kommer hit och hämtar mig med hunden sin. Vi ska nämligen ut och gå, min idé från början men ångrar det mer och mer när jag inser hur kallt det är därute och hur mysigt och varmt jag har det här inne. AJA eftersom jag inte är en quiter (lol) så ska jag ut! Och efterosm mitt nya liv börjar typ nu så kööör vi!
Till sommaren ska jag fan va så jävla fit så ingen jävel känner igen mig, alla kommer veta vem jag är, för daah; jag är ju snyggast på stranden!!!!!!
haha drömma går ju
Nejmen seriöst vill verkligen börja komma igång och träna lite iaf och definitivt äta mycket nyttigare. Gick upp typ 20 kilo i Spanien
Nu måste jag klä på mig för nu är de tydligen på g!
PussL

HELLO SWEDEEEEEN

I'm Back
Bloggar when I got the time
Yes sir i am certainly writing in english because i am an international person from Spain
lol
PussL



sleepless nights

åh mina sömnproblem har kommit tillbaka. underhåller mig med att läsa gossip girl, dricka te och trycka i mig halstabletter, har fett jävla ont i huvudet och halsen. vill bara sova men det är omöjligt. 😫🔫