Tja fan

Hejsan! Hade friluftsdag i skolan today och vi gick på en promenad till ett berg och sedan gick vi hem till belinda och hämta hennes hund eftersom att vi va i skogen där hon bor. Var faktiskt rätt skönt och vädret var ganska perfekt. Gick en liten promenad när jag kom hem efter att ha följt med martina hem en bit, då jag snacka i telefon med lindis och planerade helgen lite. Efter det så tog jag det chill i solen och pussa på min kanin innan jag gick in och nörda vid datorn. Ska börja plugga nu, sista rycket denna vecka, allt ska in! BTW, i morgon går jag den sista fredagen i grundskolan. Hur sjukt?! Galet sjukt. Vet inte riktigt vad jag tycker, gillar min klass och det kommer kännas så konstigt att inte träffa alla varje dag. Hur som! Beyoncés konsert igår var helt amazing, så grymt bra. Berättar mer om det efter jag har pluggat, puss. 
 

 
 

Haha godnatt






FÖRLÅT

Har asamycket att göra innan nästa onsdag så kommer tyvärr inte ha mycket tid alls över till att blogga! MEn gör't så fort jag kan!
PussL

BOW DOWN BITCHES

ÅH MY GOD IDAG ÄR DET BEYONCÉ KONSERT.
FYFAN VAD JAG ÄR TAGGAD!!!

Godnatt ♥




Freedom

Mina föräldrar har nu varit borta i exakt fyra dagar och det är såååå skönt! Har inget at blogga om så skänker er istället en låt som beskriver lite hur jag känner just nu.
P.S. Spola till 0.45


Söndagsångest?

Nej faktiskt inte. För ångest kan man bara ha om man är stressad, vilket jag egentligen borde vara med tanke på att vi har fler uppgifter som ska göras och lämnas in än vad veckan har dagar. Orkar inte dra allt jag gjort i helgen, bra har den iaf verkligen varit.
Men jag kan säga allt jag gjort idag utom att plugga.

1. Varit med frida och varit allmänt urfuckad.
2. Kollat The Dark Knight Rises, som förövrigt va kick-ass!
3. Pratat med min farmor i 30 minuter
4. Stått i spegeln minst 20 minuter och undrat över hur mycket botox man kan spruta in i läpparna innan man ser ut som en uppblåst zombie.
5. Trackat mina fyllevänner, ingen nämnd ingen glömd
6. Kollat fyra avsnitt gossip girl
7. Varit glad över att jag endast behöver vara i skolan 25 minuter imorgon
8. Planerat sommaren
9. Ätit glass och andra onödigheter som jag ångrar.. NOOOOT
10. Målat naglarna sommar-lila
11. Kollat roliga (endast idag, annars extremt tråkiga) videos på fb och youtube

Ja som ni ser, listan kan göras lång. Kan ju också passa på att säga att jag under hela den här tiden suttit med minst tre word-dokument uppe, som antingen har innehållit absolut ingenting eller max en mening.

Jag avslutar dettta onödigt långa inlägget med att säga

JAG ÅNGRAR INGENTING



lol lovar att du inte såg att jag stavade detta med tre t

Puss er alldeles egna Linda <33333333333

Feeeest

Hello bloggen. 
 
Idag har jag inte haft en händelserik dag som är värt att dra upp på bloggen, har nämligen bara softat typ. Ska alledes strax städa rummet (NEJ jag gjorde det inte förra gången jag sa det heller LOL!) Men jag kan bjuda på några 'okej' bilder att lägga upp här på bloggen från igårkväll. Haha jag håller på att skratta ihjäl mig när jag tänker på hur det började, som tur var så kom det till sist sköna människor så det blev lite liv. Älskar att vi va fina i början och sen vet jag inte vad som hände, eller jo vi rocka dansgolvet. Och brandtrappan. Hahahahahha. 
 

Trött, bloggar senare!

Men läs det här så länge, sjukt bra skrivet!



check

Hej har ingenting att skriva men linda ville att jag skulle blogga så nu har jag bloggat puss hej.
 
