Let's get undressed

Tjo katt läget då?
Med mig är det väl ok, har haft ont i halva ansiktet o huvudet i typ två dagar nu börjar seriously undra vadfan det handlar om. Men det är säkert inget allvarligt! I hope!

Är iaf på landet i helgen, skönt att få komma hit och slappna av lite o bara chilla. Inte askul väder dock men ganska mysigt ändå faktiskt. Har varit med min babe, saknat henne i veckan. Blir så ibland.
Ska nog träffas senare också annars händer det inte så mycket atm. Jobbar minst nästa vecka också fortfarande jävligt oklart hur många veckor jag egentligen ska jobba, sjukt irriterande -.-

Pratade även med lilla ewster förut, saknar henne också som tusan! Vettefan vad det är med mig nuförtiden men kan typ inte vara ensam långa stunder och måste träffa mina vänner ofta annars blir jag ledsen i ögat. Det kanske bara är en period just nu vad vet jag.

See ya!
PussL




naprapat

Det suger att vakna upp med huvudvärk och spänningar i nacken var enda jävla morgon!!! Går lixom på alvedon varje dag för att känna det lite mindre. Bokade nyss en tid hos en naprapat, fick en tid nu på tisdag så det är ju relativt snart iallafall. Har tidigare gått till kiropraktorn där de har knäckt både min rygg och nacke och haft sig men problemen har kvarstått... Jaja, btw nu på måndag har jag och belinda bokat in oss på något roligt och efterlängtat! Säger så mycket som så att det är en av alla fördelar med att inte jobba på donken längre hihihuhu. Vad nu det är får ni se då, haha för ni är så excited osv. Lite bilder på det då vänner! 
 
 
 

Ibland vill man bara spola tillbaka tiden

Här kommer lite bilder från studenten! Kom att jag inte lagt upp några så here they are
Haha vissa är lite väl grova men who cares jag bjuder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I gotta stay high all the time to keep you of my mind

Hallååååååååå älläärrrrr som man säger i götet
Skoja vet inte var det kommer ifrån
 
Anyways har kanske inte hänt sådär asmycket sen jag bloggade sist, om det hade gjort det har jag oavsett glömt det nu så det blir det inget av haha
Är inne på slutet av min andra jobbvecka och nu börjar det faktiskt kännas ganska bra, både att gå upp svintidigt men även själva jobbet. Har kommit in jättebra i "gänget" vilket jag inte gjort lika bra tidigare år så tror att det också är en andedning till att det känns roligare!
Är fortfarande sjukt oklart när jag egentligen slutar haha men tidigast efter nästa vecka så vi får la se
 
Imorgon är jag ledig cause i got stuff to do and things to take care of, tänker inte säga vad men det får ni veta soon. Promise
Får iaf en timmes sovmorgon haha, sjukt skönt!
 
Vi hörs guys!
 
PussL 
 
hahhaha nya favoriten
 

Such a bad ass bitch

Idag har jag inte gjort någonting. Var uppe i bra tid först men efter min lilla lyxfrulle däckade jag i soffan till kl tre, lite halvkul med en 5 timmars powernap typ. Nej men sen har jag varit ute med hunden och sen skjutit lite med pickadollen, varnar er för brutala tönt bilder, kände mig jätte cool när jag stod där men verkligheten på bild visar en annan femma. Efter några försök fick jag iallafall in nån träff på både 8an och 9an, men de flesta hamnade typ vid 3-5... Whatevuuuuurh, nu ska jag duscha och spraya mig med brun utan sol, har längtat efter att få vara lite brun, även fast det inte är the real shit, och linda, jag gör det även för att jag är så duktig på att få det jämt utan några som heslt fläckar :):):) 
 
Im gonna kill you muthafukkah / eller inte 

Lyxfrulle

Brödet var helt slut i morse så jag och mamma åkte iväg till vårat närmsta Ica och köpte inte bara vanligt bröd utan vi passade även på att köpa med oss nybakat frukostbröd, så gott, riktig vardagslyx! Tittar som ni ser på Orange Is The New Black, har bara ett avsnitt kvar nu sorgligt nog :( Men jag ska dra ut det tills i kväll eller i morgon haha, kommer inte kunna vänta längre än så... Känner mig mycket bättre idag, har inte alls lika ont i halsen som tidigare men vaknade med hosta som verkar ha lagt sig nu, men vi får väl se, ta i trä men jag vill bli helt frisk! 
 
