verkligen inte


livet itself suger så jävla hårt


2014-10-22

hej bloggen!
har hänt en hel del den tiden jag inte har bloggat, har hunnit med att vara en idiot i helgen, åkt till gnesta med mina kollegor (lol) i UF-företaget efter skolan i måndags, blivit släkt till karlsson generation 4 när min kusin födde sitt barn så nu har jag ett kusinbarn♥ (heter det ens så??), varit hos tandläkaren pga min fucking visdomstand de kunde dock inte göra så mycket utan gav mig bara kvälgningar när de stoppade in massa verktyg långt in i käften och det blev inte bättre av att gubben som gjorde det hade världens äckligaste andedräckt, varit på utvecklingssamtal och lovat att jag ska gå på mer mattestödtider (vilket aldrig kommer hända), plöjt igenom massa bones avsnitt och ja, stressat över skolan men inte gjort ett piss utav det jag borde göra. tackar för att det här är sista veckan och sen är det lov!!! åker även till london nu på lördag med älsk jossi och kommer hem på tisdag/onsdag sen har jag resten av hela lovveckan kvar, så mina vänner: plz håll er kalender ouppbokade där cuz i rly wanna be with you <3333 (läs: belinda och linda) vad skulle jag göra utan er, ni är de bästa i mitt liv. 
 

Bang Bang

Asså I'm having a total mental fucking breakdown. Tänkte bara inleda med det. 
Ibland skulle jag typ bara vilja ta ut typ alla delar av min hjärna som gör tänkandet, alltså gärna inte de som göra att jag andas och lever, whatver skulle iaf bara vilja dra ut de släng de på marken, ge de en omgång eller två så de fattar va fuck de gör för fel och sen stoppa in de igen. Det är vad jag vill :)))))))))
Sen liksom ena sekunden ba åh I'm wild and I'm free och nu jävlar ska jag leva livet och bara göra exakt vad jag vill cause I'm that cray. Man sen så ba men nej tänk på alla andra då din jävla fitta, egositiska svin. 
ASSÅ I CAN'T FUCKING CO-OP WITH MY FUCKING BRAIN
För jag overthinking fucking allt och jag har 500 miljoner spärrar som jag bara vill BANGBANGCRASHBOOM med såattsäga.
Tänk er liksomo så röret och värdelöst som det här inlägget er, så är min gärna fast 1000 gånger värre isch. Välkomna in i min hjära folks! Step right in and enjoy yourselves liks.
 
Anyway andra jobbdagen idag på utbildningen, helt ok. Går bra får beröm osv. Ajuste har glömt att skriva har fått ett jobb till, som städare. Rena drömmen jag vet
 
Nej nu orkar jag fan inte mer så jag slutar skriva för jag har skrivit med sån rage och speed att jg har kramp
och säkert massa felstavingar men who tge fuck cares
 
aa förlåt också för alla svordomar
 
Linda out
 
juste btw
 
 

Kan inte tiden bara gå liiite snabbare

Btw sorry för alla inlägg utan text typ lately, lovar att skriva ett redigt inlägg some other day. 
PussL


tomorrow

har precis varit över hos min farfar och lånat hans badrum för att duscha, men i morgon ska våra badrum här hemma vara klara så att vi kan börja leva våra liv normalt igen haha. ändå mysigt att komma iväg lite oftare till farfar, han är så go♥ annars sitter jag och kollar på bones i väntan på att paradise hotel ska börja. tycker det är skitkul att paow har kommit in (i år igen), hon sätter alltid lite fart på tillvaron. det roligaste någonsin var ju calles reaktion när han fick paow som partner, hans lycka var fan inte nådig haha. annars går väl veckan framåt, känner mig förkyld och sitter och snorar på lektionerna men annars är väl allt bra. avslutar med en gammal bild på gizmo, alltså SÅ liten!!!
 
 

Enkelresa ja tack


Töntigt va?


tgif

Japp nu är dagen kommen, som jag har längtat. Hahah eller inte, men alla andra gör ju det så får väl ta å hänga på den trenden.Nejmen det är faktiskt skönt med helg, är sjukt festsugen så ville först typ gå ut eller nåt i helgen men sen hörde jag att Frida skulle till landet så bestämde mig för att åka dit och bara ta det lugnt i helgen. Det blir nog med fest i framtiden som det är!
Fick även reda på att jag ska jobba tre pass nästa vecka, känns bra. Plus att det är mitt i veckan så slipper jobba helg vilket är ganska skönt för det suger att jobba när alla andra typ är lediga..
Aja cash is king så tackar ju inte nej precis haha.'
Förövrigt var ewe här hela kvällen igår,lagade mat och hade oss sen va det frisörsalong som gällde, skulle färga håret typ ljusblont eftersom det i teorin lät skitsnyggt att ha det till frisyren jag har nu. Blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig men med lite silverschampoo och en tripp till frisören inom en snar framtid ska det nog också ordna upp sig!
 
Förövrigt igen haha, är jjag så jävla trött på denn gråa trista jävla vardag, gaaah vill iväg. Behöver inte ens vara långt, bara något annorlunda liksom! Funtar på att boka in en resa till Skåne, förhoppningsvis snart. Saknar alla där nere, och mina bebisar :(
Så hoppas på det, sen har vi ju ett tag pratat om att åka till Ullared eller nåt sånt på en liten roadtrip, vore kul om det blev av! Känns som att typ det alltid bara blir massa snack om att ååh vi ååste göra det och åh va kul att göra si och så, men ändå gör man fan inget. Aja det ska det bli ändring på!
 
Ska åka hemifrån om typ en timme eller något, Linus har badminton till halv fucking åtta (en fredag, seriously?!?!) så erbjöd mig iaf att vara hemma och vänta på honom så mamma o pappa drog för typ en timme sen så åker vi ut senare..
Ganska skönt ändå, kolla lite serier och chilla några hours innan det bär av igen.
 
Btw har fastnat för en ny serie haha som vanligt, Bones heter den är faktiskt riktigt bra!
Haha aja ha en bra helg you guys!
PussL
 

dawg

har börjat kolla på The Vampire Diaries igen, efter ett års uppehåll typ haha. Är inne på slutet av säsong 3 och har kollat några avsnitt nu idag då jag vakna med halsont och allmänt hängig. Sitter även och kollar på jackor på olika hemsidor, har hittat några fina men jag tänker nog försöka hålla mig från att köpa någon tills efter jag varit i London, dit jag åker om ca 2 veckor. Vore ju synd om man redan köpt en och så hittar man en ännu snyggre där som inte alla jävla stockholmstjejer har om ni förstår vad jag menar. Förra året hade jag en vinterjacka från zara, vart man än gick eller var så fanns det alltid någon annan som också hade den. Stör mig inte på det men det vore ju kul att hittar någon snygg och asskön jacka i år som inte alla har.