280 dagar kvar




Pretty Little Liars

Har precis sett senaste pll, ni som följer det måste kolla nununu. Seriöst N U

P.S. vill ju inte spoila så ritade en fin svart mask längst ner. vet jag är världens snällaste D.S.




påväg hem

 
Började 10 och slutade innan lunch, rätt nice alltså.
 

They say that time changes things, but you actually have to change them yourself

Det här inlägget skulle lagts upp i torsdags, vet ej varför det inte blev så. Har iaf haft en skiteftermiddag/kväll så ist för att blogga kan jag väl lika gärna lägga upp det här liksom.
Bloggar när jag mår bättre
L
 
 
 
Hej på er
 
idag var ju då första dagen i skolan, i trean, början på slutet skulle man kunna säga. Kändes faktiskt bättre än jag trodde det skulle göra, Emma var ju där som tur är! Annars skulle jag gått under! 
 
Har ingen aning om hur många gånger jag sagt det i början på ett skolår men, jag säger det igen, i år ska jag förändra mig. Ska (försöka) plugga mer, lägga mer fokus när jag väl är i skolan, ta hand mer om mig själv, träna, äta nyttigare, men sen ska jag också ha jävligt kul under tiden! För man kan faktiskt ha ett liv och ha kul samtidigt som man går i skolan och pluggar. Även fast jag inte förändras när det gäller studierna så tänker jag iaf förändras när det gäller min hälsa. Mina föräldrar ska börja med den sk 5:2 dieten vilket innnebär att det kommer bli nyttigare mat för hela familjen (även fast jag och min brorsa inte kör på diet). Ska även börja träna och hålla igång med det och inte bara träna en gång per tredje vecka när jag känner fört, har ju själv märkt att jag mår mycket bättre när jag tränar och äter nyttigt.
 
 

Idol

Någon mer än jag som kollar eller? :)

Hello

Hej på er! 
Måndag och nyy vecka, hur känns det? Själv hade jag lite annorlunda tider idag iskolan jämfört med linda haha. Började halv två och slutade fem i tre, så det var ju nice. Hann både käka frukost och lunch hemma framför ett avsnitt av Pretty Little Liars. Har dock fortfarande inte hunnit ikapp helt... Träffade några från min gamla klass både påväg till skolan och påväg hem, man blir SÅ himla glad när man gör det haha, iallafall jag! Saknar min gamla klass så mycket, men min nya klass är också bra. Aja, nu ska jag få lite saker gjorda här hemma och sedan kanske jag drar iväg till en kompis. Btw, jag DÖR vad varmt det är idag! Summer is NOT over hahaha.
 
HAHA gammal bild jag har lagt upp här på bloggen, KOLLA VAD BLOND?!?!?! 

Godnatt

8.10-16.45 imorgon. Skjut mig.
L




Ångestångetsångestångest




Redan trött

Hejsan!
 
Idag började jag vid 9 för att ha en föreläsning ang studieteknik osv. Efter det hade vi en liten intruduktion i Juridik, fick lite böcker och allmän info om vad vi ska hålla på med i den kursen. Sedan var det lunch och efter det åkte jag hemmåt igen. Vi har ingen idrott eller engelska denna eller nästa vecka så därav att vi slutade tidigt. Är helt slut trots att jag inte gjort ett piss förutom det jag skrivit ovan... Antar att man inte är van med vardagen än, btw så har jag redan tröttnat på att åka buss och tåg. Det var såå skönt att bara gå ner för backen och så var man plötsligt vid skolan. Tänk när det är vinter?! Med -20 och massa snö, vänta på busshelvetet som kommer 20 minuter försent och därmed missar man tåget och nästa tåg blir det signalfel på eller något annat eftersom att någon snöflinga har landat på spåret. När man tillslut kommit fram ska man av och gå sista vägen till skolan på en stig som kommer vara helt isig, då hockey killarna glider fram lätt som en plätt och alla andra tar sig över helskinnade medan jag kommer se ut som bambi på hal is innan jag stupar och får kravla mig likt en larv till gatan där det är sandat. 
 
