Min älskade lilla Ville är borta

Hans lilla hjärta klarade inte mer så nu är han lyckligt
galopperandes på ängarna i Trapalanda.
Rest in peace älskade vännen
 
 
 
 
 

Fredag

Eller???? Nä okej vi alla vet att det inte är fredag imorgon men så känns det verkligen. Har haft sjukt mycket att göra både igår och idag med gymasiearbeten och shopping och ditten o datten men nu imorgon kommer det komma en fet belöning för det sååå yey! 
Inte nog med att det är valborg och att man firar in sommaren (?) utan det är även vår mösspåtagning! Eftersom jag aldrig har tagit studenten förut (lol no shit) så vet jag ju  inte riktigt vad som händer mer än att man sätter på snygg ansiktet och snyggkläderna och mössan(!!!!!) sen fotas man med klassen och sen drar typ alla ut och festar! Men det tar inte slut där!!!! Nähä tänker ni nu, vad kan possibly bli ännu bättre än detta?
Joooooo *trumvirvel* allas vår favortitklubb Sommar! öppnar även imorgon, det är alltså premiär så kommer va galet mycket folk och galej men det är vi såsåsåså värda efter allt tycker jag!
 
Sååå fest imorgon, ajuste sen fest torsdag också haha. Ska ha någon sorts gathering här hemma i trägårn me mina amigas och lite annat people, chillkrök har vi sagt men vi får väl se hur det blir med det haha.. Speciellt eftersom vi inte verkar kunna få tag på någon vuxendricka.... LOOOOOOOOL
Aja är iafastaggad!
Så imorgon blir det att gå upp i ottan så man ser respektabel ut haha!
Emma kommer även hit och lämnar bilen på morgonen så vi tar pendeln tillsammans sen till skolan, ska bli så kul så att få lite sällskap på morgonkvisten brukar ju vara så ensamt.
Juste va och övningskörde och köpte jeans idag, passade även på att dra en sväng förbi donken där Emma jobbar och hälsa på litt! Så duktig är hon min lilla vän och kämpar på!!!!
 
Aja måste skriva klart mitt jävla gymnasiearbete nu, wish me luck..
 
PussL
 
Den här låten går ständigt på repeat i mitt casa
nowadays, sååå bra man blir så lycklig och glad!!!
Lyssna eller dööööö
 
 
 

Lite mycket nu

hejhejhallååå
 
det är så otroligt mycket just nu, både i skolan och i det övriga livet. kan dock bocka av en av alla saker i skolan, gjorde nämligen svenska nationella talet idag. Det gick väl bra, trots att jag försov mig och inte hann äta ordentligt innan jag stack iväg. Efteråt drog jag hem och gik ut med Gizmo i det fina vädret, tog det lugnt och kollade på en massa gamla bilder och videos från långt tillbaka som jag inte har sett förut, haha bombade mina vänner på snapchat då jag bara var tvungen att dela med mig, skrattade så jag grät asså... Pappa försöker få mig att gå på Talang inspelningen som hålls här i Södertälje idag, inte att jag ska delta utan att sitta i publiken dåra haha :) Vet dock inte om jag hinner, har som sagt jävligt mycket att göra, nu är det en rapportskrivning som ska vara inlämnad i morgon kl 9:35. Och jadu jag har inte kommit så långt alls faktiskt :) :) :) Aja, med lite bruno mars i lurarna och jordgubbar ska jag fasen ta och klara av det. Sen får vi se om jag hänger på till Talang, spana lite extra i publiken på fredag för säkerhets skull ;) 
 
Jossan the grillmaster

Tips från coachen




Jahapp då vare söndag igen

Nämen hallojken på er!
 
