Godmorgon

Inlägget nedan som 'Linda' skrev, var inte Linda, utan det var jag som skrev det haha. Tycker ni jag lyckade härma hennes skrivsätt? Iallafall så var jag vid skärholmen igår, kan visa det jag köpte lite senare. Idag ska jag fixa mina naglar, handla och fixa inför ikväll, är ju nyår! Planerna är inte så jätte spännande men i bästa fall kommer belinda över. Hur ska ni fira nyår?
 

Whop

Heej på er allesammans! Idag har jag varit med Frida och vi har pratat lite om hur vi ska fira nyår. Kommer bli så kul, taggad till tusen. Whooop. Har annars målat naglarna, blev typ mörk rött. Det som jag köpte från Gina för ett tag sedan. Aja nu ska jag äta och sedan kolla på en film. Ska försöka få Ewe att blogga!!
PussL
 
 

hahaha

okej hur tänkte ni här egentligen..? asså HAHA



Lördag

Heej på er allesamans! Hur är det med er? Med mig är det super, är sjukt taggad inför nyårsafton! Vet inte om jag har sagt det, men ska ju vara med bästa Frida! Kommer bli super :D
idag har jag iaf varit med Frida haha, behövde nya skor och något att ha på mig på nyår. Och guess what?! Hittade båda, brukar typ aldrig hitta det jag verkligen behöver så det va ju väldans kul haha :) Kan lägga upp bild på det jag köpte senare!
Sitter och kollar på Sagan om ringen nu, har aldrig sett den förut så tänkte att det kunde vara lite kul när den ändå gick på tv liksom!
PussL
 
man ser typ ingenting och bilden la sig såklart ner -.- men köpte iaf en så kallad "donut" (för håret såklart) idag som jag kanske hade tänkt ha på nyårsafton. Vi får väl se hur det blir med den saken!

Vackert

Åkte skridskor ikväll!
Gick helt okej, ramlade bara en gång hehehe. 

Fixar håreeet

Hoho :D

OKEJ JAG SKA












åååååååååååååh

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
SLÅ NÅTT HÅRT I HUVUDET PÅ MIG JAG KAN INTE SLUTA GLO PÅ HONOM. 

Då kör vi då!

Filmmaraton all by myself! Lovar att jag bloggar senare eller imorgon!!
PussL

Jävlarrrrrr

Behöver jag ens skriva något? Ni kommer antagligen bara stirra på bilderna istället för på min dumma text. Så jävla snygg. Shit. 
 
Slut på det roliga, sluta le nu peddo. 
;)
 

@bilen

Är med pappa och kollar vad alla butiker har att erbjuda på mellandagsrean :)

/Ewe

Godnatt

Nu går jag till sängs med min nya mysiga teddypläd så hörs vi en annan dag! Hoppas eran julafton har varit bra! Min var oerhört jobbig större delen av dagen, pga skäl jag inte orkar ta upp, men på kvällen har det varit jättemysigt!
PussL




God Jul

od Jul på er fina bloggläsare och vänner! Hoppas ni får en riktigt mysig julafton med familj och vänner! Blir nog inte någon mer bloggning än såhär idag, men imorgon hörs vi allt! Puss på er! Kram Linda <3

Helgen

Fredag
Åkte och mötte Linda vid huddinge, sen drog vi hem till henne och packade. Drog hem till mig och ja...? Hahaha vi kolla på film, snacka, sjöng, åkte pulka mitt i natten, rullade ner för en backe, smiknade oss as fult, sminkade oss 'okej' och ah vad vi nu gjorde. 
Lördag
Hämta upp mikkan vid östertälje och drog vidare till Nykvarn. Red där och träffade bästa stefan. Var hur underbart som helst att komma ut och rida där. Tidigare på morgonen hade jag min sista ridlektion på SRK för i år och vi hade massa lekar, var sååå kul! 
Söndag
Jag (med tomteluva och höga vita skor som är lindas egebtligen haha, och hennes brorsas jacka) står bredvid Cecilia (hon med dragspelet) och Linda står bredvid mig. Bredvid Linda står Mikkan.
 
