Söndags-ångest

Heeeeeeej!
Har inte haft den kända åkomman söndagsånget på flera veckor men idag slog den allt till. Eller ja lite iaf, har så himla mycket att göra i skolan nu vilket resulterar i att jag gör ännu mindre än jag brukar. Haha typ mitt sätt att hantera stres, och även fast jag inte gör något är jag typ sönderstressad..hmmmm
 
Aja annars är allt prima liv, förutom att plånboken är ihålig och jag har världens träningsvärk från allt arbete jag utfört i helgen. Har nämligen byggt en bigass "vedbod" till all ved som har och ska klyvas, är sååå trött i hela kroppen. Fast det är ganska skönt, liksom så man vet att man gjort något och inte bara legat på latsidan en hel helg.
 
Skola imorgon igen, såg att det eventuellt skulle bli snö imorgon?? Nej tack sug av mig och ta livet av dig själv. Tack. Orkar inte.
Whatever lär bli en bra dag trots måndag och hot om snö för Emmster is back in town och vi har såå mycket catching up to do.
Juste sen är ju första skivan på tisdag så får väl se fram emot den, även fast den kanske suger så vet jag iaf att jag kommer ha kul för det har jag då alltid med mitt lilla troll haha :D
 
Måste sova nu, mindfuck med klockan btw är osäker på vilka som är omställda och rätt och vilka som inte är det. Får väl se om jag kommer upp rätt tid imorgon haha
Natti på er
PussL 
 
HAHAHAHAHAHA
 

👌







If today was your last day

Känns lite bättre nu efter att jag bara fått göra vad jag velat ochmått bra av idag, va ute och sprang i typ 45 minuter. Eller ja sprang ju såklart inte helahela tiden eftersom jag är sjukt otränad, man måte ju börja någonstans liksom. Men det kändees iaf jättebra.
Har även pluggat lite, med betoning på lite lol. 
 
Insåg även att jag har körlektion på tisdag morgon, knaaaaas. Haha har inte haft tid att öva på något av det hon sa att jag skulle öva på. Jaja får väl försöka hinna med det i helgen antar jag! 
Nästa vecka är fullspäckad, har somsagt körlektion på tisdag och sen på kvällen ska jag på in första studentskiva. det är Emmas kompis studentskiva, tror den är på Pure. De har temat "Jag kom precis ifrån.." så aa man kan väl vara i princip vad som helst. Jag och Emma ska nog komma som, Jag komprecis ifrån semestern, det är ju ganska enkelt, bara att slänga på sig ett par solbrillor typ haha.
Jaja sen är vi iaf lediga på onsdagen, sen skola på torsdagen, SABET-kväll på eftermiddagen/kvällen då vi ska redovisa våra gymnasiearbeten..streeeesss. Aja efter den ska iaf jag och Linnéa på en tjej från våran gamla klass studentskiva, ska bli superkul!
 
Oj nu gör min mage uppror, har typ inte ätit något idag så får väl ta och göra något.
Hare braaaaaaaa
 
PussL
 

Blir så trött

Okej nu blir jag förbannad. Folk aka mina vänner kan liksom sluta säga att jag skolkar osv, att jag inte går för Emma inte är där osvosvosv.
Ingen, verkligen ingen, fattar vilken satans struggle det är för mig att gå till skolan. Skulle inte spela någon roll om jag hade 30 tusen vänner jag kunde vara med och aldrig behövde vara själv. Det är så jobbigt för mig av olika jävla anledningar och ingen förstår det så sluta liksom hitta på egna sanningar. 
Blir så trött
Har jag en deppdag är det för det första ingen jävla mening för mig att gå till skolan för jag lär ändå bara vara otrevlig mot folk och inte lära mig ett jävla piss och då kan jag lika gärna skita it.
För det andra ser jag ingen anledning att gå om jag är deppig, tycker det är betydligt mycket viktigare att jobba på sin egen hälsa och välmående än att släpa sig till en äcklig institution med äckliga människor som bara får en att må ännu sämre.
Så tack för mig

Sjuk

Idag vaknade jag upp, fixade mig, åt osv. Sen insåg att nej fan heller, jag tänker inte gå till skolan när jag inte mår bra. Så jag ringde och sjukanmälde mig. 
Asså egentligen står ju sjukanmälan för så jävla många saker, det kan ju knappast finnas någon jävla oskriven regel som säger att man bara har rätt att sjukanmäla sig om man har influensa eller ett brutet ben.
Jaja jag anser iaf att jag är sjuk idag så jag är hemma, hade tänkt snöra på mig springskorna senare och ta en tur. Va ett tag sedan jag tränade men vill verkligen komma igång igen, hade en period när jag tränade minst 4 gånger i veckan och mådde så mycket bättre då så vill gärna få igång den vanan igen.
 
