liten updateee

Hejhej! 
Igår gick jag och min sköna böna linda på bio, vi såg American Hustle med skådespelare som bland annat Jennifer Lawrence i rollerna. Den va bra! Lite lång kanske men alla filmer är minst 2 och en halv timme nu för tiden haha. Jobbigt liv att sitta stilla om man har en känslig rumpa som mig höhö. Sov hemma hos mig och innan vi åkte hem till linda köpte vi lite nödvändiga grejs på stan i Södertälje. Linda har varit fett housewife och gjorde tonfisksallad till oss, jag bidrog med att hacka grönsaker så det va ju nått haha. Nu chillar vi gaaaalet i hennes soffa och kollar på första filmen Av Spy Kids. Kommer ni ihåg den? Nostalgiiii! Aja vi hörs grabs, puss.

O M G




Lill lördag

Hej babes! 
 
Kom hem igår och idag har jag varit i Stockholm och shoppat! Hittade en vårjacka, kofta och väska, är riktigt nöjd. Maybe I can show you guys later but I don't know. Har precis käkat världens godaste grillade kyckling och potatissallad, såååå gott <3333 Kollade nyss på det nya avsnittet av Pretty little liars och jävlar va de va bra!! Och jag som tyckte förra avsnittet va helt crazyyyy, de är helt bananas nu alltså. Love it. Ska snart byta om och göra mig lite redo, slänga av mig mina yogabyxor och ta på mig tajta jeans <3333333 Det blir utgång ikväll. Ska föra lite med några vänner och sedan drar vi in mot stan, det blir Woken ikväll. Taggad? Japp.
 
Haha gammal bild
 

Tacomys /L




Progress

Hey you guys!
Hänt en del sen jag skrev sist, lol ja obviously eftersom sist jag bloggade var igår
Nejmen anywaaays har gjort massa framsteg inom ämnet bilkörning haha! Tycker iaf både jag och familjen, körde motorväg för första gången förra veckan i typ två timmar! Va lite läskigt med alla av- och påfarter osv men gick iaf bra! Så jaa igår när vi skulle hem från landet (som ligger en bit utanför Södertälje för er som inte vet) så körde iaf jag motorvägen hem och det gick asbra! Lol mamma blev så stolt så hon nästan blev lite rörd. Sen när vi kom hem satte vi oss och kolla körskola osv, så kollade vi även tider för uppkörning och teoriprovet men det går ju då inte boka om man inte har gjort halkbanan. Såaaatttt jag hade ju inget annat val än att boka det, så sagt och gjort bokat och klart till nästa onsdag!
Vill liksom ta det där körkortet någon jävla gång så nu kör viii!
Sen imorse va jag på arbetsintervju, såå håll tummarna!
Haha som ewe skrev här för ett tag sedan; har fan gjort mer de senaste dygnen än jag gjort på typ 1 år. Jajaaaaa, nu är kag och Frida på landet. Så skönt att komma hemifrån och bara chilla och få göra som vi vill!
Köpte en jävla massa onyttigheter förut när vi var och handlade men det är ok för som Frida sa: det är ju fredag hela veckan!
Puss på er
Linda ♥




På g!




Jag rotar i flaskan efter mod

Tänkte inte publicera det här först för att jag inte visste om det var helt "ok".
Men vem fan bryr sig egentligen
 
Jag har märkt en grej, eller ja märkt och märkt, det har väl alltid varit så bara att jag inte har börjat tänka på det förns på senaste tiden.
 
Jag kan bara leva ut min personlighet till max när jag är med min familj och ina absoult närmsta vänner. Eller jag vet inte så kanske det är för alla, men det tror jag inte. Jag kan nämligen typ inte visa min personlighet överhuvudtaget när jag träffar nya människor, vilket är jävligt synd för det är då man borde visa vem man är. för jag anser inte precis att jag har en personlighet eller attityd jag borde skämmas över. Ändå förminskar jag mig själv så grovt jävla mycket, vet inte  varför det blivit så. 
Tycker i vilket fall att det är hur jobbigt som helst, för jag älskar nya människor och skaffa nya bekantskaper men det enda jag oftast får höra att folk har sagt om mig är typ att jag är blyg, tyst eller tråkig. Och det är ju inte så jävla  kul för jag vet ju hur jag kan vara, hur jag är
 