Såååååååååå. Nu när jag skrivit ut mina bekymmer om hur jobbigt det kommer bli på vintern kan vi gå vidare och om jag ska få en positiv sak skrivet i detta inlägg så är det att det fortfarande är augusti (inte länge till men ändå!) och efter det har vi september och förhoppningsvis oktober - då snön håller sig borta! Oooooh happy day. 
 
 

1 dag kvar

Japp det är nu endast 1 dag kvar av mitt 10 veckor långa sommarlov, shit vad tiden går fort. Igår när jag var inne på min skolas hemsida och såg mitt klassnamn tänkte jag också för första gången på vad det betydde, vi började gymnasiet 2011, för typ exakt två år sedan. Det känns som att 2011 var för typ tjugo år sedan, herregud.
 
 
Ibland kan jag faktiskt säga att tiden går alldeles för fort, det är ingenting som ska komma från en 18-åring med tanke på att mitt liv knappt har börjat men jesus christ. Blir faktiskt hur stressad som helst, mitt mål var att flytta hemifrån typ samma år som jag fyller 20, men hade också ett mål att ta körkort samma år som jag blev 18, och det lär ju inte gå. Var liksom inte beredd på att min 18-årsdag skulle komma så jävla fort, och om bara typ 285 dagar tar jag fucking studenten. Hur sjukt är inte det? Vet att det låter som väldigt långt tid men har en känsla av att det kommer gå mycket fortare än jag vill.
 
Alla jag träffar frågar vad jag ska göra efter gymnasiet, och jag svarar alltid att jag inte vet. För jag har verkligen ingen jävla aning och det är så sjukt jävla stressande så jag vet inte vad jag ska ta vägen. 
Det är så mycket att tänka på och ta ställning till så jag vet inte vilken ända jag ska börja i. Antar att man får börja ta typ en dag/vecka i taget och bara vara öppen för typ allt gällande jobb, utbildning osv. 
Blir stressad av att ens sätta mig ner och försöka skriva ett CV, vet inte hur många gånger jag har börjat men jag kommer aldrig någon vart. USCH ibland önskar jag bara att jag kunde vara typ 5 resten av livet, bara leva utan måsten och massa skit.
 
Jaja ett tips till er som börjar gymnasiet nu i år är att fokusera mycket på studierna, jag vet att alla säger det men det är verkligen viktigt. Tror att det är bra om man har en motivation, t.ex. att man vet precis vad man vil jobba med för då blir man taggad på ett annat sätt på att plugga, för då har man liksom ett mål och en mening med allt man gör.
Jag är även medveten om att alla andra också säger att man inte ska skjuta  fram något, och det är såså sant. Man inser det oftast alldeles försent och då är det svårt att hinna ta igen. Det är mycket bättre att exempelvis göra läxan direkt när man kommer hem från skolan och sedan belöna sig med ett pll avsnitt efter att man är klar, än att göra tvärtom för då kommer inte den där jävla läxan bli gjord!
 
Hoppas alla får en asbra höstermin och lycka till till er alla som börjar nya klasser och skolor!
PussL
 
 
 

Sjukt

Jag har märkt på senaste tiden när jag ser typ en mamma med en liten bebis eller någon som är gravid att jag typ blir avundsjuk, är assugen på att skaffa barn, asså typ nu.
Vet att det låter helt jävla stört och det är det också.
För det första är jag ju aningens för ung, för det andra har jag inte ens gått ut gymnasiet, har typ inga pengar osv. Och för det tredje har jag inte ens en pojkvän lol

Haha okej hade antagligen verkligen inte skafat barn även fast jag hade haft en kille. Är bara lite småsugen, just sayin'
Bloggar om dagen senare
PussL

The day

Var bara i skolan i ca 10 min idag för att ha ett så kallat 'uppstartsmöte' med min handledare. Min bror skjutsade mig dit så jag slapp ta buss och tåg, så efteråt följde jag med honom till Skärholmen för att hitta lite nya kläder till honom innan hans skolstart som är i morgon. Själv hittade jag en super fin scarf/halsduk som jag köpte, dessutom fick jag med mig några anteckningsblock samt en kalender med mig hem. Kollade ännu mer på skor och kläder men jag håller fortfarande fast vid det jag sett ut från början :)
 
Här är mitt schema! Var tvungen att 'piffa' upp det lite hehe..
VADÅ FULLT UPP PÅ FREDAGAR?!?! WHY?!
Haha jag fattar fortafarande inte hur jag sa klara av 3 timmar med Franska. Lär se ut som ett frågetecken under hela kursen. 
En tröja jag provade idag från GANT, skitsnygg. 