Annars då? Jo livet är ungefär lika jobbigt som vanligt, nej okej nu ska vi inte vara såna men det går helt enkelt i vågor och just nu är det en jävla dal. 
Tror jag behöver sol och värme asap annars kommer jag gräva ned mig. Asså for real.
 
Måste ringa jobbet också, skulle ju gått på introduktion förra veckan men blev ju sjuk och då sa han att han skulle återkomma men det har han ju då inte gjort så jag får väl ta saken i egna händer. Suck..
 
Ha en bra dag!
PussL
 

Allergisk reaktion?

God morgon!
 
Börjar sent idag men är uppe i tid ändå, så har tagit en frukost utan stress och kollat på gårdagens avsnitt av Top Model.Åt valnötter till filen och tror jag fått en allergisk reaktion av det, min tunga har typ svullnat upp och gör skitont, sticker och det känns som att någon rivit på den och bränt den. Har kunnat äta det förut så fattar inte varför jag reagerar såhär just denna gång? Min tunga får liksom inte plats i min mun just nu för den är så svullen... Aja, ska ut och gå/springa en stund nu hade jag tänkt så hoppas det inte är svinkallt ute. Ha en bra torsdag vänner!
 
 

Kvarlämnad

Ja nu har jag varit och vinkat av Emma vid tåget (inte riktigt men nästan), hon ska ut på nya äventyr och ha kul och stoja runt utan mig i typ ett år. Lämnar kvar mig helt ensam och övergiven i skolan.. Jaja det ska jag väl klara av!
 
Mår inte så bra, ser typ ut som ett spöke och har mått illa och haft ont i huvudet hela dagen. Börjar seriöst tro att det är något fel på min hjärna eller något, kan iaf inte vara bra att gå runt o ha ont i huvudet hela tiden..
Mår inte så bra psykiskt heller men det behöver vi ju inte gå in på.
 
Igår var iaf jag Emma och Ewe i stan och kollade på masker osv till olika stundentskivor, fick lite klarhet i vad jag skulle vara och Emma fick med sig massa viktigt hem till hennes utklädnader.
Sen drog jag och Ewe hem hit, skulle egentligen kollat på film men började istället kolla på smink och hår tutorials för Marilyn Monroe. Juste vet inte ens om jag berättat det men på min klass skiva har vi filmtema så då ska jag klä ut mig till Marilyn Monroe, mamma och jag ska tom sy en egen klänning. Det ni!
Jaja efter att ha kollat på de videorna ett tag så bestämde vi att vi skulle testa sminkningen och håret eftersom världens bästa ewe ska hjälpa mig med det innan skivan!
Grym ä hon också!!! Sååå glad :D
Blev asbra igår och lär ju bli ännu bättre nästa gång när hon vet exakt hur hon ska göra osv!
Ser fram emot det som tusan!
Ewe har de flesta bra bilderna så hon kan ju få lägga upp de om hon känner fört!
 
Höres babes!
PussL
 
 
 
 

Sneak peak




So happy




Morning

Godmorgon på er!
Har inte gåt upp än så vet inte om det är sol men ser så ut!
Skola idag sen till stan med mina babes, ska kolla efter "utklädnader" till lite olika skivor jag/vi ska på. Ska ju på min första redan på tisdag och klämmer in en på torsdagen också bara för att lägga en bra och stabil, jämn grund till min alkoholism.
Nä skämt åsido, men det ska iaf bli kul! Sen är ju våran skiva redan tisdagen efter, alltså om exakt två veckor! Så kuuuul!
Aja måste upp nu!
Ha en bra dag vänner
PussL


My dearest

Som jag skriver gång på gång så har Gud, eller någon annan underbar människa, skickat mig de bästa vännerna man kan önska sig. 
Och detta är dedicated tooooo ingen mindre än Emma Vågen Lilja..
Haha nä men skämt åsido, Emma är nog tyyp en av de skönaste människor jag träffat.
I början var hon lite svår, och det vet hon ;) men nuuu när jag känner na så är det så kul så kul så
 
