Näe

Hej har fett tråk.
Vill bli 18 så jag kan göra roligare grejer. Vill flytta till en egen lägenhet. Vill dra till fjällen med brudarna och bara köra. Vill resa och parta och jag vill bara dra från södertälje och hela sthlm området. Fucking skita i allt här, samtidigt som jag vill stanna. Det är inte lätt när man inte vet riktigt vad man vill. Vill vara en partypingla, en sportfåne, en modefantast, en humortjej, en flickvän, en bästavän, en smartskalle, en fuckallt och en hållalltkärt. Vad fan ska jag bli?! Fan det är en massa personer innuti mig känns det som, och alla vill åt olika håll och kvar blir jag som fattar noll och har en dundrande huvudvärk. Tycker det är svårt att växa upp. Skulle fan vilja träffa mig själv som 12-13 åring nu. Lilla naiva flicka, glad och sket i allt och va bara mig själv, det var så mycket enklare då. Jag hade bara en person innuti mig då och allt var så enkelt, men nu?!?! Blöh vill bara dra, men det går lixxxxom inte att dra ifrån sig själv. Svårt det där. Alltid något på tok. Sup åt mig också linda, men behåll baksmällan för dig själv. Puss

DET ÄR FUCKING FREDAG

Asså ni anar inte! NI ANAR INTE HUR JÄVLA FESTSUGEN JAG ÄR!!!!!!!!!!!
 
Skitsamma igår va en bra dag, idag kommer bli ännu bättre! I hope.
 
Ska först till Liljeholmen med Linnéa och införskaffa lite grejer sen ikväll ska jag på dejt!
LOL skoja vad tror in om mig egentligen.
Nämen hoppas iaf på att kvällen blir braaa
 
Sen hoppashoppashoppas jag även på att Linnéa tänker om och att vi går ut imorgon! Fan va kuuul!
Okej meningslöst inlägg.
Höres!
PussL
 
And once again.. LYSSNA ELLER DÖ. du kommer också bli partysugen, lovar!

Tisdaaag

Tjena tjena folket. 
Har slutat sent i skolan både i går och idag vilket betyder att jag är väldigt tjööööött. Därav bloggningen från min sida. Nu sitter jag iallafall lutad mot elementet med tända ljus runt om mig och gosar in mig i min mysfilt och kollar på Paradise Hotel, hahaha. Mys ju. Träffade mamsi på stan efter skolan och vi shoppa lite till mig,köpte några julklappar och julsaker och käka middag på Nancy's. Min mamma är så jäkla efterbliven vilket jag också är så när vi är på stan tillsammans får vi kort sagt folk omkring oss att skratta. Hon påminner dock om min juridik lärare, och jag har redan haft 3 timmar juridik idag så vart trött på henne efter ett tag. Man pallar liksom inte virrigheten allt för länge. I morgon ska jag dra på mig långstrumpor, kortbrallor och benskydd. Jag ska bli fotbollsbrud!

Måndag igen då

Hola fan!
 
I skrivande stund sitter jag hemma hos Emmaaaa! Idag va vi i skolan typ en timme och "jobbade" lite med gymnasiearbetet sen drog vi hem till Emmas casa och där har vi varit heeeela långa dagen och chillat så jävla galet!! Haha nä men sen skulle jag ju iaf på körsåå jag drog dit sen kom hon och hämtade mig i Älvsjö så drog vi en donken drive såattsäga och nu sitter vi här o dunkar musik och chillar ännu mer! 
Tror fan ingen är bättre på att chilla än vad vi är..
 
Aja somsagt chillvecka hela långa veckan! Ewe lovade mig att hon skulle blogga idag så vänta ni bara!
Hasta la vista baby!
L
BTW!!! Här är jag om endast 29 dagar!!! WOOOOOPPPPP

Sunday! Funday..?

Hey you guuys! Long time no see som man brukar säga!
 
Nejmen i'm back from de döda typ. Nä okey seriously har inte haft lust att blogg så så kan det vara!
 
Aja idag är det ju då söndag, antar att ingen har missat att det är fucking måndag imorgon? ÅH FINNS NOG INGET JAG ÄLSKAR MER ÄN MÅNDAGAR!!!!!!!!! 
Actually så har vi temavecka hela veckan och ska i princip "bara" jobba med gymnasiearbetet vilket är asskönt, dels för att jag typ bara behöver vara med Emma då och inga andra idioter( från skolan asså) och dels för att vi typ bestämmer vårt schema för dagarna heeelt själva! Sing halleluljah!
 