 

soooova zzzzzz

Kom hem från el stockholmia för ett tag sedan, var på ett möte angående språkresan som jag ska på i sommar :) Nu sitter jag och knäcker min nacke och mamma har nyss gjort masage på mig men jag har lika jävla löjligt ont iallafall. Känns som om det borde vara helg nu. Men i morgon är det bara torsdag. Provet idag gick relativt dåligt. Vi hade sista tekniklektionen och jag hann inte koppla ihop alla lampor och sånt skit på min "fyr" som för övrigt ser ut som en plastklump med lim. Jag är ap trött och har ont, längtar till helgen, orkar verkligen inte plugga och jag har fan fortfarande inte städat mitt rum. Nu ska jag fan sova. Fy faaaaan vad skönt. 
 
#posarn #mitthårärslitet #mitthårlockarsigsomfan #fräknarijuttahelvette #menendårättbrun #harfortfarandekvarmittsårfrånnärjag"krascha"medmoppenpåhanden #onödigahashtags

Nattinatti

Har np i matte i 4 timmar imorgon, satan vilken fest! Egentligen kan jag lika gärna skita i att gå med tanke på att jag verkligen inte kommer klara det haha..
Aja hörs!
PussL



Tjäääna

HAllojken!
 
Är på betydligt bättre humör idag, kan vara för att vi slutade typ 12 WOOOOHOOOOO
 
Så köpte jag nya skor som jag har behövt såå länge, har lovat mig själv att aldrigaldrig mer köpa converse, dels för att alla har det men också för att det är så dålig kvalité, de håller inte länge alls! Iaf inte de jag har haft innan! 
Aja det blev iaf ett par converse haha, vita också bara för att följa strömmen lite mer. Men jag kan seriöst inte gå runt med de skorna jag har nu längre, de är smutsiga, äckliga och dessutom trasiga. Så va liksom tvungen att köpa ett par converse eftersom jag inte hittar några andra skor..
Trot eller ej men nu ska jag faktiskt plugga sen städa, eftersom mina föräldrar drar till Grekland tomorrow och min mormor då kommer hit för att vakta "oss" läs; min lillebror, för jag är fucking 18 barreeeeee!!!!! 
Haha nä men då måste det ju vara lite fint ;)
Höres kära vänner!
PussL
 

Juste den här låten är typ asgammal men började lyssna på den imorse igen och nu går den på repeat, den är så satans bra!
 

Jag vill ha sommarlov

eller flytta nånstans, till ett annat land, eller skåne, eller norrland eller paris, eller new york, eller spanien. Vad som för att komma härifrån och få en nystart. Orkar inte.
 
Aja som ni märker är jag inte på topp så  mer bloggning än såhär får ni inte av mig idag. Hade en bra dag sen fick jag värsta deppmode nu på kvällen. 
Hörs
Linda
 

Bilder från dagen!












ett till långt inlägg

Måååndag idag. Höll på att komma försent idag till skolan (som vanligt) men sen la min lärare upp en status om att han va på sjukhus och handledningen va inställd så då kom jag i tid :)))))) Stackarn är väl antagligen mer stressad än mig... Men det gör att vi kommer få göra engelska nationella med någon annan lärare då han är våran engelska lärare också. Alla nationella ska nämligen vara klara tills på fredag sååå. Dessutom hade jag matte nationella på morgonen, MEN NU ÄR JAG FUCKING KLAR MED ALLT INOM MATTE NATIONELLA HAHAHA VA SKÖÖÖÖNT. Och min kompis Belinda fyller år idag så vi sjöng för henne, och grattis igen belindaaaaa! 
 
Gick hem och sola (standard) och brände mig INTE (trots att jag somna som vanligt), till skillnad från vissa andra med typiskt svenne pigment. Man har ju jobbat upp en redig bränna så jag har inte blivit bränd en enda gång iår. MOHAHAHHAHAHA. Men ont i ryggen har jag. Och nacken. Har "knutar" som gör skitont och jag är jätte stel så mami boka tid till mig hos en massör. Håller på att spy av huvudvärken jag får av alla knutar i nacken. Om inte massören hjälper får jag gå till keropraktiorn (STAVNING?!?!?) så han får knäcka ryggen och nacken på mig. Herregud det är jag och gamlingarna på 85 år. My buddies. 
 