Haha gud vad oseriöst det låter, men jag har henne tjattrandes här i örat och det bli ju lite svårt att koncentrera sig då. SÅ SKYLL SIG SJÄÄLV EMMA
 
Nejmen okej serious nu, utan Emma hade jag aldrigaldrigaldrig klarat av skolan ens en endaste sekund, och hon är världens härligaste goaste Emma. Hon kan få mig riktigt jävla förbannad ibland men få mig superglad lika fort, hon kan även gå mig på nerverna som ingen annan. Haha antar att det är både positit och negativt, men när man tänker tillbaka på allt som vi faktiskt gått igenom tillsammans på så himla kort tid så är det mesta oerhört positivt. 
 
Vi har faktiskt pratat en del om just det, att vi har gått igenom så himla mycket under en så sjukt kort tid, vilket är sjuukt underbart. 
Okej vet faktiskt inte vad jag ska skriva för jag hoppas att hon vet hur mycket hon betyder för mig ändå, älskar den tjejen något otrooligt och hoppas att det är en vän jag får behålla livet ut för henne klarar jag mig inte utan!
 
Älskar dig emmpsi <3
 
 
 

Yeeeeees

Och så var det måndag igen! Kom hem från skolan för ett tag sedan, från och med nu börjar vi 13 på måndagar pga ett nytt schema, både bra och dåligt. Nu sitter jag och bara chillar, väntar på att kaffet ska bli klart samtidigt som jag överför massa bilder och videos från mobilen till datorn. Det behövs kan jag säga! Måste bara tala om att det är inte försän NU som jag upptäckt hur man ska göra för att föra över från min mobil till datorn haha. Och hur länge har jag haft min mobil? En dag? En vecka? Max en månad? Nej. Ett år. Om inte mer. Gissa hur jag har gått tillväga för att skicka några bilder ändå? Jo tack vare facebook chatten med mig själv :)))))))))))) Intelligent jag vet. Men nu (efter en hel del googlande) så visade det sig vara enklare än enklast så nu ska det fanemej bli gjort, på riktigt!
Några gamla bilder på det dåååå
 
 

Glader!

Hej på er!
Asså vet att jag tjatar om det men satans vad glad jag blir av solen! Har tusen gånger lättare att gå upp på morgonen och blir pigg och glad på typ 1 sekund! wooopppp

Aja sitter iaf i skolan nu och lyssnar på redovisningar, skulle också redovisat idag men läraren ändrade tydligen. Så ovärt, vill bara få det gjort!
Hoppas på sånt här väder hela veckan, har en del att plugga under veckan men hoppas även att jag har tid att träffa några av mina babes. Ska träffa Linnéa idag efter skolan, vi har så mycket att prata om så det behövs verkligen.

Ha en bra dag vänner!
PussL




And I hope one day you'll see nobody has it easy

För att jag känner mig ensam. Så fruktansvärt ensam.
 

Ååh hoppashoppashoppas




Vååår

Hey guuuuyyys!
Känner hur sjukt mycket gladare jag blir av att solen kikar fram lite, så skönt! Hoppas att våren äntligen är här för att stanna!
Är på landet nu, igår jobbade vi hela dagen så har typ träningsvärk i varenda muskel idag haha. Har fällt typ 15 träd eller något så det är sjuuukt mycket ved som ska bäras och ha sig med.
Jaja tycker bara det är kul, iaf när det är sol och skönt vilket det va hela långa dagen igår!
Har även pluggat lite, var tvungen att läsa en bok på 200 sidor över helgen och svara på några tricky questions, och har bara 40 sidor kvar! hahaha stolt osv
Hatar att blogga från mobilen, men ska försöka blogga ikväll när jag är hemma igen
Ha en bra söndag!
PussL