Folk säger åt mig att det "bara är att ändra på" och att jag ska "tänka annorlunda, tänka mindre" men det är inte så satans lätt ska ni vetaa. För jag vill inget hellre än att ändra på mig men det verkar vara en omöjlighet. 
Därför "gillar jag" att träffa nya människor när jag är full. Eller okej det där lät jävligt fel. Om vi säger så här, när jag är full eller ja lite småpackad slutar jag bry mig om vad folk tycker---> jag kan leva ut och vara mig själv. Och det är så jag vill vara hela tiden, eller haha ja inte full men jag vill våga vara mig själv när jag är spiknykter också.
Jag vill sluta bry mig så satans jävla mycket om vad folk tycker.
 
Vet att jag hela tiden säger till mina vänner att jag inte bryr mig om vad folk tycker, eller typ att jag har förändrats så att jag inte bryr mig. Men sanningen är att jag nog bryr mig mer än någonsin.
Bara letar fel på mig själv hela tiden, och hittar de.
Tror inte riktigt att det är sunt lol
 
Vet inte vart jag ville komma med det här egentligen
Linda
 

Skii

Hej på er!
 
Är helt slut i kroppen efter dagens skidåkande, men det har varit super kul! Fick ett par nya skidor vid uthyrningen, vilket innebar att det inte fanns en enda skråma eller någon repa så man fick as bra glid och kunde svänga jätte lätt i backarna så det va hur härligt som helst. Åkte lite i Vemdalen innan vi drog till Klövsö och satte oss vid en pub för att kolla på OS finalen i hockeyn, sverige - canada som ni säkert vet. Tyckte swe spelade grymt bra första perioden men canada var klart bättre i andra o tredje. Svårt att hejja på tre kronor när canada spelar bättre hockey. Åkte lite i klövsjös backar innan vi drog. Ska snart gå upp till hotellet och mysa lite. Upp tidigt i morgon också! Har lyckats dela mobilens nätverk till datorn så sitter just nu vid datorn och skriver, sååå mycket enklare. 
 
 

framme

Efter ca 7 timmar är jag framme vid stugan i fjällen! Har packat upp lite, kollat mello och tog den klassiska välkomstdrinken i baren uppe vid hotellet. Är rätt trött och vi ska komma upp i tid i morgon då det är dags för att åka lite skidor. Puss!  /E
 

OMG




Hoppas kan man ju




TGIF

Jaaaa thank god!!! 
Är på nära inpå strålande humör för vi är lediga och så ska jag till landet om ett tag :D ska faktiskt bli jättemysigt, har inte varit där sen typ frra året :O
Bara chilla och vara med la familia mhmhm perfect!
 
Nu sitter jag här i min loneliness och lyssnar på music, pappa skulle kommit för typ en timme senmen han ringde precis och sa att han inte kommer komma på ett tag. Sååå jag får väl helt enkelt bara hitta på något att göra under tiden.
Juste de vet ju antagligen ni men vi har ju förfan loov nuuu!!!! :D
Shit blev skit sugen på mannagrynsgröt (wtf) tror jag ska ta och göra det!
Lär bli dålig bloggning i helgen!
PussL
 

För att jag har tyyyp världens sötaste bakgrund


Torsdag

Hejsan!
 
Ska snart käka middag och sedan sticka iväg med mamma och handla. Dagen har inte varit den bästa på veckan, känner mig deppig. Skönt att det är fredag och sedan lov, dock hoppas jag att ingen av mina vänner åker bort för jag vill verkligen inte vara själv någon dag i veckan. Sällskapssjuk, behöver vår och sol, vill att alla ska må bra och hoppas att det blir såå. Vi hörs. 
 
 

“Only in the darkness can you see the stars.”

