Miley Cyrus Bangerz Tour ikväll!

Yes, ikväll står Miley's konsert på schemat. Ska bli svinroligt, förväntar mig en galen show som man inte sett något liknande förut. Konserterna när allt bara är cray cray och härlig stämning är fan de bästa. Nej men jag är supertaggad, ska försöka hitta något lämpligt att ha på mig, så jobbigt att det är regnigt och kallt väder ute och att det är svinvarmt där inne, finns inte så många kläder som gynnar bägge delarna. Men vill man vara fin får man lida pin. Kläder efter väder?? Pffft, det har jag aldrig följt. Kanske ska jag ha på mig min vita body och sen är jag ready to rock? Eller så lämnar jag den outfiten åt MC. 
 
/E

Quick

Tjossan!
Vet inte om jag skrivit det men är atm på västkusten i Bovallstrand. Jag och min privatedriver Emmster satte oss igår pp förmiddagen i racern och tog oss en roadtrip hiiiit. Det va myyyd och kuuul och sen träffade vi hennes kompisar för där va vi bjudna på tacokväll minsann! Det va kul och de verkade iaf inte hata mig lol.

Idag har vi väl. mest chillat, gått en promenix och solat litt å haft oss.
Ikväll blir det grillat! Omnoooommm

Until next time!
PussL

Här kommer lite pics
















???? <333333

någon mer än jag som känner sig mer än färdig ang skola just nu? och som vår favorit lärare då självfallet beordrar oss att göra är en till samhällsuppgift. Man ba: vad gör du???? vad??? vad??? vem tror du att du är???? vem tror du att jag är??? alla dessa frågor???? finns inga svar???? dina länkar i mailet funkar inte????? lite så känns det. dessutom har jag en härligt stor och färsk idrottsuppgift ala "vill du ha chans att höja dig gör detta" *langar fram en bibeltjock instruktionsbok*" men det ska bli kul. älskar att spendera tid på att plugga. så kul <33333 blir ju intelligent också <3333 tycker om att klaga också <33333 åh vad härligt <3333 
 
nej förlåt jag är ironisk. i tisdags åkte jag hem till linda och stekte på altanen. jag sov kvar där och på onsdagen drog jag till skolan en stund medan linda och emma var hos tandläkaren. sedan åkte vi och shoppade lite, jag hittde inget speciellt men såg ut några saker som jag ska köpa next time så att säga. de andra brudarna hittade lite mer än mig iaf :)) alltså får jag bara klaga på en sak till? tack!!! jo, att jag hatar att jag är så "liten". Det är så jävla irriterade att jag inte kan hänga med på 18åriga saker tack vare en åldersgräns bara för att jag är lite yngre. Fast vissa saker gör man ju iallafall :)))))) men ändå. hade varit skit nice att också vara 18. oklart inlägg men thats what you get today. 

mhm




Oh how funny

Tjenatjena bloggen! 
Fredag idag och jag och resten av alla 97or hade matte nationella i morse. Asså huvudvärken efteråt va brutal. Efteråt tog jag tåget till linda som skickade in sin sista inlämning ever (förhoppningsvis)!! Är såå stolt, och avundsjuk. Tänk känslan att göra klart den sista skoluppgiften någonsin och att studenten är mindre än 2 veckor bort... Min bror är dessutom på bal ikväll, den jäveln tar också studenten i år. Jag fick noppa hans ögonbryn och jag skrattade under hela "behandlingen" för han tyckte att det gjorde så ont, anade en och annan tår i hans ögon haha. Trodde jag hade några roliga planer för kvällen men så blev det inte. Så jag gick en bit med Gizmo och släppte honom lös på fältet så han fick springa, han va jätte duktig på att lyssna på när jag ville att han skulle komma tillbaka! Det trodde jag inte haha. Sen kollade jag på EU-val 2014 slutdebatt på SVT med mamma och pappa, så det säger väl rätt mycket om hur extremt rolig fredagskväll jag har haft... Nej men i morgon är det ridning och på kvällen blir det lite roligt häng. Men vi hörs mer då, kanske haha. Ciao!
/E

Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever

Hej Fredag och HEJ VÄNNER!!!