God morgon

God morgon! 
Idag när jag vaknade kl: 6:00 på en söndagsmorgon, helt utvilad och tänkte gå upp fick jag tvinga mig själv att ligga kvar till klockan halv 7 iallafall, jag hade tänkt mig att ta en sovmorgon men det "behövs" typ inte längre. Med rutinerna jag har fått in nu så är kan jag inte sova så länge på dagarna längre, oavsett om det är för att kissa valpis eller inte. Tänker tillbaka för bara nått år sedan när jag hade så mycket sömnproblem, så mycket ångest, mådde allmänt skit och hela familjen var bara "okej" liksom. Ni vet när man typ bara lever på automatik? Det är att överleva, men inte att leva. Nu för tiden känner jag att jag lever. Och det är så jäkla skönt! För två år sedan när allt var som sämst så kunde jag aldrig tro att jag skulle må bra igen, varje dag var liksom tuff och när man var sin egen värsta fiende är det hemskt att umgås med sig själv. Men jag har lämnat allt det där, för länge sen. Och idag drar jag nytta av att det gjorde mig stark. Jag har lärt mig saker genom det, som de flesta inte har en blekaste aning om. Jag har blivit vän med mig själv och jag lever inte för att bry mig om vad andra tycker. Folk kommer dömma och anta saker om en vad man än gör och vem man än är, så det är ju lika bra att vara sig själv. Självklart kommer det dagar då jag mår dåligt, då jag inte är 100% vän med mig själv, men det är så med alla, vi är liksom människor inga omänskliga robotar. Men jag kan inte ens jämföra mina värsta dagar i nuläget, med hur jag kände varje dag, varje timme, hela tiden, för nått år sedan. När man mår så dåligt under en sådan lång period så glömmer man bort hur det känns att vara glad och känna lycka. Det låter helt sjukt men man måste liksom lära sig att ens kunna känna något över huvud taget. Oavsett vad alla ni går igenom så vet jag att ni kan känna igen er lite. Om ni har haft eran low-point i livet förut eller om ni har det nu så ska ni fanemej veta, att det blir bättre. Men det är bara du som kan göra något åt det. Det finns hjälp, mediciner, vänner, familj, terapi och en jävla massa annat, men inget av det spelar någon roll om inte det är du som är med på att göra en förändring. Och ett år från och med nu, kommer du önska att du började med förändringen idag. Det var just de orden som pushade mig och det stämmer så himla bra oavsett vad man gått/går igenom. För det kommer en dag, då du kan sitta själv en söndagsmorgon tidigt på morgonen och tänka "fan, jag är nöjd med livet och jag klarade det". Men det är bara du som måste ta dig i kragen för att komma dit. 
 
Hade inte alls planerat ett sånt här inlägg men vafan, publicerar det ändå. Nu ska jag läsa klart en skolbok som ska vara klar tills i morgon, ingen stresssssss. Och några andra skoluppgifter ska också in idag, så det ska jag försöka hinna med innan jag drar till jobbet. Blir ett låååångt pass idag, 8h. PS: Alla som tror att det är lungt på donken på söndagar har feeeeeel :))))))))))))))))))))))
 
 
 

Ledig en torsdag som denna

Ja så som rubriken lyder så har jag alltså varit ledig idag, pågrund av att vi var iväg på UF-mässan i Älvsjö i tisdags eftersom jag går ekonomi var det obligatoriskt att vara där så vi fick alltså kompensationsledigt idag. Tyckte det var bra och nyttigt att gå på mässan, fick en tydligare bild av vad det är vi ska göra om nått år, vad som säljer och hur man ska marknadsföra på bästa sätt så att säga. Dessutom träffade jag några baaaabes som Viktor Frisk, PH-Thobias och PH-Aina där så det var ju lite kul haha. 
 
Idag vaknade jag upp hos Jossan och vi började morgonen med lite vofflor! SÅ himla gott, snacka om att vi hade matkoma efteråt. Så vi körde ett litet fyspass innan jag åkte hem till Södertälje igen. Har kikat på top model och har precis käkat middag, Tikka Masala (stavning?) och det var uuuunderbart gott. I morgon är det fredag vänner? Har ni några roliga planer? ;)
 

Livet

En grej jag har börjat tänka på ganska mycket på på senaste tid är hur mycket livet kommer förändras när man inte längre är bunden till skolans lov osv om man vill hitta på något. 
Okej att man kanske jobbar och så men det ä fortfarande en heelt annan sak, till exempel som igår när snöovädret drog igång, om jag inte hade gått i skolan och hade haft lite mer pengar hade det inte funnits en enda sak som hade stoppat mig från att bara boka en sista minuten och dra utomlands, eller iaf någonstans där man inte behöver klä sig som en eskimå när man bara ska till brevlådan.
 