Underbara (?) måndag

Hallå vänner!
 

Min måndag började uruselt, vaknade upp och kände mig förjävlig, tror faktiskt jag fortfarande va lite småbakis efter i lördags hahaha, aldrig mer alkohol (y) Fick även ett meddelande från emma där hon undrade om vi kunde skolka från matten för att dra in till kungsträdgården och "hylla våra svenska hjältar" aka tre kronor för VM-guldet. Blev ännu mer irriterad över det, vet inte varför men hade helt enkelt en asdålig morgon.
Sen när jag kom till skolan blev jag på litelite bättre humör och efter att ha pratat med en klasskompis som var "sjuk" för att också åka in till kungsan tänkte jag what the hell YOLO så jag bestämde mig också för att vara lite "sjuk", så efter första lektionen som slutade vid typ halv tio drog jag och Emma in oss mot stan. 
 
Väl där höll jag på att svettas ihjäl eftersom jag på grund av mina sugande (lol) vänner, har två feta sugmärken på halsen och behöver använda tröjor som täcker det i skolan så hade jag en fet tjocktröja. Men sprang då in på hm och köpte en kris-tröja som jag bytte om till, sen gick jag in på donken och köpte en cheeseburgare och en jävla massa vatten, höll nämligen på att avlida av vätskebrist, jag lovar. Sen drog vi oss mot kungsan och innan vi gick och "tog en plats" gick jag och köpte en till burger och ännu mera vatten hahaha.
 
Sen gick vi iaf dit och fick se bland annat the poodles, tre kronor (förstås), Loa falkman och ROBIN STJERNBERG darling <3333333
Pallar inte berätta i detalj allt som hände, men även fast jag verkligen inte kan säga att jag bryr mig om hockey eller sport överhuvudtaget och inte alls har varit insatt i vm så va det sjukt kul att vara där och fira. Woop! Så tack Emma för att du övertalade mig. 
 
Nu på eftermiddagen har jag stekt som fan i solen, gonna get that tan liksom. Brände mig dock men det är en annna femma! Nu ska jag äta glass och kolla gossip girl!
 
Lägger upp bilderna från dagen senare!
PussL 

wild

Tjeeena bloggen.
 
Som ni alla vet så vann Danmark igår! Tyckte om den, norges, rysslands och en som jag inte kommer ihåg. Hade alltså en lugn hemmakväll i soffan. Till skillnad från min blogg-kompanjon linda. Hon skickade väl ett x antal fylle bilder/videoklipp kan jag säga. Pratade med henne i telefon för en liten stund sedan och hon kommer tydligen inte ihåg det, haha nåååå. Just nu sitter jag med kemiboken framför mig och låtsas plugga. Måste städa rummet också. Och lägga in alla kläder i garderoben. BTW, såg att Kenza köpt en garderob på IKEA och hon har samma "design" eller vad man ska säga som mig. Man får som sagt pyssla ihop garderoben själv och hon har gjort nästan exakt som mig, dessutom har hon samma "system" som mig, med byxor och bh:ar och sånna grejer. Lite coolt faktiskt. JUSTE! Fick ett spännande mail idag, LÄNGTARRRRR. 
 
okej jag har letat i 20 min efter en bild att lägga upp men hittar ingen bra. så det får bli en bild på ett citat på toapappret hemma hos louise. random:aste ever. live with it. 
 
 

Godmorgon

Förlåt för dålig bloggning men har varit lite busy. Igår va jag och frida hos amanda på fest för att hon har fyllt 18, vi drack bara cola och vatten och ändå känner jag mig riksbakis idag.. hmm konstigt.

lol nej skämt åsido drack väl en del, rökte lite weed, fick lite fjortis sugmärken osvosvosv.
Nu tänker jag hoppa in i duschen sen vet jag inte vad denna underbara söndag har att bjuda på. Förutom att jag verkligen måste köpa nya skor.

Juste igår på dagen va jag och frida in the city och shoppade loss, eller haha kanske inte men fick iaf med mig en ny laddare som veeerkligen behövdes, en vit ganska basic långärmad tröja från bikbok (som jag förövrigt spillde ner med rödvin igår) och ett ascoolt linne från h&m.