Har haft en jätteskön helg, åkte ut till landet i fredags kväll. Tjatade på Frida om att hon också skulle komma ut eftersom vi inte hade setts på typ 10000 år meeen hon skulle på någon stundentgrej eller vad det var.
Gick och la mig relativt tidigt med tanke på att det var fredag, eller ja haha astidigt om jag ska vara helt ärlig. Sov typ 13 timmar (wtf?!) och vaknade upp till fågelkvitter och strålande sol. Bara det gjorde mig lycklig men sedan när jag fick sms av Frida några timmar senare om att hon skulle komma ut var lyckan fullgjord ( HA gayyyy). 
Solade på dagen och har faktiskt fått lite färg, vilket är en jävla tur eftersom vi har mösspåtagning på onsdag och det vore ju kul om man såg lite skillnad på mitt ansikte och min vita tröja lol.
Haha nejmen sen var jag iaf med Frida i några timmar vilket var asskönt, vi hade så jävla mycket att prata om och det är så underbart att träffa muppen haha <3 Vi har typ aldrig tid att ses i veckorna och nu var det väldigt länge sedan vi båda var på landet samtidigt så det var fan på tiden!
Gick väl å la mig vid typ 23 igår och sov till 10 idag, sååå skönt.
Idag har jag varit ännu lite mer med Frida men även hunnit skriva lite på gymnasiearbete vilket verkligen behövdes eftersom the due date såattsäga är på onsdag.. Hmm knaaaas.
Aja vi käpar på enda in i det sista!
Räknade ut idag att det bara är 20 riktiga skoldagar kvar till studenten.
Alltså 20.. kan ni fatta det eller? Heeeelt messed up
 
Måste fortsätta plugga nu
PussL<3
 
 
 
 

Because I'm such a good student osv




idc

på riktigt så har jag lust att pissa på min dator och bränna upp alla papper så de försvinner för jag orkar inte se allt som behövs vara klart innan helgen är slut FÖR JAG ORKAR INTE SKRIVA EN JÄVLA RAPPORT ELLER NÅTT JÄVLA TAL ELLER LÄSA 4 KAPITEL I EN FUCKING SAMHÄLLSBOK. är sur och trött och förbannad o iriterad samtidigt som jag skrattar åt (eller med????) mig själv. asså oh my god i cant handle this. 
 
but i almost did.
 
i dont even caaaaare 
sorry för detta inlägg men det var faktiskt en hel del jävla värre innan jag suddade ut halva syndaboken och fanskap jag tänkte publicera. ciao
 

Skulle behöva detta nu




True that




För jag är trött

så oerhört jävla trött
 
På skolan
På vänner som sviker
På drömmar som aldrig blir sanna
På att tryckas ner av det här äckliga samhället gång på gång
På alla påhittade vidriga regler om hur man ska vara
På rätt och fel
På normal eller onormal
På för mycket ansvar på ens egna axlar
På att aldrig få göra det jag mår bra av
På att hela tiden sätta andras behov före mina
På att lyssna på vafan folk säger
På den här stressiga staden
På att vara tvingad att göra saker som bara får mig att vilja lägga mig ner
 
och gråta
 
Bara så in i helvetes jävla trött
Det är vad jag är
 

:)

tjenatjena,
 
kom hem från skolan för ett tag sedan och har ätit en skål med granola, flingor och blåbärsmjölk. Det är såå himla gott! Har plöjt igenom typ 3 avsnitt av top model också, ligger jätte mycket efter där, som med allt annat haha. Ska dock bege mig tillbaka till skolan alldeles strax, ska på infomöte ang. fjällvandringskursen jag valt till det individuella valet. Alltså, vad har jag gett mig in på egentligen?! En vecka med fjällvandring, ingen hemlagad mat, ingen egen toalett, ingen dusch och ingen mjuk säng...!! Men jag tror det blir kul ändå. Det är trots allt ändå efter sommaren så man har tid på sig att byta om det skulle vara så, men som sagt, tror det blir kul och en häftig upplevelse. Hur som, ska fortsätta kolla på top model och dricka kaffe <333
 
Åh, btw: 
 
 
 
 

Påsklovets slut

Hej på er!