Och det ska bli så oerhört skönt att slippa behöva släpa sig upp på morgonen för att gå till ett äckligt hus där man måste sitta hela dagarna och "lära sig" en massa oviktigt, för att sedan fortsätta med detaa plågsamma direkt när man kommer hem när man egentligen ska ha sin fritid. 
Visst jag måste fortfarande gå upp för att jobba, men som sagt det är inte alls samma sak. Jobbet får jag ju iaf ut något av, exempelvis pengar haha. 
Något som suger om att det "bara" är jag och Emma som tar studenten bland mina kompisar är ju att om jag vill göra något med de är jag fortfarande bunden till att betala typ 5000 extra bara för att det är lov då. Jaja det är inte mycket att göra åt, är ändå så himlahimla glad at det snart är över på denna 14 år(!!!!) långa plåga av dammiga skolböcker, äckliga klassrum, vidrig skolmat, muppiga människor men framförallt alla konstiga jävla lärare. Alltså herregud de ska vi inte ens tala om.
 
Det här är inlägget är inte för att jag ska klaga på skolan för det har jag nog gjort tillräckligt haha.
Ville bara säga hur lycklig jag är över att studenten infaller väldigt snart, för längre hade jag inte pallat.
Bloggar senare!
 
PussL
 

Va i helvete

Assååå?? Vadfan är grejen med vädret? Trodde det äntligen var dags för vår och sommar men tji fick jag. 
Inte mycket att göra åt.. Men jag känner ju liksom kom inte här och kom vintern, det är liksom typ ett halvår försent.
 
Aja idag var jag ju då iaf hos Emma och skulle plugga, vi var faktiskt jätteduktiga hela förmiddagen och även lite efter lunch men sedan tog Pretty Little Liars säsongsfinal andan ur oss så vi var oförmögna att fortsätta hihi
Åkte sen iaf hem i snöstormen, det bästa av all var ju att jag tog mina adidas-sneakers imorse eftersom det typ var vår så fick ju ångra det beslutet 1000 gånger om när jag halkandes tog mig hemåt. 
Hem kom jag iaf och nu sitter jag här med tända ljus i sängen och myser, helt fel är det ändå inte med mörker och kyla men när man ska ut i det... usch.
Till råga på allt börjar vi dessutom 8 imorgon så måste upp typ 6 -.-
Jajaaaa whatever, känner mig faktiskt ändå ganska satisfied även fast vädret och massa annat är skit, ganska nöjd med livet just nu helt enkelt :)
 
Snart helg också woop! Ska till landet och bara chilla, ska bli så skönt. Hoppas de inte ringer från jobbet eller något och säger att jag ska komma in i helgen haha, behöver verkligen bara en lugn helg sen kan stressen få starta.
Hörs!
PussL
Hade ju inte sagt nej till det här nu liksom...
 
 
 
 

Måndaaaaag

Nä tisdag men måndag typ, iaf för mig. Va ledig igår och tur va väl det med tanke på hur jag mådde efter helgens bravader haha, va ju då på hemmafest i lördags med Frida och Matilda som jag skrev tidigare. Jag söp väl till lite onödigt mycket kan jag känna så här i efterhand, gillar ju inte riktigt hemmafester och trodde väl typ att det skulle hjälpa med 1000000 promille i blodet. Vilket det definitivt inte gjorde lol.
Vet faktiskt inte hur många personer från min skola jag gjorde bort mig för, hur många gånger jag halvdäckade lite överallt eller hur många gånger jag typ ramlade innan vi tillslut begav oss hemåt, men många var det iaf.
Är inte alls stolt över mig själv haha, för att censurera hemfärden lite kan jag väl helt enkelt bara säga att allt maginnehåll kom upp ex antal gånger. Ur munnen då asså.
Haha uuuusch
Aja ni fattar, låg då alltså till sängs heeela långa söndagen, somnade vid 16 och sov sedan till 09 igår. Sov alltså typ nästan ett helt dygn. Eller okej inte riktigt men iaf vääääldigt länge vilket helt klart behövdes. 
Till råga på allt har även min jävla förkyldning som höll på att bli bättre blivit sämre igen, antagligen av att jag gick på festen.
 
Nog om helgen, idag var jag i skolan. Lika värdelöst som vanligt typ förutom att jag och Emma iaf fick lite gjort hah. Nejmen vi har ju studiedag så vi har typ gjort värsta listan på allt som vi måste göra imorgon, så vi ska alltså bara sitta och råplugga hela dagen. Det är ju inte vår starkaste gren kanske men tror det blir 1000 gånger roligare om vi två sitter tillsammans hemma hos någon och jobbar och får göra lite som vi vill än om vi sitter i skolan och piskas av lärarna. Så hoppas på en produktiv dag imorgon för det behövs verkligen. Alltså verkligen.
 