Men ja ska väl ta den där duschen nu!
PussL

Helg

Åh vad det är vaaarmt! Och nu är det helg! Såååå sköööönt. Var nyss ute och chillade och nu ska jag försöka skriva klart novellen så jag kan få den ur världen. Sen blir det party all night looooong! Eller inte. Aja, puss.
 

Äntligen fredaaaag




LINDIS <333

JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG LINDA hihihihihihihihi♥♥♥
 
Ja annars sitter jag och pluggar, FAKTISKT. Tar dock en paus just nu. Hehehhehehe. Hade nationella i matte idag och sen efter skolan hade jag utvecklingssamtal. Nu har jag ont i ryggen. Jag borde städa. Jag borde fortsätta plugga. Vill bara säga att linda är bäst och osv. Försökte faktiskt att hitta en djup text/gullig bild med nått citat om "friendship". Detta var det bästa jag hitta. 
 
Close enough.

Nej jag är inte feminist

Men det här va så satans bra så ta er 5 minuter och läs det!
http://trettiotreanledningar.com/

I övrigt har jag nu i eftermiddag fått två "restuppgifter" och imorgon har jag prov så det här blir nog första och sista inlägget idag. Är asstressad nu men är man så dum så man skiter i att göra uppgifterna antar jag att man får skylla sig själv. SÅ ALLESAMANS LYSSNA PÅ MIG NU OCH BÖRJA PLUGGA OM NI INTE REDAN GÖR DET. Tror fan jag har F-varning i minst två ämnen ååååååh

Aja
PussL

fyfan va trött jag är

på människor. brinn i helvetet

bad day bad humor

Jag vet inte varför men jag har en dålig dag. Dessutom har jag en extrem jävla huvudvärk och massa plugg som jag inte orkar ta itu med. Är frustrerad, stressad, sliten, irriterad, sur och ja, JAG HAR EN DÅLIG DAG HELT ENKELT. Vill bara träffa massa kompisar och ha kul och släppa allt för en stund. Men vi alla vet att det inte går och ju längre tid jag skjuter upp på allt desto mer och kortare til har jag på mig att göra allt. Novellen ska in idag till exempel. Och jag har skrivit tre stycken. Ingen är klar. Eller alltså, i mitt huvud är storyn redan klar men att sätta det på papper orkar jag fan inte. Har lust att lägga mig på golvet och cykla i luften. Ska fan göra det. 
 
"Snackar du skit bakom min rygg kan du lika gärna kolla in mitt fabulos ass medan du ändå är där bak!!!!!"
Desperat_p12statuspåfacebook #jagvågarintesägadetirlmenjagspelartuffpåfacebook
Pampers nya design har utsets till den bästa blöjan någonsin! KÖP EN DU MED OCH HA LIKA KUL SOM JAG!!!!
LÄÄÄÄÄÄÄNK
JUST NU: 2 PAMPERSBLÖJOR TILL PRISET AV 3 OM DU RINGER NU!!!!
flyyyyyyyyg.
"Maday maday we are sinking!"
Jag och mina vänner just swimming around in the sea. Looking for Nemo.
NANANANANA superlipsgotsomuchswag - WOMAN!!!!!
 
ååååååkej evelina. dax att plugga.
OCH JA JAG HAR PÅ MIG MINA HJÄRT-BYXOR LÅT MIG VA
de är as sköna fan. <3<3<3<33<3<3<3 <---  åh va fult. fjortis_unswag97

12-02-2013

Jag saknar dig så det gör ont underbara älskade Farfar. Det går inte en dag utan att jag tänker på och saknar dig och måste hålla tillbaka tårarna. Jag vet att du kommer finnas med mig i hela mitt liv, men jag saknar dig så. 
Du rycktes bort ur våra liv alldeles för fort, jag fick aldrig en riktig chans att säga hejdå. För hejdå betyder vi kommer aldrig ses igen, istället skulle jag vilja säga vi ses snart igen, ha det bra så länge. För jag vet att vi kommer träffas en dag igen.
 