Mikkan och Linda skulle träffa sin kör och jag hängde på. De skulle samla in pengar för hemlösa eller något och jag kunde inte bara stå där som ett retard så jag hängde på och sjöng tillsammans med de! Var faktiskt roligt, vet dock inte hur mycket pengar vi samlade in? Var så sjukt fint, de repade innan på ett ställa där det var många som hjälpte till för de hemlösa. Gjorde julklappar, matkassar, kläder, och massor av sådant. Folk började gråta och åh det var så fint gjort. Senare på kvällen hade de konster i en kyrka (som tur var så sjöng inte jag med då haha!) Jag fick vara kamera man istället, blev så stolt över både linda och mikaela♥
 
Blev super konstig text och sjukt dåliga bilder men det är LINDA och mikkan som har alla bilder men LINDA är så jävla LAT och ORKAR INTE uppdatera så....
 
HA EN RIKTIGT GOD JUL! PUSS♥

god morgon

Oj vilken dålig uppdatering! Vi kan berätta mer om helgen senare men just nu har vi precis vaknat och linda har nyss duschat. ska ner och äta frukost och sen göra oss klara. linda och mikkan ska ha uppvisning, kommer bli så kul!


bild från igår /Ewe

hej

Hej alla guys!
Mikkan in tha houseeee.
Ewe och Linda töntar sig så jag tar över för ett slag..
Kika gärna in på min blogg ---> nattstad.se/popcornpinglorna

kaos

hej dålig bloggning av mig, är hos min kompis med några andra kompisar haha och firar henne i efterskott! Har haft/har skitkul, insåg dock just att jag fortfarande är vaken och ska upp om 3 timmar. Jävla nice (y) Den som jag ska va med imorgon kan ju bara preparea sig själv på att jag lär va ganska off so to speak. Puss på er! Linda

Rött rött rött

 
 


Ja, jag vet att det finns en del fel stavningar men jag har så ont i huvudet så jag orkar inte ändra. Det här va iaf det jag köpte idag i stan me ewe, dålig kvalité på bilderna men det är för att de är fotade med mobilkamera- blir inte bästa kvalitén då. Ska väl försöka plugga nu Nej det ska jag inte, jag ska fortsätta skypa med ewe och sen skiter jag fullständigt i hur det går på provet imorgon, för nu är det fanimej lov! Puss på er!
Linda

gamla stan

var i gamla stan idag och var på julmarknaden där. åt lunch på vapiano och tog deras suuuuuper goda sallad! träffade även LINDAAAAAAA där uppe och vi ba gled runt på stan och ägde allt. Typ. Nej men vi prata och prova kläder och köpte lite grejer, linda har lovat att visa det hon köpte!!!! jag ska också visa det jag köpte. ha det gutt, helgen kommer bli så jävla awesome!


 
 

El pendlo

Heej! Sitter på pendeln påväg in till stan för att träffa min babe! Är så sjukt taggad inför imorgon och helgen!! Har en del planer, och om allt går som det ska kommer det bli suuperkul! Hoppas :D I stan måste jag köpa nån snygg topp eller nåt tills på söndag eftersom vi har konsert då, det va nåt annat jag skulle köpa också men det har jag minsann glömt (y) Aja skriver senare! PussL

tack

Tack för stödet älskade Frida! Det värmer <3<3<3<3<3

plugg

har skrivit typ 3 inlägg idag och inget har kommit upp. Så jävla annoying. Sitter och pluggar. Hatar skolan. Hatar mina lärare. Hatar människor. Hatar Sverige. Hatar världen. Hatar universum. Jaa det är mycket hat idag och det enda jag vill ha är helg och lov. Ska det vara så satans svårt?!
Ska väl fortsätta nu då.
Fuck my life.
Linda
 
nu går det inte att lägga upp fucking bilder heller. NEJ JAG ÄR INTE ALLS PÅ DÅLIGT HUMÖ

pendeln

är påväg till Stockholm :) ska köpa lite juöklappar. tog outfit bilder så fort jag kom hem så det kommer upp senare idag! /ewe



Skypar med linda


Monday

Kom hem från skolan lite över 4a, hade utvecklingssamtal det sista jag gjorde. Det känns så meningslöst att vi bara kollar på film nu den här sista veckan. I morgon ska vi dock snacka betyg och kolla klart på en film om andra världskriget, som är riktigt intressant faktiskt! Sedan på onsdag ska vi till gamla stan. 
 