Hur har eran ledighet varit? Min har varit väldigt bra! Har tagit vara på alla dagar och försökt göra så mycket som möjligt av dom. Har hängt med Linda i kungsan, varit med Belinda och the doggys, gått på bio med bells, stejf o gabs, varit på spa med mami, firat påsk med farfar och kusinerna, haft några grillkvällar, gått på hoppkurs osv osv. Men det var back too school imorse, vilket varken min kropp eller sinnet var redo för. Somnade 8 igårkväll och vaknade 7 imorse. Ändå var jag dödstrött, men det var fint väder så vi köpte lite glass och solade på fotbollsplan efter lunchen. Ska nu försöka få ihop ett tal som ska vara klart i morgon, har skjutit upp det så satans länge så nu är det dags typ. Men vi hörs! Bjussar på massa bilder från dagarna:
 
 

De flesta av oss slösar bort våra liv som om vi hade ytterligare ett på banken

Och just därför, satte jag mig igår och började söka jobb och kolla boende i mitt älskade Skåne. Kan tänka mig att folk undrar vafan jag vill flytta bort från staden och ut på vischan för när de flesta gör tvärtom. Men det är som så att i Skåne mår jag alltid bra, när jag är där lyfts bara alla bekymmer från mina axlar och man behöver inte kämpa fram det där stora lyckliga leendet utan det sitter som fastklistrat 24 timmar om dygnet. 
Visst det är klart att man stöter på bekymmer var i landet eller i världen man än befinner sig men det är som att man kan ta motgångar på ett tusen gånger bättre sätt när man är någonstans där man annars känner ren och skär lycka, så är det i alla fall för mig.
 
Så ja om det nu blir något måste jag börja med att ta körkort så jag kan ta mig runt därnere, allt ligger ju inte precis runt hörnet. Det är också något som andra ser som problem men som jag bara tycker är oerhört skönt. 
Har skrivit på bloggen några gånger att jag är född in i fel liv, skulle passat bättre som någon bondtös ute på landet haha. Nejmen skämt åsido trivs tusen gånger bättre ute i naturen och bland trevligt folk, som det är svårt att hitta häromkring. 
 
Sedan det sket sig med jobbet så ser jag ingen anledning att stanna kvar på ett ställe där jag känner mig som en fågel instängd i en bur. Eller okej det där lät fel för mina älskade vänner och min underbara familj är anledning nog att inte fly landet.
Men man måste få tid och ro att lära känna sig själv också, och lista ut vad man vill göra med livet. 
Det behöver jag just nu mer än någonsin annars, just nu är det skolan som binder mig till den här platsen (och somsagt mina käraste), men efter studenten drar jag. Om jag inte fått något jobb här såklart men då kommer jag ändå fortsätta kämpa och leta för att kuna flytta neråt mot mitt älskade Österlen. 
 
Vi får helt enkelt se vad framtiden för med sig för något. 
Men något jag lärt mig är att jag måste fokusera mer på mig själv och se till vad jag själv behöver för att må bra. Tror faktiskt aldrig jag mått helt bra under hela mitt liv,men det ska det bli ändring på.
 
PussL 
 
 

Bloggar imorgon babes


I'm home bitches




Orkar inteeeee




Lååångfredag

Hej på er!
 
Va ett tag sen jag bloggade så får väl ta och släng in ett inlägg om vad som hänt sen sist.
Har väl inte hänt såå himla mycket, förra helgen var jag på landet och chillade. Asskönt!
Sen i måndags var jag på arbetsintervju på en annan McDonalds som ligger typ en kvart från mig, orkar inte förklara varför men sa upp mig från mitt andra jobb efter att ha jobbat där en gång. Kan väl bara säga att det var typ en av de jobbigaste sakerna jag varit med om och jag anser inte att det ska kännas så på jobbigt.
Såå aa nu är jag i desperat need efter åde pengar och jobb, jaja får väl hoppas på att det löser sig.
 
Sen på kvällen åkte jag mot min lilla ewepewe som jag hade saknat såå, kämparen jobbade till 23 så satt en stund i bilen och pratade med hennes gulliga mamma medans vi väntade haha. Sen åkte vi iaf hem till henne, åt massa choklad och popcorn haha, kollade en film som verkade askonstig först men som faktiskt slutade riktigt bra så det lyfte liksom upp hela filmen. Den va svensk och hette IRL, tycker inte att det är många svenska filmer som är bra men den här höll minsann måttet!
Jaja sov iaf där och sen på tisdagen åkte vi in till kungsan för att kolla de fina träden, som dock inte hade slagit ut helt vilket var synd eftersom det är så himla fiint då!
 