Jag kan inte åka förbi en kyrkogård, kan inte ens se en bild på en gravsten utan att börja gråta, och jag kan verkligen inte se en bild på dig. I förrgår var det tre månader sen du dog, att tiden kan gå så fort. Jag ler, skrattar och forstsätter med mitt liv som vanligt, för det är vad du hade velat. Men jag bär med mig en sorg varje dag för att du aldrig kommer få se mig ta studenten, skaffa mitt första jobb, träffa min man, mina barn, se mig växa upp. Jag ska bli ett barnbarn att vara stolt över. Altt jag gör, gör jag för dig. 
 
Jag saknar alla gånger vi har varit i Spanien tillsamans och firat jul, alla gånger vi har varit hemma på alla sorters fester och skivor hos er. Jag saknar hur ni alltid kunde samla hela familjen för en kväll och göra så vi hade riktigt roligt. Jag saknar era överraskningsbesök till landet på somrarna. Jag saknar den gången du åkte till affären för att köpa myggmedel för det va så satans mycket myggor och kom hem med 20 liter myggmedel och någon djungelolja som var så stark så alla fick utslag. Jag saknar hur du kunde skratta, skoja och va ditt vanliga jag fast du låg dödssjuk i sängen på sjukhuset. 
 
Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig. JAG SAKNAR DIG. 
Gud har tagit tillbaka en av sina finaste änglar.
 
Tills vi ses igen <3
 
 

At lindas place

Halloj!
Slutade skolan vid typ två så tog bussen och tåget hem till lindaaaaaaaaaa. Är i hennes rum just nu och lyssnar på musik och har precis druckit kaffe, mmmmmmmmums. Hon tycker att jag blivit brun, yeeeeey. Nej men nu orkar jag inte skriva mer så ni får två bilder istället.
 
linda är en mobilnöööööörd okokokokokok.
skåååååål.

Jag saknar dig något enormt ♥




No stopping me since i've found my inner ninja

Haha japp! Nejmen "hittade" en ny låt igår, eller ny är den väl inte, har hört den några gånger men tyckte den va såsatans konstig så orkade liksom inte kolla upp den. Men igår råkade jag av en slump sätta på den och det visade sig att den va ganska tung ändå, så att den spelas ju 24 timmar om dygnet nu för tiden ;) 
 
Lyssna vettja! Bloggar later
PussL
 

Påväg till FITTSKOLAN

ursäkta språket men pallar verkligen inteee! Vill bara va hemma och sola o chilla! Eller nej förresten jag vill va i Skåne! Vill bara dra dit nu, dra till Skåne ist för skolan, fan va yolo. Aja ha en bra dag!

Linda

Godnatt




Bekännelser

Jag skulle aldrig klara mig utan min älskade underbara lilla Farmor, på senaste år har vi kommit varandra jättenära och hon är som min bästa vän.

Jag klarar mig inte utan frukost på morgonen, tror jag skulle svimma eller nåt om jag sket i den.

Jag älskar Skåne, är där minst två veckor varje år. Mår så himla bra där, ingen känner mig (eller ja några såklart) så man kan liksom ba yolo å köra på! Ska dit nu i sommar med frajda! Och det är bara 62 dagar kvar!!

Jag älskar att rida och jag älskar hästar. Nu låter jag som en 4 åring men det är verkligen underbara djur. Ångrar lite att jag slutade på ridskola ibland, men samtidigit utvecklades jag inte öveehuvudtaget där.. Därför älskar jag också att vara i Skåne, föe där rider jag minst en gång per dag och kan liksom gå och gosa och "prata" med mina bebisar när jag vill. Det bästa är att jag får göra vad jag vill, vill jag ut och bara skritta i två timmar kan jag göra det och vill jag inte hoppa skiter jag i det, och så va det ALDRIG på ridskolan.

Puss Linda

Senaste på instagram!




Bella Vita

hejhej!
 
Sitter i fåtöljen i vardagsrummet och sneglar lite på Let's Dance. Idag har jag solat och varit i "stan". Med stan menar jag stan i södertälje och inte stockholm. Var inte där för mina avsikter ytan mer för min brors och pappas skull. Min pappa fyller nämligen gubbe i morgon! Så i morgon ska vi fira honom och även åka upp till Nacka så att jag får sätta sprätt på lite pengar...
Mitt nya nagellack, snyggt vaaaaaa? Love it.