Har även börjat kolla ordentligt på studentklänning osv och tror att jag kan ha hittat den rätta! Finally :D
Det är ju trots allt ändå bara 79 ynka dagar kvar!!!!
Alltså hallelujah!!
Okej u blev det här vääldigt långt, känns som att jag har massa att skriva om men får väl spara mig lite.
Ha det bäst!
PussL
här kommer lite ocharmiga bilder från helgen lol
 
 
 
 

Lovar ett inlägg imorgon! PussL




Måndag

Vaknade till SNÖ vilket inte känns så himla kul eftersom att vi har haft det så fint med vårväder flera dagar i rad. Även fast det blåste igår trodde jag inte det skulle komma såhär mycket, det är lixom minst 1dm. Suck. Aja, har kort dag i skolan today, så jag får väl se vad jag hittar på efteråt. Igår beställde jag hem skor och de borde komma den här veckan, hoppas snön har hunnit snälta bort tills dess så jag kan använda dom för de är sååå snygga. Verkligen :))) 
 
Nämeeen två bilder från sommras på de! Långa naglar, bling bling, brun och lockigt hår. Skinny bitch. 
 
Och sen en relaterad bild till måndagar:
Så, nu kan jag börja dagen :)))))))))))))))))
 

Söndags morgon

Tjena bloggisen!
 
Idag tog jag sovmorgon och gick inte upp försän vid tjugo i elva. Så skönt! Min lille vovve är tröttare än mig på morgonen och vi ligger och myser när vi vaknat innan vi går upp. Det är dock jag som tillslut får ta tummen ur och resa mig upp, han ligger gärna kvar haha. Gick ut med honom efter det och har tagit en lååång frukost med pappa som sällskap som spelar lite på gitarren, typsik söndagsmorgon ala Karlssons. Kikar lite på skor på alla möjliga hemsidor och har hittat mina favoriter som jag bara måååste ha, dock har jag inte hittat dom någonstans i min storlek än :(. Det är finfint väder ute idag så ska ta och ge mig ut en stund innan jag måste städa lite här hemma och antagligen försöka plugga lite också. Önskar er en härlig söndag och hoppas att linda med flera inte är allt för bakis idag! ;)))))
 
 

Finns ingenting som kan trycka ner mig

Nope för det är sooool och heeeelg och vi hade inga lektioner idag :D Så just nnu sitter jag hemma hos emmpsi lol, har tjockat i oss massa onödigt och kollat typ en kvart på trettio dåliga filmer haha.
Får skjuts hem sen så ska jag förhoppningsvis träffa Linnéa som jag skrev igår och sen vidare mot casa Karlsson!
 
Imorgon är det partyyyy, ska med Frida och Matilda på Alices pojkväns fest, tror det är för att han har fyllt år haha, rär inte så insatt men kul ska det bli iaf!
Plus att min förkyldning tyyyyp är borta, så det kunde ju inte vara bättre!
Vet inte vad mer jag ska skriva, är bara så jävla glad just idag :D
 
Ha en bra helg vänner!
PussL 
 
Btw lyssna in den här listan innan fest, man blir sååå taggad!
Eller på festen också, jag är inte kräsen så

hamburgare utan ost

Tjena tjena vänner!
Dagen har varit fett chill, började vid 12 och hade en "lotta-lektion" vilket betyder 3 timmar med chillgrejer. Vi jobbade lite först, sen kom vi överens om att eftersom det var vårväder ute så gick vi alla ner till rönninge centrum och köpte glass och stekte i solen. Min andra officiella glass för i år! Den första åt jag igår :D Annars har jag precis kommit hem från jobbet och ska snart gå och lägga mig. I morgon är det fredaaaag och det tycker jag är jätte bra! 
 
Haha btw, dagens pin: "EN HAMBURGARE UTAN OST!!" 10 min senare
"Oh shit, en hamburgare är väl atuomatiskt utan ost? Varför skulle det annars finnas en cheeseburgare???"
Förlåt att det dröjde, smaklig måltid. #nollkoll #ellerbarastressad #ellerbarany #ingenvet
Bra där Evelina!
 

Dan före dan före..