Hej på er!
Har haft en ganska tung dag idag, fick ett extremt tråkigt besked som väckte massa gamla minnen till liv, inte positiva då alltså. Så satt väl ungefär halva dagen och grät tills jag insåg att det bara var onödigt.
Det är klart att man ska gråta och släppa ut sina känslor men det hjälper ju faktiskt inte, det enda man kan göra är att visa att man finns här oavsett vad och hoppas och håller tummarna. För, som det sägs, hoppet är ju ändå det sista som lämnar oss.
 
Det är hemskt när sådant här händer, men det får oss att inse hur viktigt det är att ta han om varandra, leva i nuet och inte må dåligt under längre tider utan istället försöka fokusera på positiva saker och tankar.
 
Så ta hand om varandra och låt inte en enda dag gå till spillo.
Imorgon är början på resten av ditt liv.
 
Jag har bara en sista sak att säga innan jag ska gå och lägga mig och hämta kraft till en ny dag imorgon.
 
F U C K  C A N C E R 
 
och till alla er som kämpar mot denna vidriga sjukdom eller har den äckligt nära inpå, tappa aldrig hoppet. 
Och Linnéa, jag älskar dig <3
 
 
The most important thing in illness is never to lose heart.

Feed your faith and your fears will starve to death.
 

GG

Hej på er grabbs! 
Kom nyss hem och sitter och kollar lite grann på "say yes to the dress" och typ skrattar samtidigt som jag vill slå en stol på brudarna, haha ni som har sett det vet vad jag menar. Annars väntar jag på att PLL ska komma ut på swefilmer, hoppas att det är bättre än förra veckans avsnitt som var ganska oklart och lite ovärt. Tar det bara lungt, de tre senaste dagarna har jag haft så fullt upp med massor att göra och mycket som händer, tror jag fått mer gjort dessa dagar än vad jag fått på hela vinterhalvåret haha! Men det har lönat sig kan man väl säga och det är jag glad för. Sista provet är på fredga och sen är det looooov! Åh så skönt. NU: gossip girl :D 
 
 

Livet

Nu när det närmar sig studenten och så bör man ju ha framtiden planerad för sig. Men icke sa nicke, folk, eller ja vuxna vet inte hur satans jävla svårt det är att behöva veta när man är 19 år hur man vill att resten av ens liv ska se ut. Eller de vet säkert för det har ju varit med om kind of lite samma sak, fast ändå inte för på deras tid var det fan 1000x gånger lättare med både att skaffa jobb och få en utbildning.
Tror seriöst jag lägger ner typ minst 20 timmar per vecka på att leta jobb och hittills har det resulterat i en fucking arbetsintervju och det jobbet fick jag liksom inte ens..
Känner ju liksom inte alls lite småpanik över att jag om mindre än 4 månader aldrig mer kommer få 1000 spänn i månaden, eller att jag skulle vilja flytta hemifrån nu och inte ens har så det räcker till typ en ny säng.
Och sen är det ju så jävla mycket kul man vill göra också, åka på festivaler och konserter hit och dit, köpa bil, åka utomlands, köpa massa kläder, festa osvosv
Som ni ser här har ni en tjej som är taggad på livet!

Ja asså faktiskt är jag det, jag är taggad på alla roliga saker, tycker att "ungdomsåren" ska handla om att bara leva livet och hitta sig själv (ja det låter jävligt gay men är så sant). Istället är typ 80% av alla gymnasieungdomar sönderstressande och har knappt tid att ens duscha. Haha skämt åsido men ni fattar vad jag vill få fram.

Det "lättaste" vore väl om jag började plugga på högskola direkt, men dels pallar jag inte plugga mer för fem öre och dels har jag ingen aning what so ever om vad jag vill bli och det känns ju det bara som wasted time.