Är med när Frida övningskör

Och hon ÄGEEEER WOOOHOOO :D

Hej jag delar säng med

INGEN inatt igen! Surprise!!
lol godnatt




Lejonet

Mitt stjärntecken är Lejon och jag hittade en astro som var ganska rolig att läsa. Ni som känner mig, stämmer denna beskrivning in bra på mig? Jag själv tycker att vissa saker stämmer läskigt bra och andra lite mindre...

Blev du intresserad av att kolla vad det står om ditt stjärntecken?

Nej jag heter inte lunda

Jag heter Linda

Hejjagheterlundaochjaghartråkigt




Bekännelser

Jag kommer sällan i tid till lektionerna på morgonen
Har blivit beroende av bubbelvatten, har till och med en flaska till skolan varje dag
Musik är ett måste varje dag
Jag har fått sommarjobb!
Längtar hur mycket som helst till balen
Jag har beställt hem en klänning till just balen
När jag är tyst har jag ofta en dålig dag eftersom att jag annars gillar att vara med och prata osv
Tycker om min klass riktigt mycket och kommer sakna alla när vi slutar 9an, vi har ändå kännt varandra sedan 4an och vissa ända sedan dagis och sexårs
Har ingen aning om vad jag ska vara på spexfotot (hjääälp?)
 

Onsdag

Hellu bloggeeeen! 
Härligt väder idag igen, hur underbart?! Hade det kul i skolan och va mycket på fotbollsplanen och fjanta runt. Fick psyk-bryt på sista lektionen när vi hade hemkunskap, haha så töntigt men jag blev såååå jävla sur så jag vet inte vad. Nu skrattar jag bara åt det men just där och då var jag så himla fjantigt sur haha. Men hörrni, nu är det heeelg! Satte mig ute på altan och läste snusk boken, haha asso jag skäms fan när jag läser den. 
 
VARNING FÖR FOT BILD (eeeeuuuuuuuw)
for your information så JA det är ett skärsår från rakhyveln på benet och JA jag har inte rakat mina lår och därför växer det fjuuuuuunisar där. klart slut. Och JA jag har kläder på mig, I just got really long legs man. 
 
VARNING FÖR "UTVIKANDE BILD" (eeeuuuuw, ahhaha skoja)
mitt ansikte är fett rött hahahahahha men här är min nya bikini top! visar bättre bild sen.
och på den första bilden ser ni mina nya solisar, visar bättre bild på de också senare!
PUSS /E
 

Frukost!

Jävla pollen..

Godnatt




Rubrik osv

Hey! Idag hade vi nationella i matte och jag höll på enda tills läraren nästan fick dra bort provet från mig, men jag hann skriva klart det sista heheh. Hade lektioner efter det och på lunchrasten chillade vi på fotbollsplanen vilket har blivit rätt så 'standard' nu när solen och värmen är här. Har varit så otroligt varmt och skönt idag, STÖR MIN SOM FAN på alla som klagar "åååååh varför måååste det vara såååå varmt?!" självklart är det samma personer som klagade när det var kallt. håll. käfen. bara håll käften. det är så jävla skönt.
 
Iallafall, efter lunch hade vi egen tid till att jobba och jag påbörjade min novell. När jag nu läser igenom den kan man tro att jag var hög när jag skrev det hahahah typ dör. Lyssnade på musik och jobbade lite halvt medan mina kompisar satt och prata och skämtade. De va mitt uppe i att ställa konstiga frågor till varandra och den frågan de nu var mitt uppe i var "skulle du helst ha Belindas eller Evelinas könshår?" (hahahahhahahhaha) men det jag hörde var "skulle du helst ha Belindas eller Evelinas hår"? Och därför slängde jag ur mig: "Men asso mitt är ju så jääävla slitet!" Och de kollade på mig och började as garva och jag började så småningom fatta vad vi faktiskt snacka om och typ grina av garv. Va såååå kul omg. 
 
Whatever, drog upp till Stockholm också, visar kanske sen vad jag köpte. puss.

SOMMAR

Heeej babes!
 