"Incidenten"

Tänkte nu ta och berätta om den lilla polishändelsen som hönde ute på Lindas land förra veckan eftersom att linda var så duktig att skriva så mycket om veckan så då får jag skriva detta! Vi satt och chillade i soffan och väntade som två små barn på juafton framför teve:n på vårat favoritprogram "geordie shore". Minns inte vad klockan var men det är helt bläck svart ute och plötsligt ser vi att någon kör på grusvägen utanför huset. Sedan kommer det två bilar till och de kör fram och tillbaka på grusvägen fleera gånger som om de letar efter något. Vi kikar då ut genom fönstret och ser att det är tre polisbilar som kör utanför! Vi blir lite fundersamma och när en polisbil körde upp på lindas uppfart och kom ut med ficklampor och sökte så blev vi skit skrajja när de gick på tomten. Vi gick ut och pratade med dom och de letade efter ett speciellt husnummer, vilket inte ens existerade. Vi går till en annan polis för att fråga om läget är lungt då hon anfått svarar: Vi vet inte det än, det är det vi undersöker just nu, känner ni blablabla? Vart bor blablabla? Osv. Då får vi ännu mer panik och poliserna sätter sig i bilen och sedan kommer nästa "patrull" eller vad man ska säga och de ber oss att gå in. Vilket vi gjorde efter att vi hade hämtat våra täcken och kuddar från lindas stuga och lagt i det i det större huset då vi bestämde oss för att sova där istället. Så småningom drar poliserna men vi blev helt paranodia. Vi hörde dörrar som smälldes, såg ljus och hörde konstiga saker, jag trodde till och med att lindas granne var en farlig typ när jag öppnade altan dörren och hörde några steg så jag skrek till haha. Gannen ba: HEJ LINDA, DET ÄR JAG 'namn'. Haha jag smällde nästan ändå igen dörren...
/E
 

Idol 2013

Alltså jag vet att jag har lovat mina vänner dyrt och heligt att aldrig tjata om det här men en gång måste faktiskt vara okej!!
För er som inte vet det så skulle ju då jag söka til Idol, så en regning och jävligt kall morgon vid 6(?) i april (?) stod jag och mina älskade vänner  utanför ingången till Hovet och väntade på insläpp. Efter att ha stått där i 3 timmar fick vi reda på att det skulle dröja minst 1 1/2 till tills vi (jag) skulle få koma in och plus att jag inte var 100 på att jag skulle våga när vi väl hade kommit in så drog vi hem istället. Vi hade ifs en jättemysig dag allt som allt även fast vi drog hem men jag ångrar mig så himla mycket. Speciellt nu när det precis har börjat gå på tv, blir så irriterad på mig själv för att jag inte sökte, även fast jag kanske inte hade kommit med så hade jag iaf försökt och jag skulle vunnit så jävla mycket på det. Med tanke på att jag har stora svårigheter med att sjunga för folk så skulle det varit en vinst för mig att bara våga gå in där och ställa mig framför de. 
 
Men jag ska fanimej börja öva redan nu på låtar osv för nästa år ska jag iaf in genom de där förbaskade dörrarna!!!! Hoppas på fint väder och att mina fina vänner inte har tröttnat från den här gången och vill följa med mig än gång till och stötta, för utan de klarar jag det deffinitivt inte!
 

Häääääj!

Hallojken alla vänner och ovänner!

Hoppas att er sista lovvecka ägde och ni tog tillvara på och njöt av varenda liten sekund!
Jag va ju då med Evelina Karlsson även kallad ewe, lol, iaf så var vi på landet och hade det huuur mysigt som helst! Vi gjorde kanske inte så jättemycket men hade iaf jättekul, vi badade bland annat badtunna, åkte typ fett mycket moppe för att köpa typ mjölk en dag, kläder en dag, och en annan dag för att hitta den mystiska vägen till ett par klippor. Har aldrig någonsin hittat rätt väg och vi har ändå haft landet i typ 12 år(?) haha!
 