Har typ nada kvar att göra i 90% av mina kurser så är helt ledig idag, såå skönt. Har ifs några uppgifter till att skicka in innan jag kan släppa skolan helt och hållet för helgen, men de går gaska fort. Hoppas jag är klar med det snart så jag kan gå ut i det här underbara vädret sedan, behöver pressa som fan i helgen och in da future så jag kan vara lite brun på el studento!! WOOOOOOOOOOOOPPPP
Bara tretton dgar kvar btw, och då är helger osv inräknat, knaaaaassssssss
 
Emmster ska med till landet i helgen, wooppaaaaa. Ska bli suuperrrrrr.
Så åker ut dit ikväll efter att jag har varit på middag med our dear indians haha.
Nä men indierna som vi mestadels var med när vi var i indien är nu här och hälsar på så ska träffa de ikväll och umgås lite, men hoppas inte det tar så jäkla långt tid cause jag vill till landet a s a p!
 
aja måste plugga nu så jag blir klar någon satans gång!
 
Lyssna på de här låtarna guys! Bra skit
 
PussL
 
          

nej till sockerskatt

tjenaaaa,
(i brist på idéer till rubrik fick Svenska Dagbladets framsida bli min inspiration denna dag) 
 
äntligen har det fina vädret hittat tillbaka och förhoppningsvis kommer det hålla i sig ända tills på söndag, så får njuta av det så mycket som möjligt! på skolfronten börjar det mesta trappas ner men vissa lärare har ju så dålig planering så vi har fortfarande lite kvar att göra i typ samälle. sedan har vi ju nationella i matte i morgon! vi får väl se hur det går haha. i morgon är det dessutom fredag och efter övningskörningen igår påväg hem från belinda så blev jag jätte sugen på att köra gocart! så ska försöka dra med mina babes på det i morgon. föressten, jag körde på motorväg för första gången igår! det gick bra men usch vad fort det går hihi. va som sagt hos belinda igår och chillade, med den numera 17åriga kalaspinglan! tänk så fort dom växer upp... hahah, men vi träffade deras grannes hundvalp som är typ 11 veckor, alltså SÅ söt!!! ♥♥♥ idag börjar jag inte försän vid 14:00 så ska försöka få lite "naturlig" färg på kroppen hade jag tänkt. sedan ska jag jobba. men i morgon är det fredag vänner!!!
 
 
 

Hahaha

Pratade precis med min babe ewe ett tag. Kom fram till att våra liv bara är skrattretande, alla människor är så jävla störda så man bara vill skratta åt allt. Samma med alla händelser, asså hahahaha så jävla stört alltihopa.
 
aja pluggar iaf nu, somsagt det enda jag gör-isch nuförtiden. Pluggar på som fan nu så jag kan vara klar med precis allt förhoppningsvis på torsdag så jag bara kan få fokusera på andra saker, typ att bli mitt vanliga glada jag igen. det vore kul. För alla i min omgivning också kan jag tänka mig.
 
Aajuste har någon något problem med vad jag eller ewe publicerar här på bloggen så ber jag om ursäkt å bådas vägnar och lovar att vi ska skärpa oss.
Eller fucking inte. Har du något problem så sluta läs.
Tack på förhud
 
Linda
 
 

AsKnas/L




När livet sviker

Alltså känns som allt bara går mot mig just nu. Precis allting, bara motvind och det var varit det så jävla länge nu så jag undrar om det någonsin kommer gå över. Om man kan få mår bra, känna att man är lycklig och för en gångs skulle ha lite tur med någonting, vad som helst.
Hur som helst är jag så fruktansvärt trött på det, på att må så här, på att ha det så här, på att behandlas såhär.
Orkar snart inte längre
Linda



Herregud

Ja herregud hörrni..
Fick mina glasögon idag som ni ser i inlägget innan, så himla skönt så jag kan få bukt med den här jävla huvudvärken någon gång! Väldigt passande dag också eftersom jag har suttit och skrivit tal typ hela dagen sen jag kom hem, har tal för nationella proven i svenska imorgon. Missade min tid som jag egentligen hade, eller ja missade och missade, trodde jag skulle slippa undan men icke. Får tydligen F om jag inte gör det såå bara att köra på!
Är iaf äntligen klar med det efter att ha fått hjälp av typ hela sveriges befolkning haha, nejmen i appreciate it guys! <3
Hade ju även snack om gymnasiearbtet idag med min handledare och goooood news, om jag bara lägger till lite saker här och där så är den godkänd. Så himla skönt, då kan jag iaf stryka den från attgöra-listan. 
Har så mycket att göra efter den här helgen så kan säga redan nu att bloggningen lär suga från min sida. Måste prioritera lite så den här kickan får en godkänd gymnasieexamen och får ta studenten!
 
Måste sova nu ska upp 06 imorgon.. 
Men ha en bra fredag och helg guys!
PussL
 

who's that girl????