Är på så himla bra humör för de är så fint väder!! :D Eller jag va på asdåligt humör innan jag kom hem, gick nämligen 40 minuter innan från kören pga att jag hade fett jävla ont i huvudet och störde mig på alla typ, sen när jag och min kompis kom till pendeln var det tydligen något jävla strömfel i Älvsjö så det tog väl typ 50 minuter innan jag var hemma.. meeeenn.. när jag väl kom hem hade min älskade mamma köpt sushi till mig :D Så då blev jag superhappy! Plus att vi är lediga imorgon och det är ju fetnice! Plus att det bara är 36 dagar kvar till sommarlov, 67 till Skåne och 29 tills jag ALDRIG MER KOMMER BEHÖVA HA SPANSKA ELLER MATTE!!!!!
 
Nu ska jag väl kolla gossip girl eller något annat kul! Imorgon drar vi till landet, står att det ska regna men hoppas det är fel!
 
Juste orienteringen gick faktiskt mycket bättre än väntat, okej att det tog ganska långt tid, längre tid än förra året hahah, men vi gick faktiskt vilse bara en gång och vi hittade alla kontroller! Så jag är nöjd!
 
Jaja vi hörs! Vet inte hur det bli med bloggningen på landet men jag jobbar på't!
 
PussLinda 
 
Saknar mina prinsar! 
 

Tagga orientering

Japp ni läste rätt.. vi har fucking orientering idag, kommer fan gå vilse och aldrig hitta hem igen! Usch! Jaja börjar iaf inte förns 11 så det är ju himla nice!
Men nej nu måste jag nog lämna sängen, förlåt babe :'(
PussL

Trött

Okej jag är astrött och orkar faktiskt inte skriva värsta inlägget som jag lovade. Men eftersom jag lovade så får ni istället några bekännelser! Eller ja vad man nu ska kalla det..
PussL

1. Jag hatar att behöva någon men inte känna mig behövd av den

2. Jag älskar sommaren

3. Jag älskar att vara på landet, folk som inte har varit där fattar inte hur jag orkar åka dit varje helg men det är så sjukt härligt att slippa all "drama" och plugg här hemma och bara komma bort o glömma allt!

4. Min närmaste och allra bästaste vän är Frida. Vi har varit vänner i 11 år, hon vet allt om mig och lite till ♥

5. Jag hatar att behöva skaffa nya vänner för jag suger, från början brukar folk tycka att jag är tråkig och typ sur. Men när de lär känna mig.. då jävlar!!

WHATCH OUT EWE ÄR SUR

EWE JAG LOVAR DYRT OCH HELIGT ATT BLOGGA NÄR JAG HAR DUSCHAT OCH GÅTT TILL SÄNGS! PUSS

Äntligeeen!!




Video

 

Weekend

Först vill jag bara säga tack Linda och alla i hela din familj för helgen! Har haft det hur bra som helst. Idag så kom vi upp vid 11 tiden för att båda trodde att den andre sov fast båda egentligen var vakna haha. Åt frukost och sedan tog vi oss ut på en springtur! När vi skulle tillbaka gick vi 'vilse' i skogen och sen fick vi för oss att vi skulle bada, så linus och oscar fick komma ner med våra badkläder. Det var meningen att både jag och linda skulle bada men jag fick göra den insatsen själv. Fy satan vad kallt det var, doppade tillochmed huvudet och 'simmade' (sprattlade med benen) lite innan jag sprang skrikandes upp. Men det var skönt när man kom upp, tro det eller ej. Solade lite och åt lunch när vi kom hem och sedan hade vi vattenkrig 2.0, var så jävla kul. Fyfan vad blöta vi blev. Har ett videoklipp som jag kan visa senare. Orkar inte skriva så mycket mer men jag har haft det super som sagt och hoppas att få komma tillbaka dit redan på onsdag om planerna håller i sig dvs. 
 