Va en mysig dag, sen åkte vi hem till mig och packade eftersom jag dagen efter skulle åka ner mot Skåne och Helsingborg där jag är nu. Är jättemysigt här, lite segt kanske men det är bara skönt att få chilla lite och slippa tänka på skolan osv. Är tyvär förkyld igen så hostar som ett jävla jon.. menmen så kan det vaaaa.
 
Vet inte vad mer jag ska skriva, hoppas att det blir lite shopping här, måste ha nya skor och jeans bland annat. 
Bloggar när jag kan igen!!
 
PussL
 
 
 
 
 

Klockers




Ojojojdå




Påsklov

Hej, godmorgon, halli hallå! 
 
Hade svårt att somna inatt igen, suger att ligga och vrida på sig i flera timmar och bara vilja sova, trots att man är så trött att ögonen går i kors så ligger man där vaken. Hur fan kan det komma sig egentligen? Jaja, har käkat lite frukost nu och hällt i mig mitt livselexir (kallas även kaffe). Gav "Games og Thrones" ett försök medans jag åt, antar att man måste komma in i serien lite mer innan man kan ha en åsikt angående den. Så jag ska försöka plöja mig igenom första säsongen eller något iallafall. Annars då? Mja, idag har jag inga planer, förutom jobb senare på dagen. Slutar inte försän 23 så ska väl ta det hyffsat lugnt under dagen så jag orkar hålla igång. Solen skiner iallafall utanför köksfönstret, hoppas det är lika varmt som det ser ut! Oavsett så tänkte jag ta en promenix med gizmo innan jag ska ge mig an att göra någonting på pluggfronten, kan vara rätt bra att komma någonvart iallafall, right? Fyfaaan vad jag hade velat vara på Coachella, asså fuck alla andra festivaler, that's the one and only. 
 
Btw, första dagen på lovet nu då! Har ni några roliga planer? Jag ska träffa Linda imorgon, vi tänkte hänga lite i stan och sen bara chilla hemma hos henne. Mamma har även bokat en spadag på Yasuragi nu på torsdag, ser fram emot att bli lite ompysslad och bara ta det lugnt, sen blir det nog mysigt med lite mor och dotter tid eller vad man ska säga haha. Sen tror jag att jag och mina homies ska ut till Bells stuga och ha det skoj. Vill även (fortfarande) gå på bio!! Ingen som vill se avengers 2, captain america eller nått annat????? Mot slutet av lovet har jag även en hoppkurs inbokad, det blir säkert skitkul! Aja vi hörs, kisses.
 
ewe_swagster97
 

Dör.






Typ så kbk




Livet.

Har varit på rätt okej humör under början av dagen men det höll sig inte. Beror inte på något speciellt utan det kan nog beskrivas lite som på bilden nedan. Nu ska jag och min gose kille gizmo gå och lägga oss. Härlig känsla att somna med honom vid min sida. I morgon ska han få följa med till stallet för första gången! Tror det kommer gå galant. Hoppas på fint väder och en bra morgondag. Vi hörs, godnatt.
 

Bra jävla morgon osv




Första jobbpasset snart

Önska mig lycka till, det lär behövas..



Fin middag

Hej på er!
 
Sitter och tar det lugnt, lyssnar på lite musik och myser i min älskade gosefilt, har precis kommit in från regnet så detta är underbart skönt när man varit kall och blöt. Iallafall! Igår var Lindas studentskiva, så jag begav mig dit och hjälpte henne att göra sig i ordning, där va även emma som var duktig och tog hand om sig själv. Tycker att de båda blev riktigt bra, de lyckades med sina utklädnader! Även jag fixade iordning mig lite granna då jag fick ersätta Lindas pappa som otur nog var sjuk och fick lov att stanna hemma. Vilken osis ;) Haha, nej men tycker det var jätte kul att jag fick hänga på! Kvällen avslutades med att jag slog huvudet i taxibilens tak påvägen hem sen, vilket gett mig en bula i pannan idag haha, gjorde förjävla ont, trodde nästan jag spräckte upp halva pannan. Hur som helst, är så stolt och glad över Linda, och Emma! Vilka toppen tjejer alltså♥ Tror Linda uppdaterar er mer om kvällen om hon orkar lite senare...
 
Skål! 
 

