helgen

tjaaaaa bloggen! blir så jobbigt att "komma tillbaka" efter en mindre bloggpaus när man låter det gå så lång tid emellan inläggen för inget är riktigt värt att skriva om, inte nu heller men vi kör en update ändå. i fredags hängde jag med härligt folk och hade det bra, och på lördagen skippade jag ridningen vilket var ganska så jävla skönt (rider annars kl.9 på morgonen på en LÖRDAG!!) sedan har jag väl hängt mycket med bellan i vanlig ordning och även virrat runt i alla varuhus som kan tänkas ha kakel, handfat, toastolar osv osv eftersom vi håller på att renovera våra badrum. kände mig astaggad förut men nu pallar jag kort sagt inte bry mig mer, hur än resultatet kommer bli så kommer det ändå lätt vara bättre än hur det är nu. whatever, lite bilder på det här och det blir nästan ett ovärdelöst inlägg.
 
 
hahahahhaha asså kommer aldrig sluta skratta åt denna bild... jag ser ut som kattkvinnan och belinda??????? i dont even know. ändå söta <3333 ja det är tejp :)))
 
 
 

Tjossan!

Hallå idag igen, ett jäkla bloggande nuförtiden tycker jag!
HAha skämt åsido, igår kom Emmster och hämtade mig efter hon jobbat klart så åkte vi hem till henne och åt lite gott (läs:onyttigt), kollade paradise och satt sen bara och pratade i flera timmar. Ibland behövs det med, hade en väldigt mysig kväll med andra ord. 
Sen idag träffade jag Linnéa vid typ 15.30 tiden och vi begav oss då mot Farsta cause i needed som stuff. Hittade två par jeans(!!!!!!) bara på andra affären och även en sjukt välbehövd bh haha, alla mina andra har gett upp så ser ju ut som Ulla 70-års bröst ibland liksom hhahhhaa.
Hatar att prova jeans och leta efter det överhuvudtaget så blev sjukt förvånad och även glad att vi hade ett sånt flow.
Imorgon blir det landet, hoppas på lite finare väder i helgen. Fast det är ifs ganska mysigt med det här också kan jag tycka, bara man inte behöver vara ute i det haha.
Nu ska jag kolla någon film!
PussL
 
Tbt till igår när jag tog en bra selife. är nöjd
 

Long time no see

Guyyyyssss. Va typ ett sekel sen jag bloggade så tänkte att det är nog fanimej dags nu asså!
Som ni probably redan vet tog jag körkort för en sisådär två veckor sen, fick även jobb 6 dagar efter! Alltså både lappen o jobb inom en vecka, inte illa pinkat i must say.
 
Jaha så vad har jag haft för mig då, igår köpte jag en ny jacka. Är skitnöjd faktiskt, och det sved inte ens till så mycket i plånkan! Det tackar vi för!
Idag var jag på intro/kassakurs på mitt jobb dåråå, som faktiskt är på Stockholmsmässan på Mässrestauranger som det så fint heter. Kommer jobba på café vilket jag är supermegahappy över eftersom det liksom va en 50/50 chans att hamna på café eller på hamburgerrestaurangen där, vilket jag inte ville. Känner liksom att jag har klarat av min hamburgerrestaurangs-karriär för resten av livet haha.
Nejmen det kändes ganska bra idag iaf, har skitsköna chefer och alla där verkar överhuvudtaget väldigt snälla och trevliga, dock är mässan ett asmegastort ställe så lär inte hitta för fem jävla öre, kommer nog behöva tatuera in en karta på handen :))))))
okey nu ska vi ha en positive attitude, det kommer säkert gå hur bra som helst, mycket att hålla reda på i kassan och det kring de men vafasen värre saker har man väl klarat av?!
Börjar den 3e oktober alltså om typ en vecka sen jobbar jag den 4e också, sen får vi se. Är alltså inget heltidsjobb precis så ska söka lite andra liknande jobb och så och hoppas på det :)
Nu äre bara att dra in cash som gäller så jag kan få resa, festa, flytta osv som man ska som ungdom haha! KBK liks.
 
Här kommer lite pics
PussL
 
 
 
Gla tjej med både körkort och jobb ( btw har inte rakat håret gjorde bara en liten fläta, med betoning på liten) Som ni kan se i bilden nedanför
 


helghelghelg

allts det är så underbart att det är helg, lever typ för helgerna. hela veckan har gått assegt och jag har haft huvudvärk all the fucking time. ska till en optiker och kolla upp synen på måndag, vore skönt om det är det som är problemet för då finns det ju en lösning, annars får man göra värsta utredningen för att kolla upp vad det beror på typ och det pallar man ju inte. annars va jag på fiskspa igår med mamma och det va så jävla obehagligt!!!! så fort man stoppade ner fötterna attackerade dom en och åt upp hud, as äckligt. men fötternaa blev faktiskt lena men jag kommer nog inte göra om det lol. sen träffade jag belinda och linda och käka middag, lindius tog körkortet igår som ni vet så hon tog bilen till mig, GRATTIS igen fan!!! hade ridning i morse så är sjukt trött så ska nog sova en stund, känner mig som 80+ men är man trött så är man. vi höres!
 
juste har klippt av mig håret men det får ni se med tiden, och fått hem min mobil så nu kan jag spela kardashian game och ta bilder med framkameran igen <33333 har bildbrist då så slänger upp de två från datan, för er som inte vet, bet min hund sönder min mobil förut så har inga bilder från den tiden (veckan typ). lol kul nej ciAO. 
 
 

!!!


#minresaräknas

Hejhejhallåååå
Va precis ute å sprang, wtf tänker ni nu. Men jaa that's right haha, jag och pappa började med nån slags diet förra veckan och även fast jag inte är jätestrikt med den vill jag iaf försöka äta lite mindre och framförallt nyttigare, har ju blivit en del godis och annan skit under sommaren så det är time for a change känner jag. 
Vet inte huur många år jag har sagt "till den här sommaren ska jag fan ha en kropp som jag tycker är snygg och är stolt över att visa upp", men har det någonsin hänt? Svar nej
Men sen tänkte jag att nu när jag ändå inte gör något speciellt under dagarna kan jag väl lika gärna köra liksom, plus att min astma har blivit ganska asdålig under det här året och jag vet att den skulle bli  så mycket bättre om jag börjar träna upp min kondis och ta hand om mig själv så what the heck let's do it liksom. 
Så nu ska jag försöka ta en promenad minst typ en gång per dag, och börja springa lite smått för att träna upp flåset haha. Har ju inte råd med gymkort since I don't have a job, men har hantlar och skit hemma så nu jävlar gäller det. Och den här gången ska jag fan hålla det. 
 
Btw #minresaräknas är typ det fulaste jag vet, när folk taggar det liksom. Kan inte hantera that kind of shit
 
Okej känner att det blev jävligt mycket Ylva-style på det här inlägget, sorry 'bout that. Hahahaha nu gjorde jag det igen
Aja ska plugga nu, till vad? That's for me to know and for you to find out
xoxo Linda


Movie tiiiime 🎬


Asså hahahahhaa

Det va såklart ewe som skrev förra inlägget. Asså a hahhahah jävla mongoooo. 

Aja kollar ikapp paradise hotel och typ alla andra tusen avsnitt av massa serier jag missat. Så don't have time for this.

Va med ewe idag också,  har saknat henne som fan så det va ett kärt återseende 😘
Hörssss
PussL 💕

hush hush baby

My love for you is deep, dark, just like the space in the sky, but youre my star who light my world up. But hush hush baby we cant tell no one about it. Just you and me. We got the world. Hush hush baby just kiss my lips <3
PussL