Så fort jag kom hem åkte jeansen av, SOM VAR BLÖTA TACK VARE ER KILLAR SOM BÄRDE UT MIG OCH SLÄPPTE MIG I SNÖN. Tog in min kanin lite snabbt också och gosa med honom, gose♥
 

So fun

Lite bilder från dagens lucia show! De var hur roligt som helst, men nu är jag piss trött och ska upp tidigt i morgon så jag avrundar redan här. Kanske kommer upp en video från det här senare också, vi får se. Imorgon är det måndag och ny vecka. Den här veckan kommer bli GRYM! Taggad till tusen, inget eller ingen kommer kunna stoppa mig. Ska ladda med pepp och positiv energi, gör't du också! 

Godmorgon!

Gick upp lagom till att julkalendern skulle börja men kom på att vi inte hade någon tv så nu får jag vänta tills den kommer upp på Svt paly. Idag är det söndag, den tredje advent. Nu är det bara 8 dagar kvar till julafton, hur sjukt är inte det?
 
Idag ska jag iallfall städa, slå in julklappar och sedan åka till stallet och vad jag ska göra där kommer ni få se bilder om när jag kommer hem :) Ha en bra dag!
 

Chilldag

Tjenixen! Idag har jag bara chillat, det har ju varit snöstorm ute i princip hela dagen så har ju inte precis känt nåt sug efter att gå ut. Vi har iaf bakat både pepparkakor och lussebullar! Mums :D Jag hoppas på att det blir finare väder imorgon så vi kan åka till landet, har inte varit där på jättelänge. Plus att om jag åker dit och hjälper till imorgon såå behöver jag inte göra det nästa helg (y)
Nu sitter jag på skype med Frida, försöker få kontakt med ewe men hon verkar ha fastnat med huvudet i snön eller nåt hahaha. Har redigerat lite bilder från i somras också, saknar det så grymt mycket! Speciellt i det här skitvädret, börjar faktiskt bli jävligt trött på det nu.. Aja finns inte mycket att göra åt saken tyvärr..! Är väl bara att kämpa på och hoppas på bättre väder. Ska fortsätta snacka me muppen nu. Puss så länge!
Linda
Ni kan ju ignorera att jag ser ut som en halvdöd mullvad på bilden, min älskling är iaf finast i världen! Och jaa som en liten lågstadieunge gjorde jag hjärtan på bilden, för han är mitt lilla hjärta! Sådeså!

Spotify

Märkte nyss att in spellista är med på Spotify's förstasida, top playlists near you. Jag har inte ens märkt det haha. Men det är ju kul, dock lyssnar jag bara på låtarna längst ner i spellistan eftersom där hamnar alla nya låtar. 
 
 

Lördag

Hej på er! Vaknade alldeles nyss, vi skulle ju åkt till landet idag men vi kom fram till att vi skippar det för vi är så trötta haha. Tror jag somnade vid typ 02.30 eller nåt x) aja hade iaf kul! :D Nu ligger jag här i min mysiga säng och ska kolla på julkalendern, sen får vi väl se vad som händer resten av dagen!
Förresten så håller jag redan på att planera nästa helg med en kompis! Hoppashoppashoppas att det går! Saknar henne så!
Ha en bra dag sötisar!
PussL <3




Nattmat

Heej! Vi "bakade" egen pizza till middag, såklart med färdig deg osv. Det va riktigt mysigt och fott blev det också! Sen har jag akypat med ewe/frida/jocke osvosv, har varit sjukt jävla hypad hela kvällen haha så det har liksom gått ut över alla mina kär kompisar. Haha älakar er! <3 Ewe skulle gå och lägga sig vid typ tolv (tråkis som ska rida imorgon), och då försökte jag hitta nån annan som orkade med mig, men icke! Så då kände jag att jag också skulle gå och lägga mig meeeen då kände jag å andra sidan att jag va superhungrig, så nu sitter jag här själv nere i köket i mörkret och äter resterna av de suuuupergoa pizzan! Ska väl gå och knyta mig sen, för imorgon bär det av till landet för att skotta och kan tänka mig att det kommer bli en heeel del jobb eftersom vi inte har varit där nån gång sen det snöade! Haha prepare for typ 10 meter snö! Woop!
Nejmen ska väl knapra klart på min pizza nu!
PussL







Fan va bra

Hej på er!
 