Helgen har varit ganska chill, träffade älskadeälskade Frida i fredags, vi hade lite att prata om men det var så himla skönt att träffa henne igen, saknat henne som satan! Vi gjorde väl inte så mycket, kollade breaking bad (fattar förövrigt inte varför alla hypar sönder om den serien, tyckte inte den va så bra) sen pratade vi väl mest. Igår gjorde jag inte heller något förutom att jag va med kära Linnéa (förövrigt väldigt bakis idag, CHILLA GUMMAN!!) några timmar på dagen, skulle bowlat med familjen och hade även andra planer om det inte skulle bli så men det slutade med att jag satt hemma hela kvällen och uppdaterade facebook typ var 5e sekund för det va det enda roliga på in kväll! Så kan det va! 
Idag har jag inte gjort något som är värt att nämnas.
Anyways hade velat gå ut typ varje helg om det gick men har nu tyvärr bara ynka 15 svenska kronor på mitt bankkonto. FUCK MY LIFE  Nä okej dålig inställning, vi gör heLt enkelt det bästa vi kan med det vi har! typ kalasa på vatten och.. ja inget för vadfan får man för 15 spänn? INTE ETT PISS
 
okej onödigt långt inlägg, love ya!
PussL
 
BTW knarkar sönder den här låten nowadays, lyssna eller dö.
 

True fucking story

Godnatt







.

Jag har sån jävla ångest. Men ingen fattar, ingen vill lyssna och ingen vill förstå.
Bara för att man är glad på utsidan och verkar ha 0 problem betyder det inte att det är sanningen. Man kanske bara inte vill visa sig svag. Folk säger att de förstår men det gör de inte. Man vill istället finnas där för alla andra när de behöver hjälp. Men ibland går det inte längre.
Och av någon konstig jävla anledning händer det alltid när alla andra är upptagna med sitt eget.
Kan man inte bara få dra, långt bort från all skit och aldrig mer komma tillbaka.

Halleluljaaaaah




Belinda här

Hej, Belinda här. Evelina var inloggad på den här bloggen så jag tänkte busa lite tänkte jag. Sedan kollade jag lite i hennes bildarkiv och hittade lite gamla bilder, från i Juni kanske. Att döma av mina läskigt vita ben haha. Så jag lägger upp lite bilder istället så att jag kan spara dom till min dator sen.
 
Jävla freebra../ Belinda

Lördag

Hej på er!
Idag är en bakisdag! haha nej mår faktiskt ganska bra med tanke på omständigheterna! Var ju då ute igår och tog Linnéas klubb-oskuld! Först förade vi hemma hos henne sen drog vi till Ace, personligen ryckte jag det sög men Emma o Linnéa tyckte det va ganska bra så stannade där typ en timme ungefär. Sen drog vi vidare till Victoria där vi va tills de stängde vid 3, va askul! Det tog oss sen typ tre fucking timmar att åka hem för SL tror uppenbarligen inte att en enda människa behöver ta sig hem kommunalt mellan typ 12-6. Idiotas.
Aja hem kom vi iaf och har sovit typ fem timmar också. Nu sitter jag och Emma på pendeln på väg hem till henne, ska ha en svullar dag och bara chilla galet.
Vet inte varför men blir alltid aå satans sugen på onyttigheter när jag dricker/har druckit.
Nu ska vi av, bloggar när jag kan igen!
PussL

Juste vill bara passa på att säga hur jävla jävla mycket jag älskar mina vänner. De är det finaste jag har ♥

Hemma

Ja nu är jag äntligenäntligen hemma. Har hur mycket som helst att göra,framförallt sova och umgås med alla jag saknat så sjukt mycket här hemma. Bloggar när jag har tid. Kommer obviously ha hur mycket som helst att ta igen i skolan så vänta er inte mycket bloggning framöver.
Somsagt bloggar när jag kan
Massa pussar o kramar
Linda
 
 

Varför

Hej! Sorry för att jag inte är så bra på att blogga medan linda har varit borta, men idag kommer hon hem! Wiho! Har bokat biljetter till henne och mig till Hunger Games: Catching Fire, and Im soooo excited. Omgggg. Kommer bli grymt. Annars så har jag i helgen ridit, var två veckor sen sist och så får jag såklart en seg ovillig ohopphäst på hoppträningen. Så det sög ju. Hängt med gamla godingar, lika kul som alltid. Var på bio och såg Thor, var sjukt trött och förstod inte så mycket. Frågade typ "är han god eller ond"? och det var huvudsaken att förstå haha. Men thor var biff och snygg så det gick väl an att kolla på. Har försökt sitta ett tag med franskan idag också men fick ont i huvudet av det. Men jag har städat lite granna så jag har gjort ett bra jobb iallafall. Dessutom har mitt hjärta gått i kras tack vare TVD (the vampire diaries) och jag har kommit fram till att det inte är bra för mig att kolla på serier, filmer eller några sociala medier. Jag har fått för höga förväntningar utav det. Jag vill ha Paul, Ian och Justin, det är väl inte mycket att be om ju. Eller iallafall nån som liknar dessa gobitar. 
 
Favoriten: 
// Jagkommerdöensamtackjagvet

Hallååå där

Tjena mors!
Kikar in en snabbis, har precis käkat middag och dushat och väntar nu på att klockan ska närma sig nio då Bron börjar. Linda är kvar i Indien och hon har en vecka kvar där innan min vän kommer hem så jag får ge henne gosekramar. Saknar henne! Jag kom hem från Barcelona i fredags, har haft det hur bra som helst med sol, shopping, mat, motorcykelturer och massa massa mer. Fu tusan vad jag älskar den staden, dit måste vi dra nästa år Linda & Co!!!!!  Puss!