Vet inte vad jag ville komma med det här haha, skönt att skriva litt bara.
Bloggar senare!
PussL

 


Mjoooo




Veckans bästa /L




Måndag och det är sooool

Har haft en braaa helg med mina älskade och så vidare, dock förstördes den typ sekunden jag klev innanför dörren hemma. Söndagskvällen sög alltså meeeen imorse vaknade jag upp och va arg fortfarande tills jag hörde fåglarna sjunga och såg att det var sol :D asså blev så satans jävla glad !!!!! Plus att vi bara hade typ en lektion på hela dagen så vi drog hem till Emma och myste, klippte henne precis faktiskt haha! Väldigt positivt överraskad över mina skills, så ja numera kan ni boka era klipp-tider via min assistent Emma! Har ganska fullbokat så vänta er ingen tid förens om typ 3 år eller så. Nejmen iaf är somsagt superduperjätte glad för att det är sol och ganska varmt faktiskt :D Ska återgå till mina customers nu så vi hööööörs. Notera förresten det stora anatalet :D i det här inlägget, har inte skrivit en sån på typ tio år skänns det som! Fatta dåååå vad solen kan göra! Magic!!! PussL

Avgå hela jävla bunten




holaaaa

Hejsan vänner! I skrivande stund ligger jag bredvid linda som snarkar och smaskar på sina läppar lite då och då haha, jag är jätte täpt i näsan och kan inte sova för fem öre så har legat och funderat på livet lite granna... För det första oroar jag mig för att bli nominerad till öl drickandet på Facebook, eftersom jag inte har kommit på vilja personer jag ska nominera efteråt. Men jag tror som tur är att jag inte kommer bli nominerad så jag hoppas att jag slipper det problemet, dessutom är öl det vidrigaste som finns! För det andra känner jag mig som en äkta lallare i skolan just nu, jag vill vara duktig och prestera men jag skiter bara fullständigt i det, vilket inte är så jävla bra kort sagt. Ska hålla tal på måndag då de kommer filma oss för att sedan kunna använda oss som betygsexempel, typ "det här är ett D tal" eller "här har vi ett A tal!" osv och jag har inte ens börjat. För det tredje tänker jag på att jag vill åka till storhogna och åka skidor, gå på spa, bubbla, fika i toppstugan och ha kvalitétstid med bartenderna... Skämt åt sido... Samtidigt vill jag utomlands till sol och värme med turkost vatten, paraplydrinkar och härligt sällskap. Annars då kompisar? Hade ni det bra på alla hjärtans dag? Jag gick iaf i skolan ett tag, där dom hade satt upp hjärtan på varje skåp med en liten text på. Käkade pankisar innan jag drog hemåt och somnade gör att bli väckt av belinda och vi mötte upp två killkompisar på stan och käkade middag på tacobar. Därefter tog jag tåget till lindius och överraskande henne med en liten ros. Sedan kolla vi skräckfilm ett tag innan vi fick en mindre hjärtattack och bestämde oss för att byta film. Bra dag helt enkelt som spenderades med dom jag tycker om. Nu börjar klockan närma sig 6 så ska strax gå upp och bege mig mot stallet. Men tills dess ska jag spela flappy bird tills min sköna böna vaknar. Pusar!

Come oooon




Fryser som vanligt

Ja sitter här i soffan och fryser arslet av mig. Är på uselt humör som vanligt, kan bero på att jag inte har sett en fucking skymt av ens lite solsken på typ ett deccenium. RIKTIGT KUL
 
Aja slutade vid typ 13 idag, eller ja egentligen inte men jag drog iaf hem för jag pallade inte.
För att förklara mitt inlägg igår så ja vill jag dra. Så jävla långt bort från alla falska äckliga månniskor, alla måsten och bara få ta det lugnt. Ta allt i min egen takt och slippa ha massa folk som tjatar på mig som gamar från alla håll hela jävla tiden. 
Vet att folk brukar ha svårt att förstå varför jag tjatar om att jag vill till Skåne hela tiden för det är ju bara fullt av bönder och kossor osvosvosv.
Blir så jävla trött. Just där jag brukar vara på Österlen är foket så satans underbara, de behandlar en som en i familjen och lägger typ allas behov framför sina egna. Nu kanske det inte alltid är så bra heller men det är såå olikt Stockholm så man måste ju bara älska att vara där.
Sen trivs jag faktiskt mycket bättre på landet, tror jag typ har fötts in i fel samhälle, hade passat 1000x bättre på landet hos någon bonde-familj eller något. 
När jag säger att jag ska flytta ner dit när jag tar studenten så är det inte med det minsta skämt, för det är så sant. Helst skulle jag ifs vilja fly dit nu men det går ju då tyvärr inte. Hade jag haft pengarna hade jag fan dragit och skitit i allt. Så är det. 
 