Förlåååååt för att jag inte har bloggat, men den här veckan har varit sjuk! Alla lärare hade propat in hela veckan med prov för att vi skulle hinna få våra betyg, vad då dålig planering? Så aaaaallt hamna på samma vecka, den sista. Så har haft fööör många prov men guess what?! För ca 1h sen gjorde jag klart MITT FUCKING SISTA PROV FÖR I ÅR. Score. Fan va bra. Vet inte hur det gick men ändå. Fan va bra. Fan va grymt. Dessutom är det fredag idag. Fan va bra. Vi ska åka till Ica Maxi idag också. Fan va bra. Lycka åt världen. Ha det bra och puss. 
 
Nämen vilka pinglor!

Fuck it Shit happens

Hej på er! Ligger i sängen nu och ska sova. "Hände" en grej ikväll som jag först blev ganska ledsen över men sen kom jag på bättre tankar och tänkte nej så faan heller. Så nu är jag på bra humör igen och det är bortglömt. Som sagt fuck it! Jag skiter väl i de som skiter i mig! Japp så är det. Känner att det här mer blev som ett pepp-talk till mig själv än som ett blogginlägg (y) Aja det behövdes väl. Godnatt på er! PussL



Denna ska lämnas in imorgon!

HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!



Sitter på matten

Har väl inte jobbat så suuupermycket men fattar äntligen! Super happy!! :D har no efter det här sen slutar vi, woop! Hoppas på att få se en viss person innan jag ska hem men det lär väl i n t e hända antar jag. För som sagt så går ju mina önskningar inte ofta i uppfyllelse. Ska väl fortsätta jobba nu.. eller jaa iaf glädjas över att jag förstår det mesta haha! PussL



Ensam hemma

Jahapp strömavbrott igen då! Love life (y)





Stress

HERREGUUUUUUUUD. Denna onsdag har inte börjat bra. har stressat till skolan med ett jäkla fågelbo på huvet. Sov med papiljotter för jag ville få fina lockar utan locktång. DET BLEV INTE som jag tänkt. Såg ut som jag kom från 1700-talet. Slängde upp allt i en boll och sprang runt och leta efter min mobil och nyckeln. Hittade nyckeln men inte mobilen. Nu har jag lektion. Hej.
 
 

slutar om 1h 35min

Hej! Kan inte säga att jag är på mycket bättre humör idag, sitter på matten nu och det suger ju som vanligt. Men efter skolan ska jag åka direkt hem, packa ner all stuff jag behöver till konserten ikväll sen träffa mikkan och dra oss ner mot kyrkan! Ska bli jättekul! Hoppas att det blir bra också annars orkar jag inte livet. Ska väl försöka jobba lite nu! PussL
Blir dock väldigt glad varje gång jag ska låsa upp telefonen och den här bilden kommer upp, saknar sommaren så sjukt mycket..

Dåligt humör

Japp rubriken säger allt. Hatar allt och alla. Ska sova bort ilskan nu hade jag tänkt. Hörde precis att det ska bli snöstorm imorgon igen, värre än förra gången, då skjuter jag fan någon. Pallar inte mer snö, eller mer frånvaro för den delen, tror att det gynna mig väldigt mycket när jag ska ansöka om ledighet till Indien om jag har lite frånvaro. Jaja vi får se vad som händer, hoppas på sol och ca -4 grader. Men sen när går mina önskningar i uppfyllelse? Sen aldrig (y) Godnatt. /Bitterfittan Linda




HEJSAN

Helluuu sitter i skolan nu och har det gutt.
 

Söndag again

Hej på er! Jag vet, urusel bloggning från min sida under helgen men har varit pretty busy. Bloggar från mobilen nu så orkar inte berätta allt jag gjort, men för att dra det lite snabbt så va jag med frida i fredags kväll/lördag dag, det va skitkul och mysigt som vanligt! Sen idag har jag chillat på dagen och sen varit i church eftersom att vi hade lucia-konsert/tåg vad det nu kallas. Och imorgon är det måndag igen, vet att jag klagar över det varje söndag men det är ju förjävligt. Jaja måste göra't. Är på skitdåligt humör också. Död åt människorasen typ. nä skoja men känns lite så ibland. Godnatt /Linda

Bleker tänderna!