Det var ju inte det finaste vädret, och de dagarna det var sol var det antingen typ -130 grader eller så var det sol varannan sekund och regn resten av tiden. Men gjorde det bästa av allt och tyckte det slutade hur bra som helst!
 
I torsdags fyllde ju iaf Ewe hela 16 barre! Woohooo!
Vi hade kommit överrens om att jag inte skulle köpa något dyrt så satsade inte så mycket, köpte bara en Michael Kors klocka, MK väska, 4 par Dr Denim jeans i olika färger, 3 par converse, 1 par RayBan's och sist men inte minst en röd Porsche. Jag menar hon fyllde ju ändå 16!
 
Nejmen haha hade iaf köpt en korg med lite smått och gott som ni ser på bilden i hennes tidigare inlägg, eftersom hon vaknade typ 2 timmar innan mig haha så kunde jag ju inte heller göra frukost på sängen (om jag nu hade tänkt det lol). Tyckte iaf vi hade en bra dag och på eftermiddagen kom hennes föräldrar ut och hämtade oss för att äta middag med familjen och fira Eweeeee. Sen på kvällen/natten hände en assjuk grej men det låter jag min kära bloggkollega skriva om!
 
Bloggas senare!
PussL
 
 
 

Updateeeee

Hej!
Idag var det min allra första dag i gymnasiet och det gick helt okej. Såklart kommer det vara lite stelt ett tag i början men jag hoppas att det kommer gå över mer och mer för allihoppa för varje dag som går... I morgon ska jag bara dit för ett kort möte och sedan är jag ledig resten av dagen. Tror att jag ska åka upp till Stockholm/Skärholmen eller något och köpa lite höst kläder, iallafall kika lite. Snart får jag mina sommarjobbs pengar och de lär väl nästan brinna upp i handen så fort jag fått dem. Har nämligen sett ut ett par skor och slängt ett öga på en vansinnigt snygg jacka. Dessvärre är de båda svindyra. Men Primeboots:en sitter som en smäck och det är nog de enda 'stövlarna' i hela världen som någonsin gjort det så därför står de väldigt högt upp på min wanted-lista. Det som också står där är ett par ljusa low waisted jeans, massvis med stora mysiga tröjor, sport bh & linne, concealer och mineralpuder. Jag har använt bronser som puder i hela ansiktet i sommar men har tappat nästan all färg så den är waaaaay för mörk för mig nu. Synd! 
 
Jag idaaag, min utväxt är ganska brutal nu, om ni håller för det blonda håret med ett finger eller nått så ser ni hur jag ser ut i min naturliga hårfärg. Mitt utväxt-hår är dessutom 3 ggr tjockare än det blonda vilket jag är glad över, det verkar som att mitt gamla hår är påväg tillbaka :)
Mina presenter som jag fått av mina fina vänner.
Tack ännu en gång kära ni ♥♥

Dumma mej






Mys






Heeeeeyyy

Hola amigos!

Nu är jag hemma i stan igen och kan blogga normalt och framförallt på datorn, mycket skönare än på mobilen! 
Kom hem idag vid typ 13, käkade lunch och började sen tvätta och packa upp. Blir ju en hel del tvätt efter såhär många veckor borta och min stora lila väska va typ hälfen så stor när jag åkte hem som när jag åkte haha.
Sen vid typ 16 drog jag och brollan ut och sprang, efter halva turen kom jag på att jag glömde ta min astmamedicin imorse och hade därför satans svårt att andas, det typ brände i lungorna, kändes som jag inte fick in nåt syre, så det va ju lite waste of time. Nejmen det blev en runda på typ 4 km, bättre än inget! 
Sen dess har jag typ fixat lite med bilder, packat upp jaa chillat gaaalet alltså.
Juste hahah har fan städat ur typ halva min garderob eftersom den var mer än överfull, det behövdes eftersom jag både har och ska köpa massa nya kläder. 
Nu ska jag plocka bort de sista grejerna från sängen och sen kolla alla (lär hinna typ 1 innan jag slocknar meeeeen) avsnitt av pll som jag har missat!
Och imorgon ska jag träffa Emma!! :D  Har saknat henne så så det ska bli askul att ses! Vi ska till stan så hoppas på att hitta lite av de grejorna jag behöver köpa!
 