Men det kan man ju inte för man kan inte bara fly för det är sååååå fel.
Jaha vem fan bryr sig.
Peace out
Linda
 
 

Jag vill härifrån. Nu.




måndag




söndag

 

Fredaaaaaaag

Hej bitches! Nä skojaaaaa, inte bitches :D 
Sitter in my kitchen me frittan! Har fått en hel del gjort under eftermiddagen, städat litt och sen drog jag, Frida och Linnéa och handlade till ikväll och imorgon! Inte det billigaste kalajset men vafan man fyller ju bara 19 en gång!
Lol kom på att jag nog inte har berättat om vad som händer tomorrow, jag och Frida ska ha typ gemensam "fest" eftersom vi båda har fyllt år recently. Ska först ha typ middag för our friens och sen trillar det väl in några till lite senare. Efter det ska vi till Nype och parta loooossssss!!!
Kommer bli grymt! En riktig håll käften fest SOM SAGT.
 
Nu håller vi på att laga middag, det blir kyckling och klyftpotatis OMNOMNOM
Sen ska vi väl kolla en film eller något, antar att vi får gå och lägga oss ganska tidigt om vi ska orka imorgon haha.
Vi hööööörs, ha en bra helg amigos!!!
Ewe hälsar!! Hon varit i Romme hela dagen så antar att hon typ kommer komma hem och dö så inget inlägg från henne asså.
Frida hälsar också!!!!!
LOL
PussL

GRATTIS LINDA 19 BARRE


La ut detta vackra kollage på instagram som på något jävla sätt togs bort, men vi slänger in det i ett inlägg här i stället!! japp, 19 år fyller denna sköna böna och jag hoppas hon har haft en riktig kick ass dag för det förtjänar hon verkligen! älskar dig otroligt mega mycket och nästa år fyller du 20 vilket är = systembolaget och dessutom blir jag 18 det året vilket passar väääkdigt bra hehehe. nej men innan dess ska 19 års kalaset firas i helgen med fiskedamm och dansstopp. fast inte riktigt vaaaaa... haha tror det blir toppen! nu måste jag sova ska upp ap tidigt i morgon, redan vid 04:30, kuuul. ännu en gång, grattis min fina vän, massor av kärlek till dig på din dag bästa duuu!!