 

film

myser och kollar på film. ha en bra lördag /ewe



har sjukt jävla ont

i magen, pallar inte blogga. Men bloggar om helgen imorgon! PussL





sover me wifey tonight

Frida alltså, det blev en lite impulsiv kind of sleepover. Myys! Aja är skittrött, ska sova nu! PussL



FRIDAY

HEJ! :D
 
Kollade på klippet linda la upp och fan vad jag skratta! Sen satt jag fast och har nu kollat igenom nääästan alla hennes videoklipp på youtube. Så grymt skön brud! :D
Annars händer inte mycket just nu, ska plugga. HA VILKET SKÄMT. Har sagt det de senaste 8 timmarna men nej. JO JAG SKA. HA NEJ. JO. NEJ. JO. OKEJ. 
 
gammallllllll

HAHA så jävla klockren

Hon har så jävla rätt i precis allt hon säger! Känner exakt såhär, det är såååå sant!! Kolla in den hörrni! Puss så länge
Linda
 

om 5 timmar är det fredag

Mår illa och är trött, är inte på något vidare blogghumör. Imorgon är det iad äntligen fredag, kan berätta lite om vad som händer i helgen typ imorgon eller nåt. Slänger kanske in nåt inlägg senare. PussL





Halihalo

Hej min dag har varit sådär idag. Nu målar jag mina naglar till silver. Vet inte vad jag ska skriva...
Iallafall, jag bloggar både HÄR på min och lindas blogg och på MIN EGNA BLOGG. Min egna blogg är helt ny, klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma dit. Puss!
 

Såhär ser man ut

Efter att ha varit ute och skottat snö i en timme (y) som ett litet troll haha, på bilden syns dock inte att mina kinder är lika röda som rudolfs mule eller att jag inte har några byxor och att mina ben är illröda. Puss på er

Hjältinnan

Kämpade mig först upp ur sängen, sen kämpade jag mig ut genom dörren ut på gatan (som förövrigt var helt jävla igensnöat), sen kämpade jag mig till bussen genom den ca 20 cm höga snön, insåg då att jag lika gärna kunde kämpa mig vidare ner mot stationen för bussen skulle antagligen inte komma, så det gjorde jag, sen kämpade jag mig upp för trapporna genom den igensnöade uppgången till pendeln där jag, när jag äntligen kom upp, fick reda på att det inte gick ett fucking tåg, de hade t.o.m. stängt av 2/4 spår och perronger. Efter att ha stått i ungefär en halvtimme och väntat på en pendel som aldrig kom så kämpade jag mig nerför trappan mot bussarna där jag än en gång stod och väntade på en buss som aldrig kom, kämpade mig därför hem genom den nu ca. 40-50 cm höga snön, i motvind. Under hela den här tiden hann jag också få reda på att inga av mina kompisar skulle komma. Fick också precis reda på att det är typ 10 pers i klassen idag. Jag är jävligt glad över att jag iaf försökte, jag är också imponerad över alla som lyckades komma fram, för det va faan inte lätt. Nu ska jag gå och sätta på mig varma, torra kläder och dricka en kopp vaaaarmt te. Måste faktiskt få säga att jag är lite stolt över mig själv haha! Puss på er
Linda

KaoS

När det här är det första man ser när man tar upp mobilen på morgonen blir man ju bara så jävla taggad på att gå upp



Fransk manikyyyr

Japp målar naglarna. Är skitsur. Det blev asfult, aja tänker inte ta bort det. Nu när jag redan har slösat massa nagellack kan det ju ändå få sitta några dagar. Ska dansa med ettorna imorgon btw. Så ska det tydligen komma minst 20 cm snö också. Love my fucking life.
/Linda



Orkar inte

Kom på mig själv att jag säkte på jullåtar och vad kommer fram? Haha man måste bara älska den här. Shit. 

va i helvete

-20 skulle jag vilja påstå att det känns som, men de e ju bara jag liksom. /Trött sur kall sjuk Linda