Nää bara dagen före för imorgon är det fredag igen!! Sing hallelujah!
Vet faktiskt inte vad jag ska göra imorgon, eller jo skola på förmiddagen (slutar as tidigt) sen ska jag träffa Linnéa en stund, va skit länge sen jag träffade henne! Sen på kvällen skulle jag varit med ewe men hon verkar ha tröttnat på mig (svara på kik?????)
Haha nejmen som den knegarkvinna hon är så är hon atm och drar in cashen till familjen, lisom vad ska vi annars leva på.
Sen på lördag äre partyyyy men mer om det en annan dag.
Nu ska jag sova för jag är jätte trött, don't know why. Plus att jag har ont i ryggen så jag typ inte ens kan andas, woooop.
Nämen förutom det så är livet bra just nu.
Hoppas på sol imorgon igen så man kan få vara glad ännu en dag haha :D
Puss natti
Linda♥

Lol vet inte varför men skrattade så jag dog åt den här




In progress

Hey you guuuuyyyyssss
Som ni ser har vi gjort om designen lite och den är still under progress sååå hang with us.
Är hos ewe, kik-konversationen är som ni kanske har listat ut, från tidigare idag när jag skulle åka till Rönninge för att möta upp fröken efter skolan. Lol det gick braaaaa, jaja hittade varandra gjorde vi iaf efter mycket om och men. Så fick jag äntligen träffa lilla vovvsingen, aasssåååååå dör sötdöden x1000000. Ska fan köpa en hund sekunden jag flyttar hemifrån, fy för min familjs allergier, plus min egen haha.
Aja ska försöka hitta en representabel bild på oss båda, har försökt i typ 4 timmar. Inte det lättaste ska jag säga..
Bloggas lateerrrr
PussL
Kolla bara... KOLLA!!!!!!
 

Asså lol orkar inte med oss




Snapshots från veckan

Tjena tjena!
 
Bloggningen från min sida har varit kass, I know! Faktiskt så har jag ingen bra anledning till att inte ha bloggat då det har hänt väldigt mycket, speciellt förra veckan och att jag har varit på rätt så bra humör! Så det är ju en nice att ha en sån anledning bakom det hehe. Nej men som sagt, förra veckan var väldigt bra för min del. Vi i min familj var iväg till en hundkennel på lördagen efter att jag hade ridit. Vi kom hem som hundägare och åkte och hämtade honom på onsdagen! Så på onsdag har vår lille valp bott hos oss i en vecka, och jag tycker att det har gått finemang! Han har redan hunnit träffa sin halv brorsa Zacke som my lovley friend Belinda har. Sen har jag börjat jobba också, fick jobbet för ett tag sen men nu har jag alltså börjat jobba och har gjort det i 3 dagar, tycker det också går bra men det är så himla mycket intryck och annat att ta in under varje pass. Dock är det väldigt kul att det är några av de som jobbar där som man känner igen, som martina och några andra. Så det är ju kuuuul :)) Ja det var väl de två stora händelserna som var under förra veckan, sen har det hänt en massa vardagliga roligheter också men det behöver jag inte gå in på. I morgon har jag utvecklingssamtal men förövrigt är jag ledig från skolan! Så skööööönt, att det blev på en tisdag är ju bara för underbaaaart. Nej men wish me good luck, i morgon blir jag och B negros, förhoppningsvis :))))
 
Lite snapshots på det då. Mycket bilder på valpis, Gizmo heter han :))
 

Skit också

asså det här är seriöst värsta jävla förkylningen jag vart med om. Mina ögon och näsa bara rinner och rinner, jävla hosta också som inte blir ett dugg bättre pga av min jävla astma. Till råga på allt vaknade jag såklart upp med feber imorse också, kuuuul!!!
Skulle börjat jobba imorgon, eller ja utbildas som det så fint heter, men det sprack ju. Nu kommer det säkert dröja ett år tills jag kan få en ny "tid".
Vilket suger åsnearsel eftersom jag behöver pengar nununu! Så himla mycket som ska köpas och fixas inför studenten plus en massa annat förutom det också.
Okej knas inlägg, vi skyller på febern!
PussL

Sjuk o trött. Godnatt! hehe..




Håll ut vänner

Började skriva det här igår såå fortsätter väl på det helt enkelt.
Ja håll ut hörrni! Helg om typ en dag, ska bli så fruktansvärt skönt. 
Ska till landet i helgen med familjen, mår så himla bra där. Typ enda stället jag helt kan slappna av och bara vara mig själv, eller ja i skåne också. Usch vad jag saknar skåne och sommar.. Jaja snart så!
Tror dessutom tyvärr att jag är på  väg att bli sjuk också, fryser typ konstant (inte lik mig haha) och känner mig jättettrött hela tiden.. Äsch det blir väl bra med helg då så jag får vila upp mig.
 