Så jävla rätt

inte jag som skrivit men F A N så jävla bra

Om tio dagar är det en av årets, enligt många, mest krystade dagar. Både på gott och ont. Alla hjärtans dag. Dagen som går helt i kärlekens tecken med blommor, nallebjörnar, hjärtgodis och pussar på pannan. Dagen som får alla med en kärlek en chans att visa dem hur mycket de betyder, och dagen som får alla singlar att verkligen känna sig som supersinglade singlar. Är man singel och känner sig ensam tror man oftast inte att man kan bli mer singel än vad man redan är. Tills den 14 februari. På alla hjärtans dag blir helt plötsligt allt det ensamma tre gånger så ensamt. För ett tag sedan satt jag och pratade med ett gäng yngre tjejer om fick jag mig en rejäl tankeställare angående hela den här kärlekshysterin som jag inte egentligen upptäckt förrän nu. Ställ frågan om hur det går med kärleken till någon och om du får varet, "det går dåligt", ifrågasätt då vad som går dåligt? I 80% av fallen syftar dessa människor på att de inte har någon. (Statistiken kanske egentligen är så hög av den anledning att par som inte har det bra sällan uttrycker sig om det?) Men åter till frågeställningen. Om man inte har någon partner så går alltså kärleken dåligt? Vad är det som går dåligt? För egentligen finns det inget förhållande som kan gå varken bra eller dåligt? Varför är det så dåligt att vara singel? Varför har det fått sig en sån negativ ungkarlsklang senaste åren? Varför är det helt plötsligt så fruktansvärt att vara singel? Visst förstår jag mer än väl att vi alla, framförallt tjejer älskar känslan av att känna oss behövda, älskade och uppskattade. Att känna den där tillhörigheten till någon som alla jämt pratar om på film. Visst förstår jag att det har blivit ännu viktigare att känna sig älskad och känna bekräftelse senaste åren när tjejer börjat jämföra sig med varandra mer än någonsin. När man knappt litar på att man själv duger är det en dröm att ha någon som håller en i handen, pussar en i pannan och säger att man är fantastisk, att man är vacker, att man duger precis som man är och allt det där. Gulliga parbilder fyller tumblr och förstärker längtan efter hur fantastisk kärleken kan vara. Hur "rätt" det är att ha någon vid sin sida. (Bilder som ingen vet vem som tagit förövrigt, hallå 118 800 ge mig ett svar tack?) Men vart finns bilderna på de tjejer som lärt sig att älska sig själva och väntar på rätt kille istället för att ha någon som pussar dem god morgon för att de ska känna sig älskade och behövda? Kan man inte göra det ensam också? Vem har bestämt att folk ska nicka medlidande med den enda singeln i gänget istället för att smälla av en stolt high five? Vem har tagit ifrån oss makten att älska oss själva och känna att det är okej att leva ensam och ta den kärlek vi behöver ifrån vänner, familj och vad vi gör i livet istället? Att vara kär är inte alltid att vara lycklig. Är man kär är det ibland en dans på rosor och ibland ett rent helvete. Man vandrar inte konstant runt på rosa moln. Och en dag tar det slut, när man står ensam kvar gäller det att veta hur man älskar sig själv utan den där morgonpussen. Vem har bestämt att det ska vara? Hur har vi kunnat sätta en sån standard i samhället? Att det omedvetet är mer rätt att ”ha en pojkvän” än att inte ha det? Inte att det är vanligare, absolut inte. Men att det är ”rätt”. Att det är det man ska ha, och inte leva ensam? Visst köper jag teorin om att vi är människor och utvecklade till att hitta en partner att leva livet med. Men innebär det att vi måste hitta fjorton stycken innan denna livspartner så att vi känner oss behövda? Det är inget fel med att vara varken i ett förhållande eller singel. Inget alls. Och jag fullkomligt avskyr den press det finns allt längre ner i åldrarna idag. Man är i de flesta fall en nobody tills killarna bekräftar annat. Ska det verkligen vara så? Att tjejer med pojkvänner är ”bättre” bara ör att någon kille pussar de god morgon? Inte alls. Inte någonstans. Kan man inte bara stryka all den här ångest om hurvida ”jag kommer aldrig träffa någon”, ”varför vill ingen ha mig? Är jag inte bra nog?” ”undrar hur det är att vara den där snygga tjejen som alla killar vill ha?” ”ingen vill ha mig, jag är för ful, för fet, för dum, för kort.” och vidare i en oändlighet.Tjejer, främst, till er som känner såhär har jag tre saker att säga er. - Det finns ingen tjej som inte är bra nog.Om en kille skulle se er är ni är själv hemma, vilken kille som helst, avslappnade och släpper loss och sjunger för full hals till er favoritlåt, eller när ni ligger i sängen med datorn i knäet och skrattar åt senaste Gossip Girl avsnittet, då lovar jag att vilken kille som helst hade fallit för er. För när ni är er själva, och trivs med er själva, det är precis då som ni är helt jävla fantastiska & vackra. Varenda en av er. Så släpp garden lite, släpp manuset och var er själva så lovar jag att ni, precis som ni är, kommer charma bakdelen av killarna.-  Det är absolut ingenting dåligt med att vara singel. Jag är jättestolt över er som är singlar där ute. Oavsett om ni letar desperat efter någon att hålla i handen eller om ni trivs som fisken i vattnet med singellivet. Jag är stolt för att ni är er själva och ni har en frihet att upptäcka er själva som du aldrig kommer ha i ett förhållande. Det finns absolut inte heller något fel med kärleken och att älska någon heller, det är bland det finaste som finns i världen. Men att ha någon bara för att? För att känna sig behövd och bli kär i själva kärleken? Gör allt som står i er makt för att undvika det, det är livsfarligt. Lika lätt som en partner kan få dig att känna dig älskad och viktigast i världen kan samma människa få dig att känna dig totalt oälskad, ensammast i världen och som världens mest obetydliga lilla skithög. Blir ni kära och faller hejdlöst för någon, då gör ni det. Det är ingeting ni kan påskynda eller sakta ner, händer det så händer det. Och det kommer att hända. Jag lovar. - Kärlek är fint. Kärlek borde lyftas fram. Kärleken alltså. Inte pojkvän-flickvän utan kärleken. Bryt normen oh köp chokladhjärtan och en liten nallebjörn till din mamma, eller till din bästa kompis? Eller varför inte skicka ett alla-hjärtans-dag-kort till någon som bor på tok för långt bort? Varför inte bara värdesätta kärleken från andra håll och inse att en bästa vän som finns där och backar upp en kan få sig att känna sig minst lika behövd som den där morgonpussen.