Har fobi för att

sova med strumpor men inatt får det fanimej bli ett undantag, påklädd med full overall från topp till tå, med strumpor på fossingarna och dubbla täcken är jag nu redo att äntra sömnens värld. Huset har nämligen fortfarande inte blivit uppvärmt efter det 1-timmes långa strömavbrottet tidigare ikväll så det är riktigt kyligt i mitt lilla rum. Vet inte om det blir nån skola för mig imorgon men hoppas att jag ska orka, har nämligen verkligen inte tid att missa nåt eftersom vi har minst tre prov inom de närmsta två veckorna.. Men vi hörs imorgon allesamans!
PussL

P.S. Strumporna är väääldigt nytvättade, annars hade det bannemej inte gått D.S.

Tipp Topp

Hej på er.
 
Vaknade upp i morse med halsont och ont i kroppen. När jag gick upp så fick jag värsta blodtrycksfallet och höll på att spy samtidigt. Huvudet dunka, öronen tjöt och det svarta för ögonen, jag kallsvettades och ja, mådde inte så bra. Men jag tog mig till skolan iallafall, vi har studiedag i morgon och jag har fan inte tid att vara sjuk. Har fortfarande grymt ont i halsen. Dessutom sitter jag på franska lektionen och förstår inget. Vi ska tydligen ha prov på två kapitel på torsdag. Fan va kul. Usch nej nu ska jag sluta skriva negativa saker. Allt är tipptopp! 
 
Den här bilden fick mig dock ändå att skratta. 

Julkalendern

Eftersom jag inte kände mig så himla pigg imorse så blev det för mig att vara hemma idag, nu ska jag kolla på julkalendern! Hur gammal man än är är ju faktiskt det ett måste! Eller vad säger ni?! :D Bloggar senare
PussL

December

 
Hej och förlåt för dålig uppdatering under helgen! Har varit så upptagen så har liksom inte haft tid! Har iaf haft en bra helg, i fredags hade vi ju konsert som gick helt okej, efter det åkte jag hem, åt middag, sen hamnade jag framför någon film som höll på till 00.30 eller nåt.. var ganska trött både då och dagen efter haha. I lördags vaknade jag typ vid 11 eller nåt, åt frukost och så sen bestämde jag och min lillebrorsa ss för att åka till Globen, han skulle nämligen köpa skal till sin mobil, och jag behövde vantar och lite grejer. Påväg dit kom vi dock på att "visstfan det är ju horse show" så vi åkte dit, fick reda på att skalet var slut sen fick vi nog av alla människor så vi åkte till donken (VIP snart som sagt) på en lite mer "avlägsen plats" och åt lunch. Efter det drog vi hem ,jag fixade mig sen var det dags för konsert nummer 2! Det gick faktiskt bra, förutom att jag hade ont i halsen och typ inte kunde sjunga.. Sedan följde min farmor och hennes man hem hit så var jag än en gång uppe till typ 1.. därför var det här en ganska sliiten tjej när hon vaknade upp imorse haha :)
Jag blev iaf sjukt glad eftersom det var sol och fint väder! Äntligen! :D Min mamma skulle till sin bror idag men jag, min brorsa och pappa tog en härlig promenad i typ 1 1/2 timmar, fotade lite också! Har ju ingen systemkamera men blev faktiskt ganska bra bilder ändå! :) Har velat köpa en systemkamera i typ flera år nu men kommer liksom aldrig till skott! Jaja de här bilderna duger! :D Nu på eftermiddagen såg vi en dålig film och chillade, funderar starkt på att gå och lägga mig efter solsidan eftersom jag mår, rent ut sagt ,skit. Slänger upp några av bilderna från idag! Ha det bäst!
PussL
 
haha de ville inte vara med på bild, men det här får väl duga!
 

Advent

Goder morgon! ♥
 
Idag är det första avdent, hihi. Just nu sitter jag och äter frukost och kollar runt lite på facebook och bloggar och sånt. Idag måste jag skicka in ett arbete i SO:n om 1a världskriget. Sedan ska jag städa mitt rum, lägga all tvätt i tvättkorgen, lägga in rena kläder i garderoben och städa undan mina grejer som ligger utspritt över hela huset. Vill hinna med att åka till Järna också...