Nämen hörrni vi bloggas senare!
PussL 
 
LOL ser askonstigt ut jag vet men det är för jag försöker rida lätt haha, ganska svårt när man inte ridit på typ ett år, framförallt barbacka
 
 

Bloggar senare!




Dagen

Go' kväll människor! 
Kollade nyss klart på ett avsnitt av PLL. Har nästan tagit mig igenom så att jag är ikapp med när de kommer ut... Denna lördag har bjudit på lite smått och gott, startade dagen med att jobba 8-13 och jag red även ute i skogen i en timme på min lilla Maverick. Duschade och fixade mig lite innan jag åkte till Nacka för att kolla på lite grejer. Hittade en superfin jacka som jag vill ha och dessutom ett par boots/stövlar som jag kikat på via internet som jag nu såg i en butik. Nu på kvällen träffade jag Belinda ett tag och vi promenerade längs södertäljes gator haha. I morgon ska jag upp och jobba igen, ingen vila här inte. Bäst att jag ser till att få sova lite nu så jag orkar, vi hörs!
 

 Två av Lindas bilder, hennes internet suger så jag lägger upp dem istället. I morgon kommer mer bilder från Linda :) 
 
 

Mindre än en vecka kvar...!

Hej på er! 
 
Har haft en riktigt frustrerande dag på jobbet, tur att jag har Sara iallafall annars hade nog vi nog blivit galna båda två haha. Jaja, får försöka lösa det i morgon... Regnet öser ner just nu så efter en dusch och middag blir det nog ett avsnitt av antingen pll eller vd. Eller varför inte båda? Haha det enda som suger är att alla par ska vara så himla gulliga mot varandra nu för tiden, jag orkar inte. (Vill förtydliga att det inte var jag utan Linda som skrev det 'desperata' och vääldigt korta inlägget för nån dag sen lol). Och själv har man varit forever alone sedan förra årtusåndet. Och det var inte ens ett skämt. Bildbomb på det! 
 
När det är lunchdags får jag alltid sällskap av en liten rackare som lyckas dyka upp lite vart som helst... 
"Snääääääälla?!"
Hur kan man motstå blicken?
Min andra bästa vän jag har här... #poppisbruuuud
Billy-Boy i hagen.
Haha otroligt fin bild. Är hel nöjd med mig själv på den, snygg va?
Lol vi matchar med våra tröjor, märkte det nu lolololololol. 

302

Japp så många dagar är det kvar tills jag tar studenten!! Och 14 är det tills skolan börjar igen.. meeen jag hänger inte läpp för det! Nej minsann för jag har massa kul inplanerat både innan det och under skolåret, men mer om det någon annan gång!

Enda sen jag kom hem från Skåne har jag iaf varit här, på landet och gjort lite allt möjligt. Har bland annat åkt vattenskidor (försökt iaf!), varit massa med Fjida :D, åkt båt, solat, badat, jaa lite så som ett sommarlov ska vara!
Idag har jag dock varit "hemma", imorse åkte jag och Frida med hennes mamma hem till de för att vara där under dagen eftersom Frida hade en körlektion vid 17. Sen på dagen har vi varit i Skärholmen, fick faktiskt med mig lite hem! Skrivblock och pennor till skolan (ett nödvändigt ont), en jättegullig blus och typ lösnaglar fast lite rejälare haha svårt att förklara! Kan lägga upp bild imorgon!
Sen hade hon sin körning i 45 minuter och då hängde jag med min bro Foppa, vi tog en liten promenix sen satt vi och chillade i skuggan, va ju så satans varmt!
Har varit en superkul dag men nu är jag tjöttej efterson jag gick upp vid 7 imorse, så ska väl kolla en film eller något och sen avsluta den här dagen!
Njut nu av den sista ledigheten allesamans!
PussL

Tired

Är såå trött och har haft en seg dag på jobbet. Ska sticka iväg och handla med mamma om en stund.. Efter det lär jag krasha i sängen med ett avsnitt vampire diaries att glo på. 
 