1 59

JA helt sjukt, 1 dag kvar till the day, skivan dvs. Imorgon gäller det! Är galet jävla taggad!!!
Är ju middag innnan skivan med klassen och eventuella inbjudna gäster, jag hade såklart bjudit mina föräldrar men nu har lilla pappa gått och blivit sjuk så han kan inte följa med :( Hoppas på att ewe kan ta hans plats! Vore såååå himla kul eftersom hon är för ung för att gå på själva festen efter så vore det perfekt om hon iaf fick vara med en liten stund! Så vi får hålla tummarna för att det går vägen!
 
Förövrigt är det skola som vanligt på dagen och sedan åker jag och Emma dirr hem hit och bara chillar lite, sedan är det dags för en full makeover haha! Jag ska ju förvandlas till den underbara Marilyn, får se hur det går med den saken. Hårfärgen och kurvorna har jag ju iaf på min sida hahaha. Och gullemamma som har sytt världens finaste Monroe-klänning! Det måste ju sluta bra!
 
Ska väl gå och knyta mig snart så jag orkar dagen imorgon, tror vi egentligen skulle behöva ta en powernap när vi kommer hem men finns nog ingen tid för det. Det ska målas naglar och letas skor och ha sig också..
Streeeeesss
Nää bara kul :D
 
Får se när jag kan blogga nästa gång!
Ha det bäst babes
PussL
 
 
Juste glömde, 59 står för hur många dagar det är kvar till studenten. Helt. Jävla. Sjukt
 
 
 

Le weekend

Tjenatjena :)
 
Måndag idag dååå, har ni överlevt dagen? Troligtvis om ni läser detta :))) Jag är såå trött trots att jag hade sovmorgon i morse. Men har varit ganska busy i helgen så det kan nog vara därför. Sov hos Linda från fredag till lördag, vi hade supermys och kolla på massor av filmer, favoriten var nog "Mortal Instruments", en relativt ny film som jag faktiskt inte hade sett förut (surprise surprise!). Eftersom vi båda är sushi älskare så blev det de till middag och en god frukost efter en välbehövd sovmorgon en lördag för ovanlighetens skull, då jag inte hade någon ridning på morgonen. Har även hängt med mina babes, åh vad jag längtar till varmare väder och ledighet så man kan vara ute och grilla mm tillsammans! Har även jobbat både lör- och söndag, var inte alls beredd på söndagspasset men det gick an ändå. Va på 25års firande hos min kusin innan så det blev lite tårta att mumsa i sig innan jag begav mig till jobbet. Kort sagt har jag haft en bra helg helt enkelt! Dessvärre har det blivit 0% gjort på pluggfronten, vilket gör att det blir det jag kommer syssla med resten av kvällen. Vi hörs!
 
Sushi middag ♥♥♥
Vi började kolla på Gossip Girl igen från början, åååh så bra och nu är jag fast igen! 
Frulle! Vid denna tid och dag förra året hade vi nyss kommit hem från idolauditionen från helvetet (eller snarare alaska, BRRR så jävla kallt det var) och var trötta, hungriga och kalla. Fanns inget bättre än att somna i Lindas soffa tillsammans med de andra efteråt haha. I år hade de tydligen "tagit bort" juryn som dömmer innan den riktiga juryn (Laila och Bagge o de) så det sög ju att de inte kunde gjort de förra året. 

Sooooooon

tjenatjena :)
 
Började dagen med att sitta och plugga medan jag åt frukost, till provet jag hade idag. Bättre sent än aldrig? Mjaaa... Men vi hade faktiskt gått igenom allt under lektionerna så det mesta satt ju någonstans i bakhuvudet egentligen, men jag öppnade inte boken och pluggade på allvar försän vid frukosten haha. Därefter chillade jag lite, gick ut med Gizmo och sen åkte jag mot skolan, började sent så därav att jag överhuvudtaget hann läsa lite innan haha. Vi hade idrott och vi har hållit på med ett konditionstränings projekt där, i ca 8 veckor och nu är vi på den sista veckan så idrottsläraren körde slut på oss idag. Svettades som en gris och hade ca 0% smink kvar efteråt och min tröja va typ 100% blöt och mina trosor va typ 50% blöta av all jävla svett. Trevligt att gå runt så resten av dagen :)))))) Nej men vi hade bara provet och sen fick vi gå hem. Har ätit såhäääääär mycket godis, snacks, yes you name it, när jag kom hem. Dessutom kom min moster och farfar på besök så då blev det ännu mer. Men man måste ju hålla balansen mellan träning och kalori-intag, ellerhur? ;) Mycket träning = Ännu mer gottis än vanligt. 
 