Linda igår på den ostämda gitarren haha
Lagom snygga mitt i natten
Min lovely "T-rex" tröja hahahaha
YOLO:aren in action
Snygg linda äter rester à spaghetti bolognese 
Våra vapen
Mordplatsen

landet

Hej! 
Sitter just nu i lindas "stuga" och chillar. Idag hade jag ridning som vanligt på morgonen och det gick bra. Åkte hem och duschade och sedan begav jag mig mot lindas land. Pappa skjutsade mig men körde heeelt fel haha. Mitt ute i ingenstans erkänner han att han inte hittar och min mobil hade inte nätverk ute i skogen så att kolla upp på google maps var bara att glömma. Inte kunde jag ringa heller. Vi fortsatte på samma landsväg tills vi kom till en skylt där det stod "vägens slut 3 km" och vi hittade ett par människor att fråga om vägen. Sjääääälvklart kännde jag killen som vi frågade. Vad är oddsen? En timme senare än tänkt kom jag iallafall fram och vi har solat, spelat fotboll med några grabbar, haft vattenkrig, grillat, badat i badtunnan osvvvv. Ska fortsätta här nu och ha det gutt med linda. Kram!

Say weeeeeho

Nu är jag påvääääg!! Har faktiskt också taklucka i våran bil, sträckte ut mobilen genom den och tog kort. LOL om jag hade tappat den. Underbart väder idag igen, me likeeee.
/E

Gonna get that tan

MMMMMMMMMM vad jag gillar maj-vädret. Har varit fint hela denna månad (LOL)!!! Nej men seriöst, älskar solen, älskar värmen och självklart drog jag mig ut på altan som en och annan strandad val och försökte bli lite tanned. Läste femtio nyanser av honom också, haha jag gillar den boken. Läste den först på engelska men det gick så segt så fick låna den på svenska av malin idag. EFTERSOM ATT LINDA LÅNAR UT SINA TANT SNUSK BÖCKER TILL ALLA ANDRA UTOM MIG, TILL BERIT, BRITTA OCH KARIN OCH JAG VET INTE VAD ALLA HETER. 
Hann läsa en stund innan jag somna för att de va så sköööööööönt. 

Some new things

// Professional Studio Secrets Primer ♦ Max Factor Läppstift //

Skulle egentligen köpt en annan primer som var betydligt billigare, men den var slut så det fick bli den här som var lite dyrare. Var sugen på ett fräscht sommar läppstift, fick för mig att jag ville ha i orange eller skrikande corall men ändrade mig i sista sekund och köpte en annan färg, love it! Visar er när jag har på mig det någon gång. 

Tredje maj

Idag fyllde min bror 18 år! Är fett avis att både han och linda är 18 bast nu, känner mig så liiiiten :( som vanligt så sjöng vi för honom på morgonen och jag hade inte hittat nån present, men kom hem från Ica Maxi (haha) för ett tag sen och där köpte jag en Ben & Jerry's (heter det så...?) till honom i all ära. Tycker det var en väldigt bra present, det roliga var att jag skämtade om att jag skulle göra det i skolan idag. Sen blev det visst så. Köpte även lite annat där borta på Ica, home town. Visar er snarrrrt, puss!

Fredaaaag!!!

På väg till landet! Bloggar senare!
PussL

Hahahha taklucka så jävla feeeett!



Natrual beauty

Jag måste avslöja att innan både jag och linda publicerar en bild här på bloggen så photoshopar vi dom till max. Nu tar vi det stora steget och visar hur vi egentligen ser ut. Nu vet ni!!! #fuckperfection #hashtag #nofilter 

Måndag igen då

Nääääähä då men känns som det, och det bästa med det är ju att det inte alls är tisdag imorgon utan FREDAG! Wooohooo :D
Fest vänner! Hahah nej ska till landet med Frillis chilla gaaalet.

I valborgs va jag iaf med Frida, pallar inte dra allt om dagen men på kvällen drog vi hem till Elsa där Alice va, senare kom även deras sköööna polare. Så vii hade ju liksom en jävla kick-ass valborg! Tack för den alla inblandade som förövrigt inte ens läser min blogg! Whatever :D

Vet inte vad jag ska skriva...
JO jag äter popcorn. till mellis. JÅLÅÅÅÅ

Puss på er
Lindabroooooooor


Bloggar senare

Bild från igår.
P.S ni hittar mig längst till höger..Stabiiiilt



Val fucking borg

Ja imorgon lär man ju må som man förtjänar! men kul var drt! puss