Haha det här var det roligaste på hela dagen. Högtryckstvätten har en jäkla power och pressar en bakåt när man trycker. Tyckte det kittlades något otroligt när jag höll i den och framförallt när jag höll den nära magen hahaha. 
 
 

Aug. 06, 2013

Jag vill inte vara singel längre. Det är inte kul.

So cute

Åh vad glad jag blev när jag såg detta, urgulligt♥
Det suger ju att man bor så långt bort från varandra, skulle vara roligt att hälsa på henne någon gång. 
 
 

Work work work

Hej linda suger på att blogga. 
 
*PIIIIIK*
Lol, men hej på er allesammans! Idag har jag fortsatt måla hinder på jobbet, var rätt roligt eftersom att vi sommarjobbare började prata om vilka människor vi känner och det slutade med att vi hade hur många gemensamma vänner som helst, haha världen är liten ibland. Blev helt sjukt förvånad över vissa saker haha! Efter lunch ville min gamla ridlärare ha hjälp med att lasta sin häst som varit på bete och jag ställde upp och hjälpte till. Så vi åkte ut och hämtade hennes häst, det gick toppen men han var bara lite barnslig när vi skulle sätta på alla benskydd, men själva lastningen gick prima. När vi kom tillbaka hade klockan passerat tre då jag egentligen slutar men jag hjälpte till att lasta ur och sedan duschade vi av honom då han blev helt genomsvettig efter turen hem. Vägde upp hö innan jag blev hämtad av mamma och begav oss hemåt. Jobbade över så antagligen får jag gå tidigare någon dag. 
 

Updateeeee

Hej vänner!
Fick måla hinder hela dagen idag men tiden gick ändå rätt snabbt. Efter jobbet åkte jag ner på stan och klippte av mitt vackra rapunsel svall. Haha host. Mitt hår var såååå slitet så jag klippte ganska mycket men är nöjd eftersom att det har mycket mer liv nu och min utväxt ser faktiskt längre ut nu än innan. Har funderat på att färga det blonda håret brunt men jag är inte riktigt 100 på det så jag gjorde det inte idag iallafall. Moster och kusinen min kom över på fika för att gratta min bror till körkortet, har inte sett dem på evigheter så det var roligt att träffa dem igen. 
 
Igårkväll var jag hos Martina som fyllde 16 år. Vi grattade henne och hon gödade oss med mat och snacks, haha kunde nästan rulla hem. Men det var en himla bra kväll och grattis igen vännen ♥ Idag fyller ingen mindre än Mikaela år, hela 18 bast blir hon. Om du läser detta så vill jag bara säga grattis till dig också hjärat, ha en toppen dag!! ♥ Snart är det även min tur att fylla år, den 15 augusti :) 
 
En mindre bildbomb från igår...
 
 
 

Torsdag

Hallooooo!
Idag var vi ute och gick i skogen med ungarna och hästarna, var fint väder och det var roligare att göra något annat än att bara gå runt, runt i ridhuset. Kom hem och var helt slut som vanligt men hängde med och handlade. På Ica Maxi. Är mina vänner förvånade? Haha skulle inte tro det. Iallafall, jag fick med mig en BB cream och ett par lösögnfransar med mig hem, trots att jag har ca 20 st liggandes här hemma, suck. Jaja.
 
Lite ego bilder från dagen då.. Har 0% smink så undra inte vart mina ögonbryn gått och gömt sig. Faktum är att de faktsikt håller på att växa till sig igen efter alla tidigare noppningsattacker. 
 
// När vi skulle iväg och handla passade jag på att använda mina nya kläder (har inte fixat mig 'ordentligt' sedan jag slutade skolan och kommer nog inte göra det innan jag börjar skolan igen så man får passa på!...), börjar få panik att sommaren snart är över!! //
// Bytte ut shortsen till mina mjukisbyxor från VS när jag kom hem igen, skönare mjukisar finns inte! //
// Mamma posaaaaaaar glatt //

Mot Stockholm!




1a Augusti