 

random

 
Hejhej! Idag har jag bara legat i sängen, de enda gångerna jag tog mig därifrån var när jag skulle gå på toan för att sedan däcka i sängen igen. Blev nog smittad av linda i helgen, hoppas det går över snabbt bara! Tog mig upp ur sängen nu på kvällen för att ta en promenix med bells och hundarna här i Brunnsäng, så allt för lat har jag inte varit. Bjuder på några bilder från de senaste dagarna i en väldans konstig ordning men jag pallar inte fixa det. Nu ska jag fortsätta kolla på OITNB, är på avsnitt 11 av 13 på säsong 2 och åååh vad bra det är!! Det som suger är att säsong 2 nyss kom ut vilket innebär att man lär få vänta tills nästa sommar på en ny säsong, suuuuck. Aja, ny vecka i morgon, vet att vissa av er har jobb att gå till nu på vardagarna så work it babes. Vädret suger ändå så ni går iallafall inte miste om en bränna iaf :)) men håller tummarna för att man ska kunna ligga ute och sola någon gång under denna vecka. I really need it. 

Godnatt världen




det är sånt som händer

tjena bloggish,
 
på senaste har jag tagit några beslut som kommer vara lite små jobbiga nu i början men som kommer vara så värt det i slutändan. förutom det har jag spenderat min tid till att kolla på Orange Is The New Black, en fängelseserie som både belinda och linda tipsade mig om att se, och ja, jag är fast! om ni inte redan kollar på den så är det ett måste, it's perfect. ett avsnitt på 1h känns som 10 min. annars har bells stuckigt till gotland och lindz jobbar så har varit lonley i... 2 dagar. gosh känns som år. jaja, i morgon ska jag försöka ta mig ut lite iallafall, hoppas det är bra väder och att jag inte råkar ut för allt för mycket skit :)) 
 
måste bara visa er en bild som belindas lillebror tog på oss förra veckan (?) när vi låg ute och "solade" haha, alltså det är svårt att slå hur ful bild det verkligen är haha. man som sagt, bakgrunden är iallafall fin :)
 

Jahapp let's go dårå




När ensam inte alls är starkast

Förlåt för asdålig bloggning men har verkligen inte tid. Det har varit student och summerburst och imorgon börjar jag jobba. Upp 4.50 i minst fyra veckor, najs.
Sen är det dags för uppkörning och teoriprov snart också, så aa har en del på gång så att blogga är verkligen ingenting jag kan prioritera.
Förövrigt känner jag mig jävligt ensam just nu.

Har inte så mycket mer att tillägga
Godnatt
Linda

Snapshots

Hejhej bloggen! Nu har nog de festa av oss fått sommarlov eller tagit studenten. Hur jävla härligt är inte det? Jag orkar inte skriva men lägger upp några bilder från de senaste dagarna, det som saknas på bild är mina och belindas macarons och osminkade bilder när vi solar sover i solen med hennes bror som visar rumpan i bakgrunden. Oj vad ni missar saker egentligen! Men allt kan man inte dela med sig av, whatever ska sminka mig nu och sedan träffa bells för lite shopping, känner jag oss rätt lär det bli en och annan vanilj latte också! Har ni inte smakat det så får ni förfan ta er till närmsta espresso house och köpa en el grande vanilios lattos, you wont regret it! Undrar hur många av er som ba: wow evelina stavade faktiskt rätt på espresso house!! För jag säger alltid EXpresso. Men aaaaaja orkade ju inte skriva justejuste, ha det gött boys and görls. 
 

Blog ya later




FÖR DET ÄR SOL OCH IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!




Inte askul




Lillen är snart här ♥




Gizmizzzzzz

 
Tog en promenad borta vid Eklundsnäs igår och passade på att ta några bilder på lilla grisen. Han är stor nu! Och hårig. Haha. Idag vaknade jag upp till att han hade käkat på studentpresenterna jag köpt som låg på bordet i (o)tryggt förvar. Alltså han väljer på riktigt ut det man är mest rädd om och gillar mest för att sedan förstöra det. Som pappas hörlurar, han är nu inne på #3. Som min Odd Molly tröja. Som mina tofflor. Som mitt bästa skärp. Elak hund. Nej men han är ju trots allt fortfarande valp men kan ju önska att han siktar in sig på billigare saker i fortsättningen. Eller så är det jag som ska lära mig en läxa i det hela, ha inte grejer du ä rädd om framme. I don't know. Men det jag vet är att jag måste skriva klart min idrottsuppgift idag, och det är ett måstemåstemåste. Ska bara kolla klart på ett avsnitt av Game of Thrones först :)))) Ciao bella!
/E

Galet

 
Några bilder från konserten! Alltså hela konserten va så jävla fet! Det var underhållning hela tiden, inte en sekund utan "wtf", "jävlar", "vad fan är det där?" osvosv. Det var galet och Miley var så jävla grym, helt klart i särklass från alla andra konserter. Vilken show alltså! Hennes röst var också helt amazing och förutom sina egna låtar från bangerz skivan körde hon även några av sina gamla låtar som "Can't be tamed" och "Party in the USA" samt några covers på bland annat Lana del Rey's "Sommertime Sadness"  och Dolly Parton's "Jolene" vilket var grymt. Var där med Belinda som ni ser på bilderna och vi träffade även en överlycklig martina som hade blivit nersprutad av Miley's saliv i golden circle. Haha, underbart!
/E