Annars sitter jag och försöker skriva ihop ett tal till Svenska Nationella, vi måste lämna in ett "utkast" nästa vecka och jag pallar inte ha något över helgen att göra. Har ingen ridning på lördag och börjar jobba sent så efter skolan i morgon beger jag mig mot lindas house och sover där med min pärla. Annars har jag inga planer för helgen, är lite sugen på att gå på bio, vill se Captain America eller hitta på nått annat skoj. Vill träffa min babe belindius och gänget ocksåååå :))
 
Men vi hörs vänner, i morgon är det freeedag.
Finn ett fel på sista bilden hahah...
(förutom att mina byxor är väldigt korta på det högra benet lol)
 

Partypinglan numero uno

Eller inte, blev till att vara hemma idag igen. Mår inte alls bra, vet att det är ett jäkla tjat om det men ska ju blogga om mitt liv och just nu är mitt liv lite såhär. Det är verkligen inte bra att jag har börjat gå så pass lite i skolan men som jag skrev för ett tag sedan mår jag bara sämre av att gå dit så känner ju inte riktigt för det just nu, men måste ta mig i kragen för detta funkar verkligen inte i längden. 
Har ju SABET-kväll ikväll, det innebär att man typ redovisar sitt gymnasiearbete för massa föräldrar och tvåorna, efter mycket om och men bestämde jag mig för att inte gå på den heller. Känner mig som världens sämsta kompis mot Emma (vi har ju gjort gymnasiearbetet tillsammans) men att redovisa skulle bara gjort mig ännu mer depressed med tanke på vilket jävla stressmoment det är för mig gång på gång på gång.
Vet att man blir bättre ju mer man gör det och att övning ger färdighet osvosvosv men idag är inte en bra dag att öva på. Men Emma som är världens bästa åker dit ändå och facear våra lärare all alone, i love you <3
 
Är fortfarande i valet och kvalet (säger man ens så) om jag ska gå på Filiz skiva ikväll. Tror jag ska det men känner mig ju lite som en partypooper om jag kommer dit helt nere, jaja Linnéa håller på och försöker övertala mig och jag antar att det inte blir bättre av att sitta inne helt själv och grotta ner sig ännu mer så blir antagligen så att jag går. Men hur som helst ska jag köra en nykter kväll och dra hem tidigt eftersom det faktiskt är skola imorgon.
 
Har iaf varit lite produktiv idag och skrivit ganska mycket på slutrapporten på gymnasiearbetet, eftersom jag inte kan komma ikväll får jag försöka göra den helt jäkla kick-ass istället. 
 
Ha en bra kväll vänner
PussL
 

Torsdag


Just don't




Hello

Hej på er!
Ett tag sedan jag skrev, men jag har bara haft det bra. Helgen va chill, hängde lite i "solen" som tittade fram bakom molnen ibland med mina baaabes vid kanalen, köpte med oss lite gott och satt o snacka. Den här veckan har och kommer det vara ganska mycket i skolan men annars rullar de påå. Idag har jag haft en lite sämre dag, med mycket oflyt men what to do. Ska snart åka iväg och jobba, efteråt blir det nog plugg. Eller nog och nog, jag måste men jag kommer ha svårt att orka med det. Jaja, för övrigt så sitter jag och kikar på lägenheter i bla Lindköping, nån som är sugen på att bo med mig???? Nej men lite kul är det att kika, det är faktiskt snarare än man tror som man kommer sitta i den situationen då det faktiskt är på riktigt. Men innan dess ska jag ha pengar, en kick ass sommar och gått ut skolan. Så det är ett tag kvar :))) 
 
Zacke och Gizmo ute i skogen tillsammans, visst är de lika? Halvbröder och allt juuu.
Lite vårklädd får man vara, älskar den här spets topen mihihi :)))
Lunchade på Nancy's i måndags, så himla gott!!
 

Körlektion på g!