Annars då? Jo skolan är skit som vanligt, eller ja ännu mer skit än vanligt men det orkar jag inte gå in på. Studenten om typ 90 dagar, kunde inte varit mer lägligt!!
 
Jaaaa idag är det ju då fredag, sååå skönt. Är hemme från skolan idag, kände mig inte alls bra imorse varken fysiskt eller psykiskt så bestämde mig för att stanna hemma och ta det lugnt, plus att vi typ inte hade några viktiga lektioner så jag pluggar hemma istället.
Om någon timme ska jag börja dra mig mot stationen eftersom jag ska ha min "sånglektion" med min körledare, hade väl egentligen varit smartare att inte gå på den med tanke på ur jag mår men vi har försökt hitta ett datum så länge så jag orkar inte ändra igen.
Igår övningskörde jag i någon timma, gick faktiskt bra! Blev astaggad på att köra efter att jag var och körde halkbana typ halva onsdagen, vilket förövrigt var typ en av de roligaste grejerna jag gjort! Såååå kul!
 
Pratade om att jag skulle köra ut till landet idag men vi får se hur det blir med det eftersom både min lillebror och vår kusin är med, haha man behöver ju inte riskera fler liv än nödvändigt.
Måste gå ner och käka och sen börja fixa mig såå byyyye
Bloggar när jag kan.. isch
PussL
 

Bloggar imorgon

Natti!
PussL



Fittvärld

Vet att jag lovat ett inlägg om lovet och avicii men orkar inte. Kan iaf säga att lovet var som ett lov ska vara, uppvilande, och avicii ägde så jävla hårt.
 
Har haft en skitdag idag, är trött på människor. ska flytta ut i djungeln och bo med aporna.
Hatar allt och alla, vill fly. Bo själv, bo någon annastans.
Fan vad jag vill bo någonstans långt bort härifrån.
Få en ny-start och skapa sig ett "nytt" liv.
 
Jag är arg.
 
Linda
 
 

Mondaaay

Hej på er!

Sååå nu är vi tillbaka på måndag och skola, hoppas alla har haft det bra under lovet och helgen. Man får tänka att det snart är påsklov och efter påsklovet vet tillochmed lärarna att inte mycket blir gjort innan det blir sommarlov. Så de lägger allt nu de här veckorna, men vi får kämpa vänner, som de vikingar vi är. Har rätt mycket som händer den här veckan, superroliga saker och saker som är mindre roliga och som bara stressar en innan det av avbockat på "to do-listan". Idag var det iallafall rätt chill men är ändå väldigt trött, nästan utmattad. Har flängt runt och städat, plockat, ätit, flängt runt på stan och åkt till olika butiker, hit och dit och tillslut krashade jag i sängen och sov i nån timme. Välbehövt! Är fortfarande inte klar men har kommit rätt långt så resten orkar jag göra i morgon. Som jag säkert uttryckt mig nästan varje dag efter måndagar så är tisdagar min absoluta, solklara, hat-dag. Men det ska väl gå an. Måste bara se till att göra klart franskaläxan nu ikväll, tänker inte bli underkänd när det bara är några veckor kvar. Såååå vi krigar. 
 
 

Snart så!

tänkte ta och blogga om lovet+helgen men datorn är jätteseg eftersom jag för över massa grejer från mobilen samtidigt! Men bloggar så fort jag kan.
Ja och när jag ändå håller på kan jag berätta att jag håller på med ett litet experiment, nämligen att bleka min ena framtand. Ni som känner mig vet ju att jag har en medfödd gul prcik där som iaf jag tycker ser lite obehaglig ut, iaf så sa tandläkaren att vi kunde testa att bleka alla tänderna för 3000 spänn för att försöka att få bort den men det var ändå ingen garanti. Så för mig som har para knas typ hela tiiiiin så kändes det som ett bättre alternativ att försöka göra det hemma själv typ gratis. Så vi får se om det blir någon skillnad, det tar bara 30 minuter om dagen i 5-7 dagar och det här är bara andra dagen så får se om det blir någon skillnad.
Och blir det inte det så gör det absolut ingenting, har liksom växt med den så den är jag nu
Lol lät askonstigt men ni fattar
Hörs!
PussL
 

Måndag- here we go again