Mihihih




Don't let it get to you

Tjeeena! Eftersom att linda bloggat så bra så har jag inget dåligt samvete inte :) Nej nu skrev hon till mig nyss i fb chatten att jag skulle blogga (VILKET JAG REDAN GÖR!!!!) och vet ni vad jag tänker göra då? Jo jag tänker avbryta detta inlägg illa kvickt. SYND. Jag som hade tänkt dela med mig av så mycket spännande i detta inlägg.. Nåväl det får bli en annan gång, nu ska jag kolla ph. Ciao. 
 
 
 

Animal

Hej igeeeen! 
Satan vilken blogerska man gått o blitt! Nejmen när det är kul är det klart jag gört!
 
Efter skolan idag drog jag o emmster till Farsta för att köpa en tröja till på lördag till henne, även jag behövde ju bland annat ett par jeans! Och guess what?! Mot alla odds hittade vi det vi båda två behövde mest inom loppet av typ två min! Älskar när sånt händer!!!!
Så inga mer trasiga jeans för mig och ännu mer festande för Emma. Så vi vill ha det!
 
Har faktiskt haft vad jag skulle kalla en bättre måndag, våra studentmössor kom äntligen och jag gjorde ex antal bra inköp!
Har dock värdlens mördande jävla huvudvärk vilket suger, men tänkte gå och lägga mig typ nu och hoppas på att det är bora imorgon!
 
Btw så är detn 2 dagar 2 timmar och 34minuter kvar tills jag fyller år!!!!!! WOOOOOOOOOOOPPP
Är så jävla taggad för partey på lördag, ska bli så kickass!
Somsagt en riktig hållkäften fest!
 
PussL

Here we go again

jaaaaa måndag igen då med pissväder och skola till 17.. aja börjar iaf inte förns 10.20 och tror jag dessutom har lååång lunch! Hoppas på det, älskar långa luncher!!!
Till råga på allt är även mina jeans väldigt trasiga, piiiiin.
Nu måste jag dra!
Ha en bra måndag!
PussL



och med det checkar jag ut




I'm no superhero

Hej på er!
 
Har haft en jävla skitvecka rent ut sagt, vet inte varför. Eller jo men det spelar ingen roll. Haha sorry för mitt förra deppinlägg, fattar inte varför jag ens bloggar när jag mår så dåligt men ajaaaa.
Helgen har iaf varit bättre än resten av veckan, var med ewepewe i fredags, hon sov här för det va ju typ snöstorm och det va jättemyyys. Vi behövde verkligen ses och prata och få oss båda på andra tankar. Igår åkte jag och mamma en sväng till Farsta Centrum, behövde en massa grejer men kom endast hem med en freebra som behövs till min outfit nästa helg hihiiiiii. Senare på kvällen hade vi lite mini-släktträff, med kusinerna osv. Det va väl ganska mysigt men var så satans trött så höll typ på att somna hela tiden. 
Btw så sög melodifestivalen så otroligt jävla hårt, vafan händer liksom???
Idag har jag bara chillat så jävla galet, kände att jag va värd det!!
Hoppas på att den här veckan blir tusen gånger bättre än förra, fyller ju år på torsdag(!!!!) och i helgen ska det firas som tusan! 
En riktig jävla håll käften fest skare bli!!!!!!! Som Emma skulle sagt lol
 
Neeeeeeeejmen hare bra hörrni!
PussL