It is how it is

Vadå? Är nätter till för att sova? Hmmm borde prova det någon gång :)))
 

de går bra nu bror

vilken daag! började med att jag försov mig rejält och va helt sönderstressad med tom mage, panik att hinna med både hunden och kaninen samt att komma i tid till skolan, vilket inte gick då jag såklart kom sent. under hela dagen hade jag den ultimata huvudvärken från helvetet vilket gjorde att jag knappt kunde fokusera, tur som fan att jag inte hade någon franska på 3 timmar på eftermidddagen iallafall! somnade dock på bussen hem, tur att jag inte är kändis så inga smygfoton togs assåååå <3333 gick den sista biten halvvaken hem och pluggade, rotade fram mammas gamla glasögon för att testa om det kändes bättre vilket det inte gjorde haha, och gjorde pannkakor till middag - vilket inte heller blev speciellt lyckat då jag satte i halsen och var tvungen att dricka massamassa vatten, vilket i sin tur gjorde att min mage blev överfull och jag spydde konstant till och från i ca 1 timme :)))) tänk er pannkaksbitar i degform med lite hjortronsylt klumpar utblandat med vatten, alltså åååh så underbart♥♥ kommer troligtvis aldrig mer vilja äta pannkakor igen. nu på kvällen åkte jag och gizmiz hem till belinda och zackis och gick en promenix och snackade o hade dett gutt. Det vart iallafall ett bra avslut på denna dag :)
 
passade verkligen inte i mammas gamla glajjor lol
/E

Tuuuuueeeesday

Tjossan i trossan!
 
Sitter atm hemma hos emmpsi, har varit här all day long och pluggat och käkat våfflor och haft oss! MYYYYYYS
Så nu har jag hamnat här framför hockeyn med typ största nörden ever (mihihihihihiih) haha nä men vi kan ju säga att vi är heeeeelt motsatser när det kommer till just hockey lol
 
Skola idag, skola imorgon men ska även troligen sovaaa hos ewepewe tommorrow. Beror på om jag hinner skicka in religionen, annars får jag väl göra den där haha.
Sen på torsdag så ska vi få reda på hur det har gått på gymnasiearbetet, såååå nervös för att jag inte ska ha fått E för då har jag det att göra plus alla restuppgifter jag hade redan innan.. suck
 
Får väl hejja lite me'na nu antar jag
Hare braaaaa
PussL
 
 
Hahahahahahhahha Emma <333333333333333333
 

We accept the love that we think we deserve

Hej på er!
 
Jaaa idag va det ju Måndag igen, dock blev det ju betydligt mycket lättare när jag insåg att det bara är tre måndagar kvar sen är det äntligen slut! Alltså love life!!!
DAgen har varit helt okej, jag och Emma smet iväg på lunchen och fixade lite stuff så det va ju kuuul.
Sen hade vi även två prov vilket döööödade mina ögon. Asså kan de där glasögonen bara komma någon gång eller?!?!?!?! Blir fullständigt galen
 
Jaja den här veckan kommer bara vara pluggpluggplugg men hoppas jag kan bli klar med precis allt innan helgen så jag kan slippa stressen för den är inge kul mina vänner.
Har även massa planer och saker att se fram emot, bland annat nu i helgen. Steve Angello och massa andra DJ:s kommer till kungsan och gör en gratis spelning. Ska bli såååå kul!
Så lite fest på det också, va ett tag sedan den här kickan festade rejält så det är fan så dags nu!
Vill att bara att den här veckan ska vara fort över så man kan få ha litt kul!
 
Ha't gött!
PussL
 
 
 

lever för helgerna

tjäääna!
som min goa glada vän belinda skrev på sin blogg så är det inte så lätt att skriva om något när man inte bloggat på ett tag, man orkar inte dra igenom allt som hänt under tiden. men som ni säkert vet har man mycket i skolan nu sista veckorna vilket är usch fy blää. inte för att jag gör något under lektionerna men ändå hihihihih. lever för helgerna då jag får träffa mina babes♥ haha, ser redan fram emot helgen som kommer, som ni vet kommer Steve från SHM till kungsan så vi tänkte dra dit bland annat. och det är bara måndag idag! åh hoppas veckan går fort... aja, för övrigt kollar jag på Game of Thrones, lyssnar på Carry You Home med Zara Larsson och Stay With Me med Sam Smith. Alltså dom är sååå bra, ni måste lyssna, kärlek♥♥ 
 
GoT <3333
Köpte ny bikini idag oxå 
Testade Rönninge Cafés nya smoothies, så nej den är inte från donken haha. Den va asgod!
Duck duck duck kvack kvack kvack
/E

Så kanske man kunde få känna sig bra för en stund


Är det här ett sjukt skämt eller

Asså blir så jävla förbannad. Satans helvetes jävla blåsta fittjävel hur kan man skriva något sådant här 
Jävla stolpskott alltså
 
http://nyheter24.se/noje/768211-rippad-brun-och-lycklig-sa-blir-du-liggvanlig-i-sommar
 

Här sitter jag med nymanikyrerade naglar och ett brustet hjärta

Nej lite skämt å sido på den. Det om naglarna är iaf sant, gjorde fransk manikyr på mig själv, vilket var en jäkla struggle eftersom det dels va aslite vit färg kvar och den typ halvt hade torkat. Testade att lägga lite lila glitter på men det blev inte asfint så blev bara att jag gjorde ena handen lol.
Helgen har iaf spenderats med min babe, har haft supermysigt, blev även invigd i sekten igår (haha). Nejmen fick träffa hennes gang såattsäga, assköna människor verkligen! så det va ju kul att få ett ansikte och en personlighet till alla namn man alltid hör henne prata om. 
 
Hälsade även på min farmor och hennes man idag som imorgon beger sig mot sydligare breddgrader, Spanien eller liknande tänker ni nu, men icke, Skåne it is. Japp de åker till Skåne och lämnar mig i denna misär jag är i istället för att ta mig med.
Det är seriöst så mycket skitskitskit just nu så jag flera gånger har funtat på att skita i studenten, hoppa av skolan och dra härifrån. Så illa är det.
 
Just nu kan jag inte se en enda ljusglimt, inget, absolut inget, med studenten känns positivt och jag tror aldrig att jag mått så dåligt av något som jag har gjort av detta.
Vet att det är mycket såna här inlägg nu för tiden men så får det bli, för jag ska skriva om min vardag osv och det är min vardag just nu.
Skit skit och åter skit.
 
Måste plugga nu, annars får jag F i minst tre ämnen
For real
 
PussL
 

Favorit frulle

Alltså detta är SÅ gott! Speciellt blåbärsmjölken, den är to die for. Brukar även blanda i granola från pauluns (stavning?), prova det! 
/E
 

hahahaha så sant

Ha en bra fredag amigas!
PussL



Äntligen Fredag

Hallå på er! 
Ja imorgon är det äntligen fredag, ska bli så himla skönt. Måste dock plugga en hel jävla del i helgen men det löser sig! Ska troligen åka till ewe imorgon efter skolan och vara där i helgen, får se vad vi hittar på. Man vet aldrig hur det slutar med oss haha. Aja ska bli riktigt mys :)
 
Som ni kanske såg i mitt inlägg igår så ska jag alltså få glasögon. Har haft konstant ont i huvudet de senaste månaderna och det blir bara värre så kände att jag var tvungen att kolla upp det så gjorde därför en synundersökning igår. Där visade det sig att jag har något fel så det är typ tusen gånger jobbigare för mina ögon att ställa om från att kolla på något långt borta och sen läsa på ett papper till exempel. Det är alltså det som gör att jag får ont i huvudet och ögonen (hoppas jag).
Va iaf i Liljeholmen idag och provade massa glasögon, hittade ett par som jag var nöjd med så har beställt de nu, borde komma om cirka en vecka. Tycker inte alls att jag passar i glasögon men man vänjer sig väl antar jag, plus att jag har ju såklart hellre det och mår bra än tvärtom. 
Huvudvärken har även gott ut över skolan eftersom det är oerhört jobbigt att sitta och försöka koncentrera sig och fokusera när man har sådan dunkande huvudvärk hela tiden. Men jaja väntar in glasögonen nu och hoppas på det bästa! :)
 
Har pluggat lite ikväll, mycket mindre än jag hade behövt men som sagt det är ganska så jobbigt atm. 
 
Btw så har vi nu äntligen gjort färdigt inbjudningarna till studenten, haha lite sent kanske men bättre sent än aldrig.
Är bara 14 riktiga skoldagar kvar, heeeeelt sjukt!
Måste sova nu börjar i ottan imorgon!
PussL
HAhahahahhaha typical Linda
 

Bilden säger allt




Knas

Hej på er va ett tag sedan jag bloggade for real känner jag.
Har väl inte hänt så mycket, livet rullar på som vanligt med sina ups and downs. Känner mig kanske inte aspigg på livet och allt vad det innebär just nu men det ordnar sig.
Skola sen tandläkaren sen synundersökning imorgon, askul eller inte. Har int i huvudet konstant så måste kolla om jag har några troubles med ögonen, har jag inte det kanske jag har en hjärntumör. vem vet? No biggie
Kort inlägg pga att jag bloggar från mobilen, hatar det


Måste sova nu min hjärna håller på att explodera ur skallen
/Linda



Checkar ut /L




Ny vecka

Hade nationella i svenska i morse, det gick väl helt okej men jag brukar ändå alltid faila på lösförståelse i både svenska och engelska, vet inte varför men de vill ha typ ett enda svar på en mening medan jag svarar med att fylla upp alla rader och längs hela kanterna haha. Vi fick iallafall gå hem efter det, vi fick dock med oss en uppgift hem men det är det fan värt. BTW! Lärde mig något nytt idag: Djurgården spelar inte på djurgården! CRAZY AS FUCK I KNOW. 
 
Är hemma nu och sitter o kollar på GoT men tror jag ska ta en powernap eller dricka 8 koppar kaffe innan jag ska sticka iväg och jobba. 
 
Hahaha på riktigt min favvo bild atm
 

Fuck the fucking fuck off




Lördag

hejhej!! igår hade jag som vanligt ridning och efter det åkte jag och bells upp till stockholm för att hitta vår nya stil, vi hade tänkt oss en rejäl makeover men vi sa att "det kommer säkert sluta med att vi köper en likadan tröja från gina eller nått som alltid". SAGT OCH GJORT haha. Vi hittade ingenting (utom världens godaste muffins, me cheesecake och brownie) och juste, vi tog faktiskt en selfie medhägglund och bruden bredvid (se bild nedan). Så det va ändå värt. Men vi lämnade sthlm och tog tunnelbanan (!!!!!!) till skärholmen. Det gick bra, trots att vi va två kräsna södertäljebor som hatar att åka tunnelbana så klarade vi av de 20 minuterna som det tog att ta sig dit. Usher satt mitt emot oss så det va ju nice. Okok en look alike usher då. Tänkte ta ett smygfoto men jag va fett rädd att jag skulle få skäll </////3. Fast han måste ju vara van egentligen... Whatever. Väl i skärholmen  köpte vi kaffe ♥♥♥ och det gjorde mig jättejätte glad så efter det blev vi på bra humör och köpte två likadana tröjor på gina (SUCCESS!!!) men vi hittade även lite andra grejor hihihi. När jag kom hem va det tårtkalas för min broder fyllde 19 år. Hade ingen present till honom men hade tänkt att köpa det i sthlm men hittade inget, försökte faktiskt hitta något i skärholmen på "Enklare Liv" men till och med butiksförsäljaren sa att det hade varit mer passande att hitta något om man hade vänt på siffrorna (91) och då drog vi. Btw, på bilden längst ner ser ni hur frissörbesöket blev, jag är nööööjd. Pussssss
 

nu ska jag jobba! ciao

För att ni är världens bästa ♥








what's up?

Nämen tjäääääna!

Efter mitt senaste inlägg så sket jag blanka tusan i plugget och gick på inspelningen av talang istället. Trodde det skulle sändag på fredag men det var visst direktsändning haha. Jag måste kolla på programmet på reprisen eller nått, vill se om man ser mig någonstans i bakgrunden haha. Träffade på mina kusiner där som va snälla och höll platser åt oss då vi kom typ en kvart innan showen börja lol. 
 
Sen var det bara att ångest-stress plugga, tycker det är lite drygt att ha 3 eximinationer på 3 dagar. Men efteråt när allt va klart kändes det asbra och på kvällen firade jag valborg med mina grabbar! Mötte upp stejf o gab först innan vi mötte de andra, chillade och sen drog vi ner på stan och där träffade vi martina och några från deras klass. Några glassar senare började vi dra oss hemåt. 
 
Igår käkade jag lunch på stan med mina fina tjejer, nämligen martina och belinda. Åt thaimat (?) då jag tog någon wook med tigerräkor, alltså kärlek ♥ Sedan tog jag pendeln mot Älvsjö och hem till Lindas castle där jag fann 2 bakfulla brudar med pizza rester på bordet, askfat i form av en gammal ölburk, tomma flaskor och en emma som låg i soffan då linda iallafall tog sig upp och mötte mig vid bussen. Men tro det eller ej vändes steken av ingen annan än mig! Fick dom att åka och handla massa gott som vi grillade och myste. Sov även där och i morse började Linda kolla på Game of Thrones, I'm prouuuud! Aja långt inlägg, nu måste jag skynda iväg ner på stan, ska till frissören, uuuh spännande. 
 
PUSS